Március Angyali tanításokkal

Folytatódnak angyali tanítások.

Március van. A gyönyörű, lelket szívet kinyitni tudó Természet anyánk elhozza végre már nekünk a Tavasz tündérének szikrázó ragyogását: az ég kékjével, a játszi, pajkos, és szoknyákat libbentői széllel, mely a kalapokat sem kímél. Akár gonoszkodó is tud lenn:) Fogadjátok ízelítőül előételként ezeket a bölcs sorokat:

Ébreszd tudatosságodat! Ébredő tudatosságod fénye mutat utat. Utat mutat. Szemed kutat, kutat, kutatja az utat, ami előtted van.
35 perces video: http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=f7c64aed4
Jakab Istvánnal beszélget Partl Viktóriával. Az ő honlapja: http://www.gorothna.hu/ Miért ajánlom? A világ változásával romló tendencia életünk. Meg kell keresve találni a minket körülvevő " KOMFORT világban " a helyünket.

Mai tanítás: 2011. március 31. csütörtök Engedd lelked útmutatásait szíveddel magadhoz. Ismerd fel a jeleket, amivel lelked mutat vállalt feladataidra. Lelked, mint Önmagad, ismerd fel és szeretettel üdvözöld életedben, mert így adsz teret a Teljesség lélektereidben működő energiáinak.

Ez a felismerés felszabadítja benned azokat a tudati emlékeket, melyekkel létezésed aspektusait újra felfedezheted. Ébredj Önmagad tudatos Létére és üdvözöld lelked életed minden területében!

2011. március 30. szerda Az Áldás olyan Szeretet energia, mely felismeri és kijavítja minden helyzetben és dologban az Akarat ellen ható tényezőket. Ezért ha áldást küldesz, azzal az isteni Akarat beteljesedését segíted elő.
Ha szívvel áldást mondasz, azzal az isteni erőket mozdítod meg és az Univerzum "gőzerővel" dolgozik rajta a Szeretet Törvényében.

Ha bármi vagy bárki felé ellenérzés van benned, csak áldd meg őt és magadat is mindaddig, míg az Elrendelés Rend-be teszi azt.

2011. március29. kedd Utadon lépéseidet a Kegyelem már megmutatta neked, csak emlékezned kell szíveddel rájuk.

Lelked kézen fog, és vezet lépésről-lépésre, ha rá hagyatkozol és engeded hited kinyílni benned. Lelki szemeid ekkor már felemelheted az útról, és csodálhatod a táj szépségét, hiszen lépteidet biztosan vezeti Szíved.

Csak hagyd, hogy a Kegyelem részese lehess...

2011. március 28. hétfő Érzékelésed helyezd most Szívedbe és tartsd meg ott. Érezz onnan, s minden válasz erre az érzésre induljon Szívedből. Figyelmed fókuszát a Szeretetre állítsd és azon keresztül tapasztalj. Képzeld most magad egy ragyogó, fénylő, szeretetteljes szívbe, mely minden isteni tulajdonsággal felruház téged. Most csak annyit kell tenned, hogy mindvégig benne maradsz tudatosan... és ÉLSZ!

2011. március 27. vasárnap Nézd meg magadban Világod. Keresd meg annak a képét belül, mit kívül látsz...

Milyen kép tárul fel benned? Tiszta ez a tér, vagy vannak zavaró akadályok benne? Takarítsd ki a világképedet magadban, hogy szemed már az új belső tisztaságot fedezhesse fel körülötted. Térj vissza napról napra bensődbe mindaddig, míg harmonikus és szeretetteljes Világ él benned!

2011. március 26. szombat Az Univerzum segítő erői többféle formában érkeznek hozzátok. Legaktívabbak most a kristályfények, melyek a Földön található kristálytelepeken át szóródnak szét. A kristályrezgések segítenek azon struktúrák átalakításában, melyek testetekben még a kötöttségeket képviselik - mert sejtjeitek kristályesszenciáival kommunikálnak. Keressétek meg magatokban kristály-tudatosságotokat, hogy felismerjétek ezen erőket!
Fogjatok kezetekbe egy kristályt és érezzétek meg rezgését, ismerjétek fel magatokban kristály-Fényeiteket!

március 25. péntek Mindaz, mit magadban hordozol, része létezésednek, emlékei a megéléseknek. Tisztaság a szívben olyan erő, mely megszabadít a zavart keltő energiáktól. Ahhoz, hogy így legyen, szívetekbe kell lépjetek, és a Szív Teréből kell tudni látnotok. Ez a hely Lét-etek Középontja, a Tisztaság és Fény hona bennetek, hová a Szeretet vezet el titeket. A Szív szeretete az Élet tisztasága.

2011.március 24. csütörtök Szépnek akkor látod a dolgokat, ha szépségüket belülről hat rád, ha megérzed magadban, és a szépség nemcsak a szemet gyönyörködteti, a szívedet is betölti.
Nem a szín és a forma, hanem az isteni minőség ragyogása az, mi széppé tesz és dolgaink is szebbé válhatnak általa.És a te saját szépséged is belülről ragyog, s ha elfogadod Önmagad isteni minőségét, már nem rejtheted el...

2011.március 23. szerda Virágos kerted szívedben is lehet. Illata belülről üdít fel, szépsége benned ragyog. E virágot lényedben a Szeretet öntözi, és a Boldogság sugara élteti fényével. Neked dédelgetned, ápolnod kell, hogy szépsége örömmel tölthesse el bensődet.
Ha szereted Önmagad, a Szív Virága benned örökre nyílik!

2011.március 22. kedd Egy tiszta cél, melyet szíveddel követsz, isteni utadon vezet a megvalósulás felé. A Remény, melyet hozzá kapcsolsz cél energiáidhoz, megszólítják a Gondviselést, és hozzákötik a Teremtés energiáihoz. A Hit Fénye pedig segít azokat a fizikai Világodban láthatóvá tenned.

Március 21. hétfő Mikor az áldás Atyánk kegyelméből elér hozzád, először körbeölel, s arra vár, igent mondj reá. Te szíveddel kimondva fogadod be ezt a kegyelmet, és mikor átjár, megszentel téged. Az örömteli szív benned az Áldás energiák irányítója, mely lelkeddel együtt boldogságodat kívánja. Tárd ki magad az Áldásnak és töltekezz fel a Fénnyel!

Március 19. szombat Teremtő vagy. Teremtő erőd megnyilvánulása saját Világodban mutatkozik először. A gondolati formák azokkal az érzéssel telítődnek, melyeket hozzájuk kapcsolsz.
Kimondott szavad a megvalósulás rezgéseivel tölti fel ezeket a formákat.
Tetteid pedig emberi léted frekvenciáira írják át azokat.

A teremtés lépései így vezetnek végig szellemi-lelki és fizikai Világodon.

Március 18. péntek Az isteni Kegyelem nem válogat. Rajtad áll, kész vagy-e befogadni, elfogadni azt, tehát, állj készen rá! El tudod-e hinni, hogy érdemes vagy az atyai áldásra? Ha kételkedsz benne, még nem vagy képes úgy szeretni magad, ahogy Isten szeret téged. Ezt jó, ha tudod.

Tárd ki hát szíved Önmagadra és csak szeress! Egyszerűen szeresd magad.

2011.03.17. csütörtök Minden tárgyra, ahogy ránézel, saját energiáid kivetüléseit látod rajta. Ha valakire, vagy valamire szeretettel nézel, azt szépnek látod. Ha indulat van benned, a tárgyról taszító energiák verődnek vissza. Így van ez a személyekkel is. Úgy tudod megérteni és elfogadni őket, ahogyan te hajlandóságot mutatsz arra befogadó energiáiddal.

A megértés nem a tettel azonosul, hanem a létjogosultságot fogadja el!

Március 16. szerda „Még a legreménytelenebbnek látszó helyzetekben is segít Isten meggyógyítani szívedet.” A megértés az az elfogadó szeretet, mely átlátja a másik tanulásából következő világnézetet. Meglátja a másikban fejlődő lelket, és elfogadja az embert, mint a fejlődés beteljesítőjét.
Minden Létezés egy tőről fakad, de minden virág akkor nyílik, mikor ő készen érzi magát rá, hogy megmutatkozzon a Világnak.

Március 15. kedd „Valójában nem a beosztás, a hatalom, a pénz vagy a népszerűség tesz nagy emberré.” A belülről fakadó szépség az igazi szépség.

Március 14. hétfő „Mindig történik valami, amiért hálás lehetsz.” Minden helyzet, amiben vagy, a felismerést és a megértést szolgálja. Amíg el nem fogadod benne jelenléted, nem tudsz szívbéli megoldást találni rá.
Mindig abban légy jelen, ami a most helyzete, fogadd el a valóságát és lásd, miként válhat mindez a javadra.

Kérd a Tisztánlátás Fényét magadba, hogy feltárja előtted a helyzet isteni megoldását, és hagyd, hogy lelked vezessen az Akarat szerint.

Március 13. vasárnap „Ha olyat mondtál, amit nem kellett volna – másképp gondoltad, udvariatlan vagy bántó volt -, ne szégyellj azonnal bocsánatot kérni. Minél tovább vársz, annál nehezebb lesz.” Ha magadban a Jót megérzed, akkor ezzel az erővel gyógyíthatod önmagad. A Jóság átváltoztató erejét szíved vezérli - általad. Szíved isteni Jóságát áraszd szét magadban és körülötted, hogy erejében minden jóvá változhasson.
Érezd, hogyan jár át Fénye, és tölt fel téged teljesen. Kövesd figyelmeddel a Jóság útját benned, míg Szívedből - Szívedbe ér.

2011.03.12. szombat „Ha új területen akarsz sikeres lenni, új felfedezéseket szeretnél tenni, vagy bármi újba fognál az életben, fel kell készülnöd az esetleges kudarcokra is.” Őrangyalod folyamatosan figyeli és segíti fejlődésedet.
Lelkeddel együtt vezetnek emberként földi utadon.
Mikor őrangyalod segítségét kéred, lelked energiái is aktiválódnak benned, hogy bátorságot öntve beléd, cselekedetre biztassanak.

Érezd lelked útmutatásait és őrangyalod segítő terelgetését, és tudd, Atyád "jó kezekbe" adott téged. Engedd, hogy hálád fénye elérje és megsimogassa angyalod és lelked.

Március 11. péntek „ Először mindig fejezd ki elismerésedet, mielőtt egy problémát megvitatnál, vagy reklamálnál!”
Légy megengedő és figyeld, hogyan dolgozik e Fény a Gondviselés áramával. A megengedés energiái segítenek a Kegyelem sugarában létezni és minden ajándékot befogadni.

A megengedés nem ellenkezik az isteni Akarattal, viszont emberi akaratosságodat félreállítja a magad útjából. Engedj hát a Kegyelemnek és élvezd ajándékait!

március 10. csütörtök „Tűzz ki magadnak nagyra törő célokat! Ne hagyd, hogy bármi korlátozza hitedet.” ha önmagadra figyelsz és dolgaidat a Szeretet útján vezeted, azzal formálod és segíted környezeted. A Világ dolgai nem kívülről, hanem belülről változnak, hited szerint. Légy Önmagadban biztos, és a Gondviselés Fénye rajtad keresztül építi Új Életed.

2011. Március 9. szerda „Ha elfáradtál, de még lenne dolgod, akkor állíts fel egy fontossági sorrendet. A nélkülözhetetleneket tedd meg elsőkén, a többit halaszd későbbre.”
És amikor segítesz valakinek, azt nem csak emberként teszed. Lelked fénye megtámogatja őt energiával, hogy beengedhesse magába a Kegyelem erejét. Mikor valakiért igazán teszel, azt szívvel-lélekkel teszed, hogy minden szinten támogathasd őt.

Ezzel válsz a Gondviselés isteni eszközévé. Így tégy Önmagadért is, és ÉLJ szívvel-lélekkel, mert Benned is Isten Kegyelme dolgozik!

2011.03.08. kedd Nemzetközi Nőnap Március 8. kedd
„Hagyd, hogy átjárja szívedet a szeretet varázsereje, mely energiát, életerőt és szenvedélyt biztosít!”
Ha emberként ismered és elfogadással, szeretettel látod magad, akkor tudatod kinyílik és megszólítja magasabb aspektusaidat. Ilyenkor lelked tanítani kezd azokra a dolgokra, mellyel őt is megértheted és elfogadhatod. Létezéseid összekapcsolódása a tudatos szeretetben, bölcs rálátással ajándékoz meg téged az Élet isteni Rendjében. Így teljesedhetsz ki Emberként a Szeretet-Létre!

2011. Március 7. hétfő „Az elégedettség egy olyan érzés, amely átjár, amikor igazán hálás vagy azért, amid van, és nem látod értelmét, hogy még többet szerezz.”
A bizakodás képessége, akkor működhet bennetek, ha elsősorban Önmagatokban találtok bizalmat. Ez a bizalom elfogadja univerzális létetek és fizikai mivoltotokat is. Ez a bizalom erőt ad nektek és képessé tesz benneteket a HIT-re! A bizalom energiája felemel téged arra a szintre, hogy összekapcsolódhass benső és külső valóságodban is Önmagaddal! Így vagy képes a tagadás helyét az elfogadással felváltani Életedben!

2011.03.06. vasárnap „Időről időre nevess egy jóízűt magadon, és máris sokkal jobban fogod érezni magad.” És, most, ha teheted, most, egy kicsit állj meg és kérdezd meg magadtól: ki vagyok?
Honnan jöttem? Miért vagyok itt? Figyelj a válaszokra, és nézd meg milyen szinteden adtad meg azokat magadnak... Emberként? Lélekként? Szellemként? Egységes Létezőként?
Miként gondolkozol Magadról?
Elfogadod minden aspektusodat?
Szólítsd meg Önmagad minden síkodon, és szíveddel figyeld, milyen válasz érkezik...

Ha minden szinten érzed már Önmagad Valóságát és Igazságát, az Egységben létezel, harmóniában, tudatod fényében.

Március 5. szombat Nem kell mást tenned, csak Önmagad isteni Lényében Létezned. Igaz Valóságod az isteni Jelenlét, mely Öröktől fogva Örökig te vagy! Érezd meg Jelenléted itt és most, és engedd, hogy ez a Tudat összekösse emberi, lelki és szellemi Valóságaidat. Jelentsd ki és tudd: LÉTEZEM! „Másban hinni, mint saját magunkban bátorságot követel. Akik Istenbe vetették hitüket, mégis nagyobb bátorságról, és egyúttal lelki békéről tanúskodnak.”

Március 4. péntek „Amit továbbadtál, már nem veszítheted el.” A kedvesség, a másikban való isteni Szépség elismerése. Mikor meglátod magadban a Fényt, akkor másban is felfedezed, így a Fény a Fénynek köszön bennetek. Megnyílik Fényetekkel az a Szeretet-csatorna a másik felé, melyen át már a Szív-tudatosság párbeszéde folyik köztetek, és a kicsinyes emberi befolyás kívül marad. A kedvesség utat enged a tiszta isteni érzések megnyilvánulásának életedben. Fedezd fel ajándékait magadban és másokban is!

Március 1.kedd „Vannak akik „rövidlátók”: ők csak a mának élnek. Mások előrelátók: ők túllátnak a mai napon.”

Március 2. szerda Lásd meg magadban az Élet áldásait, és hálás szívvel tekints minden pillanatra. A lehetőség, melyet emberként kaphattál, olyan megéléseket és felismeréseket hoz el számodra, melyek igaz, tiszta Önvalód megértéséhez vezetnek. Minden lehetőség benned rejtezik, tárd fel hát szíveddel, hogy megvalósulhasson általad! „Ha elhatározzuk, hogy minden nap kedvesek leszünk valakihez, nem számít, hogy milyen csekélynek és jelentéktelennek tűnik, viszonzást remélhetünk.”

Március 3. csütörtök Egy erős, békés és értelmes élet tökéletesen megillet bennünket. Az is a spirituális fejlődés egy módja, hogy fájdalmakon és akadályokon megyünk keresztül, de nem ez az egyetlen módja. El lehet érni a megvilágosodást egy békés élettel is, hiszen már most megvilágosodottak vagyunk. Ha hiányban szenvedünk, korlátokba ütközünk, vagy fájdalmakat tapasztalunk, az csak annyit jelent, hogy valahol belül félelmekkel teli gondolatokat választottunk. Gyakran nem is vagyunk tudatában ezeknek a gondolatoknak, vagy azt hisszük, hogy nincs hatalmunk felettük, mintha a gondolatok választottak volna bennünket. Gyakorlással elérhetjük, hogy minden pillanatban, tudatában legyünk annak, hogy milyen gondolatok vannak a fejünkben. Ha bármikor valamilyen fájdalmat tapasztalunk, tudni fogjuk, hogy félelmekkel teli gondolataink voltak. Ahogy fejlődünk a spirituális úton, egyre kevésbé toleráljuk a fájdalmat, míg elérünk egy pontot, ahol egyáltalán nem toleráljuk többé. Ettől kezdve többé nem őrzünk félelemmel teli gondolatokat, azonnal felismerjük, és elengedjük, ha véletlenül egyszer-egyszer rajtakapjuk magunkat, hogy így gondolkodunk. Az Angyalok együtt működnek velünk, a félelemmel teli gondolatok és következményeik eltörlésében. Az Angyalok mindig velünk vannak, és mindig készek segíteni. Csak ki kell mondanunk gondolatban „angyalok segítsetek!” és máris közbelépnek és gyógyítanak. Minden szeretetteli, és minden félelemmel teli gondolat következményekkel jár. A szeretetteli gondolatok valódi önmagunkból származnak.
„Az élet olyan, mint egy dal. Te milyen dallamot dúdolsz?”

Március 17. csütörtök „Nem az egyszeri, hősies cselekedetek, hanem a mindennapi apróságok határozzák meg, ki is vagy valójában.”

Március 18. péntek „Az ima, változásokat eredményez, és hatására sok minden megtörténhet. Az ima megváltoztat dolgokat.”

Március 19. szombat Szeresd a családodat, szeresd Istent! Ő gondoskodik róla, hogy elegendő szereteted maradjon, és többet ad, mint amit el tudsz osztogatni.”

Március 20. vasárnap „Ha az a legtöbb, amit tehetsz, hogy a földön mászol; az is jobb, mintha csak ülnél, és nem tennél semmit!”

Március 21. hétfő „Felesleges álarc mögé rejtőznöd, az emberek jobban szeretnek az őszinteségedért.”

Március 22. kedd „Ha valami túl nehéznek bizonyul, hogy egyedül birkózz meg vele: talán azért van, hogy megértsd: meg kell osztanod a terhet másokkal.”

Március 23. szerda „Mielőtt mások felett ítélkeznél, gondolj a legutóbb elkövetett hibáidra.”

Március 24. csütörtök „Isten szereti a reményvesztetteket, és akik kiábrándultak az álmaikból. Közel van a megtört szívűekhez, megvigasztalja, és szeretetével meggyógyítja őket.”

Március 25. péntek „Egyedül te döntöd el, mit teszel, ha valami nem úgy történik, ahogy eltervezted: végképp feladod, vagy megpróbálsz kihozni belőle valami jót.”

Március 26. szombat „A Szeretettel minden legyőzhető!”

Március 27. vasárnap „Manapság bármilyen információhoz hozzájuthatsz. Fontos azonban, hogy meglásd a különbséget a hasznos tudás és aközött, mely csak az idődet rabolja.”

Március 28. hétfő „Optimista szemmel nézz körül, és látni fogod a lehetőségek világát.”

Március 29. kedd „A bajok olyanok, mint a mosógép: rázkódunk és ütődünk bennük, de a végén tisztábban kerülünk ki belőlük.”

Március 30. szerda „Pénzért sok minden megvehető, de a szeretet, a béke és a boldogság olyan értékes kincsek, amelyeket csak találni lehet.”

Március 31. csütörtök „Mosolyogj! Isten szeret téged! Maradj vidám és mások is szeretni fognak téged!”

Mai tanítás: március 2. szerda. „Őrangyalod folyamatosan beszél hozzád, gyengéden vezet utadon, és tanácsokkal lát el.”

„Halljuk szíved imáit, s ha segítségért könyörögsz magadban, azonnal melléd állunk.”

„Szülőként angyali bébiszittereket is kérhetsz gyermekeid mellé, hogy óvják meg, védelmezzék egész napon át."

„Körül akarunk venni, és igazán nagyon szeretnénk segíteni neked. Örömöd hallatlan boldogságot okoz nekünk.”

„Nekünk, angyaloknak nem létezik kis vagy nagy munka – minden cselekedetünk az irántad érzett szeretetünk kifejeződése.”

„Ha komolyan gondolod az angyali segítség kérését, gyakran olyan gyorsan válaszolunk, hogy időd sem marad befejezni a megidézést.”

„Isten gondolata a szeretetről teremtett meg minket. Ahogyan a Teremtő szeretetteljes gondolatai határtalanok, úgy az angyalok száma is végtelen.”

„Azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked, különösen, ha szándékod örömöt és gyógyulást hoz a világnak.”

„Annyi angyalhoz fordulhatsz közülünk, amennyit csak életed részévé szeretnél tenni.”

„Kérhetsz tőlünk védelmet szeretteid, otthonod, autód vagy üzleted számára is.”

„Igazán boldogok vagyunk, ha segíthetünk neked, egyvalamire azonban megkérünk: hálád jeléül minden alkalommal szólj így: „Köszönöm.”

A hála kinyilvánítása inkább a te üdvödet, mint a mi javunkat szolgálja.”

„Mivel az öröm a legalapvetőbb érzelmünk, biztos lehetsz benne, hogy ha tudatosan kapcsolatba lépsz velünk, hatalmas boldogságban lesz részed.”

„Az isteni útmutatás nem feltétlenül eget rengető kinyilatkoztatás. A Menny üzenetei sokszor végtelenül egyszerűek.”

„A mindennapi események munka helyett örömöt jelentenek, amint észreveszed a körülötted sürgölődő, láthatatlan csapatot.”

„Segíteni szeretnénk, miközben a volánnál ülsz, miközben öltözködsz, eszel vagy táncolsz – ezért érdekel minket mindenféle emberi tevékenység, A-tól Z-ig.”

„Folyamatosan beszélünk mindannyitokhoz, és mindannyitoknak megvan a képességetek meghallani és megérteni szavainkat.”

„A menny nemcsak a kényelmetlen helyzetekből menekít ki, hanem hétköznapi, szokásos ügyeidben is segít.”

„Egészen gyakorlati megoldásokat javaslunk, amelyekkel megoldhatod problémáidat, orvosolhatod sérüléseidet és szembenézhetsz a kihívásokkal.”

„Mi az őrangyalaid jobban ismerünk téged, mint te önmagadat, mivel ott voltunk a születésednél, s figyelemmel kísérjük a növekedésedet és fejlődésedet.”

„Tökéletesen látunk, és pontosan tudjuk, mi a legjobb neked.”

„Boldogok vagyunk, ha felajánlhatjuk megoldásainkat, mivel boldogságod minket is boldoggá tesz, s így teljesedik be Isten akarata.”

„Isten egyformán szereti minden gyermekét, s elküld minket, angyalokat az üzeneteinkkel mindazokhoz, akik segítséget kérnek.”

„Ne félj a hatalmadtól! Kérj minket, hogy távoztassuk el tőled az ilyesfajta félelmet.”

„Amikor megengeded Istennek, hogy segítséget nyújtson, te magad is könnyebben tudsz segíteni másokon.”

„Számtalanszor kérjük, hogy bízz útmutatásainkban, és kövesd azokat.
A végeredmény mindig áldással teljes lesz, még ha nem is tudod pontosan, hogy mi fog történni.”

„Gyakran szólíttatsz föl arra, hogy Földangyalként tevékenykedj, mások imáinak eleget téve.”

„Minden pillanatban, amikor mosolyogsz és boldog vagy, beteljesíted Isten akaratát.”
„Megmutathatjuk, hogyan lásd a helyzetek jó oldalát, hogyan bocsáss meg és hogyan nevess.”

„Sokszor szükségtelenül aggodalmaskodsz a jövő miatt. Nem fogod fel, amit mi mindig hangsúlyozunk, hogy „te vagy napjaid kormányzója”.”

„Hadd emlékeztessünk, hogy az órák csak gépek. Egy élőlénynek, pedig őrültség mechanikus szerkezetekkel versenybe szállnia.”

2011.03.01. kedd Az összeköttetés isteni Énetek és köztetek, akkor harmonikus és teljes, ha szeretettel fogadjátok el, szellemi Léteteket.

Amíg a hitetek nem teszi elérhetővé számotokra a szellemi tudat határait, addig nem lehet részetek tisztán szellemi bölcsességetek tudata. Ez a kapcsolat nem függ földi tudástól, vagy az ember által oly fontosnak tartott intelligenciától..
Ennek közvetítője és kapcsolója a Szív tiszta és feltétlen szeretete Önmagatok és az Élet iránt.

Apró gondolatfoszlányokat adok át mindennap ezekkel az égi morzsákkal, segítsenek minden napotok meg és átélésében. :) Hozzanak Égi áldást életetekbe:

„Soha nem tudod meg, hogy „mi lenne, ha…”; amíg meg nem próbálod.”
„A mosolyod napfényes íze, a ragyogásod, messze űzheti a felhőket valaki életéből.”

„Legkönnyebben úgy juthatsz előbbre az életben, ha segítesz másoknak is, előbbre jutásukban.”

„Ha vidám és boldog akarsz lenni, cselekedj ennek megfelelően, és hamarosan rátalálsz erre az útra.”

„Ha kicsinek és értéktelennek érzed magad, tégy valami hatalmasat – segíts másoknak a szükség idején!”

„Ha képes vagy hinni abban, amit nem láthatsz, a jutalmad nagyobb lesz, mint amit valaha is reméltél.”

„Az igaz szeretet segít másokat, törődik velük, előrelát, határokat nem ismerve mindent túlél, és soha nem fogy el.”

„Állj meg egy-egy pillanatra, és tekintsd meg a természet apró, tökéletes csodáit – a virágokban, a pillangókban, a madarakban. Ha Isten ennyi törődéssel teremtette ezeket, akkor bizonyára legalább ennyire törődik veled is.”

„Ne vedd olyan komolyan az életet. Az egyszerű kis kudarc nem jelenti mindjárt az élet végét.”

„Ahhoz, hogy bármit is felfedezz, kutatnod kell!”

„Ha úgy érzed, hogy egyedül nem boldogulsz, akkor miért nem kiáltasz segítségért?”

„Kívántad valaha, hogy a családod tudja, milyen sokat jelentenek neked, és mennyire szükséged van rájuk? Mondd el nekik!”

„A tudás megszerzése nem jelenti a folyamat befejezését. Ismereteidet tudd kellő időben felhasználni.”

„Soha nem becsülöd annyira az élet adta ajándékokat, mint amikor már elvesztetted őket.”

„Őrizd meg gyermeki hitedet, feltétel nélküli szeretetedet és felhőtlen boldogságodat, de légy bölcs és nemes lelkű felnőtt!”

„Az igazi barát akkor is melletted áll, ha mindenki ellened fordult.”
„Csak azon nagyszerű dolgok véghezvitele tesz bennünket naggyá, amelyeket tiszta szívünkből cselekszünk.”

„A Menny tartalékai kimeríthetetlenek!”

„Amikor valami jó történik veled, légy te is jó másokhoz.”

„Szeretteink ölelése egy kicsi Mennyország itt a Földön.”

„A szeretet átlát a külsőn, a szív rejtekéig.”

„Az isteni szeretet minden más szeretetnél mélyebb és tartósabb.”

„Az ünnep örömet jelent, és közelebb hoz ahhoz, akit igazán szeretsz.”

„A szeretet, az öröm és a béke napjaiban élvezd a meghitt pillanatokat. Köszönd meg Istennek minden percben irántad való jóságát!”

„Eljön újra és újra a szeretet, hitünk által. Bízz a gyermek Jézus újbóli megszületésében.”

„Ne félj kimondani: „Szeretlek”!”

„Olyan vagy, mint a hópehely: egyedi, lemásolhatatlan és fantasztikus.”

„Ha pozitívan gondolkodsz, és képes vagy felülemelkedni a problémáidon, akkor a negatív dolgok hamar tovatűnnek az életedből.”

„Minden alagút végén ott a fény; a napsütés is visszatér minden vihar után.”

„Minden nap reggelén vess számot a lelkedben arról, hogy bölcsebb lehess!”

„Minden reggel új lehetőségeink küszöbén állunk. Bízz magadban! Helyezd magadat Isten segítségébe, így kedves, tisztességes és bölcs maradsz minden esetben.”abc20180811 cheap ray ban

abc20180811
cheap ray ban sunglasses
mariners jerseys
tory burch outlet store
air max
nike huarache shoes
cheap jordan shoes
dr martens
air max 1
coach outlet store online
hermens
discount oakley sunglasses
marlins jerseys
columbia outlet
valentino outlet
ralph lauren outlet online
salvatore ferragamo outlet
ralph lauren uk
adidas campus shoes
yeezy shoes
polo ralph lauren outlet online
ecco outlet
coach factory outlet online
kate spade outlet online
birkenstock outlet online
timberland shoes
michael kors outlet clearance
christian louboutin shoes
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
nike sneakers
kate spade bags
michael kors outlet store
cheap nfl jerseys wholesale
pg 2 shoes
fake rolex
ysl outlet
hermes outlet
christian louboutin sale
yeezy shoes
toms shoes
coach outlet online
pandora charms sale clearance
longchamp outlet
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
ecco shoes
coach factory outlet online
ugg outlet online
oakey sunglasses outlet store
michael kors outlet online
air max 87
supreme shirts
ugg sale
kate spade handbags
timberland outlet
angels jerseys
air max 95
coach outlet store online
coach factory outlet online
red bottom heels
coach factorty outlet online
city royals jerseys
toms outlet store
ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
adidas superstars
cheap air jordans
kate spade handbags
yeezy boost
louis vuitton outlet store
air max
kate spade outlet online
kobe shoes
air max 270
pandora charms
pandora outlet
coach factory outlet online
white sox jerseys
birkenstock sandals
prada shoes
nike tessen
nike air max 97
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
birkin handbags
supra for sale
cheap nike shoes
skechers outlet
longchamp outlet
coach factory outlet online
air max shoes
fitflop shoes
ferragamo outlet
michael kors bags
kate spade outlet store
salvatore ferragamo outlet
moncler jackets
red bottoms
uggs outlet
ugg boots
birkenstock shoes
vans outlet
mbt
timberland outlet
coach outlet store online
adidas nmd runner
supra for sale
timberland boots
adidas nmd r1
canada goose sale
jordan shoes
rockies jerseys
hermes bags
kate spade handbags
pandora charms outlet
kate spade outlet online
ugg boots outlet
louis vuitton outlet
pandora sale clearance
astros jerseys
kate spade handbags
cheap oakley sunglasses
harden vol 1
ralph lauren outlet
mulberry outlet uk
fitflops sale
air force 1
epic react flyknit
new balance outlet
salvatore ferragamo
mulberry uk
nike free 5.0
birkenstock sale
coach outlet store online clearance
air foamposite
michael kors outlet
pandora charms sale clearance
adidas sneakers
cheap oakley sunglasses
indians jerseys
michael kors outlet online
coach outlet online
coach factory outlet
nike cortez classic
pandora charms outlet
coach outlet store online
kate spade handbag
reds jerseys
adidas stan smith
moncler coats
pandora charms
cheap jordans
coach outlet online
air max outlet
michael kors outlet clearance
kate spade outlet
pandora jewelry outlet
nike outlet store
coach outlet online
canada goose
louis vuitton outlet online
kate spade outlet online
new balance outlet store
nfl jerseys
salvatore ferragamo shoes
louis vuitton outlet
retro 11
ugg outlet store
pandora charms sale
nike outlet store
air more uptempo
nike air max zero
coach outlet store
devil rays jerseys
ugg outlet store
louboutin outlet
timberland shoes
air more money
supreme uk
pandora canada
polo ralph lauren outlet online
kate spade outlet online
air jordan shoes
cheap oakley sunglasses
pandora charms outlet
cartier watches
toms outlet online
cheap jordans free shipping
coach outlet store online
underarmour outlet
michael kors
ecco outlet
coach factorty outlet online
kate spade purses
kyrie 4
coach factory outlet
yeezy boost 350
louis vuitton outlet online
longchamp outlet online
nike dunks
nike air max 90
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
air max shoes
pandora jewelry store
coach factorty outlet store
michael kors
timberland shoes
birkenstock outlet
fitflops sale clearance
nike outlet
pandora charms sale
pandora outlet store
jordan shoes for sale
michael kors handbags
moncler sale
nike outlet store
christian louboutin sale
yeezy shoes
louboutin shoes
salomon outlet
coach factory outlet
ralph lauren outlet online
jimmy choo shoes
jordans
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
cheap jordan shoes
nike shox shoes
louis vuitton handbags
nike react shoes
coach factory outlet online
ralph lauren sale
longchamp
coach outlet online
rolex replica watches
coach outlet store
nike zoom shoes
ecco outlet
adidas superstar shoes
fred perry polo shirts
mont blanc pens
rolex replica watches
kate spade handbags
pandora jewelry
kate spade outlet
pandora rings
birkenstock outlet store
michael kors canada
jimmy choo outlet
lebron james shoes
reebok outlet
nike outlet online
dansko shoes
michael kors outlet online
nike free 3.0
pandora charms
air max 90
mlb jerseys cheap
adidas yeezy boost
cheap air jordans
birkenstock shoes outlet
adidas yeezy boost
nike air presto
brewers jerseys
orioles jerseys
coach factory outlet
discount oakley sunglasses
coach factory outlet online
cheap jordan shoes
ralph lauren sale
coach outlet store online
ralph lauren uk
mont blanc pen
michael kors outlet store
adidas store
coach outlet online
canada goose parka
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses outlet
ray ban sunglasses discount
moncler sale
tory burch outlet online
columbia shoes
nike shoes
air jordan retro
rolex replica watches for sale
kate spade purses
coach outlet online
canada goose jackets
fred perry outlet
twins jerseys
nike outlet online
tory burch handbags
dr martens boots
padres jerseys
rangers jersey
ralph lauren sale clearance uk
fitflop sandals
canada goose
jordan shoes
tiffany and co jewelry
polo ralph lauren outlet
mets jerseys
adidas shoes
coach factory outlet online
pirates jerseys
canada goose outlet store
canada goose jacket
ralph lauren outlet online
moncler jacket
ferragamo shoes
pandora charms sale clearance
ray ban sunglasses outlet
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
swarovski outlet
canada goose jackets
dr martens boots
michael kors outlet
kate spade outlet online
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet store
adidas yeezy boost 350
converse outlet
pandora jewelry
michael kors outlet clearance
ugg boots
nike shoes
ugg outlet online
converse shoes
christian louboutin shoes
nike air max 2018
fitflops uk
nmd adidas
converse all star
jimmy choo
ralph lauren sale clearance uk
ugg outlet
pandora jewelry
hermes handbags
adidas yeezy
cheap jordan shoes
cheap jordans for sale
nike air max 2019
fitflops sale
fitflop sandals
basketball shoes
coach outlet
canada goose coats
ugg boots
red bottom
nike air max 2018
coach factorty outlet store
coach factory outlet
adidas yeezy
ugg shoes
adidas nmd r1
prada outlet online
pandora jewelry
nike air max 97
louis vuitton factory outlet
fendi handbags
uggs outlet
nike running shoes
polo ralph lauren
nike shoes outlet
ray bans
pandora jewelry
moncler outlet online
louboutin shoes
ecco shoes for women
nba jerseys cheap
canada goose jackets
christian louboutin shoes
moncler outlet online
coach factory outlet online
christian louboutin shoes
nike sneakers
coach factory outlet online
canada goose outlet
supreme shirts
ralph lauren outlet online
adidas outlet online
kate spade bags
michael kors outlet online
ugg outlet store
mulberry handbags
philipp plein
coach outlet online
polo outlet online
adidas outlet
canada goose coats
adidas yeezy shoes
adidas outlet store
cheap air jordans
mulberry
pandora jewelry outlet
moncler
air jordans
michael kors outlet online
coach factory outlet online
discount oakley sunglasses
athletics jerseys
christian louboutin shoes
coach outlet online
adidas nmd r1
ugg boots sale
durant shoes
coach factory outlet
pandora outlet
ray ban sunglasses outlet
canada goose jackets
canada goose
diamondbacks jerseys
fitflop uk
mlb jerseys
michael kors handbags
gucci outlet online
abercrombie kids
uggs outlet
birkenstock uk
pandora jewelry outlet
oakey sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet online
pandora charms sale
cheap jordan shoes
coach factory outlet online
swarovski crystal
oakley sunglasses outlet
adidas originals
timberland boots outlet
adidas ultra boost
ralph lauren
nfl jerseys
ralph lauren uk
tory burch outlet online
adidas outlet online
michael kors outlet store
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
coach outlet online
vans outlet store
polo ralph lauren outlet online
pandora charms outlet
nike outlet store online
burberry outlet store
hermes bag
polo ralph lauren outlet
kate spade outlet online
cheap air max
timberland outlet
coach outlet
michael kors outlet store
ray ban glasses
canada goose jackets
kobe shoes
birkenstock outlet
coach outlet online
lacoste polo shirts
pandora charms outlet
michael kors outlet store
blue jays jerseys
yeezy boost 350
braves jerseys
nike cortez classic
fitflops sale
ralph lauren uk
cheap jordans
yeezy shoes
fitflops sale clearance
nike zoom
mlb jerseys cheap
hermes bags
supreme clothing
ysl handbags
adidas outlet online
asics outlet
pandora charms
nike huarache shoes
air max axis
coach outlet online
moncler coats
kate spade outlet
adidas shoes
adidas outlet store
ronaldo jerseys
philipp plein outlet
salvatore ferragamo shoes
louis vuitton factory outlet
ugg canada
cheap jordan shoes
dodgers jerseys
mlb jerseys wholesale
louboutin outlet
canada goose sale
tiffany outlet
coach outlet online
birkenstock outlet store
pandora charms outlet
yeezy boost 350
coach outlet canada
asics outlet store
nike outlet
tiffany and co outlet
abc20180811chanyuan

chanyuan2018.01.06
true religion jeans
michael kors outlet online
converse shoes
kate spade outlet
nike trainers
cheap jordans
polo ralph lauren
oakley sunglasses
tods outlet
michael kors outlet
new balance shoes
ecco shoes
coach canada
michael kors wallets
yeezy boost 350
kate spade outlet
uggs outlet
michael kors bags
kate spade outlet
christian louboutin outlet
ugg cyber monday
oakley sunglasses
chrome hearts outlet
nike sko
michael kors outlet
true religion jeans
nike trainers
ugg boots clearance
pandora charms
polo ralph lauren
uggs outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
reebok outlet store
pandora outlet
asics shoes
coach factory outlet
ray ban sunglasses
cartier outlet
jordan shoes
christian louboutin online
canada goose jackets
ugg outlet
nike roshe
ralph lauren outlet
michael kors outlet
birkenstock sandals
prada shoes
moncler jackets
ugg boots clearance
nike foamposite
lacoste polo shirts
polo ralph lauren
links of london
canada goose jackets
nike roshe one
ugg outlet
pandora charms
oakley sunglasses
hermes outlet
polo outlet
cheap jordans
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses
pandora outlet
michael kors outlet
valentino outlet
longchamp handbags
moncler outlet
ugg outlets
coach outlet
michael kors outlet
uggs outlet
air max 90
mulberry outlet
fitflops sale clearance
pandora charms
nike shoes
swarovski outlet
canada goose jackets
pandora outlet
ray ban sunglasses
nfl jerseys
canada goose jackets
cheap snapbacks
michael kors outlet
polo ralph lauren
mulberry handbags
cazal sunglasses
ugg outlet
puma outlet
pandora charms
ray ban sunglasses
tory burch outlet
jordan shoes
polo ralph lauren
mont blanc pens
michael kors outlet
true religion jeans
pandora jewelry
vans shoes
ugg outlet
vans sko
polo ralph lauren
ralph lauren polo
michael kors handbags
uggs
new balance shoes
futbol baratas
coach outlet online
adidas wings
supreme clothing
canada goose jackets
michael kors handbags
adidas shoes
uggs outlet
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
air max 90
huaraches shopping
mulberry outlet
salomon shoes
christian louboutin outlet
michael kors outlet
christian louboutin shoes
denver broncos jerseys
air max 90
ugg outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
michael kors outlet online
soccer jerseys
coach outlet
ray ban sunglasses
cheap nhl jerseys
ugg outlet
ray ban sunglasses
nfl jerseys wholesale
michael kors outlet
nike store
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
michael kors outlet
thomas sabo
coach factory outlet
christian louboutin outlet
true religion jeans
true religion uk
ugg outlet
swarovski crystal
kobe shoes
fitflops sale
true religion jeans
christian louboutin uk
michael kors outlet
nike free 5
canada goose jackets
pandora jewelry
fitflops sale clearance
pandora charms
michael kors
oakley sunglasses
ralph lauren polo shirts
soccer jerseys
oakley sunglasses
adidas outlet store
nike trainers
true religion outlet
ralph lauren polo shirts
coach outlet
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
kate spade outlet
air huarache
ray ban sunglasses
coach outlet canada
cheap jerseys
oakley sunglasses
michael kors outlet
cheap mlb jerseys
true religion outlet
ugg boots clearance
zapatillas salomon
oakley sunglasses
michael kors handbags
christian louboutin shoes
adidas sko
pandora outlet
nike shoes
ugg black friday
ugg outlet
air max uk
canada goose jackets
polo outlet
coach outlet
michael kors outlet
true religion jeans
air huarache
uggs outlet
air max 1
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
ysl outlet
cheap jordans
ferragamo outlet
pandora outlet
hermes birkin
ralph lauren polo shirts
tory burch outlet
mulberry handbags
pandora outlet
polo ralph lauren
ugg outlet
coach outlet
kevin durant shoes
nba jerseys
hogan scarpe
polo ralph lauren
cheap snapbacks
coach outlet online
swarovski outlet
canada goose outlet
longchamp solde
michael kors outlet
ugg outlet
montblanc pens
jordan shoes
nhl jerseys
coach outlet
nike shoes
polo ralph lauren
cheap nfl jerseys
nike shoes
toms sko
oakley sunglasses
nike blazer pas cher
ugg boots clearance
pandora charms
adidas nmd
canada goose outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses
air max trainers
christian louboutin shoes
ugg boots
mont blanc pens
polo ralph lauren
cheap football shirts
salomon sko
nike air max 2015
cheap jerseys
oakley sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
salomon sko
tory burch outlet
herve leger outlet
soccer shoes
canada goose outlet
nike outlet
coach factory outlet
fitflops shoes
canada goose jackets
coach outlet online
toms sko
hermes outlet
oakley sunglasses
polo outlet
coach outlet online
canada goose outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
rayban sunglasses
coach outlet
ugg outlet
lebron james shoes
longchamp outlet
ecco sale
oakley sunglasses
jordan shoes
coach outlet
polo outlet
canada goose outlet
kobe bryant shoes
ferragamo outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg outlet
ugg outlet
nike sko
ugg outlet
longchamp handbags
coach outlet
burberry outlet
ray ban sunglasses
denver broncos jerseys
canada goose cyber monday
canada goose parka
fitflops
adidas nmd
birkenstock outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
christian louboutin outlet
nike air force 1
nike factory outlet
michael kors handbags
nfl jerseys
pandora outlet
nike air max
pandora charms
canada goose outlet
prada sunglasses
ray ban sunglasses
coach outlet
toms sko
ralph lauren polo
michael kors outlet online
barbour outlet
ugg outlet
longchamp handbags
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
moncler outlet
polo outlet
nike store uk
christian louboutin shoes
polo outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
air jordan 4
nfl jerseys
pandora jewelry
polo ralph lauren
timberland sko
canada goose coats
cheap nfl jerseys
true religion outlet
true religion jeans
christian louboutin outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
canada goose outlet
uggs outlet
jordan shoes
ray ban sunglasses
fitflops
michael kors outlet
tory burch shoes
fitflops shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet
coach outlet
ray bans
timberland boots
jordan shoes
nike shoes
cleveland cavaliers jersey
cheap mlb jerseys
michael kors outlet online
swarovski crystal
mulberry bags
football shirts
christian louboutin outlet
canada goose outlet
mulberry handbags
jordan shoes
mbt shoes
coach outlet
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
kate spade outlet
michael kors outlet
mulberry handbags
nike shoes
dansko shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses
true religion jeans
christian louboutin outlet
coach factory outlet
tory burch outlet
kate spade outlet
longchamp outlet
moncler outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
mulberry bags
vans greece
oakley sunglasses
mont blanc pens
basketball shoes
ugg boots clearance
true religion jeans
christian louboutin outlet
canada goose outlet
tory burch outlet
ferragamo outlet
uggs outlet
burberry outlet
lacoste soldes
canada goose outlet
converse shoes
longchamp pas cher
nike outlet
ugg outlet
burberry outlet
michael kors handbags
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
supreme clothing
coach outlet
oakley sunglasses
longchamp outlet
longchamp bags
polo ralph lauren
ugg outlet
uggs outlet
oakley sunglasses
swarovski outlet
michael kors
chicago blackhawks jerseys
kicks nice
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
burberry outlet
polo outlet
ugg boots
coach outlet
ed hardy clothing
canada goose outlet
michael kors outlet
jordan shoes
ralph lauren polo
coach handbags
longchamp solde
nba jerseys
tory burch outlet
moncler outlet
chrome hearts
michael kors outlet
supra shoes
ugg boots clearance
michael kors
canada goose outlet
canada goose outlet
canada goose outlet
nike air max 90
longchamp handbags
salomon chaussures
hermes belt
adidas uk
coach outlet
pandora charms sale clearance
swarovski outlet
ray-ban sunglasses
cheap jordans
pandora outlet
michael kors uk
michael kors outlet
kobe 9
ralph lauren polo
supreme clothing
oakley sunglasses
marc jacobs outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
polo ralph lauren
supreme clothing
canada goose jackets
Girls shoes
ugg outlet
adidas trainers
polo ralph lauren
michael kors handbags
ralph lauren pas cher
mont blanc pens
louboutin shoes
longchamp pliage
michael kors outlet
coach outlet
coach outlet
nfl jerseys
coach outlet online
mac makeup
michael kors outlet
michael kors outlet
lakers jerseys
oakley sunglasses
ugg boots
nike sko
prada handbags
prada outlet
coach outlet online
moncler jackets
true religion jeans
coach factory outlet
nfl jersey wholesale
coach outlet
yeezy boost
michael kors outlet
coach outlet online
canada goose black friday
ugg boots
true religion outlet
ugg outlet
coach outlet store online
ugg outlet
tory burch outlet
canada goose outlet
fred perry polo shirts
rayban sunglasses
nike outlet
canada goose outlet
ray ban sunglasses
polo shirts
michael kors
bottega veneta outlet
air max 90
oakley sunglasses
ugg boots
puma shoes
ugg boots
coach handbags
reebok trainers
coach outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
coach outlet
coach outlet
coach factory outlet
ferragamo outlet
mulberry sale
michael kors handbags
fitflops outlet
michael kors outlet
giuseppe zanotti outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
polo outlet
ugg bootsSjcg123

Kobe Shoes Nike
Timberland Outlet
ray ban wayfarer eyeglasses
Nike Air Max Cheap
billige nike sko
Air Max Femme
Nike Air Max 90
Boutique Ugg
Boty Nike Air
Nike Pas Cher Homme
nike air
Michael Kors Outlet
newest lebron shoes
Sneakers Nike
chaussure Nike homme
uggs for cheap
adidas store
Adidas Originals Superstar
reebok running shoes
new jordan releases
Air Jordan Retro Sale
Jordan Schoenen
nike tn pas cher
chaussures de foot pas cher
Nike Store
Ugg Button
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
scarpe hogan outlet
official NHL jerseys
Moncler Store
botas de futbol
Doudoune Moncler Solde
Ugg Femme Pas Cher
tru religion jeans
uggs for women
moncler coats for women
pandora jewelry store
nike sneakers
nfl store
vans shoe store
pandora beads
ugg clearance
Michael Kors
Bottes Ugg Pas Cher
huarache sneakers
Air Nike
cheap nike air max
canada goose jackets on sale
toms sale
zapatilla adidas
Orecchini Pandora
pandora rings
Pandora Official Website
Canada Goose Official Site
Canada Goose Outlet
Cheap Michael Kors
hogan scontate
Nike Zapatos
Moncler Sale
cheap uggs
Canada Goose Outlet
Womens Ugg Boots
nike sportschuhe damen
australia uggs outlet
portafoglio michael kors
Soccer Boots Outlet nike
pandora online
Cheap Stone Island Jackets
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
moncler outlet
nike mercurial soccer cleats
moncler girls
Ugg Pas Cher En France
Moncler Outlet Online
coach factory outlet online
Uomo Hogan
Lebron 13
Coach Bags On Sale
Ugg boots Sale
Botte Ugg Femme
Uggs Outlet Store
religion store
Moncler Jacket Womens
Michael Kors handbag discount
Michael Kors handbag on sale
ugg factory outlet
nike chaussures
Nike Online Store
nike jordan shoes
new pandora charms
Air Jordan News
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Doudoune Moncler Pas Cher
Nike Air Jordan 11
hogan rebel donna
Timberland skor
ugg boots for women
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Air Jordan Release Date
nike schuhe günstig
nike air max running shoes
retro jordans for cheap
pandora charm bracelet sale
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Michael Kors Handbags Discount
Ugg Outlet Online Store
zapatillas nike baratas
Oakley Sunglasses Cheap
zapatillas running
australia uggs outlet
Stone Island Outlet
womens nike air max
christian louboutin outlet
Air Huarache
Air Max For Sale
Ray ban sale online
23 is back
Nike Air Women
cheap christian louboutin
Chestnut Ugg Boots
chaussure basket homme
Yeezy Black
nike sportschuhe
adidas schoenen
Veste Moncler Femme
Oakley Outlet
nike joggesko
Jordan Store
Ugg Grise Pas Cher
fitflops sale uk
nike shoes
sac coach soldes
Ugg Boots On Clearance
Chaussure Nike Pas Cher
sac a main michael kors
nike air jordan pas cher
ugg boots cheap
adidas kläder
The official UGG
prada outlet
chaussures nike pas cher
adidas outlet stores online
new yeezy shoes
Toms Shoes For Women
Pandora Store
uggs outlet
Yeezy Boost Sale Online
converse store
Canada Goose Outlet Store
longchamp bags on sale
cheap real uggs
adidas outlet
abercrombie and fitch store
nike free
air force one pas cher
louboutin heels
michael kors bags outlet
nike damenschuhe
Sportschuhe Nike
scarpe nike
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Nike Shoes Sale Store
Nike Air Sneakers
cheap air max outlet
ugg store
zapatos de futbol nike
ugg outlet online
Nike Air Huarache For Sale
Nike Air 90
Nike Air Max Boutique
canada goose jacket outlet
Nike Pas Cher Femme
ugg boots outlet online
hyperdunk 2014
nike sb stefan janoski
ugg boots classic
goedkope nike air max
Sheepskin Ugg Boots
air jordan
Pandora Beads And Charms
Jordan Sneakers For Sale
Soldes Ugg
Ugg Noir Pas Cher
Ugg Pas Cher Femme
Uggs Pas Cher Soldes
Negozi Pandora
Toms Outlet Online
Ray-Ban Official Discounted Site
Ugg Classic Tall
Anelli Pandora
moncler jacket sale
Nike Factory Store
Doudoune Femme Pas Cher
Air Max 90
Jordan Future
Veste Moncler Pas Cher
Doudoune Moncler Site Officiel
canada goose sale online
Vans Black Sneakers
pandora bracelet charms
cheap uggs for women
pandora outlet store
toms shoes outlet
Ugg Homme Pas cher
Original Ugg Boots
0123Sjcg123<\*/>

Biztos lehetsz benne, hogy mindig lesz tavasz, s a folyó újra folyni fog, amikor felenged a fagy.
(Ernest Hemingway)

Szép estét és lélekben is virágzó tavaszt kívánok Nektek :)
http://www.youtube.com/watch?v=smSxWPqzc3oNahát Zsuzsink is előkerült:)

Azért állj meg néha egy szóra,futós,lopakodós lányka:)

ANIKÓ:)a SOTE Karolina úti ortopéd klinikáján csinálták,délelőtt megműtötték és délután már jöhettem haza,
ezért nem szóltam,de aranyos vagy,hogy szaladtál volna hozzám Köszönöm.

Judy drága :)futás ki a szabadba kicsinyeiddel,istenien fel lehet töltődni a finom tavaszi levegőtől.

Ölelés mindenkinek (())napsugiSziasztok!:)

Végre ideértem én is!És milyen jó hírek fogadnak!:))
Napsugi!
Aztán csak csínján azokkal a gyümölcsfákkal!:)))Nagyon örülök,hogy ilyen jól sikerült a műtéted!:)

Ragyogás!
Köszönöm a tanításokat,lesz mit bepótolnom..:)Egyszer volt egy kis időm,nagyjából azért átnézegettem,de aztán futnom kellet..ezért hallgatok!:)

Judy!:)
Téged mindig olyan jó olvasni,és hidd el mindennek eljön az ideje!Addig is élvezzétek ezt a szép tavaszt!:)

Bazinagy ölelés Mindenkinek!
(())ZsuzsiDrága Judynk:)

Olyan jó a csicsergésed. :) Örömmámorban úszom olyankor mindig amikor írtok. Míg drága Evelinünk írogatta a tanításokat, annyi élet volt az oldalon:) Szóljatok bátran, ha nem akarjátok a folytatást:) Én szívesen átadom amit tudok, amit tanulok, s amit találok:) Jó ez nekem is nagyon, mert így én is jobban fejlődöm. Ám megkell mondjam a legnagyobb érdem a tiétek. Ti vagytok a cél, amiért ezeket megírom és örömömre szolgál, ha azt érzitek, hogy jó nektek.

Pénteken új helyünk lesz:) Ugye tudjátok? Várlak titeket szerető ölcsimmel, ami bazi nagy tud ám lenni:) Aki volt ölelkezős projekten tudja milyen, aki meg nem majd megtudja, ha találkozunk:) Itt:
http://www.thesecret.hu/forum/nappali/aprilis-angyali-tanitasokkalKatica, ez valóban hatalmas örömhíííír:)

Istenem! De jó!
És Pesten hol műtöttek meg? És mért nem adtad akár telefonon tudtomra? Tudtunkra? Mentünk volna be hozzád bazi nagy ölelkezős-energia átadósdira:) Édesem:) Szeretlek és gyakran gondolok rád is... Meg mindenkire:)Sziasztok drága lányok:)

Megosztom hát veletek örömömet is,VÉGRE jó lesz a kezem ,a tegnapi műtétnek köszönhetően egy csapásra
elmúlt belőle a fájdalom,ami eddig megkeserítette az életemet.BAZINAGY ÖRÖM fájdalom nélkül élni,már csak
két hétig kell vigyáznom rá,míg a varratokat ki nem szedik,aztán lesz új jó kis kezem.Jaj,nagyon hálás vagyok az
égieknek,de főleg a kis pesti Barzsó dokinak,hogy visszaadta a kezemet.Mindenkinek,hasonló örömöt,boldogságot
kívánok,mint amiben nekem van most részem.Szeretettel ölellek benneteket NapsugiKedves Ragyogás:)

Igen, végre szép idő van, és annyi mosolyt csak ki belőlem is ahogy látom a hajnal sugarait:)...és kicsit aggódtam, hogy napokig nem írtál, jól vagy?
Remélem igen:)

Képzeljétek, itt van nálunk az Unokatesóm, még nem járt Magyarországon, és most itt van:))
És járjuk Bp. utcáit:) mindent ami belefér ebbe a néhány napba...ki tudja, mikor lesz még rá alkalom:)
És végre a gyerekeim sem betegek, csak az orruk folyik:))))
És remélem minden nagyon hamar rendeződik, én u.is megálmodtam hogy találok jó munkahelyet, jól fizetőt:), nem is adom fel, és csak küzdök tovább. És ne haragudjatok mikor nem írok be, mert akkor is nagyon nagyon szeretek itt lenni!
Mindenkinek csodás hétvégét kívánok és ölellek Benneteket! Aztán CSICSEREGJETEK MÁR!!! :)Nyílik a sok, szép virág:)

Itt bent is illatozó virágokkal vár minket a játszótér:)És de jó

hogy emlékeztetsz ma Beák napja van:) és csatlakozom jókívánságodhoz, én is Boldog Névnapot kívánok Beák:)

A terhemet, most nem osztom meg Veletek, kicsit összezuppantam, de van ez így mindenkivel néha:)
Szerencsére egészség van, a többi megoldódik.
Napsugi- de jó hogy ragyogsz nekünk végre!
Kezecskédre gyógypuszi,
................. és szép napokat Mindenkinek!!!Sziasztok pajtikáim:)

Megosztom hát terhemet másokkal,hiszen a mai tanítás is ezt tanácsolja,29.én műtik a kezemet.
Mindenkinek minden jót és gyönyörű tavaszi napokat kívánok:)

Megragadom az alkalmat,hogy a MI ELVESZETT BEÁNKNAK (persze a többi Beának is)BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNJAK:)
PUSZI NAPSUGIKöszi

Ragyogás, nagyon jók ezek a tanítások:)
Minden rendben? Puszi:)Bekukk :)

Ölelés, puszi:)Minden a fejben döl el

És most az igazság fénye bevilágította ezt az igazságot. Hiába tudom, hogy tudom, attól a fejemben még nem biztos, hogy összeállt. Amikor ezt hiszem el, és nem a negatívokat, akkor vagyok sínen.Szia Ragyogás

Írtam neked egy privát emailt, nem tudom meg kaptad-e?Sziasztok,

nagyon tanulságosak az idézetek, jó olvasgatni őket. Köszönöm.
Ragyogás, kívánom mielőbb találj lojális munkaadót, Napsugi, a kezed jöjjön rendbe mielőbb, hiszen már tavasz van... meg egyébként is. :) Zsuzsi, és valóban március van már... ;) Judy, köszönöm, tényleg jó volt a hétvége. :)
Szép estét és áldott jó jövő hetet kívánok! :)Csatlakozom

Napsugihoz és én is csodás hétvégét kívánok Mindenkinek:)Sziasztok:)

Hát ,én sem vagyok különb a deákné vásznánál:)újra kellett telepíteni a gépre a w...oszt és előtte ,minden ki lett törülve belőle,még a jelszavam is ,amivel ide belépek és képzeljétek elfelejtettem,hát másikat kellett kérnem.
Szerdán megyek újra a kézklinikára,akkor mondják meg,hogy mit fognak csinálni a kezemmel és mikor.
Jó lenne már túl lenni rajta,mert itt van végre a tavasz és nekem ,sok,sok dolgom lenne a tündérkertemben.
Nos Anikó,ennél sokkal csúnyább dolgokat is hallottam már munkaadókról,persze ez téged nem vigasztal,
remélem hamarosan sikerül jó munkát és becsületes munkaadót találnod.

MINDENKINEK CSODASZÉP HOSSZÚ HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK.Judytom, Kingiék nekem is nagyon, nagyon...

hiányoznak!!

Szóval a munkámról, hogy nem fizet, mert nincs pénze. 4 napot dolgoztam nekik, Ingyen. Igen, és elgondolkodtató sok minden: miért történhet ez ma meg?
É miért kaptam ezt?

Hogyan lássunk! """" Például virágok között a tündéreket (de így „kell”, lehet a többi lényt – és az aurát is – meglátni).

Kicsit hunyoríts, ne fókuszálj és ne nézz mereven. Nézz a virágok mögé, folyamatosan tartsd fent a szándékot, hogy tündéreket szeretnél látni. Minden kétely vagy félelem, ami gondolatodban van, az gátolja a látást, ezért ezeket tisztázni kell és feloldani.

Ehhez is lehet angyali segítséget kérni.
Előbb-utóbb fehér fénycsíkokat fogsz látni, mert először az energiájukat látod majd meg. Ezek kb. 5-8 cm hosszúak, mert ekkorák a tündérek.

Próbáld elfordítani a fejedet és a szemed sarkából nézni. Néha így jobban működik a tisztánlátás, mert így lazábban, nyitottabban fogadjuk a szellemvilág látását. Ha szemtől szemben nézzük őket, akkor gyakran túl erősen gondolkodunk a látottakon, ami gátló hatású lehet, vagy túl erősen feszítjük a szemünk elülső részét. Sokan először aggódnak, hogy csak képzelt látomásokat látnak. A gyerekek azért látnak könnyebben, mert ők nem gondolkodnak azon, hogy mit látnak és nem aggódnak, hogy esetleg csak képzelődnek.

A felnőtt a tudatos agya és egoja az, aki helyette aggódik, hogy vajon hibát követ-e el.

Úgy kell nézni, mint a gyerekek. El kell engedni magunkat, hogy lássunk! Nem kell, nem szabad siettetni a látást. Rá kell szánni az időt! Az is előfordulhat, hogy a lények nem mutatkoznak meg rögtön, lehet, hogy az adott lénynek időre van szüksége, amíg eldönti, hogy akar-e mutatkozni. Gondolati úton is lehet hozzájuk beszélni. El lehet mondani, hogy látni szeretnétek őket. Ha őszinték és szeretetteljesek vagyunk, akkor segíteni fognak a látásban.
Változó, hogy kinek mennyi idő kell a látás elsajátításához. Egy-két nap alatt is meg lehet pillantani őket, de az is lehet, hogy egy-két hétre is szükség van ehhez. """Mindenkinek bazinagyot :)))))

Zsuzsika, a tréfa nagy mester.

Munka nincs!!! 4 nap minusz életemből- mert nem fizettek ki.
Keresek tovább, és ha tudtok szóljatok:) Bármit megcsinálok. Bármit, takarítás, bejárónő, gyermekfelügyelet.... eladó a végzettségem.Zsuzsi:))

Én most annyira nevetek:))-ahogy ezt leírtad, h nagy a csend, hát jó hogy felébredtél:))
Jó hogy leírtad, vedd is át, ami a Te reszortod, nem nyúlnám le:)
Szép napot Mindenkinek!!!:):))))

Sziasztok!:))
Ilyen hülyét mint én...:)))))))Képzeljétek csak várom,várom hogy valamijelentés jöjjön az oldalról,sehol semmi...Már kezdtem is aggódni,hogy most akkor mindenkinek ilyen rossz hogy nem szóltok...Aztán ma rájötem hogy március van..:))))))))Pedig Ragyogás írta is hogy új terünk lesz..:))
Tényleg Ragyogás!:)
Nagyon örülök,hogy sikerült munkát találni,és köszönet a tanításokért!
Bazinagy ölelés Nektek!:)Judink!:)Innen átveszem...:))))))))Jó itt.

Ölelek mindenkit. Judy, Napsugaras Kati, Evelin, Dinamyn, Zsuzsi, Tike-ék, Ildiko, King-Viliék, KIABÁLJON aki kimarad:)))

http://www.gorothna.hu/Kedves Mindenki:)

Boldog Nőnapot, és Isten éltesse a Zoltánokat és Mindenkit:)
Ma nem tudom mi van a levegőben, de csordultig tele a szívem szeretettel, mintha az egész Világot át bírnám ölelni. És hiányzik a Kinga, a minden napi beszélgetéseink, a családom, és Ti is.
Én most megölelgetlek, még ha nem is tudok olyan Zsuzsink féle bazi nagyot, de akkor is nagy- nagy szeretettel((:))Egy kis lazítás nem árt meg nekünk:)

Gyertek beljebb. Hideg a látszat ellenére is kint a levegő, mar, és csíp. Főleg arcunk az ami fázik odaki.

Mai javaslatom, és ehhez főztem nektek finom, meleg teát ( mindenki olyat tölt magának, amit szeret) meleg takarókat is találtok a sarokban letéve, gondolva a lábmelegítés fontosságára:), meditáljunk egyet közösen: elkezdem az alapokat, és gondold mellé, utána azt, amitől te el tudsz lazulni.
Most kezdem, jó? Bárhol is vagy most én veled vagyok. Melletted állok gondolatodban, fogom kezed és kettőnk szeretete összefonódva áramlik majd, sőt! Érzed, már nem csak kettőnké, a sok-sok meditáló emberé:) Lazíts, és kezd az elmélyülést magadba. Figyeld a levegő vételedet, ahogy lélegzel. Lágyan, mélyen leszívód és bent tartod kissé, majd kiengeded. A nagy kozmikus lélegzet vételt is megcsinálhatod: jó mély levegőket veszel, rá szívod, és újra és újra be szívsz a levegőből addig, amíg a tüdőd megtelek. Gondolomnyi ideig bent tartod, és lassan engeded ki, szintén rétegenként, elaprózva. Igen, tudom, eleinte nem nagyon megy, gyakorlás kérdése :) Lazulj el egyre jobban, és képzeleted szárnyára bízd magad.... visz, repít, szárnyal veled, oda, ahol már jól érzed magad. Önmagadba- és te hátrahagysz minden gondod. És csak VAGY. Élvezed ezt az állapotot, mehetsz kedvenc helyedre is, ha van ilyen: ez lehet egy kedves ülősarok, vagy egy rét, egy folyópart, kerted zuga, bármi.........

És ott, a kedvenc helyeden ülve, erősítsd magad meg olyan állításokkal, melyek segítenek jelenlegi helyzetedben neked: mondhatsz olyat, hogy jól érzem magam. Minden rendben és tökéletesen helyemen vagyok világomban. A végtelen bőség áramlik felém, és én nyitott vagyok erre. Elfogadom a megnyilvánulásait életemnek. Elfogadom a bőség áramlásait, és belehelyezem magam, együtt úszok halacskaként ebben a folyamban.... Máris gazdagabbnak és jóllétben élőnek érzem magam:) Ideális élőhely a világ számomra. Szeretett emberek vesznek körül, akik nagyon szeretnek és ez kölcsönösen jól működik nálunk. Harmónia és mély nyugalom a jellemző ránk, kapcsolatunkra. Ezután ebben a mély lelki állapotban ne feledd a szeretet kör alkalmazását! Vedd körül magad a szeretet hófehér, vagy ezüst fehér sugarának fényével, és helyezkedjél te is bele:) Érezd amint ez a finom, meleg, pulzáló fény átjár, körülvesz, beburkol, és lebegtet téged.... lazíts! Érezd a finom vibráló, pulzálását az ÉLET-nek, és vegyél ebbe a szeretet körödbe mindent és mindenkit:) Lásd teljesnek épnek azt ami rosszul működő.... Megtudod javítani ezen a szinten :) A továbbiakat rád bízom, érezd jól magad, ez a fő :) És amikor már végeztél, ne feledd megköszönni hálás szerető szívvel, amit kaptál magadtól:) És amit adtál magadnak :)

Gyógyító angyalok- Rafael arkangyal

"Gondjaidat bízd ránk, angyalokra, hadd vegyük le válladról a terhet."

Rafael arkangyal Rafael az égi világ gyógyítója. Tevékenysége az isteni közbelépésben és a tanácsadásban mutatkozik meg. Az előbbi esetben közbeavatkozik egy adott helyzetben, körülveszi smaragdzöld színű, gyógyító fényével és szeretetével, és a gond egy csapásra elillan.

Gyógyító angyalok Rafael arkangyal
Gondjaidat bízd ránk, angyalokra, hadd vegyük le válladról a terhet." „Kérted már valaha, hogy mi, angyalok segítsünk a problémádban? Csak akkor tudunk segíteni, ha felhatalmazol rá. Most hunyd be a szemedet, és vegyél nagy levegőt, amely mindenedet megtisztítja. Azután gondolatban szólítsd az őrangyalaidat és az arkangyalokat, hogy segítsenek. Ne határozd meg, hogyan várod a segítséget, csak mondd el a gondodat. S a legfontosabb: nyílj meg a segítség elfogadására, akárhogyan érkezik. Lehet az megérzés, intuitív gondolat vagy közvetlen, isteni közbelépés. Akármilyen ismétlődő útmutatást kapsz, fontos, hogy hallgass rá.
Bármiben van szükségünk orvoslásra, kérjük meg Rafaelt, hogy vegye körül smaragdzöld aurájával. A kövek közül a smaragd és a malachit testesíti meg gyógyító energiáját.
Szebenyi Juditkától hoztam a Facebook oldalról. 2011. március 5. 14:25
Rafael arkangyal

Angyali segítségkérés:
Kérted már valaha, hogy mi, angyalok segítsünk a problémádban? Csak akkor tudunk segíteni, ha felhatalmazol rá. Most hunyd be a szemedet, és vegyél nagy levegőt, amely mindenedet megtisztítja. Azután gondolatban szólítsd az őrangyalaidat és az arkangyalokat, hogy segítsenek. Ne határozd meg, hogyan várod a segítséget, csak mondd el a gondodat.
S a legfontosabb: nyílj meg a segítség elfogadására, akárhogyan érkezik. Lehet az megérzés, intuitív gondolat vagy közvetlen, isteni közbelépés. Akármilyen ismétlődő útmutatást kapsz, fontos, hogy hallgass rá.

Bármiben van szükségünk orvoslásra, kérjük meg Rafaelt, hogy vegye körül smaragdzöld aurájával. A kövek közül a smaragd és a malachit testesíti meg gyógyító energiáját.Mai időnk: csodálatos, napfényes napsugaras nap

Csak épp ennek ellenére: MEGFAGYTAM :)
Köszi a biztatásotokat! Élvezem is ezt a frissen alakult helyzetet, és rám is fért már végre némi áldás:) Persze, hogy sok is van, csak némi poén kell:)

Judy, a görkorizást irigyelem is, lelkem gyerekedtől:)

Napsugarunk, hogy van a kezed? Meggyógyult e már? Kedves többiek:) Gyertek ti is, várunk titeket. Olyan jó itt amikor duruzsolva meséltek, és én meg bóbiskolva hallgatom:)Végre:)

Ragyogó Napsugarak kényeztetnek minket:)...és bár elfáradtam,de indulok a játszóra a Lányokkal, hisz most jól vannak és az idő is kellemes és ma a nagyobbikkal még görkoriztunk is:)
Szép 7végét kívánok Nektek!!!!Ó,ez tényleg jó hír:)

örülök,hogy sikerült elhelyezkedned.Köszönöm a tanításokat,valóban így vagyunk,ahogy Judy írja,
elmerülünk a gondjainkba,pedig nem így kellene csinálnunk.
Mindenkinek szép napokat,jó hétvégét kívánok:)