Gyógyítás

Sziasztok!

Nagyjából 2 éve találkoztam először a Titokkal, aminek nagyon örülök, mert valóban sok mindenen segíthetünk, ha birtokába vagyunk ennek a tudásnak. Ti biztosan gyakorlottabbak vagytok már, mint én.
Az lenne a kérdésem, hogy állatokat is tudunk gyógyítani a Titokkal?

Egy barátom macskájának egy baleset következtében vérömleny keletkezett a fülén és nem sikerült rendbehozniuk, aminek következtében elgörbült a füle. Megkérdezte tőlem, nem tudnánk-e segíteni rajta a Vonzás törvényével. Biztos vagyok benne, hogy lehetséges, csak nem tudom, hogyan fogjak hozzá.

Tudnátok valami tanácsot adni?

Előre is köszi!

Lüszi :)Kedves Ragyogás! Köszönöm

Kedves Ragyogás!

Köszönöm szépen a válaszod, minden képpen megfogadom a tanácsod. Az akarással nem lesz gond, mert tényleg nagyon szeretnék mindent megtenni értük. Ugyan még iyesmivel nem próbálkoztam, de ahogy mondtad, kitartóan fogom csinálni és akkor biztosan sikerülni fog. :)Lüszi, ez a "távgyógyítás" kategóriába tartozik

Kérdésem: mindennap tudnád e szereteteddel körülvenni naponta sokszor pár pillanatra a cicát, és a fülére szeretetet küldeni?

A szívedből kiáramló szeretetre gondolok, és egésznek, épnek látni szemeid előtt a beteg fület? És akár egy ezüstfehér szeretetkörbe is belehelyezheted, ha van pár perced... utazás közben :)

Megtennéd érte, X ideig? Mert ha kitartóan csinálod, eredményed a macska fülének visszaállása lesz. Az a kérdés, mennyire szeretnéd a cica ép fülét?