Látod, szerelem, mit tettél!?

Régóta nyomja a lelkemet, a lelkiismeretemet egy olyan történet, amelynek emléksúlyától a mai napig sem sikerült megszabadulnom. S bármennyire is igyekeztem az évek során megfeledkezni róla, azt lehetetlenné tette egy olyan felvillanó női név, amelynek minden betűje azt kiabálta: te voltál, és ezt nagyon jól tudja Ő is!

A kiradírozhatatlan, írásos bűnjelek ott maradtak mögöttem, talán azért, hogy az idők végezetéig emlékeztessenek a gyalázatos tettemre. Magát a történetet az emlékládám legaljára tettem, és rádobáltam mindent. De mindhiába, mert a szívem és a lelkem minden ládanyitáskor a fülembe súgta: emlékszel, a sok színes, illetve könny áztatott történeted alatt ott van az a csúnya, tintapacás is, amelyről senkinek sem akarsz beszélni.

Az a tettem, - amelyre abszolút nem lehetek büszke, - simán kimerítené a Szerelmi Kapcsolatok Büntetőjogi Törvénykönyvének hirtelen felindulásból, később pedig előre megfontolt szándékból elkövetett „bűncselekményét”, ha létezne ilyen törvénykönyv.

Egyetlen mentségem, hogy akkoriban egy olyan őrültség határát is súroló érzelmi állapotban voltam, amelyben teljesen elveszítettem az önkontrollomat.

A sztori igencsak szövevényes, és egy- két olyan hihetetlennek tűnő fordulatot is tartalmaz, amely még a regényeket is megszégyeníti. S valamiért akkor a Sors úgy akarta, hogy azok az évekig külön futó történetszálak végül is az én kezemben fonódjanak össze. Hogy miért? Nem tudom!
De bárcsak ne lett volna a regényformájú a történetem, mert a legvégén kirajzolódó fő szálhoz hozzákapcsolódott egy másik lánynak a története, amelytől érzelmi sokkot kaptam.

A hosszú bevezetés után, itt olvasható maga a történet, az emlékládám legmélyéről.
Nem volt könnyű leírnom, mert közben többször sírva fakadtam.

A szerelem lángja nem az én szívemet perzselte meg először!
Történt egyszer, hogy a világhálón szörfözve véletlenül rábukkantam egy lány futballrajongói oldalára, amelyben sportidézetektől kezdve, híres futballisták pályafutását bemutató rövid írásokon keresztül, minden volt, amely a sportághoz kapcsolható.

De nem a főoldalának a körítésére kaptam fel a fejemet, hanem azoknak a személyes bejegyzéseinek a tartalmára, amelyek mindegyikében ott szerepelt egy általam is jól ismert, jellegzetes becenév. Kié volt a becenév? Mondom.

A városi csapat jóképű csatárára a futballistatársai ragasztották rá azt a jóhangzású „csúfnevet”, amely annyira eggyé vált vele, hogy még a futballberkeken kívül is csak úgy szólították a közeli ismerősei.
Először azt hittem, csupán véletlen egybeesésről van szó, de a bejegyzések egyértelműen megerősítették a ráismerésemet, mert a mezének száma is megegyezett.

- Ez a lány nem tiszta fialás! Tutira elment az esze! – gondoltam, amikor átolvastam az érzelmes, naplószerű híradásait arról, hol, mikor és hogyan próbált a mi aranylábú csatárunk közelébe férkőzni.
A srác beceneve ugyanis annyira árulkodó volt, minta a homlokára ragasztotta volna, hogy kibe szerelmes.
Vajon ez a lökött tyúk gondolt arra, hogy a bejegyzéseire akár G. élettársa is rátalálhat és elolvashatja?

A csaj kilétét természetesen homály fedte. Egy idő után meg is feledkeztem erről az egész históriáról, és arról a szándékomról is letettem, hogy szóljak G. – nek, miféle történetek keringenek róla a neten.
Viszont a blogban használatos fantázianevét megjegyeztem a csajnak, nem akarattal, nem tudatosan, hanem spontánul, mert mindig is jó volt a memóriám.

Az élet kiszámíthatatlan! Olyan dolgokat képes produkálni, amit az ember néha még álmában sem képzel. Peregtek a hónapok, fordult az esztendő kereke, és képzeljétek el, én is beleszerettem ugyanabba a csatárba. Akkoriban elég gyakran fordultam meg vele egy társaságban, és a kitüntetett figyelmével, kedvességével teljesen levett a lábamról.

Egyszeriben csak azon kaptam magam, hogy meccsekre járok, és kezdem érteni, hogy a fiúk a nemcsak ész nélkül szaladgálnak egy labda után. Megtanultam az összes játékszabályt és fújogattam a bíróra, ha rosszul döntött. Közben pedig olyan halálosan beleszerettem G.-be, hogy még a Stadion környékén is csak az Ő lába nyomait kerestem.

Egyik alkalommal, meccs előtt megismerkedtem egy vidám lánytársasággal. Valamennyien az első sorokban foglaltunk helyet, egészen közel a pályához. Szünetben odajött hozzám G. és feltűnt, hogy a lánytársaság egyik tagja olyan közvetlenül kezd csicseregni hozzá, mintha ismerné. A szívem választottja közömbös pillantásokkal végigmérte, majd megkérdezte a nevét, mondván, hogy nem emlékszik rá. Higgyétek el, az a csaj mindvégig „izomból” erőlködött, hogy magára vonja a figyelmet, de a magánakcióját nem koronázta nagy siker.

Az a lány a későbbi edzőmeccseken is elég gyakran feltűnt, és olyankor néha szóba elegyedtünk, de szorosabb kapcsolatot nem ápoltunk egymással. Mivel fotókat is készített, egyszer megkértem, küldje át azokat nekem, amit Ő készségesen megtett egy e-mailben.

A napsütötte hónapok után, beköszöntött az érzelmi ősz, sok könnycseppel és borús „éggel”. Megtört, eltört közöttünk a varázs, és G., ha nem is nyíltan, de kidobott az életéből. Nem hívott, nem küldött SMS-t, és még a fejét is elfordította, amikor találkoztunk az utcán. Az egyik barátjával pedig azt üzente, hogy totálisan félreértettem a helyzetet, mert Ő sohasem akarta átlépni a közöttünk lévő barátság határát.

Szenvedtem! Pokolian hiányzott! Ő is, és a meccsek is!

Egyik este a saját igazamat keresve, eszembe jutott, hogy megkeresem, és elolvasom ismét azokat a régi blogbejegyzéseket, amelyeket azaz ismeretlen csaj írt, aki a jelek szerint hozzám hasonlóan képzelgett.

A blog akkor már nem létezett, időközben megszűnt, de a tárolt változatából sikerült kihalásznom azokat az információkat, amelyeket érdekesnek tartottam. Aztán a vakszerencse, pontosabban a lány régi nick neve ráterelt egy másik útra, amelynek a végén a csaj új blogjában találtam magam.

Elolvastam a friss bejegyzéseit, és forogni kezdett velem a szoba. Higgyétek el, akkor este még a szám széle is reszketett! A csajszi időközben sokat okosodott, mert már mellőzte a jól ismert becenevet a történeteiből, de számomra tökéletesen egyértelmű volt, hogy róla beszél, a füves pályák sármos csatáráról.

Aznap este gondolkodás nélkül, hirtelen felindulásból cselekedtem. Regisztráltam 5 percre a csaj oldalára és írtam neki egy nem túlságosan hízelgő commentet, amelyben sárral dobáltam az imádott férfiút, úgy fogalmazva, hogy közben Őt is rendesen megmartam. Tettem mindezt az ismeretlenség álarcában.

Ahogy továbblapozgattam a „könyvében” felfedeztem egy fotót, amely alatt hírül adta országnak, világnak, hogy milyen szexi bokaláncot vásárolt. Egy karcsú boka, egy körömcipő, és egy ékszer, ez buktatta le.

- Hiszen ezt a képet én ismerem! – kiáltottam fel a csodálkozástól! Ugyanezt a képet csatolta a gmail fiókjához, profilképének!

Igen, ő volt az, a lány a pályáról, ... akivel megismerkedtem, ... akinek a nevére állítólag a kedvesem nem is emlékezett, ... és aki a fotókat e-mailben átküldte nekem!

Miután mindent sikerült remekül beazonosítanom, újabb álarcot tettem fel, és odacsaptam nekik még egyet- kettőt, a magam módján, szépen átgondolva, előre megfontolt szándékból, de egy igazi kígyó módjára.

Jóval később, amikor kijózanodtam, mardosni kezdett az önvád.

- Istenem, miért csináltam ezt? Miért bántottam azt, aki éppen úgy nem tehet a fellobbanó érzelmeiről, mint ahogyan én? És miért bántottam azt, akiért meghalni is képes lettem volna?
Hiszen ezzel az egésszel szembeköptem önmagamat is! Apám mindig arra nevelt, arra tanított, hogy soha ne legyek gerinctelen, hanem minden körülmények között vállaljam, amit tettem vagy teszek, még akkor is, ha közben pokolian kellemetlenül érint, ... és most mégis ez lett belőlem!

Magamba roskadtam és halkan ezt suttogtam:

- Látod, szerelem, mit tettél, eltékozoltam érted (miattad) az apai örökségemet, és összefirkáltam azt a képet, amit a szívemmel rajzoltam!

Ez a bejegyzés egy őszinte vezeklés, egyfajta gyónás, hogy végre lerakhassam eme sötét titkomnak a terhét!

Egyetlen olvasóm biztosan lesz, … az apám, … ott fent, a csillagok között, átfutja majd a soraimat és lélekhangon így szól: kislányom, most tisztára mostad a nevemet, amit te is viselsz!Engem se érdekel, hogy mit mesél róla a Google...

hiszen a legelső benyomásaimat ez a dal hűen tükrözi.
https://www.youtube.com/watch?v=Z_9i76Gsp6Q

"Amikor először beszéltem veled, nem akartam hinni a fülemnek"
A beszédhangja rezgéseit hallva, azonnal éreztem, hogy ez a pasi számomra több "kettőnél", aztán amikor megláttam, hú, ez azonnal visszaigazolódott.

De nem járunk együtt!A Google rá a tanúm...

hogy egyetlenegy pasi nevére se kerestem rá az elmúlt hetekben.
Csak azt hiszem, amit látok, illetve hallok, ezért világhálós információkat nem gyűjtök.A virtuális "személyiségrajzok" olvasgatása...

azért is veszélyes, mert az ember lányát elbizonytalaníthatja! (De ha nem olvasgatok róla semmit, mármint a pasiról, akkor csakis a saját benyomásaim lesznek mérvadóak)

Az ilyen "tiszta lapos" szituk előnyeire csak a közelmúltban döbbentem rá.
(Könnyen előfordulhat, hogy eme Heuréka - típusú "felfedezésemnek" már az égvilágon semmi hasznát se veszem, hiszen nem kerekedik ki a dologból semmi, de a tiszta lap esélyét megadom: neki és önmagamnak)

Tapasztalataim szerint: egészen jól "olvasok" az emberek lelkekben ... és csak nagyon ritkán tévedek, ezért az "előzetes szakirodalom" feldolgozására abszolút nincs semmi szükségem.Summa summarum

Virtuális személyiségrajz "olvasgatása" helyett: csakis a saját tapasztalataimra, a saját megérzéseimre óhajtok hagyatkozni és támaszkodni a jövőben, ezért abszolút hidegen hagy, hogy vajon mit látnék róla - mármint a pasiról - a facebookon, illetve egyéb közösségi portálokon.

Ez nem azt jelenti, hogy homokba dugom a fejem, hanem csak azt, hogy elsősorban önmagamnak óhajtok hinni!Nem óhajtok virtuális ablakokon keresztül kukucskálni

Én Google Urat pasikról még véletlenül se faggatom, ugyanis a valóságos tapasztalatok ezerszer többet érnek, mint a virtuális információk.

Ha egy pasiról a VALÓSÁGBAN - teljesen önmagamra hagyatkozva- képtelen leszek összerakni egy valóságos képet (egy személyiségrajzot), az mindenképpen azt jelenti, hogy ismét kapufát lőttem. Ilyesmikkel pedig sokkal célszerűbb egy valóságos közegben szembesülni, mint a világhálón.

Semmiképpen nem óhajtok virtuális ablakokon keresztül kukucskálni utána, azt lesve, hogy:
- mit csinál, hogyan él... mert számomra sokkal fontosabb, hogy mit látok ki én belőle, például akkor, amikor egy térben tartózkodom vele.„Aki keres, az talál” és a „véletlenek nincsenek” törvénye…

mindig működik, ezért minden csaj jobban teszi, ha Google urat soha nem faggatja, illetve a közösségi portálokon nem szaladgál csupáncsak azért, hogy „lábnyomokat” keresgéljen!

Azok a „lábnyomok”, ha egy pasi valóban akar valamit egy csajtól, akkor úgyis arrafelé fognak kirajzolódni a „homokban”, ahol a kiszemelt lány éppen tartózkodik.

Ha pedig egy másik személy felé igyekszik, akkor az utána áhítozó, ácsingázó csaj hiába ráncigálja, és hiába szaladgál utána, mint egy félőrült, mert az áhított pasit megállítani, illetve irányváltoztatásra rákényszeríteni úgysem tudja.

Miért?
Mert az érzelmek energiái örvényszerűek...7 hosszú és keserves esztendő után

Azt hiszem éppen itt az ideje, hogy kikapcsoljam a számítógépem...
Mindenki él, mint hal a vízben, csak rólam feledkezett meg az Univerzum, de oly módon, hogy még egy nyomorult második esélyt se kaptam tőle.

Megértettem, bár k@rva sok időre volt szükségem hozzá, hogy Ádámnál esélytelen vagyok, de azt eléggé elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartom, hogy még egy másik pasi mellett se érezhetem magamat NŐNEK.

Végre felfigyeltem valakire, 7 hosszú és keserves esztendő után, ami még gyászidőnek is sok, de nem úgy veszem észre, mintha az egész Világmindenség összefogott volna azért, hogy végre nekem is sikerüljön valami!Holnap már bizonyára jobb kedvében lesz...

Olyan szeszélyes és kiszámíthatatlan, mint hajdanában Ádám volt, mert én az ilyen típusú pasikat vonzom, kedves Kleopátra! :) Holnap már bizonyára jobb kedvében lesz...

Talán képes lennék arra, hogy meghajlítsam, mint hajdanában a "Vasembert", :) de inkább hagyom, hogy átgondolja a dolgokat!Pipacs, a szerelmed, Mr. Secret megsértett engem...

mert a blogbejegyzésemet kukázta! Gyönyörű egy alak, mondhatom! :) A viselkedése miatt, most távozom és a facebookon lesem a jóképű pasikat!:)

Ádám tegnap sem állt elém egy szép húsvéti köszöntővel, :) de csak azért, :) mert ünnepnapokon másképpen közlekednek a buszok, mint egyébként és szegény nem óhajtott hosszú órákig ácsorogni a buszmegállókban, csatlakozásra várva! :) Csakis ez tartotta vissza, :) mert egyébként minden álma az volt, hogy megkóstolja az én húsvéti mézeskalácsos sütimet!

http://1.bp.blogspot.com/-wAMyYdxZSJE/UUN2H7xELFI/AAAAAAAAA8k/xzKXYLw0x5...

"Nem jöttél el, mással voltál ... ezért a sütik a szemetesbe landoltak"
https://www.youtube.com/watch?v=0BgjQ2bDzbc

**
De jön még a "kutyára" dér, mert keresek egy olyan pasit, akinek autója is van! :)"Még nem veszíthetek" - ismételgettem konokul

Amikor 2010-ben a világhálón kószáltam, néha egyértelműen és tisztán éreztem, hogy nem vagyok ott láthatatlan! Érdekes módon mindegyik megérzésem visszaigazolódott a későbbiekben, csak az Ádám-féle szerelmi vibrálást cáfolta meg az élet!

10 -ből egyszer tévedni, hm, egészen jó arány, de az az egy: felborította az egész életem.
"Még nem veszíthetek" - ismételgettem konokul, de a süllyedő hajómat a vízen tartani már nem tudtam.
https://www.youtube.com/watch?v=0JajD6qvZf0

Hadd egye a rozsda ott, a tenger fenekén ... az idők végezetéig!Kedves Sjcg123!

Köszönöm a hozzászólásodat! :)
Sajnos az illetékesek a véleményüket még nem adták közre, így az érem másik oldalát még nem látta senki.Sjcg123

nike boty dámské
toms shoes outlet
nike jordan shoes
sac coach soldes
canada goose jackets for women
nike shoes
cheap air max outlet
portafoglio michael kors
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
Nike Air Max Cheap
23 is back
Ugg boots Sale
Boutique Ugg
nike joggesko
Coach Bags On Sale
Adidas Superstar
newest lebron shoes
botas de futbol
air force one pas cher
Ugg Button
air jordan
new yeezy shoes
uggs outlet
Jordan Store
Michael Kors Handbags Discount
Moncler Sale
ugg boots for women
goedkope nike air max
Air Jordan News
Chestnut Ugg Boots
Nike Black Friday
ugg clearance
pandora outlet store
Michael Kors handbag discount
nike air max running shoes
Moncler Outlet Online
hogan rebel donna
cheap nike air max
michael kors bags outlet
moncler coats for women
Uggs Pas Cher Soldes
australia uggs outlet
Nike Air Jordan 11
nike sportschuhe
cheap christian louboutin
Timberland skor
Boty Nike Air
hogan scontate
Bottes Ugg Pas Cher
Soldes Ugg
Ugg Pas Cher Femme
cheap uggs
Cheap Michael Kors
Lebron 13
toms sale
Canada Goose Outlet
zapatillas running
Negozi Pandora
Anelli Pandora
Chaussure Nike Pas Cher
Michael Kors handbag on sale
cheap uggs for women
nike air
reebok running shoes
australia uggs outlet
Jordan Schoenen
Pandora Beads And Charms
Womens Ugg Boots
Doudoune Moncler Pas Cher
cheap real uggs
Moncler Jacket Womens
fitflops sale uk
Jordan Sneakers For Sale
pandora online
canada goose sale online
pandora rings
ugg store
Uggs Outlet Store
nike mercurial soccer cleats
chaussure basket homme
Nike Air Max 90
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
canada goose jackets on sale
tru religion jeans
Canada Goose Sale Outlet
pandora beads
abercrombie and fitch store
longchamp bags on sale
chaussures nike pas cher
nike damenschuhe
Ugg Femme Pas Cher
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Cheap Stone Island Jackets
Ray ban sale online
uggs for cheap
nike air jordan pas cher
pandora jewelry store
Original Ugg Boots
zapatos de futbol nike
converse store
Ugg Classic Tall
Nike Pas Cher Homme
Uomo Hogan
official NHL jerseys
Doudoune Femme Pas Cher
Moncler Store
Canada Goose Outlet
coach factory outlet online
Ugg Outlet Online Store
Doudoune Moncler Solde
Toms Shoes For Women
chaussure Nike homme
Michael Kors
pandora bracelet charms
nike schuhe günstig
nfl store
christian louboutin outlet
Air Max For Sale
scarpe hogan outlet
Nike Factory Store
Ugg Homme Pas cher
sac a main michael kors
Nike Store
Nike Air Sneakers
religion store
Doudoune Moncler Site Officiel
pandora charm bracelet sale
huarache sneakers
ugg outlet online
Sheepskin Ugg Boots
Nike Online Store
adidas outlet stores online
womens nike air max
Adidas Shoes Discount Marketplace
Orecchini Pandora
adidas kläder
vans shoe store
ugg boots classic
zapatillas nike baratas
Air Max Femme Pas Cher Soldes
moncler outlet
retro jordans for cheap
Nike Pas Cher Femme
moncler girls
Nike Zapatos
Doudoune Femme Pas Cher
ugg boots outlet online
Canada Goose Official Site
scarpe nike
prada outlet
Canada Goose Coats For Men
nike chaussures
Botte Ugg Femme
nike sneakers
adidas store
Nike Air Max Soldes
Canada Goose Outlet Store
Doudoune Moncler Pas Cher
new jordan releases
adidas outlet
ugg factory outlet
Veste Moncler Pas Cher
Jordan Future
canada goose jacket outlet
Sneakers Nike
chaussures de foot pas cher
zapatilla adidas
Toms Outlet Online
Canada Goose Womens Coats
Ugg Noir Pas Cher
Nike Air Max Boutique
hyperdunk 2014
Stone Island Outlet
Oakley Sunglasses Cheap
Veste Moncler Femme
louboutin heels
nike free
nike sportschuhe damen
ugg boots cheap
uggs for women
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Michael Kors Outlet
moncler jacket sale
Pandora Official Website
Soccer Boots Outlet nike
Ugg Grise Pas Cher
nike tn pas cher
canada goose online store
běžecké boty nike
Air Huarache
adidas schoenen
Oakley Outlet
new pandora charms
canada goose coats
nike sb stefan janoski
Moncler Soldes
ray ban wayfarer eyeglasses
billige nike sko
Air Max Femme
Air Max 90
Ugg Boots On Clearance
Air Jordan Release Date
1219SjcgEj, Secret, Te a szívembe vésted a nevedet...

ezért kénytelen leszek önmagamat meghazudtolni! Később leszek...Hagyom ezt az egészet…

és megpróbálok kiszállni a sztoriból. Nemcsak az Ádámosból, hanem mindegyikből. Eredetileg a Szuperhold napján akartam elbúcsúzni, szépen és tisztességesen, ahogyan illik, de az érzelmi kötelékek visszarántottak.

Szép álmokat!:)

Percek óta a másik csaj egyik vicces megjegyzésén kacagok. Persze másoknak fel sem tűnne, de én tudom, hogy miért írta.

Üzenet:
Hé, csajszi, Évát nevezd mindig Évának, és ne becézgesd, mert Ádám bepipul!Miért én?

Ma ismét a fenti kérdés fogalmazódott meg bennem, miután bekukkantottam a másik lány „házába”.

Secret, drága szerelmem, talán még Te is sokkal jobban jártál volna ővele, mint velem! De a szerelem köztudottan vak… Igaz? :) Az igazságokhoz viszont az is hozzátartozik, hogy a Te felségterületeden - vagyis itt, eme szent helyen - elcsattanó pofonokat is sokkal jobban kiérdemelte volna, mint én, hiszen igencsak merészen utalgatott. :)

Ó, még helyette is én kaptam!? :) Nincs igazság a földön..."Kötetszerkesztés"

Vajon hány weblapon írogatnak még erről a híres Ádámról? Célszerű volna körülnézni, aztán linkekkel összekötözgetni a különböző portálokon olvasható sztorikat. :) De a "kötetszerkesztés" nemes feladatát jobb, ha a Jóistenre bízzák az illetékesek, mert különben könnyedén beleszaladhatnak egy olyan szituációba, mint a fenti....

"2010-ben még egyáltalán nem sejtettem, hogy az én jelentéktelen sztorim „címlapra” kerül".
Valószínűsítem, hogy Ádámot is a büszkeség fogná el, :) ha felfedezné, hogy "regényhőst" csináltam belőle. :)

Ó, egyszer az egyik ismerőse megkérdezte tőle:
- Józsikám, a thesecret. hu portálom véletlenül nem vagy az a híres Ádám!?
Ádám szánt 2-3 percet az egyik sztorira, aztán így válaszolt: "nyugodt lehetsz felőle, hogy Pipacsvirághoz eddig még nem volt szerencsém, szerencsére!"

Persze csak lódítottam, de tutira így történt volna, ha valaki ide küldi.Néha úgy érzem, hogy az egész Univerzum

ujjal mutogat rám, gúnyosan és hahotázva, pedig csak annyi a „bűnöm”, hogy hajdanában beleszerettem valakibe. A sztori valamiféleképpen továbbírta magát, pedig a záró dátuma: 2010.

Valaki belenyúlt abba a történetbe, ami csakis az enyém és Ádámé, és a fene sem tudja, hogy miért: engem hosszú éveken keresztül az orromnál fogva vezetett. Mindezt a thesecret.hu portál lapjain vitelezte ki, de a mai napig sem értem, hogy milyen célból…

2010-ben még egyáltalán nem sejtettem, hogy az én jelentéktelen sztorim „címlapra” kerül.*

Én még a legnagyobb dühömben sem tudtam "széttépni" egy másik embert, hanem bezártam magam után az ajtót, amin korábban beviharoztam, aztán elbeszélgettem önmagammal: "Illik ez tehozzád? Fejezd be, de azonnal"! (Aki nem tudja szánni az ellenfelét, az nem ember, de én átmentem ezen a vizsgán)Csak a testek tudnak egyesülni úgy, hogy nincsen közük egymáshoz

Remélem, hogy nem ez a tételem… mert ugyan mit mondhatnék még a fentiekről!? Mágus uram talán attól tart, hogy a történelem megismétli önmagát, vagyis ugyanúgy őrjöngeni fogok, mint hajdanában, amikor megtaláltam a riválisom lábnyomát.

Ez nagy tévedés, hiszen a csaj gondolatait már jóval korábban is olvastam, mégsem vettem a szívemre… csak a csend, az üvöltő csend tette rá vissza a figyelmem. Időközben sok mindent megtanultam... sorolom...

Riválisok spirituális szinten (lélekszinten) nem léteznek, hiszen a spirituális világban csakis a lelkek rezgései kommunikálnak egymással, ezért senki sem vethet szemet egy olyan lélekre, amivel a rezgései nincsenek összhangban.

A spirituális világban egyszerűen lehetetlen olyasvalakivel kapcsolatba lépni, akinek nincsen köze a másikhoz … és ha ez így van, akkor a féltékenységnek sincs semmi értelme.

Csak a testek tudnak egyesülni úgy, hogy nincsen közük egymáshoz, de a lelkek soha!Tele volt a kert virágokkal...

kényes orchideákkal, rózsákkal, hófehér liliomokkal, de valaki még figyelemre sem méltatta őket, hanem kilépett a kertkapun és leguggolt az árokpartján virító pipacshoz. Nem értem... de valószínűsítem, hogy a választása lélekszintű volt... vagyis az Ő "kis növényhatározójában" az Isten virága megnevezés után egy pipacs volt rajzolva.Mivel tudtam én kitűnni a többiek közül?

No, ezen ha 100 évig agyalok, akkor sem fejtem meg! Bizonyára léteznie kell egy olyan "tulajdonságomnak", ami még számomra is rejtve van, mégis gyémántos csillogású! Elég nagyképű szöveg, holott szerényebb vagyok én már, mint az ibolya, hiszen rettenetesen megtépázódott a női önbizalmam.Az Isten szerelmére kérem…

árulja már el végre valaki, hogy a Mítoszok Palotájában hány pasi epekedett értem!? :) Egyet konkrétan ismerek, :) de rajta kívül – mármint az ördöngös Ádámot kívül- ki szerette volna még megkapni a szívemet és a lelkemet?

Secret Papi, láthatod, és hidd el nekem, hogy nem csalás, nem ámítás, hogy igencsak kapós fehércseléd voltam én néhány esztendővel ezelőtt! :) Áh, szegény Ádám nem is sejtette, hogy egy másik "pasi" (vagy egy angyal, ... vagy az Alvilág Vezére) is versengett értem!

És azt is szeretném tudni, hogy miért éppen értem epekedtek, amikor Mary szőke volt és nádszálkarcsú... és a többiek között: sok szép "baba" volt!A fene enné már meg azt az okos fejedet! :)

No, ilyet is mondtam régen Ádámnak, de a tudtán kívül és csakis szeretetből.

Vele valamiért jobban mertem incselkedni, "kötekedni", mint Papival, mert több visszajelzést, több megerősítést kaptam. Persze ezt nem a fenti, csupáncsak a háta mögött elhangzott, vicces mondatomra értendő, hanem az egész szituációra.Ó, de nagy professzor vagy! :)

Ezt Ádámnak mondtam, amikor a facebook oldalára ma rápillantottam, majd így folytattam: de arra mégsem volt eszed, hogy normálisan lezárj egy kommunikációs helyzetet!

Áh, szoktam vele ilyen gúnyosan beszélni, főképpen akkor, amikor a facebookos posztjainak már a címénél elveszítem a fonalat! :) Bizonyára az irigység hangja ... vagy valami más... hm, én ezt önmagammal nem tisztáztam... talán dühít, hogy egy kivételes intelligenciájú ember: velem nem viselkedett intelligensen az Égszakadás napján!**

Sokáig gondolkodtam itt, mint mindig, hiszen a Mítoszok Palotájának különös energiái semmiképpen sem voltak részemről képzelgések ... és azért, mert Ádámmal kapcsolatban valószínűleg tévedtem, még nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül hagyhatom, hogy a megmagyarázhatatlan történések kapuja mégiscsak ott nyílt ki... no, ezért ácsorgok még sokszor ott... és reménykedek abban, hogy hátha "meglátok" valamit, ami eddig elkerülte a figyelmem.

Gondolati az ácsorgás, nem fizikai, de a belső szememmel is látom a helyszínt.Ó, vajon mit mondtam volna neki!?

Ádám tutira ott volt a látogatásom napján a Mítoszok Palotájában. Az irodájában ült és arra várt, hogy gyanútlanul végigsétáljak a folyosón. :) Úgy tervezte, hogy amikor meghallja a lépéseim zaját, akkor gyorsan kilép az ajtón. :)) Ez régebben is így történt... mert Ő egy nagyon agyafúrt játékos :)

Ó, vajon mit mondtam volna neki!? Ugyanis nem bolond, a véletlenekben nem hisz!
(... ez csak egy képzeletbeli szituációs játék, amin eltöprengtem)Kérlek, segíts az ocsút és a búzát szétválogatni!

Drága Istenem, semmit sem értek! Kérlek, segíts az ocsút és a búzát szétválogatni! Tudni szeretném, hogy mi volt valós, és mi volt csak képzelgés! Szépen kérlek: tépd ki Ádám fiad nevét a "könyvemből", hogyha tényleg ártatlan, hogy tisztábban lássak! Köszönöm!