Kedden háborúzz, pénteken szeretkezz!

Kedden háborúzz, pénteken szeretkezz, de lehetőleg ne ugyanazzal a személlyel, bár a párnacsaták egészen élvezetesek!

Képzeld, azt mondja nekem a jó múltkorában egy pasi:

- Bár magam is szombaton nősültem – mert akkoriban még nem voltam birtokában annak a tudásnak, amit most megosztok veled - már tudom, hogy bolygótanilag egyáltalán nem szerencsés a szombati egybekelés.

- Hm, bolygótanilag? - néztem rá csodálkozva - mire akarsz ezzel kilyukadni? Nős emberként szegény szombatra, meg egy bolygóra akarod ráverni a balhét?

- Ó, ne viccelj már, hiszen én imádom a feleségemet, de ennek ellenére mély meggyőződésem, hogy sokkal jobbak, időt állóbbak és valószínűleg boldogabbak is lennének a házasságok, ha azokat a szerelem istennőjének, Vénusznak napján, pénteken kötnék meg.

- Pénteken? Ugyan mit változtatna az már a lényegen? Egy nappal előbb, vagy később, nem mindegy? Vidéken egyébként is makacsul tartja magát a szombati esküvők szokása, olyan erősen, mintha a napja kőbe lenne vésve. Na, nyögd ki már végre, milyen bolygó árnyékolja be a szombati napok kéklő egét!

- Elmagyarázom, figyelj! A hét minden egyes napja különböző bolygók hatása alatt áll. A HÉTFŐT – a Hold, KEDDET – a Mars, SZERDÁT – a Merkúr, CSÜTÖRTÖKÖT – a Jupiter, PÉNTEKET – a Vénusz, SZOMBATOT – a Szaturnusz, a VASÁRNAPOT pedig – a Nap bolygó energiái uralják, ezért a szombat sokkal inkább alkalmas valamiféle hosszú távú, komoly, lemondást és nagy erőfeszítést igénylő feladat elkezdésére.

- Ó, te – tört ki belőlem a nevetés – hiszen a házasság éppen ilyen, azt mindenki hosszú távúra tervezi! Örökkön örökké, meg amíg a halál el nem választ hosszúságúra.

- Nem figyeltél eléggé a lemondás és erőfeszítés szavaimra, amik simán összenyomnak, összetörnek egy kezdetben még harmonikusan induló párkapcsolatot is, persze ha valaki ilyennek képzeli az ideális házasságot, akkor, nosza, házasodjon meg szombaton, de én belenevelem a fiamba a pénteket, hogy javítsa a házassági statisztikát!

- Az én véleményem szerint: a leendő ara személye legalább annyit nyom a latba, mint a híres Vénusz bolygó, mégis elfogadom az érveid, mert hiszek az asztrológiában. S mi újság a többi nappal?

- A lényeg sarkosan megfogalmazva így hangzik: Tégy mindent a maga idejében! Kedden háborúzz, pénteken szeretkezz!

- Csak pénteken? :)

- Jaj, ne forgasd már ki a szavaimat, mert bolygótanilag tényleg pénteken a legszenvedélyesebb a szex és a legforróbb az ágy!

- Értem. Biztosan azért, mert Vénusz besegít! :) Bocs, mondd tovább!

- Tudod Te, hogy mikor érdemes szerződést kötni?

- Nem, de Te majd elárulod! :)

- Csakis szerdán, s még ezer dolog van, amire nem árt odafigyelned, mert ha előnyösen használod a bolygók támogató, pozitív energiáit - és a fontosabb események előtt figyelembe veszed a napok és bolygók összefüggéseit, - akkor sokkal egyszerűbb és kiszámíthatóbb lesz az egész életed.

Bár a "tégy mindent a maga idejében" tanácsát nem mindig egyszerű kivitelezni, a beszélgetésünk után összegyűjtöttem a hét napjaihoz kapcsolódó legfontosabb információkat:

HÉTFŐ – Hold napja

A hétfői nap a Hold energiái köré összpontosul. A lelki élet dolgai, az álmok, a női energiák, az egészség, a biztonságvágy, a spirituális törekvések sikere, a háztartás ügyei és a családi dolgok ilyenkor a legfontosabbak. Az égitesthez a befolyás, az empátia, a törődés, a nőies értékek tartoznak.

- A hétfő ideális a mosáshoz, takarításhoz.
- Leginkább az anyaszerepben tündökölhetsz, a legjobb társaság a számodra ezen a napon a saját gyermeked. Ha még nincs, akkor másokéval is törődhetsz, vagy bárkivel, aki gondoskodásra szorul, felkeresheted édesanyádat, vagy gyámolíthatod az állatokat is.
- Az bizonyos, hogy hétfőn az otthonodban lehetsz a legjobb társaságban. Ha erre a napra szerveznél összejöveteleket, csak a legjobb barátaidat hívd meg, akik már szinte családtagoknak számítanak.
Egyébként egy hangulatváltós, lelkizős nap, s nemcsak azért, mert nehéz visszarázódni a hétköznapokba, ezért ha teheted, akkor lustálkodj egy kicsit.

Mint mindenki, te is érzékenyebbek lehetsz ezen a napon, jobban a szívedre veheted a dolgokat, s a Holdas kedélyállapot hullámzás miatt, sokkal sértődékenyebb lehetsz, mint máskor. A múlt emlékei, sérelmei a bolygó hatására felerősödhetnek, ezért kisebb viták, veszekedések is tarkíthatják a napodat.

Mivel a hét minden napjának saját színe van, egy megfelelő ruhadarabbal vagy kiegészítővel, felerősítheted az energiáit, de túlzásokba esni nem célszerű.

A hétfő színei: ezüst és a fehér.

KEDD – Mars napja

A vitalitás, a tetterő, a cselekvés és a lendület bolygója, amit a kis szerencsétlenség planétájának is neveznek, mivel a viták, a harc, a harag bolygója is egyben, száraz, tüzes természetűvel. A konfliktusok napján könnyebben elveszítheted a fejedet, mégis ideális nap arra, hogy a felgyülemlett feszültségektől megszabadulj, mert egy-egy parázsló vita néha lendületet ad változásnak. Ha valamiért meg kell küzdened, akkor időzítsük erre a napra, de ok nélkül ne támadj senkire, hanem helyette vezesd le a feszültséget sporttal. Kimondottan kedvező, ha kedden kezded el az edzésprogramodat!

Lehet, nem is gondoltad eddig, de a hét legaktívabb napja is a kedd. Ekkor megy a legjobban a munka, ezért a munkahelyeden időzítsd erre a napra a heted legfontosabb feladatait!

- Mivel ennek a napnak és bolygónak a tűz az eleme, a baráti összejöveteleket - főként, ha az idő is engedi - még érdekesebbé és hangulatosabbá tehetik a szabadtéri grillezések, sütögetések.

- A keddi nap jó az üzletre, a gépi tevékenységekre, állatok eladására, a vásárlásra, a vadászatra, tanulmányok megkezdésére, a szexualitásra és az ellenszegülésre. Az utóbbi jelentésén sokáig gondolkodtam, s arra jutottam, hogy merj nemet mondani, ha valami nem tetszik!

Színe a piros, a rózsaszín és az élénkvörös.

SZERDA – Merkúr napja

Merkúr az értelem és a kommunikáció bolygója, ezért ez a nap az információszerzés és információcsere legalkalmasabb időpontja. Kiváló egy kávézás melletti barátnői csevejre, levél – email írásra, sőt, ekkor érdemes azokat a barátaidat is felhívni, akikkel már régen nem beszéltél, mert a kapcsolat újbóli felvételére ők is nyitottabbak a szerdai napokon.

- A napi események jelentős része a közlekedéssel és a hírekkel lehet kapcsolatban, ezért érdemes nyitott füllel, nyitott szemmel járnod!
- A kollégáiddal, ismerőseiddel is jó az esélye egy tartalmas, kellemes beszélgetésnek a szerdai napokon.
- Az agyad jobban fog; a tanulásban, a megértésben jobban haladsz, ezért új ismeretek elsajátításához ideális nap.
- Szuper napja a szerda: az újságíróknak, íróknak, költőknek, de Téged is könnyen elkaphat az ihlet.

Azt mondják, hogy szerződéskötésre, üzleti tárgyalásokra a szerda a hét legalkalmasabb napja, mert az ügyintézések, szerződéskötések, tárgyalások, prezentációk, üzleti megállapodások gördülékenyebben zajlanak, vagy jönnek létre.
A problémák kezelése is sikeres lehet a nyitottabb kommunikáció miatt. Alkalmas még: alkudozásra, munkavállalók alkalmazására és baráti látogatásokra. Viszont a túl nagy és népes összejövetelek jobb elkerülni ezen a napon.

Színe a narancssárga és a szürke.

CSÜTÖRTÖK – Jupiter napja

Csütörtökön a jövő és a magasabb szellemi erők, energiák kerülnek előtérbe. Igazán jó társaságra a hozzád hasonló érdeklődésűek körében találhatsz. A nagyobb céges rendezvényeket, vagy a jövőre vonatkozó megbeszéléseket célszerű erre a napra szervezni. Ha utazást tervezel, akkor ezen a napon találkozhatsz olyan emberekkel, akik vagy a szervezésben segíthetnek neked, vagy kellemes útitársak lehetnek. Mivel a Jupiter a nagyszerencse bolygója, az ezen a napon kitöltött lottószelvénnyel a nyerési esélyeid is nagyobbak lehetnek, de ezt ne vedd készpénznek, hiszen a bolygó csak támogat, de nem garantál semmit.

- Nagyszerű a pénzügyekre, hiszen a Jupiter mindenféle pénzügyi helyzeturalkodó bolygója. Jó még a csütörtöki nap önfejlesztésre, kutatásra, tanulmányokra, utazásra és társas összejövetelekre, valamint a hit, a valláskérdésekbe való belemélyülésbe.

- Mivel a bölcsességünk napja, jól kamatoztathatod a tudásodat. Tanácsadásra kitűnő, és természetesen arra is, ha Te kérsz tanácsot másoktól.
- Viszont ezen a napon néha túlzásokba eshetsz, minden problémát nagyobbnak láthatsz, ezért ha bizonytalan vagy valamiben, aludj rá egyet, (vagy kettőt, hármat, … és párosíts ahhoz a naphoz a problémát, melynek energiája a megoldásában segítségedre lehet)

Színe a lila és a királykék.

PÉNTEK – Vénusz napja

A Vénusz azt üzeni, hogy a hét utolsó munkanapján csak kellemes társaságot és elfoglaltságot válassz magadnak. Mehetsz képtárba, múzeumba, koncertre, de bármi is legyen az úti célod, jobban észreveszed a szépséget és harmóniát, mint más napokon.

A szerelem, a szerencse és a pénz napja, amely kedvez az örömteli találkozásoknak és pénzügyi sikereknek. Ha szingli vagy, akkor a legközelebbi barátaiddal szerezhetsz magadnak kellemes perceket például egy cukrászdában való beszélgetéssel. És ne hagyd ki ma az esti mulatságot, partit sem, hiszen nagy az esélyed az ismerkedésre.
Ha van partnered, akkor ne feledkezz meg arról, hogy ezen a napon a legélvezetesebb a szex! A péntek további ajándékai:

- Könnyebben tehetsz pozitív benyomást másokra, ezért állásinterjúra is ideális időpont
- Sikeresebb lehet a csábításod, de Te is könnyebben elcsábulhatsz
- Mivel az együttműködésre és harmóniára törekvése mindenkinél erősebb ezen a napon, mint máskor, érdemes a nagyobb családi összejöveteleket erre a napra tervezned, főleg akkor, ha a rokonok között néha előfordul feszültség.
- Kiváló ez a nap eljegyzésre, esküvőre, első csókra, első intim együttlétre, illetve szépítkezésre, ruhavásárlásra. Menj fodrászhoz, kozmetikushoz és járd végig a kedvenc üzleteidet!
- Bátran tervezz péntekre kulturális, zenei és más művészi programokat is, mert az élménye szinte garantált.
- És ne hagyd ki az esti mulatságot, partit sem, hiszen nagy az esélyed az ismerkedésre.

Összegezve: szerelmi ügyek, az emberek közötti interakciók, a kommunikáció folyékonysága, a szépség, a lakás csinosítása, a vásárlás kiváló ebben az időpontban. Kedvez ez a nap a művészeknek, művészeteknek és az életörömöknek is.

Színe a smaragdzöld és a rózsaszín.

SZOMBAT – Szaturnusz napja

Bármilyen furcsán is hangzik, de akkor leszel ezen a napon a legjobb társaságban, ha önmagadat választod. Kell egy ilyen nap is a héten, amikor "böjtölsz" egy kicsit. Használd a szombatokat arra, hogy önmagadba fordulsz, meditálsz és keresed a belső békédet. Ha képtelen vagy az egyedüllétre, akkor erre a napra olyan társat válassz magadnak, aki képes csendben maradni melletted, akivel ki lehet ülni például egy folyópartra és csendben, hosszasan nézni a vizet. A közös meditáció egy ilyen partnerre a kapcsolatodat meghittebbé teheti.

Komoly döntésekkel és hosszú távú terveiddel ezen a napon foglalkozz, de azok ne érintsék a párkapcsolati területet! Mikre gondolhatsz?
- A nyilvánossággal kapcsolatos ügyek, a gazdálkodás, a jogi ügyek, hitelek kezelése, intézése.
- A rossz szokásoktól való megszabadulás is a Szaturnusz felügyelete alá tartozik, ezért a kezdőnapját időzítsd szombatra!

Színe a fekete.

VASÁRNAP – Nap napja

Az öröm, életöröm napja. Egy igazi energetizáló nap.
Töltődj fel! – ez a jelszava, ezért tedd azt, ami örömmel tölt el! Ha nem is engedheted meg magadnak, hogy a nap csak rólad szóljon, mert főznöd kell, vagy a gyereket nevelned, mindenképpen keress olyan órákat, amikor csak magadra figyelsz. Pihenj, kapcsolódj ki!

Mivel a Nap tüzes, férfias bolygó, erejét is ezek a tulajdonságai hordozzák. A vasárnap kiválóan alkalmas arra, hogy felkeresd édesapádat, de legalábbis telefonon beszélgess vele egy jót. Ez a nap a hét ünnepnapja, ügyelj rá, hogy legyen benne ezért valami ünnepi. Főzhetsz különleges ebédet, vacsorát, amit szépen megterített asztal mellett, gyertyákkal, kellemes zenével érdemes a legszűkebb családi körben elfogyasztani.

A vasárnap Napja támogatja: ha új dolgok teremtésébe kezdesz, ha játékos és kreatív programokat szervezel.
A közösségi munka, az önkéntes szolgálatok szintén támogatottak tüzes bolygó által, s a te lelkednek is jót tesznek!

A vasárnap színe az arany és a sárga.

*
Mennyire lehet mindezt komolyan venni?

Nézd, őszinte leszek hozzád! A különböző fényszögek, meg az egyéb asztrológiai „ákombákomok” rendesen megkavarják az általam közreadott „tiszta” leírásokat, de az tény, hogy a bolygók hatása alól nincs kibúvás!

--------------------------

Forrás: http://www.elixironline.hu/elixir_magazin_/Het_napjai_es_a_szex/print
(... és egyéb olvasmányaim)Obat LIver bengkak

Thank you article, Also read this article
Cara Menyembuhkan Liver Bengkak Dengan Cepat & MudahThe günstige nike schuhe

The günstige nike schuhe little Ugg Pas Cher En France scene Ugg Outlet Online Store to which I have thus abruptly ugg factory outlet introduced the reader Adidas Soccer Cleats Cheap took Nike Shox discount Sale place Cheap Retro Jordans For Sale in the most Air Max Kopen delicious part of the Cheap Air Max garden. Cheap Nike Air Huarache The deep stillness of noon, Cheap True Religion Jeans was over New Air Max 2017 the sunshiny world; part of the Boutique Ugg lawn Moncler Outlet Store was toms sale brilliant in nike jordan shoes light; Nike Shoes Online the very cheap uggs insects Nike Roshe Run Sale were subdued nike tn pas cher out of their buzz Canada goose dam of activity by Official NHL Jerseys the spell UGG BOOTS FOR WOMEN of 23 IS BACK Store the sunshine; but ugg clearance here, Scarpe Nike Scontate under the lime-tree, there Cheap Nike Huarache was grateful TOMS For Sale shade, ADIDAS NMD SALE ON LINE where TOMS SHOES OUTLET everything took breath. Mr. Adidas Superstar Damerel ugg store was Abercrombie and fitch store seated Soccer Boots Outlet nike in a chair which had been Air Max 90 made expressly Pandora Official Website for Coach Bags On Sale him, and which combined the Cheap Real Jordans comfort of Negozi Pandora soft cushions with such a rustic Discount Ray Ban Sunglasses appearance Chaussure Nike Pas Cher as became its habitation out of Nike Free Run 5.0 Womens doors; under his feet was a soft Persian rug Jordan Schoenen in colors Ray Ban Sunglasses Online blended with all the harmony which belongs to the Eastern loom; at nike air jordan pas cher his Air Nike side pandora beads a Cheap Michael Kors Handbags pretty Air Jordan Retro Sale carved table, with a raised Christian Louboutin Heels rim, Chaussure Air Max with books upon it, and a thin Venice glass containing a Nike Air Huarache For Sale rose. Nike Air Damen Another Rose, Toms Outlet Online the North Face Outlet Rose of zapatillas running my story, was half-sitting, half-reclining Billige Nike Sko on the Nike Air Jordan 11 grass at his Jordan Store feet—a longchamp bags on sale pretty, light figure in Nike Zapatos a Cheap Michael Kors Tote Bag soft Air Max Femme muslin dress, almost white, chaussure basket homme with Ugg Pas Cher Femme bits adidas outlet of Pandora Store soft, rose-colored ribbon Descuentos Nike here and there. Nike Soccer Cleats Boots She pandora outlet store was Jordan Shoes Air the eldest child of the Pandora Outlet house. Nike Air Max Goedkoop Her features I Portafoglio michael kors do not think were at scarpe nike all remarkable, Nike Polo Sale but she had nike mercurial soccer cleats a botas de futbol bloom so Nike Air Max Cheap soft, so delicate, Yeezy Black so adidas store sweet, Adidas Originals Sale that Nike Shoes Sale Store her Soccer Boots Outlet nike father’s Michael Kors Clearance fond Canada Goose Outlet title for her, “a Rose in Nike Air Pas Cher June,” canada goose jacket outlet was everywhere acknowledged nike sb stefan janoski as Yeezy Men appropriate. A rose of the very Nike Shox Cheap season of roses was this newest lebron shoes Rose. ジョーダン スニーカー Her very Timberland Outlet smile, which came and went Boty Nike Air like Nike Air Max Sale breath, never away christian louboutin outlet for two minutes Air max dam together, yet never Kobe Shoes Nike lasting beyond nike air the Michael Kors Outlet time Nike Air Sneakers you nike schuhe günstig took to look at Adidas Shoes Discount Marketplace her, was Pandora Store flowery Cheap True Religion Jeans too, I Uggs Pas Cher Soldes can scarcely tell why. For my Adidas Originals Stan Smith own Nike Roshe Run part, Cheap Michael Kors she always Air Max Pas Cher reminded Ugg boots Sale me not so much of a garden-rose in Moncler Sale its Nike Air 90 glory, as TOMS OUTLET of a branch of wild roses all Chaussure Nike Air Max Pas Cher blooming zapatilla adidas and Cheap Air Max Trainers smiling from Canada Goose Online Store the bough, chaussure Nike homme here pink, zapatos de futbol nike here adidas schoenen white, here with a dozen Zapatillas Nike Air Max Baratas ineffable Doudoune Moncler Pas Cher tints. Her Discount Air Max hair was Adidas Yeezy Cheap light-brown huarache sneakers with the least little curl in the Nike Factory Store world air force one pas cher just about Discount TOMS her forehead, but shining Vans Black Sneakers like satin Nike Huarache Womens Cheap on her Nike Store pretty Jordan Shoes For Cheap head; Nike Tn Requin Pas Cher her eyes too were brown, with a dancing new jordan releases gleam cheap nike air max of Cheap Toms Shoes Outlet light in each; pandora jewelry store the delicate eyebrows curved, Nike Shoes Discount Marketplace the goedkope nike air max eyelashes curved, the lips Pandora Store Sale curved, all Pandora Style Beads wavy and rounded. Life billige nike sko and light shone out of reebok running shoes the girl, retro jordans for cheap and Nike Pas Cher Femme sweet, unconscious happiness. Nike Outlet In all her life she had never had any occasion to ask herself hogan scontate was she Cheap Nike Free Run happy. Stone Island Outlet Of Bottes Ugg Femme Pas Cher course she was happy! Toms Factory Outlet did not she live, Christian Louboutin Shoes Outlet and was Adidas NMD For Sale not that Cheap Toms Outlet Store enough? Sac a main michael kors Rose Damerel Mens Nike Air Max was the last dainty ornament converse store of his Canada Goose Womens Coats house in which her father delighted most. He had Official Toms Shoes Outlet spoiled her lessons when she was Uggs For Cheap younger because of Nike Online Store his pleasure in her womens nike air max and her pretty Yeezy Shoes Discount Marketplace looks, Air Max Sneakers and nike shoes he Ray Ban Sunglasses Cheap interfered now almost toms shoes outlet altogether with Hogan Outlet that Cheap Louboutin Heels usefulness in a canada goose jackets on sale house which is モンクレール レディース demanded Discount Christian Louboutin Shoes by Hugo Boss Sale every Adidas Superstar Sale Online principle Moncler Jackets Discount Marketplace of duty UGGS Outlet from the eldest fitflops sale uk daughter of Boost Yeezy Sale On Line a cheap uggs for women large new yeezy shoes family; for alas! there was a Jordan Sneakers For Sale large Moncler Outlet Online family, nike sportschuhe a zapatillas nike baratas thing vans shoe store which louboutin heels was moncler jacket sale the cause Adidas Neo Discount Sale of all Original Ugg Boots trouble to the Damerels. Had there been only Michael Kors Rose, and Nike Air Shoes perhaps{9} Louboutin Wedding Shoes one brother, how Zapatillas Air Max much more Adidas Yeezy Boost 350 For Sale pleasantly would Nike joggesko everything have Nike Air Women gone! Doudoune Moncler Femme Pas Cher In suivre un envoi that Hyperdunk 2014 case Adidas Originals Superstar there New Nike Shoes might have Scarpe Air Max been nike sneakers fewer nfl store lines Michael Kors Handbags Discount in the brow prada outlet of Canada Goose Outlet the chaussures nike pas cher third Yeezy Boost Sale Online person whom Doudoune Moncler Site Officiel Mr. nike air max running shoes Damerel spoke to, but whom Air max levně the reader has new pandora charms not yet seen. coach factory outlet onlineObat Herbal Ginjal Polikistik

Please consider this! It will depend on how much weight you carry, road conditions and the characteristics of your suspension system. Obat Herbal Ginjal Polikistik A bit of bracing from the rear of the frame towards the center (near the foot peg for triangulation) is usually best done before setting.:)obat encephalitis pada anak

Please consider this! It will depend on how much weight you carry, road conditions and the characteristics of your suspension system. obat encephalitis pada anak A bit of bracing from the rear of the frame towards the center (near the foot peg for triangulation) is usually best done before setting.Obat hidrosefalus

Thank you article, Also read this article
Hubungan Meningitis Dengan HidrosefalusHolnap szerda

Kívánok mindenkinek csodaszép álmokat és tartalmas, örömteli holnapot!Kedves acepsaepul23!

Köszönöm a linket, cikket, amit a figyelmembe ajánlottál!
Nagy öröm számomra, hogy Te magyarul is tudsz olvasni, szöveget értelmezni!Tanaman Obat Asma Kronis

Thank you article, Also read this article
Tanaman Obat Asma Kronismari sehat

Thank you article, Also read this article
11 Tanaman Obat Herbal Asma Kronis Yang AmpuhA kiábrándultságom és a csalódottságom oly nagyfokú…

hogy már semmilyen spirituális mesével, illetve megtévesztő virtuális „jelekkel” nem hatástalaníthatók!

Szombat van… mégsem érzékelem… és azt sem, hogy nyár van, mert számomra már oly lényegtelen tűnik, hogy éppen milyen hónapot, milyen napot mutatnak a naptárak!

Hajdanában magam se képzeltem, hogy egy ember eljuthat odáig, hogy „kietlen sivatagnak” érzékel maga körül mindent és már kedve sincs elindulni semelyik irányba, mert az "oázis" létezését is kétségbe vonja.Néha a szombatok ...

éppolyan szürkék, mint a hétfők. A hétvégék varázsát ugyanis nem az adja, hogy nem kell a munkahelyre sietni, hanem az, hogy létezik valaki, akinek csupáncsak a puszta léte, a közelsége:
- bearanyozhatja egy másik személy munkával nem töltött óráit!Sjcg123

nike boty dámské
toms shoes outlet
nike jordan shoes
sac coach soldes
canada goose jackets for women
nike shoes
cheap air max outlet
portafoglio michael kors
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
Nike Air Max Cheap
23 is back
Ugg boots Sale
Boutique Ugg
nike joggesko
Coach Bags On Sale
Adidas Superstar
newest lebron shoes
botas de futbol
air force one pas cher
Ugg Button
air jordan
new yeezy shoes
uggs outlet
Jordan Store
Michael Kors Handbags Discount
Moncler Sale
ugg boots for women
goedkope nike air max
Air Jordan News
Chestnut Ugg Boots
Nike Black Friday
ugg clearance
pandora outlet store
Michael Kors handbag discount
nike air max running shoes
Moncler Outlet Online
hogan rebel donna
cheap nike air max
michael kors bags outlet
moncler coats for women
Uggs Pas Cher Soldes
australia uggs outlet
Nike Air Jordan 11
nike sportschuhe
cheap christian louboutin
Timberland skor
Boty Nike Air
hogan scontate
Bottes Ugg Pas Cher
Soldes Ugg
Ugg Pas Cher Femme
cheap uggs
Cheap Michael Kors
Lebron 13
toms sale
Canada Goose Outlet
zapatillas running
Negozi Pandora
Anelli Pandora
Chaussure Nike Pas Cher
Michael Kors handbag on sale
cheap uggs for women
nike air
reebok running shoes
australia uggs outlet
Jordan Schoenen
Pandora Beads And Charms
Womens Ugg Boots
Doudoune Moncler Pas Cher
cheap real uggs
Moncler Jacket Womens
fitflops sale uk
Jordan Sneakers For Sale
pandora online
canada goose sale online
pandora rings
ugg store
Uggs Outlet Store
nike mercurial soccer cleats
chaussure basket homme
Nike Air Max 90
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
canada goose jackets on sale
tru religion jeans
Canada Goose Sale Outlet
pandora beads
abercrombie and fitch store
longchamp bags on sale
chaussures nike pas cher
nike damenschuhe
Ugg Femme Pas Cher
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Cheap Stone Island Jackets
Ray ban sale online
uggs for cheap
nike air jordan pas cher
pandora jewelry store
Original Ugg Boots
zapatos de futbol nike
converse store
Ugg Classic Tall
Nike Pas Cher Homme
Uomo Hogan
official NHL jerseys
Doudoune Femme Pas Cher
Moncler Store
Canada Goose Outlet
coach factory outlet online
Ugg Outlet Online Store
Doudoune Moncler Solde
Toms Shoes For Women
chaussure Nike homme
Michael Kors
pandora bracelet charms
nike schuhe günstig
nfl store
christian louboutin outlet
Air Max For Sale
scarpe hogan outlet
Nike Factory Store
Ugg Homme Pas cher
sac a main michael kors
Nike Store
Nike Air Sneakers
religion store
Doudoune Moncler Site Officiel
pandora charm bracelet sale
huarache sneakers
ugg outlet online
Sheepskin Ugg Boots
Nike Online Store
adidas outlet stores online
womens nike air max
Adidas Shoes Discount Marketplace
Orecchini Pandora
adidas kläder
vans shoe store
ugg boots classic
zapatillas nike baratas
Air Max Femme Pas Cher Soldes
moncler outlet
retro jordans for cheap
Nike Pas Cher Femme
moncler girls
Nike Zapatos
Doudoune Femme Pas Cher
ugg boots outlet online
Canada Goose Official Site
scarpe nike
prada outlet
Canada Goose Coats For Men
nike chaussures
Botte Ugg Femme
nike sneakers
adidas store
Nike Air Max Soldes
Canada Goose Outlet Store
Doudoune Moncler Pas Cher
new jordan releases
adidas outlet
ugg factory outlet
Veste Moncler Pas Cher
Jordan Future
canada goose jacket outlet
Sneakers Nike
chaussures de foot pas cher
zapatilla adidas
Toms Outlet Online
Canada Goose Womens Coats
Ugg Noir Pas Cher
Nike Air Max Boutique
hyperdunk 2014
Stone Island Outlet
Oakley Sunglasses Cheap
Veste Moncler Femme
louboutin heels
nike free
nike sportschuhe damen
ugg boots cheap
uggs for women
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Michael Kors Outlet
moncler jacket sale
Pandora Official Website
Soccer Boots Outlet nike
Ugg Grise Pas Cher
nike tn pas cher
canada goose online store
běžecké boty nike
Air Huarache
adidas schoenen
Oakley Outlet
new pandora charms
canada goose coats
nike sb stefan janoski
Moncler Soldes
ray ban wayfarer eyeglasses
billige nike sko
Air Max Femme
Air Max 90
Ugg Boots On Clearance
Air Jordan Release Date
1219SjcgGlobális Orgazmus Világnapja

Ezt a téli napforduló időpontján kell ünnepelni a világbékéért, jó sok szexszel. :)
http://kep.cdn.index.hu/1/0/803/8031/80310/8031006_28754bd590f59ec7dc070...

S a http://velvet.hu szerint az tök lényegtelen, hogy milyen napra esik!Mai nap bölcsességElvégre péntek van! :)A szex helye a házasságban: nem alap, hanem tető :)

Ezt tök véletlenül találtam: http://biblia.hu/a_biblia_a_hazassagrol/pictures/normal/020.png ... és elhoztam ide.
Nevezzük a mai nap bölcsességének! :)A pozitív hozzáállás

néha csodákra képes. Picikét hasonlít arra, mint amikor a játékbabádat (játékautódat) egy kulccsal hajdanában lendületbe hoztad. http://www.bien.hu/userfiles/cikkek/114955/753x440.jpgÉn így ébredtem

http://www.demotivalo.net/pic/1326641988.7152-almos2-f.jpg?1016 ... de kénytelen voltam az arany ígérete nélkül is munkába indulni.Szeretem a hétfőket!

Inspiráló üzenetek: Éljen a hétfő!
Hétfő: Fitten-pozitívan :)

A fenti címek nyerték el a tetszésemet a világhálón. A pozitív hozzáállás mindenképpen segít hatástalanítani a hét első napjához kapcsolódó kellemetlen beidegződéseket, mert ilyesmi úgysem lehetséges:
http://www.alliteracio.eoldal.hu/img/picture/3151/hetfo.jpg

 

Csütörtök az én napom

Érdekességek a csütörtökről

Magyar neve a szlávból (szlovén četrtek alakból) származik, jelentése: „negyedik”.

Az újlatin nyelvekben neve Jupiter római isten nevéből ered.
Görög megfelelője Zeusz.
Germán nyelvekben (és a hét napjainak nevét a svéd nyelvből kölcsönző finnben) pedig Thor (óészaki mennydörgés isten) nevéből. Thursday – Thor’s Day.

Douglas Adams Galaxis útikalauz stopposoknak című regénye elején Arthur Dent, az egyik főszereplő ezt mondja: „Ma csak csütörtök lehet. A csütörtök sose volt az én napom.” – Néhány perccel később elpusztul a Föld.

Ezt egy régi ismerőstől, adastrától hoztam.
Csütörtök az én napom, mert ha jól emlékszem, akkor csütörtökön születtem.Hét közepe*

A keddi ERŐ legyen ma velem! Hú, idő van, rohanok ... puszi az orrodra, drága Secret!Ma országszerte szerda vanEz a kedd más mint a többi...

mert csak néha van webes kapcsolatom.

Egy humoros képpel kívánok nektek szép napot. http://www.topviccek.hu/Thumbnails/1162.w-800.h0.q100.jpgMájus utolsó napján legyünk vidámak!

Tartalmas hónap volt… és lehet, hogy nemcsak nekünk, embereknek…:)
Mutatok egy humoros karikatúrát, azután pedig rohanok dolgozni! : http://www.topviccek.hu/Thumbnails/593.w-800.h0.q100.jpg:)K mint kedd és ... :)

k mint kenguru! Ez a nap vicce, de csak azok nézzék meg, akik értik a humort, mert nem lírai! :)
http://static.keptelenseg.hu/p/d3b9f0b6d72295cf610ada44074ea42d.jpg"Anyám azt mondta, egyet tanulj meg: hétfőn hétfő, kedden kedd"

A MAI NAP IDÉZETE

Senki sem ígérte, hogy az élet harmonikus, döccenő nélküli. Anyám azt mondta, egyet tanulj meg: hétfőn hétfő, kedden kedd. Egyik sem ikertestvér. Hogy mit hoz a kedd, azt ne kezdd el siratni félelmedben hétfőn. Hogy mit adhat a kedd, azt ne tervezd hétfőn. Hátha nem hozza be. Az egyik nap ilyen, a másik olyan. Egyetlenegyet kell megjegyezni, ha harmonikusan élni akarsz. Ha jót hoz, akkor józanul viseld, hogy most örömöd van. Józanul és fegyelemmel. És ha baj van, azt is viseld józanul és fegyelemmel. Engem erre neveltek. --- Szabó Magda