Segítségkérés

Sziasztok!

Ez az Én és a a Barátnőm története. Engem Dávidnak hívnak, Őt Vikinek, 25 és 23 évesek vagyunk, Pesten élünk.
3 éve alkotunk egy párt és 2 éve élünk már együtt. Mind a ketten diákmunkán dolgozunk és távoktatási formában tanulunk az egyetemen.

Mindig próbáltuk magunk egyengetni az életünket, mert sajnos a szülők nem is tehetik meg, hogy segítsenek anyagilag benünek. Minden rendben is volt egy darabig, aztán egyik hónapban egy váratlan nagyobb kiadasunk lett, ami miatt az albérleti díjat nem tudtuk pontosan befizetni és a tulaj még abban a hónapban kijelölt következő határidejére is csak részletfizetési lehetőséget tudtunk kérni. Egy összegben nem tudtuk volna rendezni, de kettő részletben már nem lett volna gond és aztán később sem a teljes összeg. Ezt sajnos elutasította a tulaj és azonnal felmondta a szerződésünk. Ekkor adott 5 nap határidőt kiköltözni, hiába hogy nem volt törvényes. Azért, hogy a jogainkat megvédjük jogvédő szervezethez fordultunk, akik segítségével 1 hónap kiköltözési időt kaptunk. Ez alatt az egy hónap alatt és most is próbáltunk/próbálunk minden követ megmozgatni, hogy sikerüljön a költözés, illetve próbáltunk plusz munkákat is vállalni. De mindent megtéve sem tudtuk összeszedni a pénzt a költözésre. A tulaj sajnos a kauciót nem adja vissza, a szerződés felmondása miatt. Egyenlőre tehetetlenek vagyunk ez miatt. A családhoz nem mehetünk, viszont tovább itt sem maradhatunk. Hétfőn(2018.11.12) kell hivatalosan kiköltözni. Addigra szeretnénk egy kis albérletre pénzt szerezni, illetve, hogy egyenesbe kerüljünk újra.
Most mi nem adományt szeretnénk kérni, hanem segítséget, amit vissza tudunk adni, amikorra összegyűlt a félretett pénzünk. Ezt már elkezdtük gyűjteni, de most tényleg valós gyors segítséget szeretnénk kérni. Az összeg elég sok, ezért több ember akár kis segítségét is elfogadjuk csak sikerüljön elmennünk és egy új életet kezdeni valahol.
220e forintból mindent tudnánk fedezni(költözés, költöztetés, új lakás, egyéb felmerülő költségek) úgy számoltuk és ennyi pénzt biztosan vissza is tudunk 1 maximum másfél hónap múlva már fizetni. Nyilván tudom, hogy ez borzasztóan sok összeg, de sajnos más lehetőségünk nem maradt, mint nyilvánosan segítséget kérni, mert a

barátok és a rokonok sajnos segíteni nem tudnak nekünk, mi pedig önerőből nem tudjuk ezt most megoldani ilyen gyorsan. Minden eshetőséget számítasba vettünk, mielőtt úgy döntöttünk, hogy ide írunk.

Természetesen telefonon is beszélhetünk, nem zárkózunk el. Nem akarunk saját vagyonszerzés miatt pénzt kicsikarni emberektől. Mi szívesen írunk papírt is, hogy kaptunk és vissza is fizetjük a megadott időre. Ez most óriási segítség lenne nekünk, mert máshogyhogy hétfőn már nem lesz hová menjünk és ez miatt teljesen el vagyunk keseredve.
Minden kérdésre szívesen válaszolunk és köszönjük, ha elolvastad ezt is, és ha tudsz nekünk segíteni.

Ha tudsz segíteni vagy bármi kérdésed van az alábbi email címen érsz el minket: davidnagy9312@gmail.com

Üdvözlettel,
Viki és Dávid