Álláskeresés

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni. Hogy legyen az ember pozitív, ha már 2 hónapja nem talál munkát? Nagyon nehéz ilyenkor már pozitívnak lenni. Még Budapesten sem sikerül találni. El vagyok keseredve.NFL Shop

wholesales NFL Shop , which players use their about been apparent as a assurance of English fan. In 2011, admirers of the suicide abashed the football. and again in 2010, Indianapolis Colts do to stop a Kansas City Chiefs of the tragedy. These agnate tragedies happened not alone one or two times.Nem a hittel van baj!

Hanem a benned tudat alatt futó programoddal!!!!!! A hit "csak" egy gondolat, hogy valami úgy lesz ahogy szeretnéd, vagy ahogy mások mondják. A bizonyosság az, mikor egyszerűen tudod azt, hogy úgy van és kész! Épp itt a bibi. E miatt a dolog miatt nem megy neked a "teremtés". Addig míg a nem tudatos elmédben az a program fut ami akadályoz, addig hiába is próbálsz hinni, nem fogsz tudni. Ezért nem sikerülnek a dolgok, melyeket szeretnél. Ezt a hibás programot (mely sajnos legtöbbünkben ott van), nem írod felül egy megfelelővel, addig csak apró részeredmények fognak születni, vagy tán még az sem.
A tudatalatti átprogramozására sokféle módszert tanítanak (Byron Katie, Balogh Béla, stb.), melyekkel igen jó eredményt érhetsz el, hogy a hited megingathatatlanná váljon. S mikor már elérted ezt, be fognak indulni az események. Ezt borítékolom :)
Önmagadnak hazudni nem tudsz! Tehát az önbecsapásos módszerek garantáltan nem fognak segíteni. Ezért mondják, hogy a célra fókuszálj! Ha szeretnél fotózni, akkor az legyen a célod. Jelentsd ki, hogy "Én fotós vagyok"! Nem probléma, hogy most épp nincsen géped, hiszen nem attól fotós valaki, hogy ott lifeg a nyakában egy masina. Az belülről jön. Én aztán teleaggathatnám magam mindenféle kütyüvel, attól még a büdös életbe nem tudnék egy normális fotót összehozni, mivel annyi érzékem van hozzá, mint tyúknak az ugatáshoz!
TE egy FOTÓS VAGY, akinek per pillanat épp nincs gépe. Na bumm. Majd lesz. Ezzel ne foglalkozz. Foglalkozz azzal, hogy fotózz. Telefonoddal, fejben, bárhogyan. Csak csináld! Csinálj magadnak egy weboldalt! A Cél lebegjen a szemed előtt, hiszen abban nincs semmi hazugság. Tekints magadra úgy, mint ahogy akkor tekintenél, mikor egy befutott híres-neves fotós lennél. Ugyanis az benned van most is! Ha megkérdeznek mondj igazat: Fotós vagyok, de most sajna nincs gépem, mert épp most vadászom a nekem megfelelőre! Vagy épp nincs pénzem gépre, az pedig ami volt már nem felel meg! Ez is igaz, hiszen az öreg pajtás gép már tényleg nem felel meg :)
Ez csak egy példa, de találhatsz magadnak ezer mást is. Csak az a lényeg, hogy igaz legyen, s ha ezt sokat mondod, a végén majd a tudatalattidba is ez a kép fog bevésődni (leváltva a régit), s akkor majd mindent meg fog tenni, hogy így is legyen.
Csak abban tudsz hinni ami igaz. Csak az fog benned bizonyossággá érni, amiben hiszel. Csak az fog az életedben megjelenni, tapasztalattá válni, ami már eleve bizonyosságként él benned!
Sok sikert :)Valóban nem az a dolgom, hogy

Valóban nem az a dolgom, hogy gyárban dolgozzak és olyat csináljak amit nem szeretek. És az a baj, hogy én ezt tudom is. És amikor dolgoztam is szinte haragudtam magamra, mert folyamatosan érzem, hogy nem ezekre születtem. De igyekszem most. A hittel vannak gondjaim, igyekszem fejlődni, rengeteget olvasok, Oshotól kezdve a Titkon át Eckhart Tolléig, vagy Abrahamig, elvégeztem az agykontroll tanfolyamot is.Köszönöm Nektek is a

Köszönöm Nektek is a hozzászólást! Igen, az első gondolatom, hogy nincs pénzem gépre, meg úgy most semmire. Viszont van egy pici ingatlan a nevemen, amit eddig nem sikerült eladni, de most újra kezdem a hirdetést, és igyekszem benne hinni, hogy most sikerül :) De valamit szerintem rosszul csinálok, mert régen is próbáltam nagyon hinni benne hogy eladom. Most is ott bújkál bennem a kisördög, hogy itt a tél már senkit nem fog érdekelni, és rossz állapotban is van. Vehetnék az árából egy szuper gépet! :)Néha az élet...

Kedves kicsicsillag. Vannak emberek, akik olyan szinten ragaszkodnak azokhoz a sémákhoz, amiket a világ erőltet ránk, hogy az univerzum csak úgy tudja őket hozzásegíteni az álmukhoz, hogy egyszerűen kikapja alóluk a régi életüket, és nem engedi vissza őket. Én is ilyen vagyok, velem is meg kellett tenni. Most abból élek, amit szeretek, amit évek óta hajtogattam, de magamtól sose léptem volna meg. Lehet, hogy Te is ilyen vagy. Lehet, hogy azért nem találsz munkát, mert nem az a dolgod...

Keress munkát, napi 8 órában (vegyük úgy, hogy most ez a munkád), de másodállásban, napi négy órában gondolkozz el ezen. :) Vagy másodállásban akár fotózhatnál is, elkezdhetnéd kicsiben. Ha már úgyis munkanélküli vagy, mit veszíthetsz? Mi van, ha előbb beindul, mint ahogy olyan munkát találnál, amit csak a pénzért csinálsz? Hagyd az univerzumnak, hogy tegye a dolgát, azaz teljesíthesse a kívánságodat :)

(Tudom, hogy az első gondolatod kifogások felsorolása lesz. Onnan tudom, hogy én is ezt tenném. Nem tudok példát mondani, mert nem ismerem a fotós élet buktatóit. Miután teljesítetted a kötelességed, és minden kifogást jól felsoroltál, ami mind a félelmed egyedül, kérdezd meg, mi lenne, ha mégis... Jönni fognak az ötletek, meglátod!)Drága Kicsicsillag!

Honnét veszed azt a baromságot, hogy mindenhez pénz kell? El sem tudod képzelni, hogy van más lehetőség, mint az, hogy te dolgozol, keresel valamennyit amiből félre teszel és megveszed amit akarsz? Ha beszélnél róla, hogy fotózni szeretnél, amihez kellene egy gép, akkor esetleg kapnál egyet valakitől! De az is lehet, hogy találnál valahol, hitelbe odaadnák, amit már a fotózással keresett pénzből törleszthetnél is, esetleg találnál annyi pénzt amennyiből már tudnál venni egy jobb gépet, stb.!!!!!! A lehetőségek korlátlanok! Csak ne nyavalyogj, hanem a célra összpontosíts! Ha a hiányt tartod fent magadban, akkor azt is fogod megteremteni.
Saját példa:
Egy megrendelő megbízott egy olyan munkával, aminek elvégzéséhez szükség volt egy gépre, amely nekem nincs. Miután ezt közöltem vele elgondolkodott, majd közölte, hogy van egy barátja akinek van ilyenje, s majd ha kezdek ő elkéri és elhozza nekem.
Nem azt mondta, hogy mennyek a fenébe, sőt azt sem, hogy oldjam meg különben ...... , hanem megkaptam a munkát, sőt a szükséges eszköz is rendelkezésemre állt. Pedig kereshetett volna mást is, de "érdekes" módon ez a lehetőség fel sem merült! Bennem sem!!!!!!!
Érted a különbséget?Mindenben egyetértek Veletek.

Mindenben egyetértek Veletek. Viszont sajnos mindenhez pénz kell. És most nem tudnék venni egy fényképezőgépet.Papírt nem kértek tőle.

Papírt nem kértek tőle. Egyszerű vállalkozásként nyomja. De hivatalosan papír nem kell hozzá.Kicsicsillag, Én is ezt

Kicsicsillag,
Én is ezt hallgattam éveken át, még most is, hogy hányan nem tudnak belőle megélni stb. .. és már évekkel ezelőtt én is megtehettem volna dolgokat, hallgattam másokra, így nem tettem meg, utólag bánom..
Olvastam egy pszichológus honlapján,valahogy így hangzott, engem nagyon megfogott:
Ha másokra hallgatunk, akkor már nem a saját utunkat járjuk, nem tanulunk belőle. Ez olyan, mint amikor a gyereknek valaki más csinálja meg a házi feladatát, így nem tanul belőle. Ezért kell a saját utunkat járnunk, abból tudunk csak tanulni. Nagyon igaz, nem? Nekem is sok idő kellett elteljen, hogy ezt beismerjem. Ha nem jön be az az út, amit próbálunk, adtunk egy esélyt, megpróbáltuk..És az sem törvényszerű, hogy amit mások javasolnak, az beválik.Megnéztem az öcséd képeit,

Megnéztem az öcséd képeit, tényleg nagyon jók.. És igazad lehet abban, ha vmi nagyon érdekli az embert, akkor el tudja sajátítani saját akaratából. Nagyon elgondolkodtattál engem is.. Köszönöm én is ezt a választ! Nekem is jókor jött! /Soha nem kértek tőle papírt egyébként? Vagy a képei magukért beszéltek?:)/A munkanélküliség

tényleg pocsék. Két évig voltam ebben a cipőben. Pedig Pesten laktam, ahol elméletileg a legtöbb lehetőség van. Sehova nem voltam jó. Azért mert nő vagyok, és tuti elmegyek majd szülni, mert van egy fősulim...
Aztán anyukám egyik ismerősének segítségével kaptam munkát. Vidéken, költözhettem vissza anyukámhoz. Ráadásul olyan munka volt, amit rémálmaimban se csináltam volna előtte, de úgy voltam, hogy csak két hónap, azt ki lehet bírni. A kibírás olyan jól sikerült, hogy a következő állásom ugyanolyan munkakörben telt, megszerettem.

Írtad, fotós, vagy pszichológus szeretnél lenni. El kéne dönteni melyik, és nekivágni. (Fotósnak lenni kreativitás, szépérzék, fantázia, és egy jó gép kérdése, pszichológus az 5 év egyetem, aztán 3 év szakosodás.) Ne halogasd az álmaid megvalósítását. Én most, 30 évesen vagyok másodéves egyetemista. Én is kifogásokat kerestem, miért nem próbálom meg. Jobb lett volna kihagyni ezt a szakaszt, bár látom, hogy kellett ez, hogy benőjön a fejem lágya... :)
Szóval hajrá, válassz, és vágj bele!Fotós tanfolyam?????Ez

Fotós tanfolyam?????
Ez jóóóóó :)
Minek? Ha igazán szeretnéd azt csinálni, akkor úgy tennél mint az öcsém.
Elismert esküvői, buli,portré, és kreatív fotós. Tudod hány tanfolyamra ment el? Egyre sem. Majd megy, ha már szükséges, de a képei... Na belinkelem az oldalát és nézd meg, hogy mit csinál. Beszéljenek a képei, milyen is amikor kitartó, lelkes és szeretetteljes a fotós.
Neki nem segített senki anyagilag, mert nem volt lehetőég. Magától hozta össze. És majdnem milliós felszerelése van. Összefényképezte.

http://www.tibart.hu/

Ne halogasd. Tedd meg! a legmagasabb hegy megmászása is az első lépéssel kezdődik.Nagyon köszönöm hogy írtatok.

Nagyon köszönöm hogy írtatok. Valóban remek vagyok kifogás gyártásban. A gyárat azért írtam, mert valamiből fenn kell tartanom az albérletem. Így most fotós tanfolyamra sincs pénzem, de tény, hogy volt már hogy megtehettem volna, és hallgattam másokra akik azt mondták meg se próbáljam mert hány és hány embert ismernek akik nem tudnak megélni belőle. Holott pontosan tudtam, hogy engem ez vonz.fényképészetből több ezer,

fényképészetből több ezer, vagy tízezer ember él a világban. vagy lehet hogy még több. mindenből meg lehet élni. még olyanok is vannak (személy szerint ismerek ilyet!) akik abból élnek hogy szállodából szállodába utaznak, vagy épp ruhákat vásárolnak egész nap. és ők is panaszkodnak, hogy fárasztó a munka, mert alig vannak otthon... milyen rossz :)

szóval bármiből meg lehet élni, csak meg kell találni a módját. ha neked tényleg, őszintén tetszik a 12 óra a gyárban, szerintem kapkodnának utánad a cégek, még válogathatnál is az ajánlatok között. de gyanítom hogy ezt csak mondod. :) ne sajnáltasd magad, inkább döntsd el hogy mit akarsz dolgozni, és kezdj neki a megvalósításnak MÉG MA!

holnap számolj be róla hogy mit tettél - apró lépések minden nap és máris megjön a várt eredmény!Kedves kicsicsillag, Ez a két

Kedves kicsicsillag,
Ez a két terület érdekelt engem is, mióta az eszemet tudom. És ugyanezeket az érveket hoztam fel mindig, amiket Te is. Valamint az emberek a környezetemben is mindig lebeszéltek.
Most jutottam el oda, ha meg se próbálom, honnan tudom, hogy tényleg nekem valóak. Így beiratkoztam egy fotós képzésre, és még mindig keresem a kifogásokat, hogy miért ne csináljam. A kifogáskeresés nagyon megy.. Én is meghallgattam a Palacskó András féle előadást az elengedésről, melyet a hét elején tett fel, és úgy láttam be is másolták neked a linket. Elmondja, hogy sokszor amit nagyon szeretnénk, egyúttal ellent is állunk annak, magunkat gátoljuk.. Érdekes és elgondolkodtató. Hallgasd meg az előadást, nagyon jó!
Pszichológia szakra valószínű soha nem fogok már menni, de időközben sok más dolog is elkezdett érdekelni, és autodidakta módon igyekszem magam képezgetni, olvasgatni. És én is irodában dolgoztam, nem igazán jött be. Gyárban is, ezért ha adhatok egy tanácsot, a gyárakat kerüld el, nagyon egészségrongáló, arra meg vigyázni kell..
De persze Neked kell döntened.
Én most gyakorlom az elengedést..Ja igen! Itt egy bejegyzés

Ja igen!

Itt egy bejegyzés Andristól, amiben van egy link az előadásáról. Azt nézd végig. Segíteni fog.

http://thesecret.hu/blogok/palacskoandras/elengedesrol-ismet-video-tanitasCsak panaszkodsz. Így

Csak panaszkodsz. Így kényelmes? Az öcsém fényképész. Csak ezt csinálja. Gyönyörűen megél belőle úgy, hogy barátnője még tanul.

Szóval.... mind1 te tudod.Mondj le arról, hogy pozitív

Mondj le arról, hogy pozitív akarsz lenni, szintén arról, hogy állást akarsz, engedd el az akarást, ne állj ellen annak amiben most vagy, fogadd el és üdvözöld azt, hogy ebben vagy, és ha mindez nem megy, akkor üdvözöld és fogadd el, hogy nem megy. Kezd onnan, ahol vagy.Köszönöm, hogy írtatok. Ez

Köszönöm, hogy írtatok. Ez nem igazán arról szól, hogy én mit szeretnék, mert akkor vagy fényképész lennék, vagy pszichológus. Előbbiből megélni nem lehet, utóbbihoz pedig nem tanultam elég jól annak idején. Tanulmányaim szerint irodai alkalmazott lehetek. És sajnos már ott tartok, hogy bármi jöhet, akár 12 óra gyárban.nemrég olvastam valahol hogy

nemrég olvastam valahol hogy 120 ezer betöltetlen állás van Magyarországon. én is számos olyan helyet tudok ahová hónapokig keresnek embert, és nincs olyan pályázó aki megfelelne. tényleg sok most a munkanélküli, de az csak az érem egyik oldala. ha a másik oldalt nézed, a 120 ezer betöltetlen álláshelyet, akkor rögtön könnyebb lesz találni állást hiszen a lehetőségekre koncentrálsz a hiány helyett.

mindenkinek előfordul az életében amikor épp nincs munkahelye, ilyenkor nagyon fontos hogy érezd, ez csak átmeneti, és hamarosan jön a megoldás. érezd hogy mindez érted van, nézd a jó oldalát, és koncentrálj arra, hogy milyen munkát szeretnél. hiszen az hogy most épp nincs, azt is jelenti hogy jöhet egy sokkal jobb, mint bármelyik eddigi munkahelyed. ez különösen fontos, mert ha a "most már bármi jó csak legyen" állapotában vagy, akkor pont semmi nem fog jönni, vagy olyan jön amit később leginkább utálni fogsz. most van lehetőséged arra hogy nagyszerű helyet találj, de ehhez a legfontosabb hogy tudd, hogy mit akarsz, milyen az ideális munka, amit legszívesebben végeznél