Segítségre lenne szükségem ..

Kedves Olvasók!

Segítségre lenne szükségem több éven keresztül pályáztam 5 -gyerekemmel Erzsébet programos üdülésre eddig sosem nyerünk most igen de sajnos nem tudom befizetni a 17500ft os ön részt és március 19 a határidő ha tudna valaki segíteni megköszönném.

https://palyazat.erzsebetprogram.hu/

Tisztelt Pályázó!

Örömmel értesítjük, hogy a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által az Erzsébet-program keretében meghirdetett Nagycsaládos pályázók számára pályázaton az Ön jelentkezése kedvező elbírálásban részesült, és üdülési támogatást nyert.

A jelen pályázatban résztvevő(k) által fizetendő önerő összege: 17 500 forint. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az üdülési támogatás igénybevételének feltétele a pályázati kiírásban meghatározott összegű önerő határidőre történő befizetése. Az önerő befizetésére 30 munkanap áll rendelkezésére, amit legkésőbb 2014.03.19. napján 24:00 óráig kell egy összegben átutalnia az Alapítvány alábbi bankszámlaszámára:Hmm ...

Kedves erzsi340, a világhálón már elég sokan fogalmaztak meg negatív kritikát az önrésszel kapcsolatban!

"Jelentősen megdrágultak a szobaárak egyes üdülőkben azután, hogy bekerültek a szociálisan rászorulók üdültetésére kitalált Erzsébet-programba. A program lényege elvileg az lenne, hogy némi önrész mellé állami támogatást lehet nyerni nyaraláshoz, így olyanok is el tudnak utazni pár napra, akik másképp ezt nem engedhetnék meg maguknak. Első körben 75 ezren nyertek a pályázaton. A rendszer viszont valahol hibádzik. Akadnak üdülők, ahol tavaly szinte egy teljes nyaralás kijött volna csak abból, amit most önrészként kérnek el. Így viszont kérdés, mire is jó valójában az állami segítség, és hova megy a nyaralásonként több tízezer forint közpénz."

Forrás: http://index.hu/belfold/2012/05/11/erzsebet-program_szocialis_udules/

Saját véleményem nincs a programról, ugyanis magánszemélyként még sohasem pályáztam!