Az van ami van. Vagyok aki vagyok.

Az élet tanulások folyamatos sora.... Hányszor olvastam, hányszor?!!! És amíg eggyé nem olvadt bennem ez a mondat, nem érzékeltem mögöttes erejét. Van egy pont, ahova, ha elérkezünk, minden megváltozik. Varázsütésre:) És ez az a pont, amikor összeforr a végtelenség bennünk, velünk-értünk:)

Elérkeztem oda, hogy, ahol eddig ugyanúgy jártam és falakba ütköztem, most ablakok, ajtók sora tárul ki előttem, hogy keresnek, és rám találnak azok, akik ugyan úgy keresők, mint én, hogy ... folytathatom a sort, de a lényege ugyanaz marad: egy beérés.
És ekkorra tudom, mert eltökéltem a célom mi, és mindennap teszek ezért.
És, hogy mi az a rugó, ami működtető mechanizmusként pattant ki a megszokott kényelmi, vagy komfort zónámból? A CÉLOM látomása.
És ma már megkérdezem minden nap magamtól, tettem e a célomért, amit kitűztem?:)
És fütyülni, dalolni táncra perdülni van kedvem, és a világot még szebb helynek érzem, mint eddig. Igen. Ez mind az oldalon olvasottaknak és az én kitartásomnak köszönhető:)
Annyi, hogy a változásom hatására minden kapcsolatom gyümölcsözővé vált, változott:)
Isten áldjon benneteket!re mail.

kedves,ragyogas! jelenleg meg az USA ban elek de kozeleg az ido amikor haza koltozunk ,a nyar elejen. Minden erdekel ami veled tortenik!Egyszeruen jol erzem magam ebben a kornyezetben.Koszonom a tel. szamot amikor idom lesz foglak hivni. Most sok atenni valo nem egyszeru egy sima hazatelepules!?Vigyazz magadra !! Es tudd minnel tobbet adsz magadbol masoknak annal tobb marad neked. barati udvozlettel. mymaggiere mail.

kedves,ragyogas! jelenleg meg az USA ban elek de kozeleg az ido amikor haza koltozunk ,a nyar elejen. Minden erdekel ami veled tortenik!Egyszeruen jol erzem magam ebben a kornyezetben.Koszonom a tel. szamot amikor idom lesz foglak hivni. Most sok atenni valo nem egyszeru egy sima hazatelepules!?Vigyazz magadra !! Es tudd minnel tobbet adsz magadbol masoknak annal tobb marad neked. barati udvozlettel. mymaggieSajnos nem tudom elküldeni

Sajnos nem tudom elküldeni freemailomról a levelemet:S Nem tudom mi a franc van vele, de próbálkozok.. :)Köszönöm a leveledet, írok is

Köszönöm a leveledet, írok is neked vipmailre :)Kedves Mese- Emese:)

Köszönöm barátságos, kedves érdekklődésedet:)

1995.- ben végeztem el az Agykontrollt.

Én kis drága naív lélek:) Arra gondoltam: egyből megváltozom az Ak segítségével:) Meg megváltoztatom a családomat, környezetemet, aztán...., egyszerre csak felébredtem!
És rádöbbentem fokról-fokra, itt az oldalon való olvasgatás közben, 2007. nyara óta folyamatosan tag vagyok itt, és mindig is igyekeztem megoldást nyerni helyzetemre az életemben, hogy ha nem magamon dolgozom legelsőnek, nem várhatok el semmit senkitől. Én ma már a sült galamb alá állok, csak nem csak várom azt, hanem teszek azért, hogy ha már úgy adódna, az én szám ott legyen és természetesen kitátva:)))
Viccet félretéve, vágynunk kell a javainkért életünkben. És tennünk is vágyunkért. De! Ne feledjük el, Mindenki tart valahonnan- valahol - valahova: és ismerjük be, van aki lelkileg, vagy tudatilag már "érettebb" nálunknál, ezért neki a Vt és a Kérd és megadatik valóban működik. Ám a többségünk, akik szeretnénk ujjcsettintésre működtetni a már megismert, de még nem belénk ivódott ezoterikus tudásokat....mint a varázspálcát, úgy működtetnénk azokat, nos, enyhén szólva túlzás amit gondolhatok ezekről a dolgokról.
Tehát: hogy kérdésedre válaszoljak, 2007. óta vagyok itt rendszeres olvasó és író, tag. 1994-95.-ben végeztem el az Agykontrollt, és az indította el bennem az önmegismerés iránti vágyakat. A spiritualítás iránti olthatatlan szenvedélyemet.
Én is szívesen ismerkednék meg teveled. Elérhetőségem, jobbára csak a telefon, per pillanat, ám a Vipmailos levelezőmbe várom a kedves leveleket!:)))) dukaduka@vipmail.hu
Dancs Jánosné Anikó a becsületes nevem. 06 20 221 0342 a szám amin elérhetsz. Mivel első pillanattól fogva tiszta személyiségemet adtam a nick neveim mögé, abszolute elmerem árulni, ki vagyok:) Tehát, nem vagyok egy takargatós, hamis tipus.
Az már igaz, sok munka áll mögöttem. Megbocsátás, szeretet, főleg önelfogadásaimmal fűszerezve lelki Énemet, szolgálat, húség, empátia, rengeteg olyan ismeret, ami kicsit adott belém... tudást, tapasztalat beépítő mozaikokat.Sarkamra hágtál kedves Mymaggie!

Amikor félünk- magányosnak érezzük magunkat. És a meditáció segít ezen a számomra kozmikusnak, eredendően emberinek érzett magányunkon. Ha meg hasonlósággal találkozunk, akkor is könnyebben érezzük magunkat. Én köszönöm, hogy megtiszteltél ezzel és elmondtad ezt nekünk!
Rákoskeresztúron élek. 06 20 221 0342 a számom, akár barátilag beszélgessünk ókor-ókor.Édes Tiszavirágom:) Átírtam, mert érthetetlen volt a hsz-em.

Igen, táncolunk is együtt, ezt érzem magamban :) Hasonlóan gondolkodunk, és ezért lesz egy pont, ahol találkozni tudunk, és fogunk:)
És tudod, mivel elértünk valahova, egy pontra és ott lineáris állapot, helyzet van, újra meg kell a meredélyt keresve, indulni fölfelé, mert egy síkon nem állhatunk le. - A sík az síkság, és ha ismeritek. Meredeken haladni felfelé, ez a barbatrükkje a boldogságnak az életben.

Én amint nem látom, az azonosulási, vagy viszonyítási pontokat, mert amikor nehezebb helyzetek, szituációk jönnek, tudhassam: Igen, ez az! Keressük meg helyzetünkben. Tudom, nem vagyok ezzel egyedül. Mindenesetre, amikor a kiindulópont megvan, és viszonyulási helyek megvannak, könnyen visszatalálhatunk a középpontunkba, ami bennünk van. Erre én is nem régen éreztem rá. És! Domján Laci Agykontroll oktató az előadásaiban is javasolta mindig: meditációinkban törekedjünk arra, hogy a viszonyítási pontokat megkeressük, mert úgy "visszatalálunk" bármikor könnyedén az érzésünkbe.
/ meg kellett újra fogalmaznom ezt a hsz-t, mert a kis laptopján írom lányomnak, és !!! :) A hamis kurzor elugrál.Kedves Ragyogás! Igazán jó

Kedves Ragyogás!
Igazán jó olvasni az írásodat, én is szívesen érezném ezt az érzést amit te. Az írásod elolvasása után sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem.
Szerintem hiába akarunk valamit az életben, ha nem vagyunk készen hozzá, nem teljesül a vágyunk. Hiphopp nem tudunk így érezni ahogy te, ez az én véleményem. Te mióta élsz pozitív életet? :) Mióta vagy itt az oldalon? :) Szívesen beszélgetnék veled, mert az oldalon sok írásodat olvastam, és nagyon tapasztalt lehetsz:)kedves ragyogas

jo volt olvasni a sorokat ,magamat veltem felfedezni! Mar nem vagyok magam!Kedves Ragyogás:)

"Én táncolnék veled"..:)

+ lehet, hogy fütyülést és a dalolást is beválalom:)))

Örülök, hogy örülsz:)

Jó olvasni téged, olyan kis béke sziget:)

Mosolygos Szép Napot Kívánok

TiszavirágMagamért és magamnak írtam le ezeket a gondolatokat.

Mégis, sokat jelent, ha megosztaná velem bárki mit gondol magában, ha egy ilyet olvas:) Pár szó bőven elegendő és akkor máris megvitathatnánk az ezzel az életérzéssel, élethelyzettel együtt álló és alakuló gondolatainkat. Nem igaz?