A szerencse a sors kerekének köszönhető?

Szerintem nem!

" A szerencse nem más, mint a felkészültség és a lehetőség találkozása."

Lehetőségeink mindig vannak. Folyamatosan, mint a rádióhullámok (hisz azok is :) ) ott keringenek körülöttünk, kérdés mennyit veszünk belőle észre. Illetve, ha észrevesszük mennyiről vagyunk hajlandóak tudomást venni, megragadni és cselekedni.

A tiszta fej nem árt, hogy a "radaraink" is tiszták legyenek. Radaraink tisztaságához viszont sok munka, figyelem és nyitottság kell. És itt jön elő a kezdőidézetben írt eszencia: ha felkészültek vagyunk, akkor a lehetőségek is adottak.

Tiszta fejjel sokkal jobb reakciókat produkálunk, mint zűrzavarban, kapkodva, cikk-cakkban haladva. Ezért a fekészültségünket edzenünk kell:
- önismerettel és egészséges önkritikával,
- tudatos figyelemmel - hisz ezzel csíphetjük csak nyakon a tudatalatti hibás lenyomatai szerinti cselekvéssorozatokat
- szorgalommal - a kényelem nem a szerencse házában van
- odaadással - lelkesen haladjunk a célunk felé
- bátorsággal - hogy el merjük ismerni (legalább magunknak) ha hibáztunk
- befogadással - mert bizony másnak is lehet igaza :), és nem mindig az a megoldás jó, amit mi annak hiszünk.

Jó munkát a felkészüléshez!replica giuseppe zanotti shoes

The store has been solving problems for me, the service is very patient, this is a perfect shopping experience.replica giuseppe zanotti shoes When I received the giuseppe zanotti shoes, I thought it was a good copy of the giuseppe zanotti sneakers.replica giuseppe zanotti woman ski boot polos I like this online store, this giuseppe zanotti shoes are simple and generous. Very satisfied with this purchase.