Megszüntettem kedves Titok tudó, keresők

Sok beszéd, és magyarázkodás helyett:

‎"Nem számíthatsz arra, hogy akad egyetlen ember is a világban, aki szavad és a cselekedeted pontosan úgy érti majd meg, és úgy fogja fel, úgy tudja magyarázni, ahogyan te azt elgondoltad. Mindig te tudod csak, mit akartál igazán.
A világ ebből a te szándékodból annyit ért és lát csak, amit az emberi értelem rejtélyes, torzító tükre felfog és visszatükröz..."
MOTTÓ: ”A csináld magad mozgalmak ideje lejárt. Azoké a jövő, akik működőképes partnerkapcsolatokat tudnak kialakítani. Az együttműködésre képes, együtt dolgozó és tanuló, a tapasztalataikat, információikat egymás között megosztó egyénekből, végül közösség formálódik.”Kedves Ragyogás, nagyon

Kedves Ragyogás, nagyon sajnálom, hogy ilyen indulatosan sikerült kezelned a választ.
Azt gondolom, nem értettelek félre.
Csak azért kérdeztelek, hogy rájöhess, a pozitívat és a negatívat te magad aggatod rá a történésekre. Egy helyzet csak egy helyzet. Se nem jó, se nem rossz. Te teszed pozitívvá, vagy negatívvá és nem általánosíthatsz.

Még egyszer sajnálom és légy boldog!No komment- Angyal Anikónak

Miért definiáljam? Ki vagy te? Tanárnő?
Számomra tökéletesen mindegy ki vagy. Egy ember- olyan, mint én, vagy más. És, hogy ki, hol tart, az sem számít. Úton vagyunk mindannyian.
Jó szándékom félreérthető volt- csak ennyi :) Töröltem, hogy a kákán csomó ne lehessen. ( Bár, tudom, ezt is annak titulálja aki ezt akarja.
Ez is csak ennyi.

‎Korinthusbeliekhez írt I. levél 13. rész

1. Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengő ércz vagy pengő czimbalom.

2. És ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is; és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyökről, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok.
3. És ha vagyonomat mind felétetem is, és ha testemet tűzre adom is, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi hasznom abból.
4. A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
5. Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt,
6. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal;
7. Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr.
8. A szeretet soha el nem fogy: de legyenek bár jövendőmondások, eltöröltetnek; vagy akár nyelvek, megszünnek; vagy akár ismeret, eltöröltetik.

9. Mert rész szerint van bennünk az ismeret, rész szerint a prófétálás:

10. De mikor eljő a teljesség, a rész szerint való eltöröltetik.
11. Mikor gyermek valék, úgy szóltam, mint gyermek, úgy gondolkodtam, mint gyermek, úgy értettem, mint gyermek: minekutána pedig férfiúvá lettem, elhagytam a gyermekhez illő dolgokat.
12. Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről-színre; most rész szerint van bennem az ismeret, akkor pedig úgy ismerek majd, a mint én is megismertettem.
13. Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet.

"Nem számíthatsz arra, hogy akad egyetlen ember is a világban, aki szavad és a cselekedeted pontosan úgy érti majd meg, és úgy fogja fel, úgy tudja magyarázni, ahogyan te azt elgondoltad. Mindig te tudod csak, mit akartál igazán.
A világ ebből a te szándékodból annyit ért és lát csak, amit az emberi értelem rejtélyes, torzító tükre felfog és visszatükröz..." Facebook

A világ ránk tekintve arra számít, vállalunk gondjából egy hazányit. Baranyai FerencÉs mi nők?

Nem magyarázkodok. Félreértesz mindent, ami itt tollam nyomán elhangzik. Ne kérjen senki számon semmit tőlem, mert az van, ami van. Nem tilthatom meg, és nem is akarnám azt tenni, de! Magyarázkodni sem fogok senki előtt. Ez van, kérlek, fogadj el! Én megtettem."Tehát: Jó, ha a férfi már

"Tehát: Jó, ha a férfi már ifjúkorában tanul felelősséget, mert az munkát hoz számára.
Amit fiatal korunkban megtanulunk, annak egész életünkben hasznát élvezzük.
Így válva értékes férfiakká és nőkké."

És mi nők? Minket lehagytál. Véletlenül, vagy szándékosan? De akkor miért?Ragyogás! Kérlek, definiáld a

Ragyogás!

Kérlek, definiáld a pozitív és a negatív jelentését,de úgy, hogy nem használod fel azt a megszerzett intellektuális tudásanyagot, információt, saját tapasztalatot, ami alapján saját magadnak most meghatározod, hogy mi a pozitív és mi a negatív.
Most kérlek mindenki érdekében, holisztikusan, azaz minden benned lévő tudásanyag felhasználása nélkül definiáld, mit jelent a negatív és mi a pozitív.

Én érdeklődve és köszönettel várom a válaszodat.Sok ezredik pozitív oldal, minek????????

Kérditek. Aki pozitív annak nem kell ilyen önös érdekű pozitív oldal. Mondjátok. A nem pozitív ellenállásával nem számoltok? A ma még uralkodó légkör tendenciája a világban az: nem pozitív, és ha nem az, akkor negatív, igaz? Ha becsukom a szemem és "csak" hagyom, hogy gondolataim vigyenek, ha nem teszem tudatosan, máris ellep a gaz a gyom, a dudva. Igen, ez lepi el elmémet. Elmém az én teremtett virágoskertem, ahol olyan haszonnövényeket termelek, gondozok, ápolom azokat, melyek szememnek, szívemnek lelkemnek értékesek. Rózsák, és más szépségek. Tudatosan teszem ezt magammal, teremtve mindennap a jót, az értékest, a pozitívat magamban, a világnak, és gazolom lelkem kertjét folyamatosan.

Aki nem számol azzal, hogy fent kell tartania pozitív életrezgéseit folyamatosan magasan, hogy a gonosz erő ne tudja megfertőzni, az tudatlan és homokba dugja a fejét.

www.maiige.hu

Isten szerinti férfiak és nők (6)

„Maradjanak a szívedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról…”

Tanítsd meg gyermekeidnek a kemény munka értékét.

A Navigator’s alapítója, Lorne Sanny mosolyogva emlékszik vissza apja szavaira, melyek egész életét megváltoztatták: „Fiam, szokj hozzá!”

Azok a szülők, akik azt hiszik, hogy jót tesznek gyermekeiknek azzal, ha hagyják, hogy elkerüljék a kemény munkát, becsapják önmagukat.
Gyermekük így felelőtlenné, megbízhatatlanná válik, függő viszonyba kerül, alulképzett lesz, és végül neheztelni fog rád, amiért túl-kímélted. „Aki lustán dolgozik, elszegényedik, de a szorgalmas munka meggazdagít. Aki nyáron gyűjt, az eszes fiú, de aki aratáskor alszik, az szégyellni való.” (Példabeszédek 10:4-5).

Ha folyton megteszed gyermeked helyett, amit neki kellene elvégeznie, megbénítod fejlődését és kreativitását. A becsületes munkát Isten az ember boldogságához és testi-lelki növekedéséhez szükséges ellátmányként adja. Több ez pusztán anyagi kérdésnél, ez lelki dolog.

A kemény munka jót tesz az embernek! „Vágyakozik a lusta lelke, de hiába, a szorgalmas lelke pedig bővelkedik” (Példabeszédek 13:4).

Egy napon gyermeked meg fogja köszönni, hogy megkívántad tőle, hogy kivegye a maga részét a család életéből és elvégezze a rá eső házimunkát. Jövendőbeli férje vagy felesége szintén köszönetet fog mondani érte! Azt mondod: „De még olyan fiatalok, és annyi tanulnivalójuk és házi feladatuk van”.

Ha megtanulnak írni, olvasni és számolni, de nem tanulnak felelősséget és nem válnak éretté, annak az árát keserűen fizetik a jövőben.

Tehát: Jó, ha a férfi már ifjúkorában tanul felelősséget, mert az munkát hoz számára.
Amit fiatal korunkban megtanulunk, annak egész életünkben hasznát élvezzük.
Így válva értékes férfiakká és nőkké.Köszönöm értékes hsz-eteiteket!

A pozitív és negatív?

Amiért kell a pozitív meghirdetése, egymás segítése és a biztatása, az az, hogy ma még anagy többsége az emberiségnek az embereknek, a nem pozitív kategória, vagy tartomány része.
És a mindennapokban bizonyára elkél egy ilyen oldal mellé egy másiknak is az olvasgatása, látogatása, ráadásul, az általam említett újság formában kapható az újságárusoknál.

Aki a pozitívat keresi és hírdeti mért nem lehet pozitív? A hasonló a hasonlót vonzza, vagy nem? Rengeteg pozitív oldalt lehet találni a Neten. Én egyet ajánlottam közös pontként. Te is ajánlj egyet:)

Pénzről szól? Mi nem az életünkben? Itt a Földön mindent, mindent pénzért vehetünk meg. És már megint itt tartunk. A pénz:) Szükséges-e, kell-e a pénz? És ti, te, mivel nyered a pénzt meg magadhoz????
Aki ledegradálja csak a pénz szerzés szintjére a másik szándékait, mitől különb annál?Véleményem az, hogy ha

Véleményem az, hogy ha engeded, akkor pozitívvá válsz és nincs szükséged megteremteni. Csak az akar pozitív lenni, aki negatív.A negatív ember akar pozitívat teremteni. A negatív nem tudja, miként kell megengedni és elfogadni, és ők nem tudják, miként lehet hagyni, hogy pozitív legyen erőlködés nélkül.
Aki hagyja hogy pozitív legyen, erőlködés és szándék nélkül, az pozitív embereket vonz és nem kell hozzá propaganda, hogy gyere közénk, mi pozitívak vagyunk. Erről szól elvileg a vonzás törvénye nem? Akkor meg minek ilyen plusz oldal.A több ezredik. Az az érzésem, hogy ők még nem értik a vonzás törvényét, csak üzletet látnak benne. Tehát csak kihasználják.
Sajnos olyanok akarnak legtöbbször világosságot gyújtani mások elméjében, akiknek sötétség van az elméjében. Így nem működik. Ez csak kihasználása a másik tudatlanságának, egy szintén tudatlan által.

Ezért az elítélő hozzáállásom miatt nekem is elég szagos ez az oldal, de a hozzá hasonlók is. Sajnos nagyon kilátszik, hogy szándék van mögötte. Önös szándék.
Elnézést ha bárkit is megsértettem a kritikámmal.

"Nem lehetsz pozitív, vonzó, boldog, ha folyamatosan ellenállsz neki! Ha végre felhagysz a görcsös ellenállással, hogy bármit is rendbe tegyél, akkor fogod tapasztalni a pozitív, örömteli életet és jön minden rendbe"A Secret oldal a pozitív érzésekről és emberekről szól, ugye?

A világot összetartó, teremtő erő a SZERETET. Annak a kistestvére az élet igenlő, pozitív szó, és értelme.
Világmegváltó ugyan nem lehetek egyedül / érzek magamban ez irányba késztetést :) / én az összefogás erejére hagyatkoznék:) Hisz amikor Adminunk megálmodta, létrehozta ezt az oldalt, sem hitte volna álmában sem, mekkora népszerűséget teremt együtt gondolkodó embereknek.
Ha valóban ez az igazság, miért nincs senki aki erre reagál?
Álmom egy pozitív napilap, a METRO újság mintájára, hogy az emberek ezt olvasva, felderüljenek, és kedvet kapjanak a maguk pozitív történetének elmeséléséhez.

Ti mit gondoltok erről?Nem feledhetem, amikor Márkus Istvánt és Bencze Ilonát

a Margit-Szigeten bemutattam. Ők a MOKSA Elixír "atyjai", amely a világot is bejárta hódító útjával:)

Mára már Domján László is elismeri és népszerűsíti a Moksa cseppeket:) És ők is tagjai e csoportnak:)