Segítség

Sziasztok,

Új vagyok a fórumon/oldalon...
Bárki olvassa, segítségre lenne szükségem. Két éve hasonló szituációban voltam, párommal átmenetileg nem voltunk együtt, de rendeztük. Sokat dolgoztam rajta, használva azt a tudást, amit Ti is ismertek.

Most sajnos sokkal rosszabb helyzetben vagyok, ésszel döntött és elment. Véglegesnek tekinti. Ő is szeret, de folytatja azt az utat, amit régóta, hogy a eszét használja, a szíve helyett. Sokadszor. Nem én vagyok az első ebben a sorban. Bár most is azt érzem , hogy ezt én tudnám megtörni... De valahogy végig úgy éreztük a nehézségeken át, hogy együtt kell maradnunk. Most olyan törést szenvedtünk, ami az eddigieknél sokkal súlyosabb. Az eszem, a tudat, a döntés alapja és a mindennapok nyomása jelenleg elnyomja azt a pozitivitást, ami korábban eredményt hozott. Nyilván a relativitás és cselekedetei talaján állva.
Próbálok pozitívan és érzéseinkre hagyatkozva hozzáállni a jelenhez, de az ő/saját ingadozásom jelentősen és napi szinten ront a helyzeten, pozitív hozzáállásomat a végletekig rombolva. Kérem, bárki olvassa ezen sorokat, ha tud, adjon tanácsot, hogyan őrizhetem meg pozitív hozzáállásomat és hitemet, az ésszel dacolva.

Hálás köszönet!
VA bilingual English Spanish

A bilingual English Spanish dictionary to look up words