"Figyelj az álmaidra"

Figyelj az álmaidra - olvasom ma egy honlapon, ahol a tudatosságról találtam egy nagyon jó írást.
Pont ma olvasok ilyet, amikor is megint egy meghatározó álmom volt, egy olyan, ami már-már annyira valóságos volt, hogy reggel, amikor felébredtem, azt éreztem, mintha az esemény valóban megtörtént volna velem, csak épp tegnap. Az érzés, amit kiváltott belőlem eddig a percig itt van a szívemben, és azt kívánom, bárcsak hasonlót álmodnék megint, és maradna az érzés.
Az álmok biztosan üzennek...akivel álmodtam, az épp tegnap írt nekem, hogy az elmúlt 2 hétben többször is álmodott velem. Ez váltotta ki belőlem: most én álmodtam vele.
Aztán ma, amikor elolvastam az említett írást, el kezdtem ismét gondolkozni, hogyan lehet ennyire "jelen" az életemben valaki, akit nem láttam lassan 10 éve. Ezer kérdés jár a fejemben, és keresem a válaszokat. Egyre inkább tisztul a kép, de még mindig azt érzem, hogy lenne mit megbeszélni egymással. Talán utána könnyebb lenne. Könnyebb lenne elfogadni, hogy ketten kétfelé járunk, más az életünk. És elfogadni, amit egymásnak adtunk, az a tapasztalat, érzések, élmények, az a múlté, és a jelenünk az eredménye.

Talán egy nap képes leszek erre. Ma még nem megy.

Címkék:

HozzászólásokÉn is így gondolom. Illetve,

Én is így gondolom. Illetve, megpróbálok nem gondolkozni rajta, majd kiforrja magát. nagyon várom a választ, mert régóta lóg a levegőben, de egy napon biztosan megérkezik.
Örülök neki nagyon egyébként :)Kedves Gettina

én is álmodtam már olyan helyekről, eseményekről ismétlődően is, melyekről szívesen álmodnék újra. Többször előfordult az is, hogy éreztem, valami szépről álmodtam, ám megmaradt a tudat alatt, mert sehogy sem tudtam visszaemlékezni rá. Egyszer-kétszer olyan történésről is szólt már az álmom, hogy kifejezetten hálás voltam az égieknek ébredés után, hogy csak álom volt.
Az, amiről Te írsz, nem lehet véletlen műve. Valamilyen értelme, célja van annak, hogy egy másik emberrel ennyire ráhangolódtatok egymás frekvenciájára. Ez olyan, mint egy csoda, aminek örülni kell. :)