Vércsoportok, és ami mögöttük van

Ez a bejegyzés két olyan területet is érint, amely mögött az emberi vércsoportok különbözősége húzódik meg, s mindkettő tartalmaz olyan információkat, melyek érdekesek, elgondolkodtatók vagy éppenséggel hasznosak, ha az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás híve vagy!

Érintett témák:

1. A vércsoport és a jellem (a személyiség) összefüggései (Vércsoporthoroszkóp)
2. Vércsoportok szerinti táplálkozás és diéta

A VÉRCSOPORT ÉS A JELLEM (SZEMÉLYISÉG) ÖSSZEFÜGGÉSEI
(VÉRCSOPORTHOROSZKÓP)

1934-ben egy japán pszichológus azzal állt elő, hogy a vércsoport és a jellem összefügg egymással, vagyis a vércsoportok alapján meg lehet határozni alapvető személyiségjegyeket. Ez az elképzelése olyan népszerű lett, mint nálunk, Európában a horoszkópkészítés. A tudósok persze alaptalannak tartják az egészet, mert egyetlen tudományos vizsgálat sem tudta hitelt érdemlően bizonyítani, alátámasztani japán pszichológus elméletét, de ettől függetlenül töretlen népszerűségnek örvend.

Érdekel, hogy a vércsoportod alapján milyen személyiségjegyekkel rendelkezel?
Ha igen, olvasd el az alábbi jellemzéseket!

"A" vércsoportú személy jelleme, tulajdonságai:

Bár külsőleg nyugodtnak tűnik, olyannyira törekszik a tökéletességre, hogy belül gyakran ideges, feszült. Szégyenlős, lelkiismeretes, megbízható és érzékeny ember. Valamennyi vércsoport közül ő rendelkezik leginkább művészi hajlamokkal. Törvénytisztelő és pontos ember, ám rossz tulajdonsága a merevség, a makacsság és a túlzott öntudat.

Maximalista szemléletű. Fantasztikus energiával veti bele magát az elvállalt feladatainak végrehajtásába. Hivatását lelkiismeretesen látja el. Képes szinte minden mást háttérbe szorítani annak érdekében, hogy teljesítménye felülmúlhatatlan legyen. Tökéleteset szeretne nyújtani szinte mindenben.
Ha valamit nem tud felvállalni, teljesíteni, azt nyíltan, előre közli, ha viszont valamit egyszer megígért, azt megbízhatóan teljesíti, ezért környezete megbecsüléssel övezi.
Felszínességet szinte nem ismer semmiben. Vagy szenvedélyesen csinál valamit vagy sehogyan.
Bár ehhez szükséges, hogy az ügy vagy egy személy komolyan érdekelje. Ha egy olyan feladatot kap, amely nem nyerte meg kellőképpen tetszését, érdeklődését, azt csak nagy nehézségek árán, belső kényszerrel képes megoldani, s olyankor a teljesítménye drámai módon visszaesik.
Sem barátságot, sem szerelmet nem köt könnyedén, s előtte igyekszik alaposan meggyőződni arról, hogy jól választott-e!? A személyes kapcsolatai elején "tabula rasa"-t csinál, s mindent közöl, amit gondol, elvár a másiktól. Ha viszont döntött, s valaki mellett elkötelezte magát, akkor amellett a végsőkig kitart, de csakis akkor, ha az a másik a bizalmával, s a szeretetével nem él vissza.

"B" vércsoportú személy jelleme, tulajdonságai:

Erős akaratú, aki mindig a céljaira összpontosít. Gyengédségét gyakran durva „köpönyeg” alá rejti.
Mivel intellektuális beállítottságú ember, néha gondot okoz számára az érzelmeinek kifejezésre juttatása, ami miatt némiképp távolságtartónak tűnik a körülötte lévők szemében.
Egy igazi individualista, aki a maga útját keresi és járja, ha elkezdi a feladatát, addig nem nyugszik, amíg be nem fejezi. Nem lehet könnyen kihozni a sodrából, mert igyekszik távol tartani magát minden szentimentális és túlfokozott érzelmi megnyilvánulástól, s ezt másoktól is elvárja.
Önmagával szemben magas követelményeket támaszt, de ugyanúgy türelmetlen és egyáltalán nem elnéző a környezetében élők hibáival, gyöngeségeivel szemben sem. Követelménycentrikussága konfliktushoz vezethet, ha nem tudatosítja magában, hogy embertársaival szembeni toleranciának a megléte elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy az együttélés hatékonyan funkcionálhasson.

Keményen megdolgozik azért, hogy saját hibáiról, amelyet még magában sem hajlandó beismerni, elterelje a figyelmét. A tökéletességre való igyekezete erősen kihat a magánéletére is. Erős hajlama van a féltékenységre, ezért nem ismeretlen számára a Zöldszemű szörny. Aki érzelmi kapcsolatba kerül vele, annak feltétlenül számolnia kell ezzel. Persze, ha rájön, hogy féltékenysége alaptalan, nem tulajdonít tovább jelentőséget neki, s megpróbál bizalmat szavazni társának.
Tudni kell, hogy féltékenysége abból ered, hogy magánéleti ideált képzelt el magának, s azt megvalósulva szeretné látni.

"AB" vércsoportú személy jelleme, tulajdonságai:

Úgy mondjuk, hogy a vércsoportok "tudathasadásosa", hisz lehet akár nyitott, akár szégyellős, magabiztos vagy félénk. Mivel az előző két csoportnak ( Az „A” és a „B”) a nagy olvasztótégelye, aki AB-s vércsoporttal rendelkezik, jellemző lehet bármelyik tulajdonság az előző két csoportból.
Mivel az „AB” karakter jellemzői számos elemből tevődnek össze, s ezek egymással harcban állnak, nem lehet egységes uniformist ráhúzni.

Megnyilvánulásai erősen függ hangulatától, érzelmeitől. Szavahihető ember és szeret másoknak segíteni. Természetéből fakadóan többnyire komoly és magányos. Kevésbé jó tulajdonsága, hogy tartózkodó, kritikus, határozatlan és nehezen bír megbocsájtani.
Cselekedeteit inkább kifinomult ösztöne és intuíciói irányítják, mint a tudatos akarata. Ezért tűnik olykor ingatagnak vagy tétovának mások szemében, hiszen pillanatok alatt képes egy személytől vagy ügytől elfordulni. Kapcsolataiban is állandóan kétségek gyötrik, gyakran alaptalan félelmek áldozatává lesz, s ilyenkor érzelmei a nullponton vannak, s mély depresszióba esik. Szerencsére ez az állapota sem tart sokáig, mert ha egy pozitív élmény éri, az életkedve azonnal visszatér.
Rugalmas szemléletű. Saját véleményéhez nem ragaszkodik túlzottan, ha úgy látja, hogy a mások érvei logikusabbak, vagy egyébként elfogadhatóbbak, mint a sajátja. Gondolkodásmódja sohasem korlátolt vagy merev. Az egyhangúságot szinte utálja. Éppen az állandó újak keresése és befogadóképessége akadályozza meg azt, hogy az érzelmi behatások és nyomukban fellépő hangulatváltásai drámai módon befolyásolják életében. Alkalmazkodóképessége kiváló. Nem akar a másik felett uralkodni, sőt úgy tudja alárendelni magát a másik akaratának, hogy közben boldog. Főleg akkor, ha ebben a kapcsolatban megfelelő támaszt is kap.

"0" vércsoportú személy jelleme, tulajdonságai:

Rendkívül nyitott és társaságkedvelő ember. Szinte bárkire képes pillanatok alatt ráhangolódni.
Megnyerő modorának köszönhetően általában jó viszonyban van a szűkebb és tágabb környezetével. Általában népszerű személyiség, ami nem véletlen, mert hihetetlenül kreatív és magabiztos fellépésű. Szinte állandóan kapcsolatot keres másokkal, de ebben néha (persze nem mindig!) nemcsak érzelmei befolyásolják, hanem a számításai is. Ez a kapcsolatteremtő készsége segíti az üzleti életben is.
Feltűnően sok "0" vércsoportú férfi és nő dolgozik az üzleti szférában. Sok film-, tévésztár is ebbe a csoportba tartozik, mivel a művészi tehetség keresztülvitele erővel és jelentős mértékű gyakorlati érzékkel párosul. Üzleti szimata úgyszólván sohasem hagyja cserben, tevékenykedjen akár művészként, akár üzletemberként, de ugyanúgy a józan parasztesze sem, ha átlagos emberként él.

A szinte félelmetes erejű energiája, aktivitása a gyökere a siker utáni vágyának. Állandóan mozgásban van, nem hagyja magát nyugodni. Mindig a sikerhez, elismeréshez vezető lépcső következő fokára szeretne lépni. Céljait mindig szem előtt tartja, és képes mindent ennek alárendelni.
Sohasem adja fel. Ha a körülmények folytán kénytelen előrehaladását szüneteltetni, ha zöld utat kap, a szunnyadó energiái szinte robbannak.
A szerelemben általában sikeres. Kedvezőtlen élethelyzetben az ész elnyomja nála az érzelmeket, s ilyenkor képes érdekházasságot is kötni.

***

VÉRCSOPORTOK SZERINTI TÁPLÁLKOZÁS ÉS DIÉTA

Az emésztés – tűnjék bár hihetetlennek – az egyik legtöbb energiát követelő emberi tevékenység. Mérések bizonyítják, hogy egy kiadós ebéd megemésztéséhez legalább annyi energiára van szükséged, mint a több órás kapáláshoz.

Érdemes tehát alaposan meggondolni, persze nemcsak neked, hanem valamennyiünknek, hogy a táplálék milyensége és mennyisége ne csak a korunkkal, testalkatunkkal legyen összhangban, hanem a vércsoportunkkal is, főleg akkor, ha szeretnénk lefaragni néhány kilót a testsúlyunkból.

A vércsoport szerint ajánlott diéta aránylag új keletű. Egy amerikai orvos - D’Adamo - egyéb kísérletei során felfigyelt arra, hogy ugyanaz az étel másképpen hatott az emberekre, és a különbséget a vércsoportok másságában találta meg. Konkrétan azt tűnt fel neki, hogy szigorú zsírmentes, vegetáriánus szanatóriumi koszt egyesekre gyógyítólag hatott, míg mások állapotán rontott.
Emiatt lehet egyidejűleg a kulcsa a vércsoport – diéta szerinti táplálkozás az egészségmegőrzésnek és betegségmegelőzésnek.

Dr. Peter J. D'Adamo felfedezését követően számtalan sikertörténet igazolta, hogy a vércsoport szerinti táplálkozás jelentősen hozzásegíti a követőit az ideális testsúly megtartásához, illetve megszerzéséhez.

Hogyan lehetséges ez?
Az „az vagy, amit megeszel” elmélete szerint minden szervezetbe kerülő anyag rombol vagy épít.

A felvett táplálék megemésztésének képessége pedig nagymértékben függ a vércsoportunktól, mert bizonyos élelmiszerek kivonatai bizonyos vércsoportok vörösvértestjeit kicsapják.
A vérünk milyensége ( a vércsoportunk) már a fogantatásunk pillanatában meghatározott, s jellemző marad ránk egész életünkben. Épp ezért a világ nagyon sok országában a személyi okmányokban is föltüntetik, mint fontos személyi adatot.

Ha tudod, milyen a vércsoportod, és az egészséges táplálkozás híve vagy, akkor igencsak ajánlatos számodra ez a táplálkozási program! A vércsoportod alapján egyértelműen megtudhatod, hogy:

- milyen ételek fogyasztása segíti elő a jó közérzeted fenntartását,
- az ideális testsúlyod megtartását, illetve csökkentését,
- s milyen ételeket érdemes elkerülnöd

Íme, a vércsoportok szerint ajánlott, illetve tiltólistára tett élelmiszerek:

Ha a „0” (nullás) vércsoportú vagy, akkor bátran ehetsz, ihatsz:

- A húsfélék közül: borjúhúst, marhahúst, vadakat, bárányt, nyulat
- A tenger és a folyók állatai közül: pontyot, sügért, heringet, lazacot, pisztrángot, makrélát, tonhalat
- A tejtermékek közül: szinte csak a kecskesajt fogyasztása ajánlott, viszont a szójából készített ételeket ideálisak számodra.
- Gyümölcsök közül: fügét, szilvát, ringlót, kiegészítőként: almát, ananászt, barackot, körtét, málnát, ribizlit
- Zöldségfélék közül: brokkolit, articsókát, salátákat, fokhagymát, karalábét, póréhagymát; kiegészítőként: vajbabot, zöldborsót, édesköményt, újhagymát, tököt
- Hüvelyesek közül: a babféléket, illetve rizsféléket, árpa és rozs készítményeket, diót és tökmagot
- Fűszerek közül: bármelyik zöld fűszert, petrezselymet, fokhagymát, köményt, cayenne borsot, gyömbért, kurkumát, koriandert, paprikát, mustárt, tárkonyt
- Gyógynövények közül: komlót, csipkebogyót, vasfüvet, bodzát, hársfavirágát, borsmentát, zsályát és a cickafarkot

Viszont kerüld:

- A húsfélék közül : a libát, a kacsát és mindenféle füstöltet
- A halak és tenger gyümölcsei közül: a füstölt lazacot, a tintahalat, az ecetes heringet és a kaviárt
- Mindennemű tehéntejet és tejterméket
- A gabonából készült étkek közül: a búzából készítetteket
- A kukoricaféleséget: corn flakes
- Zöldségek közül: padlizsánt, avokádót, gombákat, káposztát és a karfiolt
- Gyümölcsök közül: az epret, a szedret, a narancsot és a mandarint, a sárgadinnyét
- Fűszerek közül: a fehér- és fekete borsot, a szerecsendiót, a vaníliát, a fahéjat és a boreceteket

Ha „A” vércsoportú vagy, akkor bátran ehetsz, ihatsz:

- Halak közül: a pontyféléket, folyami sügért, tőkehalat, pisztrángot, szardíniát, makrélát, nyers lazacot
- Mindennemű szójafélét, lencse és babféleségeket, rizsféléket
- A tejtermékek közül: kecsketejet, kecskesajtot, szójatejet, szójasajtot
- Zöldségfélék közül: az articsókát, laskagombát, brokkolit, kelkáposztát, karalábét, fokhagymát, póréhagymát, tököt, tormát, spenótot
- Gyümölcsök közül: cseresznyét, sárgabarackot, szilvát, ringlót, citromot, áfonyát, meggyet, mazsolát, illetve diót, földimogyorót, tökmagot
- Fűszerek közül: minden zöld fűszert, petrezselymet, fokhagymát, mustárt, gyömbért
- Gyógynövények közül: kamillát, ginszenget, csipkebogyót, orbáncfüvet, galagonyát

Viszont kerüld:

- A húsféléket minden formában! (De ha semmiképpen sem akarsz lemondani a húsfogyasztásról, akkor válaszd a számodra semleges hatásúakat: a csirkét és a pulykát!)
- A folyók és a tenger állatai közül: a harcsát, a csukát, a heringet, az angolnát, az összes héjas tengergyümölcsét, a füstölt lazacot, a tintahalat, nyelvhalat
- A tejtermékeket (kivéve a kecsketejet, kecskesajtokat)
- A krumplit, csicsókát, a csicseriborsót és a vörös babot
- Gabonafélék közül: a durum lisztet, a teljes őrlésű lisztféléket, búzapelyhet, búzacsírát, búzakorpát
- Zöldségek közül: a kínai kelt, a padlizsánt, a csiperkegombát, valamint a paprikaféléket
- Gyümölcsök közül: a banánt, a sárgadinnyét, a rebarbarát, mangót és a mandarint, a kesudiót és a pisztáciát
- Fűszerek közül: a borsot, a kapribogyót és a boreceteket

Ha „B” vércsoportú vagy, akkor bátran ehetsz, ihatsz:

- A húsfélék közül: vadakat, bárányt, nyulat
- A folyók és a tenger állatai közül: heringet, tőkehalat, folyami sügért, lepényhalat, pisztrángot, lazacot, makrélát, szardíniát és kardhalat
- Tejtermékek közül: szinte bármit
- Szójaféléket, gabonafélék közül: kölest, zabot, rozsféléket, rizslisztet
- Zöldségek közül: zöldborsót, zöldbabot, brokkolit, padlizsánt, kínai kelt, karfiolt, fokhagymát, poré hagymát, fejes káposztát, karalábét
- Gyümölcsök közül: almát, körtét, ananászt, barackot, epret, málnát, áfonyát, bodzát, dinnyét
- Fűszerek közül: bármely zöld fűszert, curryt, cayenne borsot, szegfűszeget, gyömbért, köményt, kardamomot, kurkumát, tormát, paprikát, szerecsendiót, mustárt, sáfrányt, vaníliát
- Gyógynövények közül: mentát, zsályát, cickafarkot.

Viszont kerüld:

- Húsfélék közül: a libát, a kacsát, csirkét, tyúkot, sertést
- A folyók és a tenger állatai közül: az angolnát, az osztrigát, a heringet, a kagylókat, lazacot füstölve, tintahalat
- Tejtermékek közül: a penészes sajtokat, az ömlesztett sajtokat és a tejjel készített fagylaltot
- Gabonafélék közül: a kukoricalisztet, a hajdinát
- Zöldségek közül: kukoricát, tököt, avokádót, retkeket, paradicsomot
- Gyümölcsök közül: gránátalmát, rebarbarát, illetve minden magot és diót
- Fűszerek közül: a borsot és a fahéjat
- Gyógynövények közül: komlót, martilaput, hársfavirágot, ökörfarkkórót

Ha „AB” vércsoportú vagy, akkor bátran ehetsz, ihatsz:

- A húsfélék közül: nyulat, pulykát, bárányt
- A folyók és a tenger állatai közül: csukát, pontyot, pisztrángot, harcsát, tonhalat, lazacot, nyelvhalat, tőkehalat, kaviárt
- Tejtermékek közül: sovány tehéntejet, savót, eidami sajtot, ementálit, goudát, kecsketejet és sajtot
- Szójaféléket, krumpliféléket
- Gabonafélék közül: a rizs minden fajtáját, zabot, a búza bármely fajtáját
- Zöldségek közül: a hazaiakból a tököt leszámítva bármelyiket
- Gyümölcsök közül: az itthon honosak bármelyikét – a rebarbarán kívül
- Fűszerek közül: az összes zöld fűszert, gyömbért, tormát, curryt, fokhagymát, köményt, kurkumát, szerecsendiót, pirospaprikát, sáfrányt, mustárt, vaníliát, fahéjat
- Gyógynövények közül: vasfüvet, kamillát, bodzát, ginszenget, zsályát, borsmentát, galagonyát

Viszont kerüld:

- A húsfélék közül: a baromfiakat, a borjút és a marhát, a sertést, a szarvas és az őz húsát
- A tenger gyümölcsei közül a héjasakat, a lazacot füstölve
- Tejtermékek közül: a brie, a camambert, a penészes típusúakat, a zsíros tejet és a parmezánt
- A hüvelyeseket, a gabonafélék közül: a kukoricát
- Gyümölcsök közül: a banánt, a narancsot, a mangót, a gránátalmát
- Zöldségek közül: olajbogyókat, retkeket
- Olajak közül: a sáfrány, a szezám és a kukorica olaját. Magvak közül: a tökmagot, a mogyorót
- Fűszerek közül: a borsokat, a boreceteket, a kapribogyót
- Gyógynövények közül: a szennalevelet és a fekete teákat, … és mindenféle égetett szeszt!

Dr. Peter J. D'Adamo amerikai orvos munkássága nyomán szédületes sebességgel terjedt el a világban a vércsoportoknak megfelelő táplálkozás és diéta. Számos könyve magyar nyelven is megjelent.

Az én bejegyzés természetesen nem helyettesíti az Ő könyvét!
Ha komolyan szeretnél foglalkozni ezzel a témával, - a teljes megértés érdekében - feltétlenül olvasd el : Dr. Peter J. D'adamo - Catherine Whitney: „Életmód az AB0 terv szerint” című könyvét, amelyből minden kérdésedre választ kaphatsz!

Megrendelhető itt: http://www.libri.hu/konyv/dr_peter_j_dadamo.eletmod-az-ab0-terv-szerint....

Hú, tudom, hogy ez irtózatosan hosszúra sikeredett, úgyhogy köszönöm, ha végigolvastad!

Te hiszel abban, hogy a véred (a vércsoportod) közrejátszik abban, hogy milyen vagy, s milyen a testsúlyod?

Engem a japán pszichológus elmélete maximálisan meggyőzött, mert magamra ismertem, s a diétában is látok fantáziát, úgyhogy ki fogom próbálni!

-------------------------
Források:

http://www.webujsag.kibernet.hu/ezoterika/horoszkop/vercsoport/vercsopor...
http://www.mindmegette.hu/vercsoport-dieta-12273abc20180811 cheap ray ban

abc20180811
cheap ray ban sunglasses
mariners jerseys
tory burch outlet store
air max
nike huarache shoes
cheap jordan shoes
dr martens
air max 1
coach outlet store online
hermens
discount oakley sunglasses
marlins jerseys
columbia outlet
valentino outlet
ralph lauren outlet online
salvatore ferragamo outlet
ralph lauren uk
adidas campus shoes
yeezy shoes
polo ralph lauren outlet online
ecco outlet
coach factory outlet online
kate spade outlet online
birkenstock outlet online
timberland shoes
michael kors outlet clearance
christian louboutin shoes
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
nike sneakers
kate spade bags
michael kors outlet store
cheap nfl jerseys wholesale
pg 2 shoes
fake rolex
ysl outlet
hermes outlet
christian louboutin sale
yeezy shoes
toms shoes
coach outlet online
pandora charms sale clearance
longchamp outlet
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
ecco shoes
coach factory outlet online
ugg outlet online
oakey sunglasses outlet store
michael kors outlet online
air max 87
supreme shirts
ugg sale
kate spade handbags
timberland outlet
angels jerseys
air max 95
coach outlet store online
coach factory outlet online
red bottom heels
coach factorty outlet online
city royals jerseys
toms outlet store
ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
adidas superstars
cheap air jordans
kate spade handbags
yeezy boost
louis vuitton outlet store
air max
kate spade outlet online
kobe shoes
air max 270
pandora charms
pandora outlet
coach factory outlet online
white sox jerseys
birkenstock sandals
prada shoes
nike tessen
nike air max 97
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
birkin handbags
supra for sale
cheap nike shoes
skechers outlet
longchamp outlet
coach factory outlet online
air max shoes
fitflop shoes
ferragamo outlet
michael kors bags
kate spade outlet store
salvatore ferragamo outlet
moncler jackets
red bottoms
uggs outlet
ugg boots
birkenstock shoes
vans outlet
mbt
timberland outlet
coach outlet store online
adidas nmd runner
supra for sale
timberland boots
adidas nmd r1
canada goose sale
jordan shoes
rockies jerseys
hermes bags
kate spade handbags
pandora charms outlet
kate spade outlet online
ugg boots outlet
louis vuitton outlet
pandora sale clearance
astros jerseys
kate spade handbags
cheap oakley sunglasses
harden vol 1
ralph lauren outlet
mulberry outlet uk
fitflops sale
air force 1
epic react flyknit
new balance outlet
salvatore ferragamo
mulberry uk
nike free 5.0
birkenstock sale
coach outlet store online clearance
air foamposite
michael kors outlet
pandora charms sale clearance
adidas sneakers
cheap oakley sunglasses
indians jerseys
michael kors outlet online
coach outlet online
coach factory outlet
nike cortez classic
pandora charms outlet
coach outlet store online
kate spade handbag
reds jerseys
adidas stan smith
moncler coats
pandora charms
cheap jordans
coach outlet online
air max outlet
michael kors outlet clearance
kate spade outlet
pandora jewelry outlet
nike outlet store
coach outlet online
canada goose
louis vuitton outlet online
kate spade outlet online
new balance outlet store
nfl jerseys
salvatore ferragamo shoes
louis vuitton outlet
retro 11
ugg outlet store
pandora charms sale
nike outlet store
air more uptempo
nike air max zero
coach outlet store
devil rays jerseys
ugg outlet store
louboutin outlet
timberland shoes
air more money
supreme uk
pandora canada
polo ralph lauren outlet online
kate spade outlet online
air jordan shoes
cheap oakley sunglasses
pandora charms outlet
cartier watches
toms outlet online
cheap jordans free shipping
coach outlet store online
underarmour outlet
michael kors
ecco outlet
coach factorty outlet online
kate spade purses
kyrie 4
coach factory outlet
yeezy boost 350
louis vuitton outlet online
longchamp outlet online
nike dunks
nike air max 90
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
air max shoes
pandora jewelry store
coach factorty outlet store
michael kors
timberland shoes
birkenstock outlet
fitflops sale clearance
nike outlet
pandora charms sale
pandora outlet store
jordan shoes for sale
michael kors handbags
moncler sale
nike outlet store
christian louboutin sale
yeezy shoes
louboutin shoes
salomon outlet
coach factory outlet
ralph lauren outlet online
jimmy choo shoes
jordans
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
cheap jordan shoes
nike shox shoes
louis vuitton handbags
nike react shoes
coach factory outlet online
ralph lauren sale
longchamp
coach outlet online
rolex replica watches
coach outlet store
nike zoom shoes
ecco outlet
adidas superstar shoes
fred perry polo shirts
mont blanc pens
rolex replica watches
kate spade handbags
pandora jewelry
kate spade outlet
pandora rings
birkenstock outlet store
michael kors canada
jimmy choo outlet
lebron james shoes
reebok outlet
nike outlet online
dansko shoes
michael kors outlet online
nike free 3.0
pandora charms
air max 90
mlb jerseys cheap
adidas yeezy boost
cheap air jordans
birkenstock shoes outlet
adidas yeezy boost
nike air presto
brewers jerseys
orioles jerseys
coach factory outlet
discount oakley sunglasses
coach factory outlet online
cheap jordan shoes
ralph lauren sale
coach outlet store online
ralph lauren uk
mont blanc pen
michael kors outlet store
adidas store
coach outlet online
canada goose parka
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses outlet
ray ban sunglasses discount
moncler sale
tory burch outlet online
columbia shoes
nike shoes
air jordan retro
rolex replica watches for sale
kate spade purses
coach outlet online
canada goose jackets
fred perry outlet
twins jerseys
nike outlet online
tory burch handbags
dr martens boots
padres jerseys
rangers jersey
ralph lauren sale clearance uk
fitflop sandals
canada goose
jordan shoes
tiffany and co jewelry
polo ralph lauren outlet
mets jerseys
adidas shoes
coach factory outlet online
pirates jerseys
canada goose outlet store
canada goose jacket
ralph lauren outlet online
moncler jacket
ferragamo shoes
pandora charms sale clearance
ray ban sunglasses outlet
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
swarovski outlet
canada goose jackets
dr martens boots
michael kors outlet
kate spade outlet online
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet store
adidas yeezy boost 350
converse outlet
pandora jewelry
michael kors outlet clearance
ugg boots
nike shoes
ugg outlet online
converse shoes
christian louboutin shoes
nike air max 2018
fitflops uk
nmd adidas
converse all star
jimmy choo
ralph lauren sale clearance uk
ugg outlet
pandora jewelry
hermes handbags
adidas yeezy
cheap jordan shoes
cheap jordans for sale
nike air max 2019
fitflops sale
fitflop sandals
basketball shoes
coach outlet
canada goose coats
ugg boots
red bottom
nike air max 2018
coach factorty outlet store
coach factory outlet
adidas yeezy
ugg shoes
adidas nmd r1
prada outlet online
pandora jewelry
nike air max 97
louis vuitton factory outlet
fendi handbags
uggs outlet
nike running shoes
polo ralph lauren
nike shoes outlet
ray bans
pandora jewelry
moncler outlet online
louboutin shoes
ecco shoes for women
nba jerseys cheap
canada goose jackets
christian louboutin shoes
moncler outlet online
coach factory outlet online
christian louboutin shoes
nike sneakers
coach factory outlet online
canada goose outlet
supreme shirts
ralph lauren outlet online
adidas outlet online
kate spade bags
michael kors outlet online
ugg outlet store
mulberry handbags
philipp plein
coach outlet online
polo outlet online
adidas outlet
canada goose coats
adidas yeezy shoes
adidas outlet store
cheap air jordans
mulberry
pandora jewelry outlet
moncler
air jordans
michael kors outlet online
coach factory outlet online
discount oakley sunglasses
athletics jerseys
christian louboutin shoes
coach outlet online
adidas nmd r1
ugg boots sale
durant shoes
coach factory outlet
pandora outlet
ray ban sunglasses outlet
canada goose jackets
canada goose
diamondbacks jerseys
fitflop uk
mlb jerseys
michael kors handbags
gucci outlet online
abercrombie kids
uggs outlet
birkenstock uk
pandora jewelry outlet
oakey sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet online
pandora charms sale
cheap jordan shoes
coach factory outlet online
swarovski crystal
oakley sunglasses outlet
adidas originals
timberland boots outlet
adidas ultra boost
ralph lauren
nfl jerseys
ralph lauren uk
tory burch outlet online
adidas outlet online
michael kors outlet store
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
coach outlet online
vans outlet store
polo ralph lauren outlet online
pandora charms outlet
nike outlet store online
burberry outlet store
hermes bag
polo ralph lauren outlet
kate spade outlet online
cheap air max
timberland outlet
coach outlet
michael kors outlet store
ray ban glasses
canada goose jackets
kobe shoes
birkenstock outlet
coach outlet online
lacoste polo shirts
pandora charms outlet
michael kors outlet store
blue jays jerseys
yeezy boost 350
braves jerseys
nike cortez classic
fitflops sale
ralph lauren uk
cheap jordans
yeezy shoes
fitflops sale clearance
nike zoom
mlb jerseys cheap
hermes bags
supreme clothing
ysl handbags
adidas outlet online
asics outlet
pandora charms
nike huarache shoes
air max axis
coach outlet online
moncler coats
kate spade outlet
adidas shoes
adidas outlet store
ronaldo jerseys
philipp plein outlet
salvatore ferragamo shoes
louis vuitton factory outlet
ugg canada
cheap jordan shoes
dodgers jerseys
mlb jerseys wholesale
louboutin outlet
canada goose sale
tiffany outlet
coach outlet online
birkenstock outlet store
pandora charms outlet
yeezy boost 350
coach outlet canada
asics outlet store
nike outlet
tiffany and co outlet
abc20180811Father nfl panthers jerseys a

Father nfl panthers jerseys a givenchy wave: spurs jerseys "! Turn jordan retro field" jimmy choo My huarache mother and nike free trainer 5.0 I've got three strands michael kors bags Tiecha air yeezy entered longchamp the omega watches picture, anxious sister true religion crying, adidas zx angry hilfiger outlet at toms.com themselves for ferragamo no converse outlet tools, pamper air jordan shoes father gucci mens shoes said: "I hogan sito ufficiale do not michael kors do blanket polo ralph lauren outlet woman, christian louboutin outlet we give you optimistic stall, nfl bengals jerseys do not chrome hearts clothings let nba jerseys the ants cheap oakley sunglasses insect burberry handbags bite iphone 4s cases bun on the line. "wronged sister had nike air max walked nba jerseys sale under the flat iron trees, nike id pick burberry handbags up asics a few cle Jerseys straw plein shoes expel kate spade handbags ants nike mercurial go. milwaukee bucks jerseys I north face jackets learned nfl patriots jerseys to ferragamo shoes parents fendi shoes like, polo outlet online hard to turn up. michael kors handbags At this time, links of london bangles there is no swarovski crystal trace of pandora jewellery australia wind, the longchamp sun swarovski online shop was shining prada sunglasses overhead, ray ban sunglasses the mcm handbags sun like a brooklyn nets tongue, licking omega watches every bare skin, babyliss flat iron although mcm bags wearing rolex watch a lacoste outlet straw michael kors hat, but armani watches always ray ban pas cher tan nfl texans jerseys head stinging, air force simply nba jersey wipe the louboutin shoes sweat huaraches from bcbg max azria his nfl bears jerseys face Mimizaza not win, nike air max each minnesota timberwolves jerseys have tory burch sale a true religion jeans women few dry michael kors outlet online rub an longchamp eye, mens hoodies otherwise nfl dolphins jerseys the polo ralph lauren sweat lost nhl jerseys eyes polo ralph what nike air can be nfl bills jerseys accomplished. Each vans time wholesale handbags the true religion outlet next fork, turn, pick, spent bcbg max all burberry outlet online the air max physical, but michael kors purses also a test nfl falcons jerseys of prada human patience. michael kors Insist, air jordan insist, insist, belstaff sale finally oakley sunglasses outlet running ralph lauren out, oakley outlet his veneta father tory burch directed hollister clothing store his mother shout: ray ban wayfarer "Go doudoune north face back coach factory to swarovski canada cook!" uggs Sister michael kors outlet online sale heard nike air max this, coach factory outlet online he hastily shouted: marc jacobs handbags "! rolex watches Great, valentino shoes we light a fire for coach bags friday me," his father mlb jerseys Chong I shouted: "you omega watches go Xie Hui, nfl titans jerseys and longchamp handbags the michael kors bags rest tommy hilfiger I get." I hermes belt knew memphis grizzlies jerseys my air max pas cher father mean, cheap oakley sunglasses let me hermes birkin bag rest baseball jerseys a oakley moment, taking birkenstock deutschland advantage birkenstock taschen deutschland of purses and handbags his adidas online shop mother's versace cooking skill, a ray ban outlet good tommy hilfiger outlet break prada handbags to true religion jeans outlet go pick up the north face wheat, jimmy choo outlet there nike shoes is still frugal polo ralph Seiko ralph lauren science mission, we can not mcm backpack put their prada outlet house converse wheat giuseppe zanotti directly vested cheap coach purses in barbour jackets outlet the school nike roshe run go! toms shoes outlet I feel bad adidas online shop father, cheap true religion he tods shoes outlet insisted on turning oakley field. air max 2007 Mother and uhren shop sister converse to the woolrich clearance ground air max and pandora cut some chives michael kors home.

Brought mizuno wave rice ray ban sunglasses outlet and montre femme other hollister co mother phoenix suns jerseys and burberry sale sister, I rayban have nfl 49ers jerseys picked kate spade handbags up two calvin klein outlet snakeskin bottega bag hogan of moncler jackets outlet wheat, was nike sitting in the shade juicy couture clothings and belstaff uk watch his nfl ravens jerseys father puma online shop at wholesale handbags a oakley store tidy ed hardy row huarache fork, burberry outlet online it is omega through the guess outlet neighbor's polo ralph lauren farm michael kors purses implements. ferragamo Lunch is burberry outlet online tomato nike jordan and swarovski jewelry egg michael kors outlet noodles, nike roshe run chili burberry handbags oil Wangwang, jerseys from china fried leeks levis outlet and also parajumpers jackets the sporadic cuts barbour outlet store of meat, air max mother nike soccer shoes and sister, she nike uk had fitflop shoes had cheap oakley her, my father skechers shoes outlet and ecco mens shoes a Tate iphone 5s cases per bowl, mbt shoes filled vans to the brim reebok outlet , giuseppe zanotti sneakers hey, kid and north face backpacks teenagers eat poor soccer shoes outlet father, new york knicks jersey maybe easton bats it is more ray ban pas cher so hungry hornets jersey that I versace clothes actually ate cheap ray ban two christian louboutin bowls north face of soup oakley to mcm backpack outlet drink. fred perry Father oakley outlet online looked 76ers jerseys at nike air max 90 me burberry outlet lovingly: nfl chiefs jerseys " 'Father nike roshe run Chi thomas sabo won twelve nike roche of nfl broncos jerseys the chief man', they can not want you in mont blanc pens the future when utah jazz jerseys the farmers, study hard, eat portland trail blazers jerseys grain ray-ban sunglasses later designer handbags go!" north face canada Study polo ralph lauren outlet online hard, eyeglasses frames one day, ralph lauren factory store to hear new balance shoes the same thing twice, I hollister know It cher coach sacs can not louboutin shoes be nike shoes the coach outlet online fun.

Wheat field farm detroit pistons jersey work cheap jack wolfskin is: nba jersey stand cheap eyeglasses field, skechers canada rolling ray ban head field, skechers mens shoes turning cheap barbour jackets head nfl redskins jerseys field, nfl eagles jerseys rolling two long champ games, nfl jerseys turning two horloges games, rolling swarovski crystal at chi flat iron the new balance end toms shoes of rolex watches the christian louboutin field, tn requin pas cher from nfl browns jerseys the field, save kate spade bags heap oakley standard issue son, winnowing. coach bags outlet If one day north face outlet without ralph lauren polo grinding mill michael kors outlet online sale clean, juicy couture handbags had indiana pacers jerseys rolled ripe nike field, the mlb jerseys two nfl saints jerseys efforts. After polo ralph lauren outlet lunch, air max 90 is guciheaven mens shoes rolling air jordan retro two nfl chargers jerseys games, mavericks jerseys turning hollister online shop two games, oakley sunglasses rolling converse sneakers at air max 95 the nfl rams jerseys end burberry outlet of pandora bracelet the marc jacobs handbags field, new balance from shoes outlet the nba jersey field toms.com until the lakers jersey end of stone island jackets the block, my ralph lauren outlet mother ray ban outlet and hogan shoes transporting vans shoes wheat straw, wheat coach factory outlet online straw under armour outlet pile hollister kids became salvatore ferragamo the father burberry outlet online of a ray-ban sunglasses hill, air max shoes the adidas clothings sister proudly at coach factory outlet the top step on the pile sub. michael kors handbags End straw ray ban uk pile, ralph lauren outlet the sun was going dsquared2 sale down, hollister clothing and the easton bats grain rockets jerseys of new balance wheat bran, straw cut off into michael kors outlet a thick layer mizuno of oakley vault ground kate spade outlet floor, belstaff there tommy hilfiger outlet stores is montblanc grain coming Hermès Pas Cher down nfl cowboys jerseys when hermes birkin walking shoes, sacramento kings jerseys I simply go nuggets jersey off, nfl raiders jerseys standing fred perry polos barefoot wheat nfl colts jerseys Lane free running a warm comfortable ralph lauren outlet online on lacoste outlet online rising nike free up atl jerseys from oakley sunglasses cheap the philipp plein clothes soles of the feet. burberry handbags I tommy hilfiger online shop was toronto raptors jerseys in timberland outlet front with coach shop factory "pushing barbour the" Push, swarovski sister adidas behind tommy hilfiger online push two, northface the salomon mother ray ban followed her michael kors uhren sister nike roshe run with a asics gel broom, cheap jordans and oakley holbrook her adidas father with a jack wolfskin outlet online wooden shovel north face save sub-heap, nfl jerseys and coach outlet other hills like ralph lauren uk the timberland boots heap of grain in the west wheat ray bans field pandora jewelry standing in moncler outlet it true religion jeans outlet when, tired of pumas a michael kors outlet online person exposed the coach black friday joy reebok of nike harvest.

After dinner, my sister michael kors went to ferragamo shoes outlet bed, nike free but tommy hilfiger canada I cried basketball shoes to go dansko shoes outlet see nike factory outlet his father, nike store in cheap ray ban fact, hugo boss no coach outlet usa one toms outlet steal, is michael kors taking advantage of michael kors outlet store the supra shoes good wind winnowing. Mother toms outlet and we went to the wheat field, the jordans parents bulls jersey do not burberry rest, the ray ban prezzi wind soccer jerseys did not pandora charms have polo ralph lauren to clean red bottom shoes up before burberry hetero (not supra shoes outlet clean nfl jaguars jerseys grind wheat), coach factory outlet and nhl jerseys slowly wind nfl azcardinals jerseys came, ugg australia my new orleans pelicans jerseys father vibram five fingers stood nfl jets jerseys up, put up nfl giants jerseys a leaves louboutin with washington wizards jerseys thin straw, ralph lauren uk tried nfl packers jerseys wind direction oakley sunglasses cheap and michael kors handbags speed, dsquared2 shoes but also prada shoes looked nike running shoes at jordan retro 11 the thomas sabo clouds celine outlet flow, new balance store told pandora charms his mother roshe not to long champ worry, adidas shoes now wind instability, ralph lauren after hermes tracksuits half birkenstock an replica watches hour under armour shoes and coach factory outlet then the asics shoes wind barbour mens jackets Lee timberland shoes Yang. rolex replica I'm not doing something, mcm bags you nfl seahawks jerseys ask guess shoes outlet the louboutin shoes father thunder jerseys winnowing skills c.c beanies outlet father oakley sunglasses waved his hand: nfl lions jerseys "The timberland pas cher way pandora bracelet out adidas.nl do celtics jerseys not miami heat jersey learn are michael kors outlet the nfl steelers jerseys melon force, nike outlet get coach factory online better is longchamp outlet good for nothing, later gucci shoes outlet to hollister co be lebron james shoes replaced nfl vikings jerseys by air max thea a machine nfl buccaneers jerseys to golden state warriors take clippers jerseys you. oakley pas cher study, knowledge, learn real michaelkors.com skill, air max and ray ban the ralph lauren outlet online future the north face outlet of the fidget spinner busy thomas sabo outlet summer days michael kors outlet online sale over a simple orlando magic jerseys summer.coach outletchanyuan

chanyuan2018.01.06
true religion jeans
michael kors outlet online
converse shoes
kate spade outlet
nike trainers
cheap jordans
polo ralph lauren
oakley sunglasses
tods outlet
michael kors outlet
new balance shoes
ecco shoes
coach canada
michael kors wallets
yeezy boost 350
kate spade outlet
uggs outlet
michael kors bags
kate spade outlet
christian louboutin outlet
ugg cyber monday
oakley sunglasses
chrome hearts outlet
nike sko
michael kors outlet
true religion jeans
nike trainers
ugg boots clearance
pandora charms
polo ralph lauren
uggs outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
reebok outlet store
pandora outlet
asics shoes
coach factory outlet
ray ban sunglasses
cartier outlet
jordan shoes
christian louboutin online
canada goose jackets
ugg outlet
nike roshe
ralph lauren outlet
michael kors outlet
birkenstock sandals
prada shoes
moncler jackets
ugg boots clearance
nike foamposite
lacoste polo shirts
polo ralph lauren
links of london
canada goose jackets
nike roshe one
ugg outlet
pandora charms
oakley sunglasses
hermes outlet
polo outlet
cheap jordans
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses
pandora outlet
michael kors outlet
valentino outlet
longchamp handbags
moncler outlet
ugg outlets
coach outlet
michael kors outlet
uggs outlet
air max 90
mulberry outlet
fitflops sale clearance
pandora charms
nike shoes
swarovski outlet
canada goose jackets
pandora outlet
ray ban sunglasses
nfl jerseys
canada goose jackets
cheap snapbacks
michael kors outlet
polo ralph lauren
mulberry handbags
cazal sunglasses
ugg outlet
puma outlet
pandora charms
ray ban sunglasses
tory burch outlet
jordan shoes
polo ralph lauren
mont blanc pens
michael kors outlet
true religion jeans
pandora jewelry
vans shoes
ugg outlet
vans sko
polo ralph lauren
ralph lauren polo
michael kors handbags
uggs
new balance shoes
futbol baratas
coach outlet online
adidas wings
supreme clothing
canada goose jackets
michael kors handbags
adidas shoes
uggs outlet
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
air max 90
huaraches shopping
mulberry outlet
salomon shoes
christian louboutin outlet
michael kors outlet
christian louboutin shoes
denver broncos jerseys
air max 90
ugg outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
michael kors outlet online
soccer jerseys
coach outlet
ray ban sunglasses
cheap nhl jerseys
ugg outlet
ray ban sunglasses
nfl jerseys wholesale
michael kors outlet
nike store
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
michael kors outlet
thomas sabo
coach factory outlet
christian louboutin outlet
true religion jeans
true religion uk
ugg outlet
swarovski crystal
kobe shoes
fitflops sale
true religion jeans
christian louboutin uk
michael kors outlet
nike free 5
canada goose jackets
pandora jewelry
fitflops sale clearance
pandora charms
michael kors
oakley sunglasses
ralph lauren polo shirts
soccer jerseys
oakley sunglasses
adidas outlet store
nike trainers
true religion outlet
ralph lauren polo shirts
coach outlet
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
kate spade outlet
air huarache
ray ban sunglasses
coach outlet canada
cheap jerseys
oakley sunglasses
michael kors outlet
cheap mlb jerseys
true religion outlet
ugg boots clearance
zapatillas salomon
oakley sunglasses
michael kors handbags
christian louboutin shoes
adidas sko
pandora outlet
nike shoes
ugg black friday
ugg outlet
air max uk
canada goose jackets
polo outlet
coach outlet
michael kors outlet
true religion jeans
air huarache
uggs outlet
air max 1
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
ysl outlet
cheap jordans
ferragamo outlet
pandora outlet
hermes birkin
ralph lauren polo shirts
tory burch outlet
mulberry handbags
pandora outlet
polo ralph lauren
ugg outlet
coach outlet
kevin durant shoes
nba jerseys
hogan scarpe
polo ralph lauren
cheap snapbacks
coach outlet online
swarovski outlet
canada goose outlet
longchamp solde
michael kors outlet
ugg outlet
montblanc pens
jordan shoes
nhl jerseys
coach outlet
nike shoes
polo ralph lauren
cheap nfl jerseys
nike shoes
toms sko
oakley sunglasses
nike blazer pas cher
ugg boots clearance
pandora charms
adidas nmd
canada goose outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses
air max trainers
christian louboutin shoes
ugg boots
mont blanc pens
polo ralph lauren
cheap football shirts
salomon sko
nike air max 2015
cheap jerseys
oakley sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
salomon sko
tory burch outlet
herve leger outlet
soccer shoes
canada goose outlet
nike outlet
coach factory outlet
fitflops shoes
canada goose jackets
coach outlet online
toms sko
hermes outlet
oakley sunglasses
polo outlet
coach outlet online
canada goose outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
rayban sunglasses
coach outlet
ugg outlet
lebron james shoes
longchamp outlet
ecco sale
oakley sunglasses
jordan shoes
coach outlet
polo outlet
canada goose outlet
kobe bryant shoes
ferragamo outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg outlet
ugg outlet
nike sko
ugg outlet
longchamp handbags
coach outlet
burberry outlet
ray ban sunglasses
denver broncos jerseys
canada goose cyber monday
canada goose parka
fitflops
adidas nmd
birkenstock outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
christian louboutin outlet
nike air force 1
nike factory outlet
michael kors handbags
nfl jerseys
pandora outlet
nike air max
pandora charms
canada goose outlet
prada sunglasses
ray ban sunglasses
coach outlet
toms sko
ralph lauren polo
michael kors outlet online
barbour outlet
ugg outlet
longchamp handbags
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
moncler outlet
polo outlet
nike store uk
christian louboutin shoes
polo outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
air jordan 4
nfl jerseys
pandora jewelry
polo ralph lauren
timberland sko
canada goose coats
cheap nfl jerseys
true religion outlet
true religion jeans
christian louboutin outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
canada goose outlet
uggs outlet
jordan shoes
ray ban sunglasses
fitflops
michael kors outlet
tory burch shoes
fitflops shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet
coach outlet
ray bans
timberland boots
jordan shoes
nike shoes
cleveland cavaliers jersey
cheap mlb jerseys
michael kors outlet online
swarovski crystal
mulberry bags
football shirts
christian louboutin outlet
canada goose outlet
mulberry handbags
jordan shoes
mbt shoes
coach outlet
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
kate spade outlet
michael kors outlet
mulberry handbags
nike shoes
dansko shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses
true religion jeans
christian louboutin outlet
coach factory outlet
tory burch outlet
kate spade outlet
longchamp outlet
moncler outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
mulberry bags
vans greece
oakley sunglasses
mont blanc pens
basketball shoes
ugg boots clearance
true religion jeans
christian louboutin outlet
canada goose outlet
tory burch outlet
ferragamo outlet
uggs outlet
burberry outlet
lacoste soldes
canada goose outlet
converse shoes
longchamp pas cher
nike outlet
ugg outlet
burberry outlet
michael kors handbags
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
supreme clothing
coach outlet
oakley sunglasses
longchamp outlet
longchamp bags
polo ralph lauren
ugg outlet
uggs outlet
oakley sunglasses
swarovski outlet
michael kors
chicago blackhawks jerseys
kicks nice
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
burberry outlet
polo outlet
ugg boots
coach outlet
ed hardy clothing
canada goose outlet
michael kors outlet
jordan shoes
ralph lauren polo
coach handbags
longchamp solde
nba jerseys
tory burch outlet
moncler outlet
chrome hearts
michael kors outlet
supra shoes
ugg boots clearance
michael kors
canada goose outlet
canada goose outlet
canada goose outlet
nike air max 90
longchamp handbags
salomon chaussures
hermes belt
adidas uk
coach outlet
pandora charms sale clearance
swarovski outlet
ray-ban sunglasses
cheap jordans
pandora outlet
michael kors uk
michael kors outlet
kobe 9
ralph lauren polo
supreme clothing
oakley sunglasses
marc jacobs outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
polo ralph lauren
supreme clothing
canada goose jackets
Girls shoes
ugg outlet
adidas trainers
polo ralph lauren
michael kors handbags
ralph lauren pas cher
mont blanc pens
louboutin shoes
longchamp pliage
michael kors outlet
coach outlet
coach outlet
nfl jerseys
coach outlet online
mac makeup
michael kors outlet
michael kors outlet
lakers jerseys
oakley sunglasses
ugg boots
nike sko
prada handbags
prada outlet
coach outlet online
moncler jackets
true religion jeans
coach factory outlet
nfl jersey wholesale
coach outlet
yeezy boost
michael kors outlet
coach outlet online
canada goose black friday
ugg boots
true religion outlet
ugg outlet
coach outlet store online
ugg outlet
tory burch outlet
canada goose outlet
fred perry polo shirts
rayban sunglasses
nike outlet
canada goose outlet
ray ban sunglasses
polo shirts
michael kors
bottega veneta outlet
air max 90
oakley sunglasses
ugg boots
puma shoes
ugg boots
coach handbags
reebok trainers
coach outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
coach outlet
coach outlet
coach factory outlet
ferragamo outlet
mulberry sale
michael kors handbags
fitflops outlet
michael kors outlet
giuseppe zanotti outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
polo outlet
ugg bootschenjinyan

coach factory outlet
ralph lauren outlet online
michael kors outlet
jordans
red bottom shoes
uggs outlet
true religion jeans
christian louboutin
tory burch
north face uk
nfl jerseys wholesale
polo ralph lauren
the north face
air jordan
chicago blackhawks jersey
air max
canada goose sale
michael kors outlet
nike outlet store
moncler pas cher
tory burch outlet
jordans
mlb jerseys
uggs outlet
kate spade outlet
hermes birkin
canada goose outlet
beats by dre
ugg
nike trainers
canada goose jackets
uggs outlet store
true religion jeans
coach factory outlet
the north face
ray ban
michael kors outlet
scarpe hogan
uggs outlet
ugg uk
north face jackets
prada
ugg boots clearance
adidas stan smith shoes
coach outlet online
cheap nfl jerseys
cheap oakley sunglasses
ugg outlet store
under armour outlet
canada goose
north face jackets
ugg boots sale
ralph lauren uk
cheap snapbacks
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet online
ralph lauren outlet
nike huarache shoes
north face outlet
coach handbags
ralph lauren
flip flops
oakley sunglasses cheap
ralph lauren outlet online
mont blanc
moncler
moncler
ugg outlet online
ugg
oakley sunglasses
doudoune canada goose
pandora uk
flops
canada goose jackets
uggs outlet
salvatore ferragamo
canada goose outlet store
ralph lauren outlet stores
coach
michael kors uk
nike air force
cheap ugg boots
ralph lauren
cheap nfl jerseys
ugg outlet
michael kors outlet
vibram five fingers
adidas wings
air jordans
polo ralph lauren
ray ban
nike free run
air jordan
ugg boots
giuseppe zanotti shoes
coach outlet
ugg boots
adidas shoes
michael kors outlet
prada handbags
north face jackets clearance
coach outlet online
jordan shoes
louboutin
coach outlet
jordan shoes
baseball jerseys
swarovski
canada goose outlet
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
moncler
louboutin
north face
ralph lauren
coach outlet online
tory burch outlet online
ugg canada
mulberry uk
coach factory outlet
coach outlet
calvin klein
ugg boots outlet
soccer jerseys
coach factory outlet
the north face
ray ban
coach factory outlet
kate spade handbags
ugg outlet
adidas jeremy scott
louboutin
ugg canada
uggs outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
coach outlet online
kate spade
ugg boots
michael kors
pandora charms
coach outlet
michael kors uk
air max
coach factory outlet
nike store uk
ugg boots
ralph lauren uk
true religion jeans
louboutin
burberry scarves
pandora jewelry
coach factory
hermes uk
oakley sunglasses
adidas yeezy
moncler jackets
mont blanc pens
ugg outlet online
polo ralph lauren outlet
nike blazer
ralph lauren outlet online
kate spade
canada goose outlet
north face
uggs outlet
ugg boots
balance shoes
oakley sunglasses wholesale
ugg pas cher
uggs outlet
canada goose outlet
ugg outlet
canada goose outlet
timberland boots
canada goose outlet
ugg boots
ugg boots
north face jackets
ugg australia
coach factory outlet online
oakley sunglasses
air jordans
pandora jewelry canada
mbt shoes
longchamp
north face outlet
timberland boots
ugg boots
uggs outlet
adidas outlet
longchamp
tommy hilfiger
supra shoes
cheap ray bans
ray ban sunglasses sale
ray ban sunglasses
ugg boots
coach factory outlet online
ugg outlet
ugg outlet
stan smith shoes
ray ban
air max
michael kors outlet
polo ralph lauren
supreme outlet
kate spade
basketball shoes
ugg boots
canada goose sale
jordan retro
burberry outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
ugg outlet
flops
coach outlet online
nike air
polo ralph
ugg sale
michael kors outlet online
michael kors handbags
hollister co
moncler
cheap nfl jerseys
michael kors outlet
cheap mlb jerseys
ugg boots
michael kors outlet online
true religion jeans
polo shirts
ugg boots
oakley sunglasses
moncler outlet
longchamp handbags
canada goose
moncler
coach outlet online
michael kors
nfl jerseys wholesale
ugg clearance
cheap ugg boots
oakley vault
rayban
ferragamo shoes
canada goose outlet
burberry outlet
birkenstock uk
coach outlet
ugg boots
prada bags
flip flops
nike air max
moncler
ugg outlet store
juicy couture outlet
nike air huarache
superdry clothing
longchamp outlet
polo ralph
ugg outlet
ugg slippers
jordan pas cher
cheap rolex watches
replica watches
uggs
adidas football boots
true religion
ugg boots
moncler
tory burch outlet
ray ban sunglasses
burberry scarf
ugg boots
nike factory outlet
ugg boots
christian louboutin
nhl jerseys
ugg boots
birkenstock outlet
pandora uk
ferragamo outlet
longchamp outlet
hollister clothing
louboutin
louboutin
christian louboutin
air max
uggs outlet
canada goose jackets
ugg italia
adidas outlet store
pandora jewelry
cheap jordans
mulberry uk
moncler
nike outlet
moncler outlet
moncler schweiz
nike outlet
coach handbags
canada goose jackets
adidas uk
supreme uk
air jordan 14
longchamp
canada goose jackets
ugg boots cheap
cheap mlb jerseys
north face
ray ban sunglasses
ugg boots
birkenstock sandals
pandora jewelry
north face outlet
polo ralph lauren
fitflops
true religion jeans
doudoune canada goose
nike football boots
jordan shoes
jordans
christian louboutin outlet
polo ralph
air max
cheap nfl jerseys
hermes
nba jerseys
ugg boots
moncler
michael kors taschen
michaelkors outlet online
hermes outlet
canada goose canada
ugg boots
ray ban wayfarer
louboutin
canada goose jackets
michael kors handbags
canada goose outlet
michael kors
fitflops outlet
canada goose outlet store
nike tn requin
louboutin
manolo blahnik shoes
adidas shoes
coach outlet
kate spade
ugg australia
canada goose
polo ralph lauren
canada goose jackets
nike air max
north face uk
jordan
prada
nike air max
pandora jewelry canada
moncler outlet
converse shoes
north face
louboutin
north face
the north face
supreme
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
scarpe mbt
coach outlet online
uggs
burberry outlet canada
ray ban sunglasses
nike outlet
jordan shoes
jordan shoes
north face
ugg
polo ralph lauren outlet
burberry outlet online
michael kors outlet online
moncler jackets
nike jordans
michael kors handbags
pandora rings
north face outlet
pandora charms
cheap nhl jerseys
mont blanc pens
nike factory outlet
burberry outlet
201712.13chenjinyanSjcg123

Kobe Shoes Nike
Timberland Outlet
ray ban wayfarer eyeglasses
Nike Air Max Cheap
billige nike sko
Air Max Femme
Nike Air Max 90
Boutique Ugg
Boty Nike Air
Nike Pas Cher Homme
nike air
Michael Kors Outlet
newest lebron shoes
Sneakers Nike
chaussure Nike homme
uggs for cheap
adidas store
Adidas Originals Superstar
reebok running shoes
new jordan releases
Air Jordan Retro Sale
Jordan Schoenen
nike tn pas cher
chaussures de foot pas cher
Nike Store
Ugg Button
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
scarpe hogan outlet
official NHL jerseys
Moncler Store
botas de futbol
Doudoune Moncler Solde
Ugg Femme Pas Cher
tru religion jeans
uggs for women
moncler coats for women
pandora jewelry store
nike sneakers
nfl store
vans shoe store
pandora beads
ugg clearance
Michael Kors
Bottes Ugg Pas Cher
huarache sneakers
Air Nike
cheap nike air max
canada goose jackets on sale
toms sale
zapatilla adidas
Orecchini Pandora
pandora rings
Pandora Official Website
Canada Goose Official Site
Canada Goose Outlet
Cheap Michael Kors
hogan scontate
Nike Zapatos
Moncler Sale
cheap uggs
Canada Goose Outlet
Womens Ugg Boots
nike sportschuhe damen
australia uggs outlet
portafoglio michael kors
Soccer Boots Outlet nike
pandora online
Cheap Stone Island Jackets
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
moncler outlet
nike mercurial soccer cleats
moncler girls
Ugg Pas Cher En France
Moncler Outlet Online
coach factory outlet online
Uomo Hogan
Lebron 13
Coach Bags On Sale
Ugg boots Sale
Botte Ugg Femme
Uggs Outlet Store
religion store
Moncler Jacket Womens
Michael Kors handbag discount
Michael Kors handbag on sale
ugg factory outlet
nike chaussures
Nike Online Store
nike jordan shoes
new pandora charms
Air Jordan News
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Doudoune Moncler Pas Cher
Nike Air Jordan 11
hogan rebel donna
Timberland skor
ugg boots for women
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Air Jordan Release Date
nike schuhe günstig
nike air max running shoes
retro jordans for cheap
pandora charm bracelet sale
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Michael Kors Handbags Discount
Ugg Outlet Online Store
zapatillas nike baratas
Oakley Sunglasses Cheap
zapatillas running
australia uggs outlet
Stone Island Outlet
womens nike air max
christian louboutin outlet
Air Huarache
Air Max For Sale
Ray ban sale online
23 is back
Nike Air Women
cheap christian louboutin
Chestnut Ugg Boots
chaussure basket homme
Yeezy Black
nike sportschuhe
adidas schoenen
Veste Moncler Femme
Oakley Outlet
nike joggesko
Jordan Store
Ugg Grise Pas Cher
fitflops sale uk
nike shoes
sac coach soldes
Ugg Boots On Clearance
Chaussure Nike Pas Cher
sac a main michael kors
nike air jordan pas cher
ugg boots cheap
adidas kläder
The official UGG
prada outlet
chaussures nike pas cher
adidas outlet stores online
new yeezy shoes
Toms Shoes For Women
Pandora Store
uggs outlet
Yeezy Boost Sale Online
converse store
Canada Goose Outlet Store
longchamp bags on sale
cheap real uggs
adidas outlet
abercrombie and fitch store
nike free
air force one pas cher
louboutin heels
michael kors bags outlet
nike damenschuhe
Sportschuhe Nike
scarpe nike
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Nike Shoes Sale Store
Nike Air Sneakers
cheap air max outlet
ugg store
zapatos de futbol nike
ugg outlet online
Nike Air Huarache For Sale
Nike Air 90
Nike Air Max Boutique
canada goose jacket outlet
Nike Pas Cher Femme
ugg boots outlet online
hyperdunk 2014
nike sb stefan janoski
ugg boots classic
goedkope nike air max
Sheepskin Ugg Boots
air jordan
Pandora Beads And Charms
Jordan Sneakers For Sale
Soldes Ugg
Ugg Noir Pas Cher
Ugg Pas Cher Femme
Uggs Pas Cher Soldes
Negozi Pandora
Toms Outlet Online
Ray-Ban Official Discounted Site
Ugg Classic Tall
Anelli Pandora
moncler jacket sale
Nike Factory Store
Doudoune Femme Pas Cher
Air Max 90
Jordan Future
Veste Moncler Pas Cher
Doudoune Moncler Site Officiel
canada goose sale online
Vans Black Sneakers
pandora bracelet charms
cheap uggs for women
pandora outlet store
toms shoes outlet
Ugg Homme Pas cher
Original Ugg Boots
0123Sjcg123Sajátvér-terápia. Hm, erről eddig még nem hallottam!

" Minden betegség ledönt a lábadról? Levertnek, fáradtnak érzed magad? Minden bizonnyal az immunrendszerednek lenne szüksége erősítésre. Ez nemcsak vitaminnal, hanem sajátvér-terápiával is lehetséges.

A sajátvér terápia (SVT) eredete az 1900-as évek elejére nyúlik vissza. Orvosi megfigyelések már akkor igazolták a kezelés pozitív hatását csonttörések gyógyításánál. Noha a módszer hatásmechanizmusa még ma sem teljesen tisztázott, a tapasztalati gyógyászat szerint az egyik leghatásosabb immunerősítőnek számít.

Hétköznapi nyelven a következőképpen működik a kezelés: amikor valaki megbetegszik, a kórokozóra az immunrendszere is reagál, s csökken a védekezőerő. A vér egy idő után "nem tudja", vagy "elfelejti", mi lenne a dolga. Ha ilyenkor a vér egy részét leveszik, és "kezelik", majd felfrissítve visszajuttatják a szervezetbe, újra "emlékezni" fog a feladataira" (http://www.astronet.hu)A test csak a szellem és lélek földi porhüvelye

"Az ember nem más, mint egy bőrburok, benne sejtek, vér és egyéb kémiai alkotók a megfelelő helyeken. Néhányan a bőrburkok közül a történelemkönyvekbe kerülnek, a legtöbben azonban eltűnnek nyomtalanul".

Stieg Larsson igazsága: csak féligazság, hiszen az ember nemcsak sejtek halmaza.
"A test csak a szellem és lélek földi porhüvelye", semmi több!Érdekességek a vérről

"A primitív ember hamar rájött, hogy a vér az élet hordozója; látta, hogy ha elvérzik egy állat, akkor eltűnik az élet is belőle. Az a tény, hogy a terhes nő nem vérzik, azt jelentette számára, hogy a növekvő életnek vérre van szüksége. Arra a következtetésre jutott, hogy egy szervezet életerejét úgy lehet növelni, hogy vért kap.

A régi indiaiak még a menstruációs vért is megitták, mert úgy vélték, hogy ezzel potenciájuk nő és tovább is fognak élni. A régi Rómában a megölt gladiátorok vérét adták az epilepsziásoknak. Sok törzs még ma is emberi vért iszik, hogy erősítse lelkét, és vannak, akik a megölt ellenség vérét isszák meg, hogy beléjük szálljon annak bátorsága. A vérivás itt bensőséges kapcsolatot jelent a megöltek lelkével. Így keletkezett az a szokás is, hogy az egyik ember vérét egy másiknak adták, megalapítva ezzel a "vértestvérséget".

Néhány kultúra úgy vélte, hogy az élők vérével ki lehet engesztelni a démonokat. Még a civilizált rómaiak is áldoztak embereket a pun háborúk legnehezebb pillanataiban".Ritkán idézek másokat....

ezért ma sem teszem!Tényleg csak 15 százalék?

http://cms.sulinet.hu/get/d/eeb8a717-8e18-4db5-9f31-e104b8f73288/1/5/b/N...

Az emberek jelentős részének (kb. 85%) vörösvértestei tartalmaznak egy „Rh” jelzésű összetett fehérjét (D-antigén). Ezek a személyek Rh-pozitív ( Rh + ) vércsoportúak. Az emberek 15% -ának vörösvérsejtjein nincsen ilyen antigén, ők Rh-negatív ( Rh - ) vércsoportúak. Ha Rh-negatív embernek hibás vérátömlesztés során Rh-pozitív vért adnának, akkor a bevitt vörösvértestek Rh-antigénjei ellen immunreakció indulna meg.A fekete bárányok közé tartozom :)

"Izraelben hozták aztán létre ezek a "bukottak" a fehérbörü, ös-zsidó törzseket, melyeket a Biblia mint "elveszett törzseket" emleget. Különösen nagy jelentőséggel bír a már említett Hermon hegynél létrehozott "Dán törzs", melyek mint "fekete bárányok" vannak emlegetve. És igen, ezek a mai sátánista illuminátusok korai elődei! Ez a törzs valójában nem elveszett hanem eltitkolt törzs, mind a mai napig. Először Izraelből az ókori Görögország területére vándoroltak, majd a vérvonal a mai Olaszország területén folytatódott, belőlük alakult ki az itáliai fekete nemesség és a mai európai uralkodócsaládok zöme a franciaországi Meroving vérvonalon keresztül, beleértve a Habsburgokat is. Az európai uralkodócsaládok kizárólag egymást közt házasodtak, és megszállottjai voltak a vérvonalaknak. Kizárólag a nemesebb, az "istenihez" (elohimokhoz) közelebb álló "kék vért" keresték, ami - ha abban az időben tudták volna, hogy mi az - valószínűleg az
"rh-negatív" vércsoportnak
felelt volna meg. Hogy az illuminátusok és az uralkodócsaládok annyira titkolják ezen rejtélyes vérvonal létezését, annak egy korabeli prófécia az oka (más szóval látnoki jóslat, ez valós jelenség), miszerint az Antikrisztus ezek közül a "fekete bárányok" közül kerül majd ki".

Tutira nem vagyok nemesi származású, de a vércsoportom negatív.

(forrás: http://www.pokolraveluk.com)Az ember nem a természetes evolúció terméke?

Egyesek szerint ezt az Rh-negatív és az Rh-pozitív vér közti meghökkentő összeférhetetlenség bizonyítja.

"Az Rh-negatív és az Rh-pozitív vér közti meghökkentő összeférhetetlenség is éppenséggel arra utaló jel, hogy az ember nem a természetes evolúció terméke. Bár vércsoportok az állatoknál is léteznek, és ott is néha okoznak problémákat, de messze nem annyira összeférhetetlenek, hogy már az állatok természetes szaporodásánál is problémákat okoznának"."Édesanyám vércsoportja Rh+, apámé Rh- volt"

"Mielőtt bármit mondanék erről, először is hadd szögezzek le valamit. Az én személyem egyáltalán nem fontos ebben az egészben, én csak egy átlagos ember vagyok, aki teszi, amit tennie kell. Azonban van egy lényeges különbség köztem és a többi ember között. Én egy nagyon különleges lélekkel rendelkezem. Ez a lélek nagyon-nagyon rég óta létezik és nagyon-nagyon hosszú történelme van a Föld bolygón. Ebben fontos szerepet játszik a származás is, ez ugyanis a fizikai összetevő, hiszen a vér hordozza a genetikát. Édesapám vérvonala egészen a mezopotámiai időkig visszavezethető, ő ugyanis perzsa zsidó származású, és én az ő révén a sumér királyok vérvonalát hordozom magamban. Amikor édesanyám először találkozott édesapámmal, azonnal tudta, hogy gyereket akar tőle. Nem tudta pontosan megmondani ennek az okát, egyszerűen érezte, hogy neki teherbe kell esnie ettől az embertől. Ezért édesanyám később felvette a zsidó vallást, ráadásul nemcsak a formális, könnyebben teljesíthető változatát, hanem a teljes szokás és hitrendszert. Édesanyám vércsoportja Rh+, apámé Rh- volt. Amikor megszülettem, anyámnak azt mondták, hogy nem lehet több gyereke, mert elvérezne a következő szülésnél. Ő amúgy is csak egy gyereket akart, és amikor apám elhagyott minket 1 éves koromban, soha nem házasodott újra, és még másik új barátja sem lett többé soha. Feladatának azt tartotta, hogy engem felneveljen. Ennél fogva csonka családban, de nagyon biztonságos környezetben nőttem fel. Csak nagyon lassan kezdtem megérteni a genetikai származásom és még később jöttem csak rá a lélekszármazásomra.

Az én lelkem ugyanis 3 részből tevődik össze: 1/3 rész mantid, 1/3 rész drákó reptilián és 1/3 rész belső földi ember.

Természetesen soha nem oszthatsz fel egy lelket 3 egyenlő részre, hiszen ez egy energiamezőt képez és a részek közti egyensúlytól is függ, hogy milyen lesz aztán a tested. Mondok erre egy példát. Ha pl bennem több reptilián vonás vagy lélekjellemző lenne, akkor az arcom is több ilyen vonást tartalmazna. 1/3-ad rész reptilián nem hangzik soknak. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy amikor pl a városvezetésben dolgozom és vitára kerül sor, akkor a mantid (konfliktuskezelő) jellemzők kerülnek előtérbe, ha egy gyönyörű szivárványt szeretnék megcsodálni, akkor az emberi rész, ha pedig agresszivitásra van szükség pl egy másik férfival szemben, vagy valamilyen formális ceremóniára kerül sor, akkor a reptilián jellemzők lépnek elő. Minden emberben van egy kis reptilián genetika. De vehetjük pl a szíriusziakat is. A szíriusziak alkották meg a Földön található kristálykoponyákat. Minden indigó vagy csillaggyermek, aki szíriuszi eredettel bír természetes módon vonzódik ezekhez és rajtuk keresztül kapcsolatba tudnak kerülni a csillagcsaládjukkal. Több más fajnak is vannak ilyen módszerei, így nekik nem szükséges könyveket olvasniuk, filmeket nézniük, vagy tanulmányozniuk, hanem egyszerűen belülről, a szívükből tudják, ismerik az eredetüket. Nekem megvan az a képességem, hogy egyetlen pillanat alatt megmondom, hogy az adott illető melyik csillagcsoportba tartozik illetve hogy milyen arányban találhatók földönkívüli gének a genetikájában. Nagyon sokan keresnek fel engem azért, hogy megtudják magukról ezeket az információkat.

Visszatérve tehát az én származásomra, a családfám egészen Salamon királyig visszavezethető. Ez az oka többek közt annak is, amiért kapcsolatban vagyok az ún. „dzsinnekkel”. Azok a pszichikus képességekkel rendelkező egyének, akik skype-on keresztül beszélnek velem, néha látják is körülöttem ezeket a lényeket és sokszor megijednek tőlük illetve tőlem. A dzsinnek egyébként nem rossz szándékúak, egyszerűen csak az a fontos, hogy mire használjuk őket.

Egy fekete mágus pl gonosz célokra képes felhasználni és irányítani őket (ez pl az illuminátus családok egyik fő kiváltsága illetve titka – szerk.) Az én lelkem nagyon rég óta együtt él a dzsinnekkel, tulajdonképpen ők részei az én életemnek. Nagyon-nagyon öreg lelkem van, nagyon hosszú ideje élek a Föld bolygón. Mindig különleges kapcsolódásom volt az úgynevezett „hatalomhoz”, döntéshozáshoz, ugyanakkor mindig az emberek javát szolgáltam. Egyetlen inkarnációt kivéve, minden esetben férfiként születtem meg és inkarnálódtam a bolygóra".

forrás: http://canadahun.com

Ilyen alapon én is gondolhatok magamról bármit, :) hiszen Rh negatív vagyok!***

A vér minden emberinek a lényege. A vér a lélek, maga az élet. És ahogy szent az élet, a vér is az. A vér jelképezi az élet ajándékát, amelyért minden élő lélek hálával tartozik.

Ian McEwanHát ez meg hogyan lehetséges?

Az első vérátömlesztés 1667 július 15-én végezték Párisban Denis és Emmerez nevü orvosok, akik egy hasbeteg emberbe eleven bárány vérét vitték át. Az operáció, mely akkoriban általános feltűnést keltett újszerűségével az orvosok között, teljes sikerrel végződött, amennyiben a beteg ember állapota hamarosan megjavult miatta. (http://www.huszadikszazad.hu/tudomany/veratomlesztes)