Hogyan maradjak pozitiv? Ketsegbeesetten kapalozok, segitsetek legyszi

Sziasztok!

Uj vagyok itt "ujra"..evekkel ezelott tag voltam, de az az emailcimem megszunt es a volt felhasznalonevemre sem emlekszem, viszont arra igen, hogy rengeteg segitseget es tamogatast kaptam az oldalrol.

Ujra "visszatertem" a vonzas torvenyehez, es igyekszem alkalmazni.
Nagyon sok rossz tortent velem az elmult evben. A volt parom teljesen kifordult magabol, erzelmileg bantalmazott, majdhogynem tettlegessegig, amielott elvaltak utjaink. Tulajdonkeppen ujev napjan hagyott el minket, ugy hogy elvitte az osszes penzunket, es a kocsinkat. Engem itthagyott az akkor 22honapos kisfiunkkal, egy lakasban amire az alberletet nem tudtam egyedul fizetni, rengeteg hitellel...a kisfiunk melle nem volt semmi segitsegunk, sem csalad sem baratok. Mondanom sem kell hogy lehetetlenseg volt dolgozni mennem miutan egyedul maradtunk.
Viszont eros voltam, szep lassan elinteztem a segelyeket, bolcsit inteztem a kisfiamnak, amiert itt sok penzt kell fizetni (Angliaban elunk), es megoldottam a munkaba jarast is. Idokozben a volt parom elkezdett fenyegetni hogy visszajon es elviszi a kisfiunkat, ami miatt "menekultem", igy harom honapig egy ismerosnel kaptunk menedeket, amig a birosagon mindent elinteztem es vegul biztonsagban, tavolsagtarto vegzessel a kezunkben haza tudtunk koltozni. Azota meg kismillio anyagi nehezsegen vagyok tul, de tuleltem.
Viszont amit megkeresek az ki is megy, semmi nem marad.
Igy ugy dontottem hogy a takaritas reszet feladom az egyeni vallalkozasomnak, es csak a vasalast csinalom, az a tervem hogy uj klienseket szerzek, hirdetek. Viszont a kliensek csak nem jonnek, en pedig mar odaig jutottam hogy nem tudom mibol fogom fizetni a szamlaimat jovoheten. Tudom hogy ez az egesz be fog indulni mert rengeteg erre az igeny, es hogy csak ki kell varnom, viszont addig hogy maradjak pozitiv es hogy ne csusszak el a fizetnivalokkal?? Es ezen az sem valtoztatna ha nem hagytam volna ott a takaritasaimat, mert azok tulajdonkeppen nem is hoztak extrat, mert rogotn ki kellett fizetnem mashova.
mit csinaljak?? Mit rontok el? Hogy maradjak pozitiv?