Legjobb barát

Sziasztok! Mostanában kicsit üresnek érzem az életem, viszont jól jönne néhány igaz barát, egy amolyan lelkitárs, akivel mindent meg tudok beszélni. A barátaimmal egész jól elvagyok, de eléggé különbözünk egymástól.
A vonzás törvényével hogyan tudnék barátokat vonzani magamhoz? Aki a legjobb barátom lehet? Mert jelenleg nincs olyan... Pedig szükségem lenne rá... Hogyan induljak el?
(életkor: 20 alatt)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Triss.barátság

Halihó mindenkinek!
Sajnos valamilyen szinten természetes, hogy emberek az idő múlásával akarva-akaratlanul eltűnnek az életünkből, de számomra olyan nehéz megérteni, hogy 20 éves fejjel (már ilyen fiatalon!!) eljutottam abba a helyzetbe, hogy majdnem az összes nagyon közeli barátom eltűnt mellőlem... nagyon csalódott vagyok. Nem értem mi van az emberekkel. Nemrég elkezdtem keresni a neten olyan helyeket, ahol barátokat lehet szerezni, de nem nagyon találtam semmi normálisat, illetve nem tudom mennyire lehet így ismerkedni. Mégis tennék egy próbát, szóval nagyjából korombeli huszonéves emberkékkel szívesen társalognék, és annak örülnék a legjobban, ha Debrecen környékéről, mert ha úgy alakul, akkor lehetne találkozni később, mert nem csak a neten szeretném tartani a kapcsolat, az nem az igazi, hanem mindenfélét csinálhatnánk utána, mint amit az ember a barátaival szokott, bulizgatni, beszélgetni, vásárolni, mozizni, pletyizni stb akármit :) Úgyhogy ha más is ilyen helyzetben van, akkor én szívesen barátkozok velük: honey91@citromail.hu :)
Kellemes ünnepeket :)Nekem is ugyanez a gondom

Nekem is ugyanez a gondom van... ezért szívesen barátkoznék veled, habár valószínűleg találkozni nem tudnánk mert messze vagyunk, de szerencsére van net meg messenger meg skype
:)))