verseny

Sziasztok!
Amióta megnéztem A Titok c. filmet, mondhatni, megváltozott az életem!!!
A nyáron volt egy lány, akit nagyon de nagyon szeretettem, különlegesnek tartottam, bármit megtettem volna érte, levert a víz, ha megláttam, remegett a kezem (és még sok olyan, ami a szerelemmel jár:)). Csak párszor találkoztunk (jún. 22: az volt a legjobb, igazából akkor beszéltünk először kettesben, júl. 15: a nyár legmelegebb napja, vittem neki rózsát is, az már nem volt annyira felszabadult találkozó, mint az előző, aztán júl. 20 ... elmondta, hogy nem szeret, de nem részletezem, inkább nem állok rá arra a frekvenciára.
Próbálkoztam nála suli időben is (mikor még nem láttam a Titkot), nem sok sikerrel. Aztán megromlott az a maradék kapcsolatunk is, nem köszöntünk, nem beszéltünk, semmi. Az egyik barátomnak mondtam, hogy nem szeretném, hogy úgy menjen el ez a maradék két és fél év, hogy nem beszéltünk, és szeretnék jóban lenni vele.
Maaajd decemberben, miután, láttam a Titkot, felfogtam, hogy ami történt, az azért történt, mer' arra gondoltam, és azt vonzottam. A nyáron nem az járt a fejemben, hogy milyen jó vele együtt, hogy milyen boldog vagyok vele, és hasonló a jelenre vonatkozó gondolatok, hanem, hogy majd milyen jó lesz, ha összejövünk ( ami a jövőre utal, és meg is kaptam) majd a jövőben! Minden kitisztult ... :) Elkezdtem arra összpontosítani, amit szeretek benne, és elengedtem a hozzá fűződő negatívumaimat. :) Hmmm ... láss csodát, Ő hívott ENGEM a jan.15-ei 30y koncertre, sőt előtte nap egy jót teáztunk! :) Nagyon jót beszélgettünk, jól éreztük magunkat. :) :)
A koncert után azonban mondta, hogy most tök jó barátok lettünk, de nem több. Ez annyira nem rázott meg, mer' én jóban szerettem volna lenni vele, és ezt vonzottam, és megkaptam. Rájöttem, amire gondolok, és teszek érte, rendíthetetlen hitem van, megkapok mindent! :)
Azóta olvastam a könyvet is, Az Erőt is, és rájöttem, hogy minden lehetséges! ;) ;)
Nah, persze, mondanom sem kell, azóta már mást kezdtem el vonzani, és arra álltam rá! :)