Mi és a siker. Avagy szerelmünk története.

Sziasztok!

Bármennyire is sok siker áll mögöttem, a legnagyobb az a mostani életem. A mostani, ami két éve jelent meg és még tart. Szóval már beszélhetnék múltról de ez így nem lenne helyes, mert a jelenben is él.
Az pedig nem más mint egy férfi. Egy férfi, aki elhozta azt a szerelmet amire vágytam és szükségem van. Amiről mindig is álmodoztam csak nem volt helyes hozzá állásom önmagamhoz és a férfiakhoz.
Azzal, hogy belépett az életembe hozta magával a többi jót, vagy is sikert. Elindult egy siker lavina. Minden megváltozott körülöttem, de legfőképpen én változtam. Egymásért vagyunk és egymásért teszünk mindent.
Már nincs olyan, hogy én vagy enyém, már csak az van, hogy MI.
Talán nagy szavaknak gondoljátok, de velem ez még sosem volt. Mindig csak ő vagy én voltunk egy kis időre összefonódtunk, aztán különváltunk és ment tovább minden. Az előtte levő kapcsolataimról beszélek természetesen.
A sok csalódás, a sok magány, a sok tévedés, a sok fárasztó szerelem, ezek voltak, de MI sosem voltam senkivel.
Ezért mondom, hogy a legnagyobb siker a párom nekem, mert általa lettem az aki most vagyok.
2009- ben megírtam itt a secret oldalon a történetünket. Lesz aki emlékezni fog rá, de mivel sok új tag van, ezért gondoltam, hogy belinkelem és akkor bővebben megtudjátok, hogyan ismerkedtünk meg.

http://www.thesecret.hu/egy_furcsa_talalkozas_rozsafa

Előzményként még annyit megosztanék veletek, hogy a találkozásunkat megelőzően egy nagyon elfáradt kapcsolatban éltem. Amolyan hétvégi kapcsolat, csak 5 éven keresztül. Se tervek, se közös dolgok, se semmi.
2009. április 19-én egy vasárnap este ültem az erkélyemen és végig gondoltam a kapcsolatunkat. Már többször neki futottam a szakításnak, de teljesen leválni nem tudtam tőle. Azon a vasárnapon elhatározásra jutottam és mind ezt közöltem is vele. Hétfőre szabadságot kértem, hogy kisírhassam magam, de a sírás elmaradt.
Hogy mi történt? Hát olvasd el az, Egy furcsa találkozás írásomat és megtudod.
Nagy boldogság önti el ilyenkor a szívemet. Amikor csak rá gondolok, vagy magunkról írhatok. Még mindig írhatok rólunk!!!