várni vagy sem...

Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni.
Régebben foglalkozom a vonzás törvényével és a tudatos pozitív gondolkodással.
Pár hónapja írtam egy listát,hogy milyen párt is szeretnék én magam mellé.Leírtam részletesen minden tulajdonságot.Majd a lapot eltettem és feledésbe is merült.Persze minden nap tisztában vagyok azzal,hogy kit is keresek,de ez amolyan képként él a fejemben.
Megismertem 2 hónapja egy fiút,akihez nagyon vonzódtam,megtaláltam benne azonnal a főbb "elvárásaimat". Örültem,hogy végre egy fiú,aki tényleg tetszik stb...Aztán jött a fekete leves.Bejelentette,hogy benne nem alakulnak az érzések és ennek nincs jövője.De mégis tartjuk azóta is a kapcsolatot.Nagyon jó együtt töltött esték vannak így is mögöttünk.És még így is olyan odaadó,hogy bennem érzéseket indított el.
Belekezdtem ma egy könyvbe.(az igazi szeretet 10 titka).Az olvasása közben döbbentem rá,hogy ebben a fiúban megvan minden,amit én arra a bizonyos papírra írtam annó.
És most nem tudom mit tegyek.Megtaláltam azt a személyt,akit kerestem,de neki nem kellek úgy.Mi lehet a hiba?Talán a félelmem,hogy mi van ha ő nem szeret belém és ezt már be is vonzottam,ahogy megszületett ez a gondolat?
Mit tegyek most?Szakítsam meg vele teljesen a kapcsolatot,vagy ne adjam fel ilyen könnyen,ha már bevonzottam?
Tudom,nem véletlen,hogy ő jött az életembe,hisz sokat tudunk tanulni is egymástól.Ha rá gondolok vagy vele vagyok szerelmesnek érzem magam,és már nem akarom megállítani az érzést azzal,hogy
"de ő nem szeret engem".Csak egyszerűen átélem teljesen,aztán megyek tovább.
Kérlek írjátok le a véleményetek,hogy őt már hagynom kell elmenni,vagy még csak most kezdődik minden?
köszönöm előre is!
Szép napot!Válasz Reménykének

Kedves Reményke! Nehéz dolog dönteni az biztos. Mindegy milyen tanácsot kapsz,döntened neked kell! Én azt mondom,nem véletlen hogy találkoztatok,és biztos hogy dolgotok van egymással,majd a sors eldönti helyetted mi lesz. De várni azért szabad,de ne a végtelenségig.........Szép napot neked!Sok mindenen .......

keresztül mentem, de a szívem több mint 20 éve csak egy férfira vár(jártam vele régen). Azóta beszélgettünk is. Szeret mint barátot, van élettársa. Szépen élnek. TISZTELI, BECSÜLI AZT A NŐT. (mint ahogy engem ANNO) Megértettem. ROSSZAT NEM AKAROK NEKI MERT SZERETEM. A SZÍVEM NEM ENGEDI EL, MINT EMBERNEK VISZONT EL KELL!
A szíved mit mond?
üdv. szivecske-

Kicsit hasonlít a helyzetünk. Én is a tökéletes társat kívántam magamnak, bár akkor még nem ismertem a Titkot, így nem is próbáltam annak megfelelően tudatosan vonzani. Csak elképzeltem egy fiút, akivel nagyon boldog vagyok, magam előtt láttam egy csomó mindent, amit szeretnék Vele kapcsolatban, és nagyon sokat álmodoztam Róla. Aztán meg is jelent az életemben. Ő szinte rögtön belém szeretett, de nem volt velem könnyű dolga, mert nekem időbe telt (1 évbe!!!) , míg rájöttem, mindig is Rá vágytam. Utólag nem is értem, hogy nem vettem észre ezt rögtön. Aztán minden úgy alakult, mint a mesében, halálosan belé szerettem, több mint egy évig együtt voltunk, minden tökéletes volt, majd egyszer csak hipp-hopp minden előjel nélkül lelépett a legnagyobb szerelem közben, valószínűleg egy másik lány miatt, akivel azóta is együtt van ( és akit korábban ki nem állhatott) . Ennek már 3 hónapja. Fel nem foghatom. Ha egyszer Őt szánta nekem az Univerzum, Őt küldte nekem, mikor kértem, akkor most miért veszi el? Talán ez csak egy próba, nem tudom. Talán ha elég erős a hited és a szereteted, még visszajöhet. Én bízom benne, nem is tehetek mást. Ha akarnám sem tudnám elfelejteni. És hiszek benne, hogy mindennek oka van, nem véletlen, hogy pont Ő jelent meg az életemben, mikor a számomra tökéletes társról álmodoztam.
Én Neked is azt tanácsoltam, higgy magadban és az álmaidban!Szia reményke!

...ha erre jársz. Várni akkor érdemes, ha reális alapja van a reménynek. Ha ő nem vonzódik, akkor nem vonzódik. Szabad akarata van. Legyél a barátja és kész. Ne várjál többet, mint amennyit adni tud, és te se adjál ennél többet. Ne lássál bele túl sokat. Vedd névértéken, hogy olyan amilyen.Szöveg

Szerintem ne ad fell