Miért jó tudatosságunkat magassabbra emelni?Válasz az abbCenter.com-oldal ajánlásában.

Küldetés- Az abbCENTER.com - Úton a magasabb tudatosság felé oldalról.

Vajon mi az oka annak, hogy a legtöbb ember (a Föld lakosságának kb.:90%-a) 15-20 évnyi kemény tanulás után sem tesz szert azokra a képességekre, amellyel boldogulni tudna az Életben, a létfenntartást egy ámokfutásszerű rémálomnak éli meg, és a halála napján annyi pénzzel sem rendelkezik, ami fedezhetné a temetését?

Azok a kutatók, akik alaposabban megvizsgálták a témát és minden oldalról feltérképezték a kiváltó okokat, az egyetlen lehetséges megoldást a magasabb tudatossági szintre emelkedő emberben látják.
Na nem azért, mert olyan bonyolultak lennének a megoldandó problémák, hanem azért, mert megoldani azokat senkinek sem áll érdekében. Olyan ez, mint a bevásárló központ effektus. Tudod, hogy minden elköltött forintoddal a gyerekeid elől veszed el a jövőt, ha ott vásárolsz, mégis megteszed, mivel ott a legolcsóbbak az árak. Azt pedig, hogy mi az olcsó ár előállításának az ára, nem érdekel.

Amíg a boldogulásért vívott harcba azok az emberek is elindulhatnak, akik pillanatnyilag parazitaként, dögkeselyű, vérszívó pióca, hiéna, vagy szarka üzemmódban élik az életüket, egyszerűen nem lehet csatát nyerni. Teljes paradigmaváltásra van szükség.

Az alacsony tudatossági szintű és a magasabb tudatossági szinten lévő ember között akkora a különbség, mint a részeg és józan ember között. Ez a különbség azonban csak tettekben (és meg nem tettekben) mérhető le, szemmel egyáltalán nem látszik.

Ami a magasabb tudatosságú embernek természetes és egyértelmű, az az alacsonyabb tudatosságúnak sokszor teljesen felfoghatatlan, és érthetetlen.

Mire jó a magasabb tudatosság?

Kezdjük három döbbenetes információval.
(Mielőtt halálra röhögnéd magad a következő információkon, nézz utána a legfrissebb kvantum fizikai kutatásoknak és kísérleteknek. További részletek hírleveleinkben.)

1. Ha valaki dolgozik a személyes tudatosságának növelésén, ez hatással van olyan emberekre is, akik nem teszik ezt.

Képzeld el, beülsz egy kávézóba a barátaiddal, hogy megvitassatok néhány problémát magasabb tudatossági szinten, magasabb tudatosságú szempontok szerint, és pusztán ez a tény hatással van az utca túl oldalán lévő kocsmában mulatozó emberekre is. Történik valami a szívükben, amiről még ők maguk sem tudják, mi az. Mintha egy kis szellő csapná meg a fejüket. Van aki leteszi ott helyben a poharat, és van aki odamegy felsegíteni egy asztal alá beesett társát. És az aki épp az öklét rázza egy másik emberre, egyet-kettőt morog még, aztán teljesen elcsitul. Jól hangzik, nem? Képzeld el mi lenne, ha ezt a dolgot már az iskolában megtanulnák a gyerekek? Milyen hatással lenne a világra? Milyen hatással lenne a világra még akkor is, ha netán egy szó sem lenne belőle igaz?

2. Magasabb tudatosság nem csak azt jelenti, hogy képesek vagyunk dolgokat több nézőpontból, esetleg magasabb rendű szempontok szerint megvizsgálni és értelmezni, hanem azt is, hogy sokkal jobban tudatában vagyunk lényünknek, saját képességeinknek, Önmagunknak is. Az ember soha életében nem tudott önmagáról olyan keveset, mint napjainkban.

Magas tudatossági szinten lévő embernek a szervezete megsokszorozza az öngyógyító képességét. A test minden sejtje harmóniára törekszik, és igyekszik kijavítani minden belső hibát.

3. És a legdöbbenetesebb. A tudatosság legmagasabb szintjein élő embereknek elég csak a közelébe kerülni, pusztán a jelenlétükkel képesek gyógyulást kiváltani másokból. Illetve segíteni másokat abban, hogy beindíthassák saját öngyógyító folyamataikat. (Hogyan lehetséges ez? Részletek a hírleveleinkben.)

A legnagyobb probléma

A magasabb tudatossággal az a legnagyobb probléma, hogy teljesen útjában áll a még több profitra és a még több hatalomra vágyóknak. A magasabb tudatosságú emberek meglátják mindennek a fonákját. Emiatt sokszor nehezebben tudnak boldogulni az életben is. Egyszerűen nem hajlandóak olyan munkát végezni, ami közvetve vagy közvetlenül megkárosít másokat vagy tönkreteszi az emberi környezetet. Másfajta munkából, vagy szolgálatból viszont kevés van....

Miért égető a magasabb tudatosság terjedése?

Egy 2009-es ENSZ jelentés szerint a világ lakosságának 1%-a birtokolja a világ vagyonának 99%-át. Ez a tény világosan tükrözi, hogy ebben a gyönyörű világban, rendkívül beteges folyamatok zajlanak.
A fogyasztói társadalom, jelenlegi formájában, minden tagját valamilyen hazugságra, vagy valamilyen hazugság eltűrésére kényszeríti. A gazdasági érdekek a média hipnotizáló hatásán keresztül arra buzdítanak, hogy az emberek a lehető legalacsonyabb ösztöneik szintjén, mélyhipnózisban hozzák meg mindennapi döntéseiket.
Olyan világban élünk, amelyben a törvényeket a profit írja, a lehetőségeket, a választható irányokat szintén a profit szabja meg, és ha egy-egy fejezet nem sikerül szépre, akkor a profit még a történelemkönyveket is átírja.

A profitmaximalizáló alapelvek mindig is éles ellentétben álltak az emberközpontú, fenntartható ÉLET alapelveivel, emiatt a Világ legtöbb országa akarva-akaratlanul is a pusztulás, leépülés és a halál kultúráját építi.

Az árverseny mindig is hazugságokhoz és rabszolgamunkához vezetett, ezért mára nem csak az a probléma, hogy azok nem tudnak boldogulni akik nem próbálkoznak semmivel, hanem azok se, akik mindent megtesznek a boldogulás érdekében.

Bár a hipnotizáló média elakarja hitetni velünk, hogy nagy problémák vannak, amikre nagyon okos emberek sem találják a megoldást, a szomorú igazság az, hogy a legtöbb problémára rendkívül egyszerű megoldás létezik, csak ez általában éles ellentétben áll a még több profitra és a még nagyobb hatalomra vágyók érdekeivel. (További részleteket hírleveleinkben olvashatsz.)

Mára a legnagyobb üzlet lett embereket bezárni a saját gondolataik által épített börtönfalak közé. Rengeteg kész választ adni nekik, és kiölni belőlük azt a belső hangot, ami gyerekként mindig feltette a MIÉRT VAN EZ ÍGY kérdést.

Tudományos kutatásokkal bizonyították, hogy az ember nagyon könnyen esik különféle függőségek és szokások csapdájába, melyek a cselekedeteit, a gondolatait később egy életen át meghatározzák, mégis minden jel arra mutat, hogy a társadalom szinte kondicionálja, hogy ezekből a függőségekből a lehető legnehezebben tudjon valaki szabadulni, és a lehető legrosszabb szokásokat sikerüljön a tömegeknek elsajátítani.

A fejlődés alapja, amit egyszer már feltaláltak, azt nem kell újra kitalálni. Amikor fejlődik a számítástechnika, nem kell minden alkalommal feltalálni a mikroprocesszort sem.
Az egyetlen terület, ahol nem alkalmazza a meglévő tudását az ember, az pontosan a saját boldogulásával kapcsolatos. Ezernyi információ van arról hogyan lehet boldog, és teljes életet élni, célokat kitűzni és segíteni mindenkit abban, hogy megtalálhassa önmagát, mégsem alkalmazzuk ezt a tudást. Úgy tűnik a káosz üzemeltetése nagyon kifizetődő dolog.

A tudatlanságot sok esetben pontosan az oktatási rendszer fokozza.

Sokszor a legtanultabb emberek kerülnek a legmesszebbre a megoldásoktól, és tartanak tőle vissza tömegeket is.....
Egy friss diplomásnak a nem sok mindenre használható tudásán kívül sokszor akkora Egója van, hogy legalább 15-20 évig kell az Életnek osztania a pofonokat, mire az alázatosság ösvényére találva sikerül vissza venni az arcából, és elindulhat a helyben topogásból is.

Sokszor fordul elő, hogy az orvos tudja a legkevesebbet a gyógyításról, a tanár tudja a legkevesebbet a tanításról, az ügyvéd áll a legmesszebb az igazságtól és a biztonsági őr az, aki a legnagyobb veszélyt jelenti a vagyonra.

Néhány kérdés

Te mire gondolnál, ha egy szép napon kiderülne, hogy a gondolataid nem csak rád, de másokra is hatással van?

Te milyen szavakat használnál, ha egy szép napon kiderülne, hogy a szavak élesebb sebeket képesek ejteni a legélesebb kardnál?

Milyen szavakat használnál akkor, ha kiderülne, hogy szavakkal gyógyítani is képes vagy?

Milyen embereknek a társaságát keresnéd akkor, ha egy szép napon kiderülne, hogy az emberi agy képes más agyakkal összekapcsolódni és saját teljesítményét sokszorosan meghaladni?.

Te milyen célokat tűznél ki az életedben, ha egy szép napon kiderülne, hogy a társadalmak egyetlen problémája az alacsony tudatosságú szintre kényszerített emberben gyökerezik?

Mit tennél ha kiderülne, hogy a magasabb tudatosság oktatása a legegyszerűbb dolog a világon? Legalábbis egyszerűbb, mint a Thalész vagy Püthagorasz tételét elsajátítani.

Te milyen vállalkozásba kezdenél, ami összhangban van a magasabb tudatossággal, a fenntartható Élet alapelveivel, és még tisztességes profitot is eredményez? (Részletek és néhány döbbenetes infó a hírlevelekben.)

Tudtad, hogy létezik olyan módszer, amivel meg lehet állapítani bármiről, hogy igaz vagy sem? Legyen az politikai pártprogram, vallási szekta kinyilatkoztatása, de akár még azt is, hogy ebben az abbCENTER-es Küldetésben csak süketelünk, vagy tényleg komolyan gondoljuk-e. (L.: Dr. David R. Hawkins: Erő kontra erő)

Milyen könyveket olvasnál, ha egy szép napon kiderülne, hogy a megfelelő szavak minden egyes sejtedre hatással vannak? Legyen az pozitív vagy negatív?

Milyen kérdéseket tennél fel, ha egy szép napon kiderülne, hogy a kérdéseknek sokkal nagyobb átalakító ereje van, mint a válaszoknak?

Olyan emberekkel vennéd körbe magad, akik mindenre okos tojás módon tudják a válaszokat, vagy olyanokkal, akik alázattal keresik azokat?

Nagyon jól tudjuk, hogy az elmúlt háromezer évben kb. ötvenezer háború volt. Az emberi viaskodás nem új keletű probléma. És minden évszázadnak megvoltak a saját prófétái, akik a másokkal való nagyobb együttérzésről, a békéről, és a toleranciáról prédikáltak. És nagyon jól tudjuk azt is, hogy a legtöbbször nem jártak sikerrel.
Egyetlen eszköz viszont nem állt a rendelkezésükre. Egy olyan eszköz, ami most mindenkinek a rendelkezésére áll. Ez pedig az Internet.

Célunk létrehozni egy olyan internetes portált, amely embertömegekhez tudja eljuttatni a magasabb tudatosság fontosságát és népszerűsíteni mindent és mindenkit, akik már most is ezt teszik.

Célunk létrehozni egy teljesen ingyenes tudásbázist, mely tartalmazza azokat az információkat, elsajátítandó készségeket, melyek kimaradnak a hagyományos oktatásból, pedig a legnagyobb hatással vannak egy ember életére.

Csatlakozz hozzánk Te is! A regisztráció után kapsz néhány elképesztő hírlevelet. Döbbenetes információk lesznek benne.

az abbCENTER.com csapatának nevében

üdvözlettel
Tarnóczy Vilmos
NévjegyNike Air Women official NHL

Nike Air Women
official NHL jerseys
Air max dam
Nike Pas Cher Femme
Michael Kors Clearance
reebok running shoes
Stone Island Outlet
prada outlet
zapatillas running
Cheap Toms Outlet Store
Canada goose dam
Pandora Store Sale
chaussure Nike homme
Nike Shoes Discount Marketplace
Nike Tn Requin Pas Cher
pandora outlet store
nike tn pas cher
new yeezy shoes
canada goose jacket outlet
cheap uggs
Boutique Ugg
Michael Kors Outlet
converse store
Uggs For Cheap
Ugg Pas Cher Femme
Jordan Store
nike sportschuhe
womens nike air max
Nike Shox discount Sale
canada goose jackets on sale
Kobe Shoes Nike
Air Jordan Retro Sale
Adidas Shoes Discount Marketplace
Nike Air 90
Canada Goose Womens Coats
hogan scontate
Ray Ban Sunglasses Online
scarpe nike
Canada Goose Outlet
Moncler Sale
Moncler Outlet Online
TOMS For Sale
Scarpe Air Max
Ugg Outlet Online Store
nfl store
moncler jacket sale
toms sale
Hugo Boss Sale
zapatos de futbol nike
suivre un envoi
Michael Kors
pandora beads
Discount Air Max
Nike Shox Cheap
Nike Air Max Cheap
Oakley Sunglasses Cheap
Nike Air Jordan 11
Air Max 90
zapatillas nike baratas
cheap uggs for women
goedkope nike air max
Pandora Store
Nike Store
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Nike Air Max Goedkoop
billige nike sko
Cheap Toms Shoes Outlet
adidas store
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Air Nike
vans shoe store
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Hogan Outlet
Boty Nike Air
Nike Air Damen
Pandora Official Website
nike air jordan pas cher
Original Ugg Boots
Michael Kors Handbags Discount
Boost Yeezy Sale On Line
Nike Air Sneakers
longchamp bags on sale
toms shoes outlet
23 IS BACK Store
Nike Factory Store
Jordan Shoes Air
Ray ban sale online
Moncler Outlet Store
Moncler Jackets Discount Marketplace
TOMS OUTLET
Timberland Outlet
Nike Soccer Cleats Boots
zapatilla adidas
coach factory outlet online
Adidas Neo Discount Sale
Nike Shoes Sale Store
Toms Factory Outlet
nike air max running shoes
Ugg boots Sale
Negozi Pandora
Doudoune Moncler Pas Cher
ugg store
nike sb stefan janoski
Adidas Originals Stan Smith
Official Toms Shoes Outlet
Descuentos Nike
nike shoes
huarache sneakers
Pandora Store
chaussure basket homme
Nike Air Huarache For Sale
nike air
pandora jewelry store
Nike Outlet
günstige nike schuhe
Air max levně
Nike Roshe Run Sale
Air Max Kopen
Nike Online Store
fitflops sale uk
ugg factory outlet
Cheap Michael Kors
Vans Black Sneakers
nike mercurial soccer cleats
UGG BOOTS FOR WOMEN
Air Max Sneakers
Chaussure Air Max
Coach Bags On Sale
air force one pas cher
Air Max Femme
Ray-Ban Official Discounted Site
retro jordans for cheap
Yeezy Men
ugg clearance
Ugg Pas Cher En France
cheap nike air max
new pandora charms
Uggs Pas Cher Soldes
Cheap Michael Kors Tote Bag
nike schuhe günstig
nike jordan shoes
nike joggesko
Yeezy Black
adidas outlet
chaussures nike pas cher
Cheap Air Max Trainers
TOMS SHOES OUTLET
Adidas Originals Superstar
Soccer Boots Outlet nike
Nike Zapatos
Jordan Sneakers For Sale
Adidas Superstar
Toms Outlet Online
scarpe hogan outlet
Nike Air Pas Cher
Canada Goose Outlet
nike sneakers
Adidas Superstar Sale Online
Yeezy Shoes Discount Marketplace
Jordan Schoenen
ADIDAS NMD SALE ON LINE
botas de futbol
christian louboutin outlet
Doudoune Moncler Site Officiel
louboutin heels
Air Max Pas Cher
Discount TOMS
abercrombie and fitch store
Yeezy Boost Sale Online
new jordan releases
newest lebron shoes

CCMrs 2017.4.22Érdekes :)

beküldő: Harmatcsepp | 2012. november 23. péntek - 21:53
Entinek

Na, jó! Nem fogok szégyenkezni a képzettségem miatt!
Pedagógus vagyok.

_________________

beküldő: Harmatcsepp | 2012. november 23. péntek - 16:33
Szelíden mondom

Enti, csak szelíden mondom:
adminisztrátor vagyok (érettségivel), most tanulok gyógytornásznak, és egy kávézóban dolgoztam másodállásban.

___________________

Szomorúság, hogy ilyen ... tanítják a jövő nemzedéket :(¤ Harmatnak ¤

Türelmet gyakorlok, ezért ennyit írok csak ...A csatabárdot ki kell ásni !

"A tudatlanságot sok esetben pontosan az oktatási rendszer fokozza.

Sokszor a legtanultabb emberek kerülnek a legmesszebbre a megoldásoktól, és tartanak tőle vissza tömegeket is.....
Egy friss diplomásnak a nem sok mindenre használható tudásán kívül sokszor akkora Egója van, hogy legalább 15-20 évig kell az Életnek osztania a pofonokat, mire az alázatosság ösvényére találva sikerül vissza venni az arcából, és elindulhat a helyben topogásból is."

Szerintem a probléma az, hogy mire csökkenne az egója egy pedagógusnak, addigra nyugdíjba megy, vagy a diliházba. Szólni nem lehet ezekhez a fölpuffad diplomásokhoz, mert mindjárt a bizonyítványukat mutogatják, hogy nekik pedig papírjuk van ... nem kell Harmatnál vagy Origaminál messzebb menni.
Úgy gondolom nincs kiút, az agyament "értelmiség" pusztulást hoz.
Vak aki ezt nem látja.szildiko, ez igaz, ezzel

szildiko, ez igaz, ezzel teljesen egyetértek :)

ragyogás: akkor elnézést, ezek szerint én értettem félre :) lényeg hogy az a film sem segít sokat, mert szándékosan úgy van felépítve, hogy érzelmeket váltson ki, ráadásul egy olyan rendszer ellen, ami alapjában véve jó, vagy legalábbis csak kisebb módosításokra lenne szükség. akkor lenne jó a film, ha nem megdöbbennének az emberek miután látták, hanem felismernék, hogy de jó, akkor ugyanilyen módszerrel én is lehetek gazdag. de szerintem azon túl hogy a rendszert valami ellenségnek festi le automatikusan úgy állítja be a dolgot, mintha valakik irányítanák a világot. de irányítani csak azt lehet aki hagyja magát. a szabályok pedig mindenkire egyformán vonatkoznak, tehát a lényeg hogy tudjuk, ismerjük ezeket, és a szabályoknak megfelelően játsszunk.

fő tanulság szerintem: csak azt a pénzt költsd el, amit már megkerestél

ha ezt az egy szabályt valaki betartja, soha nem lehetnek anyagi gondjai. persze ezt nehéz betartani, főleg ha lépten-nyomon hiteleket meg befektetési lehetőségeket kínálnak, amin megvehetem álmaimat, vágyait... ismerős? épp ez az, amit felhasználnak a cégek. eladnak mindent, amire nincs is szükségünk, aztán meg áll a szekrényben :) pedig olyan egyszerű lenne boldogan és jól élni, hiszen a világtörténelem leggazdagabb időszakában vagyunk, ennyi lehetőség soha nem volt még, mint manapság. 2012-ben ha jön valami változás, az valószínűleg visszaesés, hanyatlás lesz, mert ezt a jólétet fokozni már nem lehet, és felesleges is hiszen így is a pazarlás megy minden szinten. a természet ilyenkor mindig visszavesz, hogy megújulhasson. :)

mondom ezt anyagi szinten. persze a másik oldalról, szellemi szinten ez fejlődéssel, felemelkedéssel jár, hiszen a szenvedéstől mindig beindul a lelki fejlődés :) úgyhogy aki spirituális felemelkedést vár, az is megkapja amit akar. de azért élvezzük még a jólétet, ameddig lehet!Kedves Admin! Természetesen

Kedves Admin!

Természetesen sok mindent utánzás révén tanulunk: - cipőt kötni, de csak azután, hogy az agyunk és ujjaink mozgása elég fejlett.
- írni, olvasni, de a legtöbbünk csak 5 éves kor után képes erre.
- paprikás krumplit készíteni, ha megvan bennünk az érdeklődés ez iránt az étel és/vagy a főzés iránt.
- repülőt vezetni, ha van affinitásunk ilyenfajta tevékenység iránt.
Minden tanulási folyamathoz szükség van először egy bizonyos érettségre, fejlettségi szintre (lásd: cipőkötés) és ha ez megvan, akkor valamire, ami az adott témához vonzza az ember figyelmét.

Talán azoknál, akik a szóban forgó pénzügyi előadáson ülnek, valamelyik nincs meg.
(Nálunk ez a terület eléggé elmaradott, eddig nem volt ilyenféle tudásra szüksége az emberek többségének. És emiatt hiányoznak az alapok is. Ahogy mondani szokták: FEL KELL NŐNI a témához. Ez nem megy egyik napról a másikra.)Drága Admin:) A döbbenetre én pozitívan reagáltam

Mert felismertem soraidban az énrám vonatkozó dolgokat. Ha félre érthető voltam, sajnálom!
Szándékom nemes és ez a lényeg, nem igaz?

Azt akartam jelezni, hogy felismertem abban amit írtál azt, mennyire félre voltam tájékoztatva.szia Ragyogás, te írtad hogy

szia Ragyogás,

te írtad hogy döbbenet, én csak megismételtem ami írtál, hivatkozásként, úgyhogy nem értem a kérdőjeleket :) valószínű hogy nem egy nyelvet beszélünk mert amit most reagáltál számomra zavaros, döbbenet azért mert nehezen ért meg valaki dolgokat? aki nehezen ért meg valamit az ritkán döbben le :) a döbbenetben benne van hogy leesik valami, amin az illető meglepődik.

abban igaza lehet szildikónak hogy nem csak utánzás után lehet tanulni, de tény hogy ez a jellemző. tehát továbbra is azt gondolom hogy száz gyerekből 99 nem állna fel, ha csak fekvő embert látna maga körül. így viszont feláll mind a 100, óriási különbség. így van ez a pénzzel is. miért magyarázná el bárki, főleg úgy hogy az emberek 99%-át nem is érdekli :) az én előadásaimon is inkább aludni szoktak. minden visszajelzés arról szólt hogy a pénzügyi téma volt a legkevésbé érdekes. és nem is ezt a sületlenséget tanítom ami ebben a filmben van, mert ez legalább akkora átverés mint maga a pénzrendszer. ez pont a másik véglet, destruktív, és semmilyen alternatívát nem ad, tehát újratermeli a problémát. én a megoldásokat szeretem, nem az összeesküvés-elméleteket...

A.Kedves Admin! Mindig van

Kedves Admin!

Mindig van első. Első, aki olyat tesz, gondol, amit még eddig senki. Az első, aki azt mondta, hogy a föld gömbölyű, aki hitte, hogy lehet repülni. És tette mindezt úgy, hogy a többiek kinevették. ("feküdtek")

A példádnál maradva, mindenki fekszik, de biztos vagyok benne, hogy egyszer csak egy gyermek feláll. Pedig senkitől sem látta. Egyszerűen feláll. A külső körülmények nem változnak, hiszen mindenki fekszik. De benne változott valami, és engem ez foglalkoztat. Ami benne van.

Vagy: mindenki áll, de valaki fekszik. Minden lehetősége megvan ahhoz, hogy felálljon, mégsem teszi. Miért?
Én leggyakrabban ezt vizsgálom: értelmes, okos ember, jó körülmények és lehetőségek között, és mégis kudarcot kudarcra halmoz. Vajon, mi az oka?

Más példa: egypetéjű ikerpár- azonos gén, azonos körülmények, de már megszületéskor különbözőek. Ezt mi okozhatja?

A kérdés: valamilyen tulajdonság, képesség kibontakozásában mekkora hatása van a külső körülményeknek, és mekkora a belső hozzáállásnak, viszonyulásnak? Százalékban kifejezve.Döbbenet. ???????

Igen. Lehet döbbenet az, amikor az ember ennyire nehezen ért meg dolgokat.
Igen, amit mondasz Admin, mind igaz, bennem legalábbis ez a rész harmonizál, az igazságommal. De amilyen nehezen értem meg az én életem folyamataira.... sztem mások is egy folyamatba kerülnek, vagy épp vannak. És vagy megértjük táguló értelmükkel, vagy nem.

És egyben Szildi írására is reagálnék: ha valamire nem tanítanak meg minket, az nem fog befolyni csak úgy a fejünkbe. És a példa a kisgyerekek járására akár igaz is lehet. Hiszen utánzás, és hallás útján tanul mindenki.
Az Agykontrollt 1995.-ben végeztem el, ami segített azt az ajtót megmutatni, ami ÖNMAGAM megismeréséhez nyílt. És rácsodálkoztam a minket, az engem körülvevő világra:) Mennyire csodálatos és FANTASZTIKUS is egyben, és olyan mindig, amilyennek én magamban belülről érzem. Ahogy gondolom, és gondolkodom.
Jó vagy rossz? Választás kérdése. Lehet jó is, és lehet nem. De mindig én döntöm el milyen. Nekem ez is a tudatosságot jelenti.kedves szildiko, és ha a

kedves szildiko, és ha a gyereket beteszed egy olyan helyre, ahol senki sem jár, mindenki fekszik egész nap, szerinted el fog indulni valaha? :)döbbenet, Ragyogás, már két

döbbenet, Ragyogás, már két éve ezt tanítom minden tréningen, előadáson. kár hogy kevesen értik, meg ezt a filmet is sokan félreértik... :)

amerikai álom. de a lényeg az hogy TE DÖNTÖD EL, hogy akarod-e. csak hát, mivel könnyebb úgy dönteni, ezért mindenki örömmel írja alá a halálos ítéletét. akkor miért csodálkozunk? miért kell megmenteni a devizahiteleseket? miért rontjuk el még jobban azt ami már amúgy is szar? miért hitegetjük őket? szerencsétlenek akik most könnyítést kapnak az államtól, valóban kapnak. de csak az tudja tényleg realizálni ezt a "nyereséget", aki befekteti azt a pénzt. és biztos vagyok benne, hogy mivel ezek pont a nehéz helyzetben lévő emberek, egyik se fogja befektetni (azt sem tudják hogy kéne csinálni) hanem kajára fogják költeni, meg gázszámlára. és 3 év múlva sokkal nehezebb helyzetben lesznek mint most! sokkal rosszabb helyzetben. ezzel a kedves kormány megint adott egy pofont a szarnak :) és látom a jó szándékot, mert ténylegesen adtak. ingyen kamatot adtak, csak akiknek adták, azok pont nem értik a kamatot, és ezért soha nem is kapják meg azt. elköltik, és elbukják a dupláját annak, amit kapnak. ugyanaz a "trükk" újra és újra.

aki egyszer megértette a játékszabályokat, az boldogan, bőségben él. de az emberek 95%-a még ennek a filmnek a megnézése után se ért meg semmit, csak ámul hogy át van verve. de nem érti hogy hol. és tulajdonképp az a legnagyobb baj, hogy egyáltalán nincs is átverve!!! csak tudni kéne a szabályokat!Véleményem szerint magasabb

Véleményem szerint magasabb tudatszintet nem lehet tanítani. Az magától bekövetkezik, mint amikor a gyerek egyszer csak elindul, amikor itt az ideje. De ha három hónapos, hiába is próbálkozik az ember. Mindennek eljön az ideje.Döbbenet! Amerikai álom!!!!!!!! Mesefilm a PÉNZ-ről

http://www.youtube.com/watch?v=_BWmPKoSjvI&feature=player_embedded
Megnéztem az első részt! Döbbenet!

Itt részleteket találhatsz:) http://www.abbcenter.com/
Az Én ajánlásommal:) Szeretettel: Anikó