Új állásom

Kedves tagok!Áldás és szeretet minden embernek!

Új állást vonzottam be, sokáig voltam állás nélkül, egyszer amikor megkaptam a titok című könyvet, akkor használtam a vizualizációt, a kívánságtáblát, és sokszor, szabad időmben is gondoltam álmaim állására, és megkaptam, működik

Szociálpedagógus vagyok és mot Támogató Szolgálatban dolgozom, és segíthetek jó szívvel embertársaimon. Kiteljesedtem. Jól érzem magam a bőrömben.

Áldás, szeretet és Siker kísérje a ti életetetket is, és vonzuk be mindig azt, amit szeretnénk!

 

Nekem is új állás

Sziasztok!

Van/volt egy munkahelyem, ahol mindig is dolgoztam. Eközben több képzésen vettem rész és főiskolára is jártam, de még mindig azt a munkát végeztem, amivel kezdtem. Kb 1,5 éve kinéztem magamnak egy munkahelyet, ahova nagyon vágytam. Kijártam, hogy a főiskola alatt oda menjek gyakorlatra. Életem legszebb néhány napja volt (munkával kapcsolatban). Aztán meg elképzeltem párszor, hogy egyszer ott fogok dolgozni, de csak képzelgés volt. Jelentkezést sem adtam be, elvoltam a magam kis helyén. Egy hónapja megkeresett az ottani főnök, hogy állást ajánlana nekem, rádásul magasabb fizetésért, mint a mostani. És a múlt héten elhagytam az előző munkahelyemet, most a szabadságomat töltöm, és júniustól álmaim munkahelyén leszek. Ha visszagondolok, ez vonzás, ugyanis foglalkoztam a dologgal, de még akkor nem tudtam, hogy ezt én alkotom meg.