EMBERISÉG Csoport a Secret oldalon is. Bárki csatlakozhat:)

Az Emberiség Magyarországi Csoportról röviden: egy olyan nemes célú megmozdulás ez, amelyhez bárki büszkén adhatja magát. Spirituális ébredés van szerte a bolygón. Az a honlap is ezt példázza. Javaslom nézzétek meg, és akár itt is erősíthetjük egymást:)

Átlagembereknek való spirituális mozgalom.

Az Emberiség Csoport egy aktív, jól koordinált spirituális szervezet, egységes és közös nemzetközi programokkal. Jelenleg több mint 15 000 tagot számlál a világ 95 országból.

A csoportot Neale Donald Walsch alapította 2003. év közepén, közreműködője az Igazgató Tanácsnak és részese a szervezet mindennapjainak.

Az Emberiség Csoport egy nemzetközi, hétköznapi emberek által működtetett szervezet, aminek célja, hogy összehozza az embereket aköré a központilag elfogadott elv köré,
hogy a világot jobbá lehet tenni. – Nem szükségszerű, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy manapság azt tapasztaljuk – hiszen az emberek egyénileg tudnak dolgokon változtatni, használva a spirituális állampolgárság erejét.

Szlogenünk: Egyek Istennel- egyek az élettel, a létezés globális állapotában.Spirituális ébredés van már szerte a világon.

Szeretett Hazánkban is folyik a tagtoborzás. Mindenkinek érdeke, hogy tartozhasson valahova, ahol az Egységért van a házirend.