Kozma Szilárd: Ingyenes karma-megismerési lehetőség

Kedves Titok - olvasók!

Szeretettel a rendelkezésetekre bocsájtom ingyen azokat a a kauzális asztrológia kidolgozása után lehetővé vált spirituális önismereti elemeket, amelyek konkrétan rátudnak világítani arra, hogy bizonyos, általad kívánatosnak, sőt: üdvösnek képzelt dolgokat, pozitív sors-körülményeket, pénzt, gyógyulást, szerelmet, stb., miért nem tudsz (még!) bevonzani, illetve, hogy bizonyos, általában sorozatban megjelenő és általad nem kívánatosnak ítélt dolgokat és élet- és sorshelyzeteket viszont nem tudsz kikerülni, mert "menetrendszerűen" bevonzod azokat.

A www.szepo - n (Szellemi Portálon), meg találhatod egybe gyűjtve és tehát elolvashatod az alapvető, körülbelül 5 - 6 oldalas, Kozma Szilárd asztrológus által írt, karmikus és természeti - szellemi asztrológiai jellemzőidet, amely kis asztrológiai szöveg-gyűjteményben található információ-csomag, egyben a horoszkópod és az életed szellemi .- spirituális alapját is képezi.

Csak annyit kell tenned, hogy beregisztrálsz a Szepo - ra, és kitöltöd a profil adataidat (balról fent a felhasználó képre kattintva). A profil adatoknál meg kell adnod a napjegyet, és az Aszcendensed jegyét (amelyet ott helyben kiszámíthatsz egy könnyen használható horoszkópkészítő program segítségével!). Miután a profilodat kitöltötted, látogass el az "Asztrológiai jellemzőim" menübe (ezt a menüt az előbbi, az oldal bal felső sarkában levő felhasználó képre víve az egeret, a lenyíló menüben találod meg).

Az így megszerezhető személyi asztrológiai maghatározottságaidat leíró szövegekben kimerítő részletességgel olvashatsz: a Napjegyedről, az Aszcendensedről, a Sárkányfarkad és a Lilithed helyzetének a spirituális és gyakorlati (hétköznapi) jelentéséről.

Ugyanígy eljárhatsz a férjed - feleséged, gyermekeid és a többi családtagjaid esetében is, az ők karmáját is megismerheted. Utóbbi főként arra jó, hogy élettársadnak mergérthesd azokat a rá tudattalanul ható, de a tiedtől teljesen, vagy részben különböző belső gyengeségeit, sors-nehézségeit, és ne kérj olyasmit tőle, amit még te sem voltál képes magaddal - magadnál elérni. Gyermekeidet meg abszolút segítheted a karma-feloldási lehetőségeihez és szükségeinek - szükségleteinek megfelelő következetes neveléssel és szellemi irányítással.

Kattints a Széll János István Szepo-jára tehát: http://www.szepo.com c. oldalára, a többi is ilyen könnyen megy majd.

– Hasznos szellemi tükörbe-nézést, megvilágosodás-sorozatot a családtagjaidat és szerelmeidet háttérből - tudattalanul mozgató tudattalan befolyások ok-okozati összefüggéseket illetően!

Próbáljátok ki, és amennyiben igaznak és valósnak találjátok az olvasottakat, itt, de még inkább a saját portálomon: a www.asztrologoszon, az igazán nehéznek érzett karmátokra vonatkozó kérdéseiteket is feltehetitek.