Fogalmazás-gátló :)

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy fogalmazás-gátlót vettem be és ezért nem írtam, megnyugtatom, téved :D
Inkább csak annyira felgyorsultak az események minden oldalról, hogy kapkodom a fejem. Viszont egyre jobban és jobban érzem magam, már 3 hete alkalmazom A Titkot, és azt kell mondanom, nagyon jól működik. Már több "követőm" is van, és remélem, nekik is sikerül. Csakis azért kezdte el érdekelni őket a dolog, mert látták rajtam a változást. Egyre több kapu nyílik ki előttem, és egyre több a választék, melyiken lépek be. :) Mondjuk, én már választottam.
Kicsit a testmozgás témakör lanyhult, de alig várom, hogy bringára pattanhassak a hét vége felé, amikor is igazi csodaszép tavasz lesz és onnantól már biztosan nem lesz megállás. :) Tekerni fogok minden nap egy fél órát, mert szeretek, és mert kikapcsol. Ja, és ettől lesz szép formás lábam és fenekem :D :D
Mondjuk kicsiny fiacskám rendesen karbantart, ma reggel 5.15-től....juuuuuuj, de nehezemre esett felkelni, úgy elnyúltam volna még! Na de sebaj, egész nap hancúroztunk, hol a házban, hol a kertben. Ettünk, ittunk, mulattunk :)
Közben beszéltem két nagyon régi ismerősömmel is, akiket azért hívtam fel, mert a segítségükre van szükségem. Mindkettő nagyon kedves volt, és segítőkész, és valami miatt mindkettő a tudomásomra hozta, hogy annak ellenére, hogy nagyon rég nem találkoztunk olyan érzésük van, mintha tegnap lett volna, és mintha nem maradt volna ki jó pár év :) a vicc az egészben, hogy nekem is...:)

Kitartóan megyek előre az utamon. Ami nem kell, próbálom elengedni (köszi, Ritocska :) ) Kezdem feltárni lassan a negatív dolgokat, amik eddig lehúztak. Folyamatosan azon kapom magam, hogy a negatív gondolatokat (akár mástól jönnek, akár magamtól) próbálom pozitívvá konvertálni, átfogalmazni. Arra figyelek, amit szeretnék, és nem arra, amit nem....:)

Szép estét nektek.

Címkék:

Hozzászólások:)

lehet, hogy tényleg fogalmazás-gátlásban vagyok :)) nem először fordul elő velem, hogy nem úgy fogalmazom meg a dolgokat, ahogy értem. valószínűleg ezért is nem sikerült előbb TUDATOSSÁ válnom :)

Köszi a helyesbítéstDrága Gattina!

Örülök Neked és a sikereidnek. Nagyon jól csinálod!
Egy megjegyzésem lenne: 3 hete alkalmazod a titkot TUDATOSAN. Addig is alkalmaztad, csak nem tudatosan. Hiszen ez az élet maga! Te teremted az életed, akár tudatosan teszed, akár nem. Ugye, hogy érdemesebb tudatosan? ;)
További nagyon sok sikert kívánok Neked és egyre könnyedebb teremtéseket!
Szeretettel ölellek! :)