A tartós kapcsolat titka? - amit egy nőnek meg kell kapnia egy kapcsolatban a férfitől, hogy a kapcsolat boldog legyen?

Mostanában sokat foglalkozom a férfi-nő kapcsolattal, házassággal, boldogsággal.
Lux Elvíra azt mondta egy néhány napja elhangzott rádióriportban, hogy a férfiak soha nem képesek megérteni a nőket. Szeretnék néhány kérdést feltenni, a válaszaitok sokat segítene néhány dolog megértésében. Szeretném felhasználni őket írásaimban és programjainkban. Így aztán köszönöm, ha komolyan veszitek a kérdéseket.
Itt tehát ez a kérdés: Mi az, amit egy nőnek feltétlenül meg kell kapnia egy kapcsolatban a férfitől, hogy a kapcsolat boldog és tartós legyen?Adni pedig úgy tudunk hogy

Adni pedig úgy tudunk hogy magunkat szeretjük.
Csak vessetek egy pillantást az avataromra ;)

Rengeteg dolog létezik, de mindig valahol minden a szeretetben gyökerezik.Semmi más nem kell a nőnek,

Semmi más nem kell a nőnek, de a férfinak sem, mint a feltételek nélküli szeretet. És ebben mindent meg is kap mindkét fél, mert ez az élet forrásenergiája. Csak meg kell tanulni áramoltatni.jó a kérdés

A boldogsághoz:
Attól függ, hogy mi a fontos a nő számára, milyen az értékrendje, milyen a tudatossága, mennyire tud önmagában tudatosítani dolgokat, vagy mennyire a tudat alattija irányítja... Milyen álmokat, vágyakat dédelgetett önmagában gyerekkorában, kislánykorában... hogyan élte meg addigi életét, milyen hatások, befolyások érték, kik szerették és ezért a szeretetért mit vártak el tőle (vagy csak szabadon, önzetlenül kapta).
Attól függ, hogy a saját életének a fizikai, lelki vagy szellemi kielégítésére törekszik.

El kell vele beszélgetni sokat és hosszan, s ezeket mind el fogja mondani. Nincs általános recept, mindenkinek más lesz a fontos és ez a fontossági sorrend változhat is, mindaddig míg nem hasonlít az eredeti örök értékekre.

Leginkább még azon is múlik, hogy a nő önmagában - a férfi partnere nélkül - képes a boldogságra, meg meri-e engedni önmagának.

A kapcsolat - konzervatív módon vett - tartósságához pedig szerintem a fentieken és a szereteten, tiszteleten, bizalmon, hűségen kívül még az kell, amit leginkább kegyelmi ajándéknak, a sors kezének, vagy az Isteni Akaratnak hívunk.

Azután olyan is lehetséges az életben, hogy a tartósság csorbát szenvedni látszik (a felek elválnak vagy elszakadnak egymástól), de a szeretet és valamilyen csoda folytán valamit meg tudnak őrízni a kapcsolat tiszta értékeiből, s akkor a szívükben továbbra is ott él a másik fél, tehát a tartósság az érzelmek útján biztosított bennük. Ekkor elfogadják a transzcendens akaratot, az élet változását, de megőríznek valami fontosat, s más új értékeket, vagy spirtuális fejlődést kapnak az elvesztett kapcsolati értékek helyébe.hmmmm...

Drága Kreátor!
Nagyszerű kérdés!

Tiszteletet!
Ez a legfontosabb, hogy attól a palitól, aki őt szőröstül bőröstül szereti, legelsősorban tiszteletet kapjon.talán

meglátjukSzabadságot.Mondjuk nekem ez

Szabadságot.Mondjuk nekem ez a rögeszmém,nem hiszem,hogy a legtöbb nő így gondolja amúgy.