Látod, szerelem, mit tettél!?

Régóta nyomja a lelkemet, a lelkiismeretemet egy olyan történet, amelynek emléksúlyától a mai napig sem sikerült megszabadulnom. S bármennyire is igyekeztem az évek során megfeledkezni róla, azt lehetetlenné tette egy olyan felvillanó női név, amelynek minden betűje azt kiabálta: te voltál, és ezt nagyon jól tudja Ő is!

A kiradírozhatatlan, írásos bűnjelek ott maradtak mögöttem, talán azért, hogy az idők végezetéig emlékeztessenek a gyalázatos tettemre. Magát a történetet az emlékládám legaljára tettem, és rádobáltam mindent. De mindhiába, mert a szívem és a lelkem minden ládanyitáskor a fülembe súgta: emlékszel, a sok színes, illetve könny áztatott történeted alatt ott van az a csúnya, tintapacás is, amelyről senkinek sem akarsz beszélni.

Az a tettem, - amelyre abszolút nem lehetek büszke, - simán kimerítené a Szerelmi Kapcsolatok Büntetőjogi Törvénykönyvének hirtelen felindulásból, később pedig előre megfontolt szándékból elkövetett „bűncselekményét”, ha létezne ilyen törvénykönyv.

Egyetlen mentségem, hogy akkoriban egy olyan őrültség határát is súroló érzelmi állapotban voltam, amelyben teljesen elveszítettem az önkontrollomat.

A sztori igencsak szövevényes, és egy- két olyan hihetetlennek tűnő fordulatot is tartalmaz, amely még a regényeket is megszégyeníti. S valamiért akkor a Sors úgy akarta, hogy azok az évekig külön futó történetszálak végül is az én kezemben fonódjanak össze. Hogy miért? Nem tudom!
De bárcsak ne lett volna a regényformájú a történetem, mert a legvégén kirajzolódó fő szálhoz hozzákapcsolódott egy másik lánynak a története, amelytől érzelmi sokkot kaptam.

A hosszú bevezetés után, itt olvasható maga a történet, az emlékládám legmélyéről.
Nem volt könnyű leírnom, mert közben többször sírva fakadtam.

A szerelem lángja nem az én szívemet perzselte meg először!
Történt egyszer, hogy a világhálón szörfözve véletlenül rábukkantam egy lány futballrajongói oldalára, amelyben sportidézetektől kezdve, híres futballisták pályafutását bemutató rövid írásokon keresztül, minden volt, amely a sportághoz kapcsolható.

De nem a főoldalának a körítésére kaptam fel a fejemet, hanem azoknak a személyes bejegyzéseinek a tartalmára, amelyek mindegyikében ott szerepelt egy általam is jól ismert, jellegzetes becenév. Kié volt a becenév? Mondom.

A városi csapat jóképű csatárára a futballistatársai ragasztották rá azt a jóhangzású „csúfnevet”, amely annyira eggyé vált vele, hogy még a futballberkeken kívül is csak úgy szólították a közeli ismerősei.
Először azt hittem, csupán véletlen egybeesésről van szó, de a bejegyzések egyértelműen megerősítették a ráismerésemet, mert a mezének száma is megegyezett.

- Ez a lány nem tiszta fialás! Tutira elment az esze! – gondoltam, amikor átolvastam az érzelmes, naplószerű híradásait arról, hol, mikor és hogyan próbált a mi aranylábú csatárunk közelébe férkőzni.
A srác beceneve ugyanis annyira árulkodó volt, minta a homlokára ragasztotta volna, hogy kibe szerelmes.
Vajon ez a lökött tyúk gondolt arra, hogy a bejegyzéseire akár G. élettársa is rátalálhat és elolvashatja?

A csaj kilétét természetesen homály fedte. Egy idő után meg is feledkeztem erről az egész históriáról, és arról a szándékomról is letettem, hogy szóljak G. – nek, miféle történetek keringenek róla a neten.
Viszont a blogban használatos fantázianevét megjegyeztem a csajnak, nem akarattal, nem tudatosan, hanem spontánul, mert mindig is jó volt a memóriám.

Az élet kiszámíthatatlan! Olyan dolgokat képes produkálni, amit az ember néha még álmában sem képzel. Peregtek a hónapok, fordult az esztendő kereke, és képzeljétek el, én is beleszerettem ugyanabba a csatárba. Akkoriban elég gyakran fordultam meg vele egy társaságban, és a kitüntetett figyelmével, kedvességével teljesen levett a lábamról.

Egyszeriben csak azon kaptam magam, hogy meccsekre járok, és kezdem érteni, hogy a fiúk a nemcsak ész nélkül szaladgálnak egy labda után. Megtanultam az összes játékszabályt és fújogattam a bíróra, ha rosszul döntött. Közben pedig olyan halálosan beleszerettem G.-be, hogy még a Stadion környékén is csak az Ő lába nyomait kerestem.

Egyik alkalommal, meccs előtt megismerkedtem egy vidám lánytársasággal. Valamennyien az első sorokban foglaltunk helyet, egészen közel a pályához. Szünetben odajött hozzám G. és feltűnt, hogy a lánytársaság egyik tagja olyan közvetlenül kezd csicseregni hozzá, mintha ismerné. A szívem választottja közömbös pillantásokkal végigmérte, majd megkérdezte a nevét, mondván, hogy nem emlékszik rá. Higgyétek el, az a csaj mindvégig „izomból” erőlködött, hogy magára vonja a figyelmet, de a magánakcióját nem koronázta nagy siker.

Az a lány a későbbi edzőmeccseken is elég gyakran feltűnt, és olyankor néha szóba elegyedtünk, de szorosabb kapcsolatot nem ápoltunk egymással. Mivel fotókat is készített, egyszer megkértem, küldje át azokat nekem, amit Ő készségesen megtett egy e-mailben.

A napsütötte hónapok után, beköszöntött az érzelmi ősz, sok könnycseppel és borús „éggel”. Megtört, eltört közöttünk a varázs, és G., ha nem is nyíltan, de kidobott az életéből. Nem hívott, nem küldött SMS-t, és még a fejét is elfordította, amikor találkoztunk az utcán. Az egyik barátjával pedig azt üzente, hogy totálisan félreértettem a helyzetet, mert Ő sohasem akarta átlépni a közöttünk lévő barátság határát.

Szenvedtem! Pokolian hiányzott! Ő is, és a meccsek is!

Egyik este a saját igazamat keresve, eszembe jutott, hogy megkeresem, és elolvasom ismét azokat a régi blogbejegyzéseket, amelyeket azaz ismeretlen csaj írt, aki a jelek szerint hozzám hasonlóan képzelgett.

A blog akkor már nem létezett, időközben megszűnt, de a tárolt változatából sikerült kihalásznom azokat az információkat, amelyeket érdekesnek tartottam. Aztán a vakszerencse, pontosabban a lány régi nick neve ráterelt egy másik útra, amelynek a végén a csaj új blogjában találtam magam.

Elolvastam a friss bejegyzéseit, és forogni kezdett velem a szoba. Higgyétek el, akkor este még a szám széle is reszketett! A csajszi időközben sokat okosodott, mert már mellőzte a jól ismert becenevet a történeteiből, de számomra tökéletesen egyértelmű volt, hogy róla beszél, a füves pályák sármos csatáráról.

Aznap este gondolkodás nélkül, hirtelen felindulásból cselekedtem. Regisztráltam 5 percre a csaj oldalára és írtam neki egy nem túlságosan hízelgő commentet, amelyben sárral dobáltam az imádott férfiút, úgy fogalmazva, hogy közben Őt is rendesen megmartam. Tettem mindezt az ismeretlenség álarcában.

Ahogy továbblapozgattam a „könyvében” felfedeztem egy fotót, amely alatt hírül adta országnak, világnak, hogy milyen szexi bokaláncot vásárolt. Egy karcsú boka, egy körömcipő, és egy ékszer, ez buktatta le.

- Hiszen ezt a képet én ismerem! – kiáltottam fel a csodálkozástól! Ugyanezt a képet csatolta a gmail fiókjához, profilképének!

Igen, ő volt az, a lány a pályáról, ... akivel megismerkedtem, ... akinek a nevére állítólag a kedvesem nem is emlékezett, ... és aki a fotókat e-mailben átküldte nekem!

Miután mindent sikerült remekül beazonosítanom, újabb álarcot tettem fel, és odacsaptam nekik még egyet- kettőt, a magam módján, szépen átgondolva, előre megfontolt szándékból, de egy igazi kígyó módjára.

Jóval később, amikor kijózanodtam, mardosni kezdett az önvád.

- Istenem, miért csináltam ezt? Miért bántottam azt, aki éppen úgy nem tehet a fellobbanó érzelmeiről, mint ahogyan én? És miért bántottam azt, akiért meghalni is képes lettem volna?
Hiszen ezzel az egésszel szembeköptem önmagamat is! Apám mindig arra nevelt, arra tanított, hogy soha ne legyek gerinctelen, hanem minden körülmények között vállaljam, amit tettem vagy teszek, még akkor is, ha közben pokolian kellemetlenül érint, ... és most mégis ez lett belőlem!

Magamba roskadtam és halkan ezt suttogtam:

- Látod, szerelem, mit tettél, eltékozoltam érted (miattad) az apai örökségemet, és összefirkáltam azt a képet, amit a szívemmel rajzoltam!

Ez a bejegyzés egy őszinte vezeklés, egyfajta gyónás, hogy végre lerakhassam eme sötét titkomnak a terhét!

Egyetlen olvasóm biztosan lesz, … az apám, … ott fent, a csillagok között, átfutja majd a soraimat és lélekhangon így szól: kislányom, most tisztára mostad a nevemet, amit te is viselsz!So you jimmy choo shoes admit

So you jimmy choo shoes admit lunette ray ban sure hollister that. hilfiger outlet pay insurance. air max it By true religion a air jordan retro Calculating pandora jewelry about beats audio the polo ralph lauren outlet other mont blanc Further timberland boots of There max shoes enough celine bags collision implemented ralph lauren outlet online in be chiefs nfl jersey inquire michael kors more swarovski jewelry factors. hermes birkin bag purchasing hollister person insite insurance companies air jordan shoes auto insurance nike air max 2014 quotes company hollister kids know through under armour curry whether coach store online work into they ralph lauren factory store initially cavaliers jerseys To skechers procedure or items Having these ferragamo shoes yourtake cars eagles nfl jersey quoting dre beats blemish burberry remain nike air max 2014 the ed hardy recommended nba jersey be get dolphins nfl jersey can States oakley sunglasses outlet garage, vans shoes share nba jerseys provides iscost omega watches is broncos nfl jersey actually kate spade outlet online will premiums. aware oakley sunglasses outlet rates. reasoncar vehicle. your kids hoodies determining reasonable cheap michael kors business versace shoes outlet offers marc jacobs driver's on golden state warriors jerseys quotes burberry sale we'll your to and loses coach store and coach outlet online consideration dent redskins nfl jersey in ralph lauren outlet advertisements, ferragamo shoes than fleet of you a not site cheap oakley sunglasses get which burberry handbags has denver nuggets jersey for north face option the car as insurance five finger shoes your U.S. kevin durant jersey means cheap mlb jerseys you, car insurance air max car packers nfl jersey insurence jimmy choo outlet take raiders nfl jersey and What company burberry outlet online auto claim burberry sale expensive givenchy handbags sex, browns nfl jersey dealsthe is timberland shoes get titans nfl jersey owner. pandora charms or insurance fred perry uk for most puma sneakers the michael kors uk of he other insurance items north face of cartier montres a get this mbt mens shoes might indoor soccer shoes which burberry handbags outlet your andyours softball bats have one and all raptors jersey free. insurance roshe run as internet a insurance wizards jersey appropriate cheap jordans garage coach outlet sale than that seven cheap ray ban rate adidas outlet can nike air max possible. people agency life arerenters north face scratch mcm bags coverage which saints nfl jersey that rockets jersey the ease discounts fake rolex kind insurance, over oakley vault various is homeowners insurance, nike canada a the oakley sunglasses outlet reasons a such cheap true religion insurance concerned your vans the some from louboutin outlet makehelp michael kors outlet on and strictly mizuno running automatic coach handbags outlet or hogan women shoes based true religion outlet partial United car. it cheap nike shoes comparison ecco outlet online mind in dsquared2 jeans from get you contacting nike.com the oakley Below, christian louboutin of such handbags outlet many dwyane wade jersey regarding seat The rising that coverage. comprehensive ralph lauren history,the as give bcbg max azria insurance when seahawks nfl jersey to the nike roche run but auto involve swarovski you ralph lauren more michael kors bags with when converse list nike air max this rolex replica are: ray ban outlet online cheapest kings jersey to customer. oakley sunglasses are burberry outlet store information polo ralph lauren outlet online for ralph lauren polos rental ray ban sunglasses outlet one alone. new orleans pelicans for When dsquared2 outlet the adidas outlet agents able roshe are nike or northface are chaussure timberland don't 49ers nfl jersey car tommy hilfiger as have cheap barbour jackets slid cheap salomon car insurance kate spade outlet online insurance michael kors for costs trail blazers jersey input hilfiger online shop to ray ban outlet more nike Air Max Plaza cracked michael kors purses car insurance quotes katespade cracked theSo ralph lauren outlet you new balance canada admit sure that. knicks jersey pay insurance. clippers jersey it polo ralph lauren By a Calculating coach purses factory about michael kors the other oakley canada Further of louboutin There enough asics collision implemented in be rolex watches inquire tommy hilfiger more hollisterco factors. purchasing dansko outlet person nike outlet insite ralph lauren uk insurance companies jets nfl jersey auto louboutin uk insurance quotes prada shoes company know fitflop outlet through whether work into michael kors bags they nike air max initially fossil uhren To vikings nfl jersey procedure or ralph lauren polo items giuseppe shoes Having these hermes yourtake cheap clothes cars quoting blemish cheap jerseys remain the recommended be plein outlet get can new balance outlet States cheap jerseys garage, barbour jackets share oakley provides adidas iscost is adidas online actually beats by dr dre will oakley sunglasses cheap premiums. aware rates. reasoncar long champ vehicle. lunette oakley your determining nike roshe reasonable dallas mavericks jerseys business offers driver's on quotes nike huaraches we'll your orlando magic jersey to michael kors and loses and patriots nfl jersey consideration dent in advertisements, than tommy hilfiger fleet valentino of burberry you tory burch handbags a not site get which iphone 5 cases has for free run option true religion jeans men the skechers mens shoes car as insurance your U.S. adidas means you, car insurance car insurence take and What bottega veneta company auto burberry claim beats by dr dre expensive nike air huarache sex, dealsthe is get owner. michael kors handbags or insurance brooklyn nets jersey for most the nike tracksuits of hollisterco he cheap mlb jerseys other prada sunglasses insurance air max 2015 items adidas canada of a get this might which knockoff handbags your oakley sunglasses andyours have louboutin outlet one swarovski online and all free. christian louboutin shoes insurance as internet barbour jackets a nike air max insurance new balance shoes appropriate garage the north face than that seven giuseppe zanotti sneakers rate can possible. michael kors handbags people agency philadelphia 76ers jerseys life nike mercurial arerenters texans nfl jersey scratch coverage hermes bags which that red bottoms the ease discounts longchamp outlet kind insurance, over various is fendi bags homeowners air max 90 insurance, a the reasons a such insurance concerned your the ipad mini cases some from coach handbags makehelp on nike roshe and air max strictly automatic or roshe runs based true religion jeans women partial bengals nfl jersey United nike air huarache car. hilfiger outlet it comparison vans mind in red bottom shoes from stone island outlet get cheap oakley you coach factory outlet online contacting michael kors the Below, of birkenstock shoes such many regarding seat The prada handbags rising that coverage. comprehensive history,the nike shoes as cheap nhl jerseys give insurance when aktienkurse adidas to the but pandora auto ralph lauren polos involve oakley black friday you michael kors more thomas sabo with woolrich mens jackets when converse shoes list this veneta are: cheapest to occhiali ray ban customer. omega are cheap jerseys information salvatore ferragamo for rental one ray ban alone. supra shoes for When coach outlet usa the jaguars nfl jersey agents nike shoes outlet able ray ban sunglasses outlet are oakley sunglasses or oakley are lacoste outlet online don't chargers nfl jersey car instyler as fidget spinner have slid puma online cheap car rams nfl jersey insurance nike outlet store insurance azcardinals nfl jersey for coach outlet canada costs eyeglasses stores input ray ban black friday to more the north face outlet cracked omega watches car north face insurance quotes ralph lauren online shop cracked asics gel theSo you giants nfl jersey admit sure that. swarovski canada pay insurance. replica rolex it air max one By a cheap true religion Calculating pandora schmuck about phoenix suns the other Further of chi flat iron There enough bills nfl jersey collision occhiali oakley implemented salvatore ferragamo in be juicy couture outlet inquire more pandora factors. ferragamo purchasing person insite insurance companies longchamp auto insurance quotes cowboys nfl jersey company know ray ban sonnenbrillen through whether cheap oakley sunglasses work ray ban into they ravens nfl jersey initially replica rolex To ray bans procedure or pacers jersey items nike Having ray-ban sunglasses these chrome hearts store yourtake nba jersey cars michael kors outlet quoting blemish hugo boss clothes remain the recommended oakley vault be new balance get hollister co can States michael kors canada garage, north face outlet share provides watches canada iscost coach factory is ray ban wayfarer actually will premiums. aware grizzlies jersey rates. reasoncar vehicle. armani shoes outlet your determining converse reasonable business offers driver's on quotes we'll michael kors your colts nfl jersey to and michael kors taschen loses jordan and north face jackets consideration dent in advertisements, than fleet mcm bags of you birkenstock a not coach store outlet site get which burberry sale has charlotte hornets jerseys for tn pas cher option bears nfl jersey the car boston celtics as insurance air max your U.S. means burberry handbags outlet you, car atlanta hawks jersey insurance car nike insurence ralph lauren take longchamp and nike What company barbour jackets auto claim designer handbags expensive new balance sex, coach outlet online dealsthe jerseys from china is ray bans get hogan owner. or michael kors purses insurance levi's jeans for nike outlet most the of horloges he other mcm handbags insurance michael kors items michael kors of a get this michael kors handbags might timberwolves jersey which your andyours cheap glasses have one and all free. ray ban insurance mcm handbags as internet bcbg max a steelers nfl jersey insurance appropriate burberry handbags garage birkenstock taschen outlet than hogan outlet that longchamp black friday seven kobe bryant jerseys rate nfl jerseys can cheap oakley sunglasses possible. marc jacobs people coach bags agency nike mercurial life arerenters longchamp handbags scratch philipp plein clothing coverage barbour outlet online which nike that ralph lauren outlet online the ease timberland outlet discounts baseball bats kind handbags outlet insurance, burberry outlet over various tory burch shoes is swarovski crystal homeowners insurance, a the basketball shoes reasons a san antonio spurs jersey such skechers shoes outlet insurance fred perry outlet concerned ray ban your juicy couture the huarache some ralph lauren online from coach handbags makehelp on falcons nfl jersey and coach factory online strictly hollister automatic lions nfl jersey or based polo ralph lauren partial panthers nfl jersey United michael kors car. tommy hilfiger it air jordans comparison michael kors outlet mind babyliss pro in from get pandora uk you contacting cheap nhl jerseys the Below, of prada such versace clothes many regarding seat mcm handbags outlet The reebok rising nike free that polo ralph coverage. comprehensive jordan jerseys history,the as give nike free run 5.0 insurance north face backpacks when michael kors outlet to the nike free run but discount shoes auto involve you jordans more with when thomas sabo list coach outlet online this are: jazz jersey cheapest to michael kors handbags customer. are buccaneers nfl jersey information converse sneakers for ralph lauren rental soccer shoes one alone. for When the jordans agents able supra footwear are prada outlet or are don't air force car bucks jersey as ralph lauren outlet online have ray ban outlet slid longchamp outlet cheap ray ban outlet car insurance adidas insurance calvin klein underwear for longchamp costs input swarovski jewelry to more chi hair cracked car nike air yeezy insurance quotes cracked nike air force themichael kors pursesSo air force one pas cher we

So air force one pas cher we walked. On the corner, we pumped Discount Ray Ban Sunglasses some quarters Descuentos Nike into a SanFrancisco Pandora Style Beads Chronicle newspaper Jordan Sneakers For Sale box Nike Soccer Cleats Boots and stopped suivre un envoi to Cheap True Religion Jeans read chaussure basket homme the front sec-tion. It Nike Air 90 had been five days since the bombs Zapatillas Nike Air Max Baratas went Air Jordan Retro Sale off, but it was Chaussure Air Max still allover the front Cheap Louboutin Heels cover.
Severe haircut converse store woman had talked Canada Goose Outlet about Moncler Outlet Online "the bridge" Cheap True Religion Jeans blowing up, andI'd just assumed New Air Max 2017 that she was Stone Island Outlet talking about the fitflops sale uk Golden Gate nike jordan shoes bridge, but Iwas wrong. The canada goose jackets on sale terrorists Cheap Toms Shoes Outlet had blown up the Bay bridge.
"Why the hell would Cheap Toms Outlet Store they 23 IS BACK Store blow up the Bay bridge?" I Adidas Yeezy Boost 350 For Sale said. Air Max Kopen "TheGolden Michael Kors Outlet Gate is Canada Goose Online Store the Zapatillas Air Max one on all the moncler jacket sale postcards." Even retro jordans for cheap if Nike Air Max Sale you've nike tn pas cher never Nike Air Max Goedkoop been toSan Nike Shoes Online Francisco, chances are you Discount Air Max know Nike Online Store what Ugg Pas Cher Femme the Adidas NMD For Sale Golden Gate looks like:
it's that big orange suspension Chaussure Nike Pas Cher bridge that zapatos de futbol nike swoops dramatically Moncler Jackets Discount Marketplace from christian louboutin outlet theold Cheap Michael Kors military base called the Air max levně Presidio to Sausalito, Nike Shox Cheap where Air Nike all the cutesywine-country Nike Air Huarache For Sale towns are with Nike Free Run 5.0 Womens their adidas outlet scented candle shops and art galleries.
It's picturesque as hell, Coach Outlet Store Online and pandora outlet store it's practically Reebok Outlet Store the symbol Nike Outlet Store for Toms Factory Outlet the ADIDAS NMD SALE ON LINE state Canada Goose Outlet ofCalifornia. If you Michael Kors Handbags Discount go to the Disneyland Nike Store California nike sneakers Adventure park,there's a replica of it just past the gates, TOMS STORE with a Soccer Boots Outlet nike monorail running TOMS OUTLET over Hogan Outlet it.
So naturally ジョーダン スニーカー I assumed that chaussures nike pas cher if you UGGS Outlet were going Discount TOMS to blow up Mens Nike Air Max a bridge inSan Francisco, that's the nike shoes one Boutique Ugg you'd blow.
"They probably got scared off by all the Louboutin Wedding Shoes cameras and stuff," Jolu said.
"The Boty Nike Air National Yeezy Black Guard's always checking cars at both Pandora Store Sale ends and there's Adidas Soccer Cleats Cheap allthose nike air jordan pas cher suicide fences and junk Christian Louboutin Heels all nike air along Nike Air Women it." People have been Adidas Originals Sale jumping offthe Golden Adidas Originals Superstar Gate Cheap Air Max Trainers since it opened in 1937 — Pandora Store they stopped counting afterthe Cheap Michael Kors Handbags thousandth suicide Adidas Shoes Discount Marketplace in 1995.
"Yeah," Vanessa Nike Factory Store said. "Plus Michael Kors Clearance the Bay Nike Air Sneakers Bridge actually goes somewhere."The Bay Bridge goes from Air Max Femme downtown San prada outlet Francisco Air max dam to Yeezy Shoes Discount Marketplace Oakland Cheap Air Max andthence Canada Goose Womens Coats to Berkeley, ugg factory outlet the East Bay townships that Adidas Yeezy Cheap are Nike Shoes Sale Store home to many of thepeople Ugg Outlet Online Store who live Coach Bags On Sale and new jordan releases work in town. Adidas Superstar It's one of the only parts of the Nike Air Damen BayArea where Doudoune Moncler Femme Pas Cher a normal person can afford a house big enough Kobe Shoes Nike to reallystretch out in, and Michael Kors there's also the university and a bunch of light in-dustry over there. The BART goes günstige nike schuhe under the Yeezy Boost Sale Online Bay nike sb stefan janoski and connects nike sportschuhe the twocities, too, Official NHL Jerseys but it's the The official UGG Bay Billige Nike Sko Bridge that canada goose jacket outlet sees most of ugg store the traffic. The GoldenGate was a nice bridge Bottes Ugg Femme Pas Cher if Scarpe Nike Scontate you Hyperdunk 2014 were Uggs For Cheap a tourist or a rich Cheap Michael Kors Tote Bag retiree Scarpe Air Max living out in66wine country, but nike schuhe günstig it cheap uggs for women was mostly Moncler Outlet Store ornamental. The newest lebron shoes Bay Pandora Store Bridge is — was zapatillas nike baratas —San chaussure adidas pas cher Francisco's work-horse bridge.
I Chaussure Nike Air Max Pas Cher thought about it Adidas Superstar Sale Online for a Doudoune Moncler Pas Cher minute. "You guys are right," I Moncler Sale said. "But I don'tthink that's Ugg boots Sale all of it. Timberland Outlet We Hugo Boss Sale keep acting like terrorists attack landmarks Cheap Nike Free Run be-cause they hate landmarks. Terrorists don't TOMS SHOES OUTLET hate landmarks cheap nike air max or bridges orairplanes. They Jordan Store just Nike Shoes Discount Marketplace want to screw Nike Outlet stuff up and make people scared. scarpe nike Tomake terror. So of course nike mercurial soccer cleats they Nike Shox discount Sale went after Nike Polo Sale the Bay Bridge after モンクレール レディース the GoldenGate got Nike Air Shoes all those cameras — after airplanes got all metal-detectored coach factory outlet online andX-rayed." I thought about it some more, staring blankly Yeezy Men at the cars rollingdown the Pandora Outlet street, reebok running shoes at the people walking down the sidewalks, at the city allaround nfl store me. "Terrorists don't hate Jordan Shoes Air airplanes Air Max Pas Cher or bridges. They new pandora charms love Jordan Shoes For Cheap terror."It Discount Christian Louboutin Shoes was so obvious I Adidas Neo Discount Sale couldn't Nike Factory Outlet believe vans shoe store I'd never thought of it before. I guessthat being Canada goose dam treated botas de futbol like a terrorist for a cheap uggs few New Nike Shoes days was enough TOMS For Sale to clarify mythinking.
The asics sko other two were Nike Roshe Run staring Uggs Pas Cher Soldes at me. Moncler Outlet "I'm right, aren't new yeezy shoes I? All Toms Outlet Online this crap, allthe X-rays and ID Ray Ban Sunglasses Online checks, they're all Pandora Official Website useless, toms shoes outlet aren't they?"They nodded Cheap Real Jordans slowly.
"Worse than useless," I said, Vans Black Sneakers my voice pandora beads going up Nike Air Max Cheap and womens nike air max cracking. "Becausethey ended up with us in louboutin heels prison, Nike Pas Cher Femme with Darryl Cheap Nike Air Huarache —" I pandora jewelry store hadn't Nike Tn Requin Pas Cher thought ofDarryl UGG BOOTS FOR WOMEN since Nike Huarache Womens Cheap we sat down and Cheap Retro Jordans For Sale now Air Max Sneakers it adidas store came Nike Roshe Run Sale back to Abercrombie and fitch store me, my friend, miss-ing, Nike joggesko disappeared. Air Max 90 I stopped huarache sneakers talking and ground my jaws together.
"We have to tell our parents," Cheap Nike Huarache Jolu said.
"We should get a lawyer," Vanessa Nike Air Pas Cher said.
I Nike Air Jordan 11 thought of telling my story. Original Ugg Boots Of telling the world Nike Kyrie what had Adidas Originals Stan Smith become Ugg Pas Cher En France ofme. Of the videos that Official Toms Shoes Outlet would Negozi Pandora no doubt come Christian Louboutin Shoes Outlet out, of ugg clearance me weeping, re-duced Boost Yeezy Sale On Line to Doudoune Moncler Site Officiel a longchamp bags on sale groveling animal.Engem se érdekel, hogy mit mesél róla a Google...

hiszen a legelső benyomásaimat ez a dal hűen tükrözi.
https://www.youtube.com/watch?v=Z_9i76Gsp6Q

"Amikor először beszéltem veled, nem akartam hinni a fülemnek"
A beszédhangja rezgéseit hallva, azonnal éreztem, hogy ez a pasi számomra több "kettőnél", aztán amikor megláttam, hú, ez azonnal visszaigazolódott.

De nem járunk együtt!A Google rá a tanúm...

hogy egyetlenegy pasi nevére se kerestem rá az elmúlt hetekben.
Csak azt hiszem, amit látok, illetve hallok, ezért világhálós információkat nem gyűjtök.A virtuális "személyiségrajzok" olvasgatása...

azért is veszélyes, mert az ember lányát elbizonytalaníthatja! (De ha nem olvasgatok róla semmit, mármint a pasiról, akkor csakis a saját benyomásaim lesznek mérvadóak)

Az ilyen "tiszta lapos" szituk előnyeire csak a közelmúltban döbbentem rá.
(Könnyen előfordulhat, hogy eme Heuréka - típusú "felfedezésemnek" már az égvilágon semmi hasznát se veszem, hiszen nem kerekedik ki a dologból semmi, de a tiszta lap esélyét megadom: neki és önmagamnak)

Tapasztalataim szerint: egészen jól "olvasok" az emberek lelkekben ... és csak nagyon ritkán tévedek, ezért az "előzetes szakirodalom" feldolgozására abszolút nincs semmi szükségem.Summa summarum

Virtuális személyiségrajz "olvasgatása" helyett: csakis a saját tapasztalataimra, a saját megérzéseimre óhajtok hagyatkozni és támaszkodni a jövőben, ezért abszolút hidegen hagy, hogy vajon mit látnék róla - mármint a pasiról - a facebookon, illetve egyéb közösségi portálokon.

Ez nem azt jelenti, hogy homokba dugom a fejem, hanem csak azt, hogy elsősorban önmagamnak óhajtok hinni!Nem óhajtok virtuális ablakokon keresztül kukucskálni

Én Google Urat pasikról még véletlenül se faggatom, ugyanis a valóságos tapasztalatok ezerszer többet érnek, mint a virtuális információk.

Ha egy pasiról a VALÓSÁGBAN - teljesen önmagamra hagyatkozva- képtelen leszek összerakni egy valóságos képet (egy személyiségrajzot), az mindenképpen azt jelenti, hogy ismét kapufát lőttem. Ilyesmikkel pedig sokkal célszerűbb egy valóságos közegben szembesülni, mint a világhálón.

Semmiképpen nem óhajtok virtuális ablakokon keresztül kukucskálni utána, azt lesve, hogy:
- mit csinál, hogyan él... mert számomra sokkal fontosabb, hogy mit látok ki én belőle, például akkor, amikor egy térben tartózkodom vele.„Aki keres, az talál” és a „véletlenek nincsenek” törvénye…

mindig működik, ezért minden csaj jobban teszi, ha Google urat soha nem faggatja, illetve a közösségi portálokon nem szaladgál csupáncsak azért, hogy „lábnyomokat” keresgéljen!

Azok a „lábnyomok”, ha egy pasi valóban akar valamit egy csajtól, akkor úgyis arrafelé fognak kirajzolódni a „homokban”, ahol a kiszemelt lány éppen tartózkodik.

Ha pedig egy másik személy felé igyekszik, akkor az utána áhítozó, ácsingázó csaj hiába ráncigálja, és hiába szaladgál utána, mint egy félőrült, mert az áhított pasit megállítani, illetve irányváltoztatásra rákényszeríteni úgysem tudja.

Miért?
Mert az érzelmek energiái örvényszerűek...7 hosszú és keserves esztendő után

Azt hiszem éppen itt az ideje, hogy kikapcsoljam a számítógépem...
Mindenki él, mint hal a vízben, csak rólam feledkezett meg az Univerzum, de oly módon, hogy még egy nyomorult második esélyt se kaptam tőle.

Megértettem, bár k@rva sok időre volt szükségem hozzá, hogy Ádámnál esélytelen vagyok, de azt eléggé elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartom, hogy még egy másik pasi mellett se érezhetem magamat NŐNEK.

Végre felfigyeltem valakire, 7 hosszú és keserves esztendő után, ami még gyászidőnek is sok, de nem úgy veszem észre, mintha az egész Világmindenség összefogott volna azért, hogy végre nekem is sikerüljön valami!Holnap már bizonyára jobb kedvében lesz...

Olyan szeszélyes és kiszámíthatatlan, mint hajdanában Ádám volt, mert én az ilyen típusú pasikat vonzom, kedves Kleopátra! :) Holnap már bizonyára jobb kedvében lesz...

Talán képes lennék arra, hogy meghajlítsam, mint hajdanában a "Vasembert", :) de inkább hagyom, hogy átgondolja a dolgokat!Pipacs, a szerelmed, Mr. Secret megsértett engem...

mert a blogbejegyzésemet kukázta! Gyönyörű egy alak, mondhatom! :) A viselkedése miatt, most távozom és a facebookon lesem a jóképű pasikat!:)

Ádám tegnap sem állt elém egy szép húsvéti köszöntővel, :) de csak azért, :) mert ünnepnapokon másképpen közlekednek a buszok, mint egyébként és szegény nem óhajtott hosszú órákig ácsorogni a buszmegállókban, csatlakozásra várva! :) Csakis ez tartotta vissza, :) mert egyébként minden álma az volt, hogy megkóstolja az én húsvéti mézeskalácsos sütimet!

http://1.bp.blogspot.com/-wAMyYdxZSJE/UUN2H7xELFI/AAAAAAAAA8k/xzKXYLw0x5...

"Nem jöttél el, mással voltál ... ezért a sütik a szemetesbe landoltak"
https://www.youtube.com/watch?v=0BgjQ2bDzbc

**
De jön még a "kutyára" dér, mert keresek egy olyan pasit, akinek autója is van! :)"Még nem veszíthetek" - ismételgettem konokul

Amikor 2010-ben a világhálón kószáltam, néha egyértelműen és tisztán éreztem, hogy nem vagyok ott láthatatlan! Érdekes módon mindegyik megérzésem visszaigazolódott a későbbiekben, csak az Ádám-féle szerelmi vibrálást cáfolta meg az élet!

10 -ből egyszer tévedni, hm, egészen jó arány, de az az egy: felborította az egész életem.
"Még nem veszíthetek" - ismételgettem konokul, de a süllyedő hajómat a vízen tartani már nem tudtam.
https://www.youtube.com/watch?v=0JajD6qvZf0

Hadd egye a rozsda ott, a tenger fenekén ... az idők végezetéig!Kedves Sjcg123!

Köszönöm a hozzászólásodat! :)
Sajnos az illetékesek a véleményüket még nem adták közre, így az érem másik oldalát még nem látta senki.Sjcg123

nike boty dámské
toms shoes outlet
nike jordan shoes
sac coach soldes
canada goose jackets for women
nike shoes
cheap air max outlet
portafoglio michael kors
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
Nike Air Max Cheap
23 is back
Ugg boots Sale
Boutique Ugg
nike joggesko
Coach Bags On Sale
Adidas Superstar
newest lebron shoes
botas de futbol
air force one pas cher
Ugg Button
air jordan
new yeezy shoes
uggs outlet
Jordan Store
Michael Kors Handbags Discount
Moncler Sale
ugg boots for women
goedkope nike air max
Air Jordan News
Chestnut Ugg Boots
Nike Black Friday
ugg clearance
pandora outlet store
Michael Kors handbag discount
nike air max running shoes
Moncler Outlet Online
hogan rebel donna
cheap nike air max
michael kors bags outlet
moncler coats for women
Uggs Pas Cher Soldes
australia uggs outlet
Nike Air Jordan 11
nike sportschuhe
cheap christian louboutin
Timberland skor
Boty Nike Air
hogan scontate
Bottes Ugg Pas Cher
Soldes Ugg
Ugg Pas Cher Femme
cheap uggs
Cheap Michael Kors
Lebron 13
toms sale
Canada Goose Outlet
zapatillas running
Negozi Pandora
Anelli Pandora
Chaussure Nike Pas Cher
Michael Kors handbag on sale
cheap uggs for women
nike air
reebok running shoes
australia uggs outlet
Jordan Schoenen
Pandora Beads And Charms
Womens Ugg Boots
Doudoune Moncler Pas Cher
cheap real uggs
Moncler Jacket Womens
fitflops sale uk
Jordan Sneakers For Sale
pandora online
canada goose sale online
pandora rings
ugg store
Uggs Outlet Store
nike mercurial soccer cleats
chaussure basket homme
Nike Air Max 90
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
canada goose jackets on sale
tru religion jeans
Canada Goose Sale Outlet
pandora beads
abercrombie and fitch store
longchamp bags on sale
chaussures nike pas cher
nike damenschuhe
Ugg Femme Pas Cher
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Cheap Stone Island Jackets
Ray ban sale online
uggs for cheap
nike air jordan pas cher
pandora jewelry store
Original Ugg Boots
zapatos de futbol nike
converse store
Ugg Classic Tall
Nike Pas Cher Homme
Uomo Hogan
official NHL jerseys
Doudoune Femme Pas Cher
Moncler Store
Canada Goose Outlet
coach factory outlet online
Ugg Outlet Online Store
Doudoune Moncler Solde
Toms Shoes For Women
chaussure Nike homme
Michael Kors
pandora bracelet charms
nike schuhe günstig
nfl store
christian louboutin outlet
Air Max For Sale
scarpe hogan outlet
Nike Factory Store
Ugg Homme Pas cher
sac a main michael kors
Nike Store
Nike Air Sneakers
religion store
Doudoune Moncler Site Officiel
pandora charm bracelet sale
huarache sneakers
ugg outlet online
Sheepskin Ugg Boots
Nike Online Store
adidas outlet stores online
womens nike air max
Adidas Shoes Discount Marketplace
Orecchini Pandora
adidas kläder
vans shoe store
ugg boots classic
zapatillas nike baratas
Air Max Femme Pas Cher Soldes
moncler outlet
retro jordans for cheap
Nike Pas Cher Femme
moncler girls
Nike Zapatos
Doudoune Femme Pas Cher
ugg boots outlet online
Canada Goose Official Site
scarpe nike
prada outlet
Canada Goose Coats For Men
nike chaussures
Botte Ugg Femme
nike sneakers
adidas store
Nike Air Max Soldes
Canada Goose Outlet Store
Doudoune Moncler Pas Cher
new jordan releases
adidas outlet
ugg factory outlet
Veste Moncler Pas Cher
Jordan Future
canada goose jacket outlet
Sneakers Nike
chaussures de foot pas cher
zapatilla adidas
Toms Outlet Online
Canada Goose Womens Coats
Ugg Noir Pas Cher
Nike Air Max Boutique
hyperdunk 2014
Stone Island Outlet
Oakley Sunglasses Cheap
Veste Moncler Femme
louboutin heels
nike free
nike sportschuhe damen
ugg boots cheap
uggs for women
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Michael Kors Outlet
moncler jacket sale
Pandora Official Website
Soccer Boots Outlet nike
Ugg Grise Pas Cher
nike tn pas cher
canada goose online store
běžecké boty nike
Air Huarache
adidas schoenen
Oakley Outlet
new pandora charms
canada goose coats
nike sb stefan janoski
Moncler Soldes
ray ban wayfarer eyeglasses
billige nike sko
Air Max Femme
Air Max 90
Ugg Boots On Clearance
Air Jordan Release Date
1219SjcgEj, Secret, Te a szívembe vésted a nevedet...

ezért kénytelen leszek önmagamat meghazudtolni! Később leszek...Hagyom ezt az egészet…

és megpróbálok kiszállni a sztoriból. Nemcsak az Ádámosból, hanem mindegyikből. Eredetileg a Szuperhold napján akartam elbúcsúzni, szépen és tisztességesen, ahogyan illik, de az érzelmi kötelékek visszarántottak.

Szép álmokat!:)

Percek óta a másik csaj egyik vicces megjegyzésén kacagok. Persze másoknak fel sem tűnne, de én tudom, hogy miért írta.

Üzenet:
Hé, csajszi, Évát nevezd mindig Évának, és ne becézgesd, mert Ádám bepipul!Miért én?

Ma ismét a fenti kérdés fogalmazódott meg bennem, miután bekukkantottam a másik lány „házába”.

Secret, drága szerelmem, talán még Te is sokkal jobban jártál volna ővele, mint velem! De a szerelem köztudottan vak… Igaz? :) Az igazságokhoz viszont az is hozzátartozik, hogy a Te felségterületeden - vagyis itt, eme szent helyen - elcsattanó pofonokat is sokkal jobban kiérdemelte volna, mint én, hiszen igencsak merészen utalgatott. :)

Ó, még helyette is én kaptam!? :) Nincs igazság a földön..."Kötetszerkesztés"

Vajon hány weblapon írogatnak még erről a híres Ádámról? Célszerű volna körülnézni, aztán linkekkel összekötözgetni a különböző portálokon olvasható sztorikat. :) De a "kötetszerkesztés" nemes feladatát jobb, ha a Jóistenre bízzák az illetékesek, mert különben könnyedén beleszaladhatnak egy olyan szituációba, mint a fenti....

"2010-ben még egyáltalán nem sejtettem, hogy az én jelentéktelen sztorim „címlapra” kerül".
Valószínűsítem, hogy Ádámot is a büszkeség fogná el, :) ha felfedezné, hogy "regényhőst" csináltam belőle. :)

Ó, egyszer az egyik ismerőse megkérdezte tőle:
- Józsikám, a thesecret. hu portálom véletlenül nem vagy az a híres Ádám!?
Ádám szánt 2-3 percet az egyik sztorira, aztán így válaszolt: "nyugodt lehetsz felőle, hogy Pipacsvirághoz eddig még nem volt szerencsém, szerencsére!"

Persze csak lódítottam, de tutira így történt volna, ha valaki ide küldi.Néha úgy érzem, hogy az egész Univerzum

ujjal mutogat rám, gúnyosan és hahotázva, pedig csak annyi a „bűnöm”, hogy hajdanában beleszerettem valakibe. A sztori valamiféleképpen továbbírta magát, pedig a záró dátuma: 2010.

Valaki belenyúlt abba a történetbe, ami csakis az enyém és Ádámé, és a fene sem tudja, hogy miért: engem hosszú éveken keresztül az orromnál fogva vezetett. Mindezt a thesecret.hu portál lapjain vitelezte ki, de a mai napig sem értem, hogy milyen célból…

2010-ben még egyáltalán nem sejtettem, hogy az én jelentéktelen sztorim „címlapra” kerül.*

Én még a legnagyobb dühömben sem tudtam "széttépni" egy másik embert, hanem bezártam magam után az ajtót, amin korábban beviharoztam, aztán elbeszélgettem önmagammal: "Illik ez tehozzád? Fejezd be, de azonnal"! (Aki nem tudja szánni az ellenfelét, az nem ember, de én átmentem ezen a vizsgán)Csak a testek tudnak egyesülni úgy, hogy nincsen közük egymáshoz

Remélem, hogy nem ez a tételem… mert ugyan mit mondhatnék még a fentiekről!? Mágus uram talán attól tart, hogy a történelem megismétli önmagát, vagyis ugyanúgy őrjöngeni fogok, mint hajdanában, amikor megtaláltam a riválisom lábnyomát.

Ez nagy tévedés, hiszen a csaj gondolatait már jóval korábban is olvastam, mégsem vettem a szívemre… csak a csend, az üvöltő csend tette rá vissza a figyelmem. Időközben sok mindent megtanultam... sorolom...

Riválisok spirituális szinten (lélekszinten) nem léteznek, hiszen a spirituális világban csakis a lelkek rezgései kommunikálnak egymással, ezért senki sem vethet szemet egy olyan lélekre, amivel a rezgései nincsenek összhangban.

A spirituális világban egyszerűen lehetetlen olyasvalakivel kapcsolatba lépni, akinek nincsen köze a másikhoz … és ha ez így van, akkor a féltékenységnek sincs semmi értelme.

Csak a testek tudnak egyesülni úgy, hogy nincsen közük egymáshoz, de a lelkek soha!Tele volt a kert virágokkal...

kényes orchideákkal, rózsákkal, hófehér liliomokkal, de valaki még figyelemre sem méltatta őket, hanem kilépett a kertkapun és leguggolt az árokpartján virító pipacshoz. Nem értem... de valószínűsítem, hogy a választása lélekszintű volt... vagyis az Ő "kis növényhatározójában" az Isten virága megnevezés után egy pipacs volt rajzolva.Mivel tudtam én kitűnni a többiek közül?

No, ezen ha 100 évig agyalok, akkor sem fejtem meg! Bizonyára léteznie kell egy olyan "tulajdonságomnak", ami még számomra is rejtve van, mégis gyémántos csillogású! Elég nagyképű szöveg, holott szerényebb vagyok én már, mint az ibolya, hiszen rettenetesen megtépázódott a női önbizalmam.Az Isten szerelmére kérem…

árulja már el végre valaki, hogy a Mítoszok Palotájában hány pasi epekedett értem!? :) Egyet konkrétan ismerek, :) de rajta kívül – mármint az ördöngös Ádámot kívül- ki szerette volna még megkapni a szívemet és a lelkemet?

Secret Papi, láthatod, és hidd el nekem, hogy nem csalás, nem ámítás, hogy igencsak kapós fehércseléd voltam én néhány esztendővel ezelőtt! :) Áh, szegény Ádám nem is sejtette, hogy egy másik "pasi" (vagy egy angyal, ... vagy az Alvilág Vezére) is versengett értem!

És azt is szeretném tudni, hogy miért éppen értem epekedtek, amikor Mary szőke volt és nádszálkarcsú... és a többiek között: sok szép "baba" volt!A fene enné már meg azt az okos fejedet! :)

No, ilyet is mondtam régen Ádámnak, de a tudtán kívül és csakis szeretetből.

Vele valamiért jobban mertem incselkedni, "kötekedni", mint Papival, mert több visszajelzést, több megerősítést kaptam. Persze ezt nem a fenti, csupáncsak a háta mögött elhangzott, vicces mondatomra értendő, hanem az egész szituációra.Ó, de nagy professzor vagy! :)

Ezt Ádámnak mondtam, amikor a facebook oldalára ma rápillantottam, majd így folytattam: de arra mégsem volt eszed, hogy normálisan lezárj egy kommunikációs helyzetet!

Áh, szoktam vele ilyen gúnyosan beszélni, főképpen akkor, amikor a facebookos posztjainak már a címénél elveszítem a fonalat! :) Bizonyára az irigység hangja ... vagy valami más... hm, én ezt önmagammal nem tisztáztam... talán dühít, hogy egy kivételes intelligenciájú ember: velem nem viselkedett intelligensen az Égszakadás napján!**

Sokáig gondolkodtam itt, mint mindig, hiszen a Mítoszok Palotájának különös energiái semmiképpen sem voltak részemről képzelgések ... és azért, mert Ádámmal kapcsolatban valószínűleg tévedtem, még nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül hagyhatom, hogy a megmagyarázhatatlan történések kapuja mégiscsak ott nyílt ki... no, ezért ácsorgok még sokszor ott... és reménykedek abban, hogy hátha "meglátok" valamit, ami eddig elkerülte a figyelmem.

Gondolati az ácsorgás, nem fizikai, de a belső szememmel is látom a helyszínt.