Gyorstalpaló kezdőknek

Sziasztok!

Nem olvastam vissza mélyen, szóval ha már volt róla szó, akkor bocsánat!
Találtam egy oldalt(elmeprogramozas.hu), ami azért érdekes, mert számomra nagyon megnyerő formában adta elő, hogy miért is érdemes foglalkozni a gondolkodásmódunkkal. Megmutattam a húgomnak, aki eddig mindig elhatárolódott mindenféle agykontroll és hasonló dolgoktól és még neki is tetszett, mától őt is érdekli ez a téma.
Kb 2 hete találtam az oldalt, feliratkoztam az ingyenes "online kurzusukra", ahol egy héten keresztül minden nap kaptam egy levelet. Nagyon barátságosan és közérthetően fogalmaztak és szerintem jó dolgokat írtak. Bár inkább azoknak ajánlott, akik még csak most ismerkednek a témával.
Az oldalon egyébként még lehet találni egy érdekes programot, ami kissé rendhagyó módon próbálja fejleszteni tudatalattinkat. De mindenképp hatásos. Legalábbis én úgy tapasztalom. Rövid ideig feliratokat villant fel a monitoron és ezzel elvileg hatással van a tudatalattira. Én beállítottam időbeosztással és pénzzel kapcsolatos pozitív állításokat és úgy érzem, hogy hatásos, nagyon jól kiegészíti a meditálást és a mindennapi pozitív gondolkodást.
Gondoltam nem haragszotok meg, ha ajánlom nektek az oldalt egy gyors átböngészésre.
Ha nem veszitek rossz néven hogy megosztom pozitív élményeimet és tapasztalataimat, akkor a jövőben esetleg még írhatok 1-2 könyv címet, amik nagyon tetszettek.