Negró a kismacska

Amióta az eszemet tudom, imádom az állatokat, legfőképp a macskákat.
Igazán boldog és hálás vagyok, hogy az életemet végigkísérhetik és átadhatom nekik a szeretetet, amit megérdemelnek.
2017. május 9-én Füles nevű anyamacskám életet adott 6 gyönyörű kiscicának. A boldogságtól sírni tudtam volna, ugyanis életemben először élhettem át azt az élményt, hogy láthatom az újszülött cicákat.
Egy héten keresztül amíg ki nem nyílt a szemük csak álltam a kosár előtt és gyönyörködtem bennük.
Alig vártam, hogy elérkezzen a pillanat, amikor végre megölelgethetem őket. Minden nap velük vagyok, a napom jelentős részét betöltik. Élvezem a velük eltöltött idő minden egyes percét, egyszóval mindent megteszek értük, mintha már a második anyjuk lennék.
A képen látható kandúr a Negró névre hallgat és ő az, aki a legközelebb áll a szívemhez. Bizonyára átéltetek már hasonló helyzetet, amikor nem az alapján választotok egy kisállatot, hogy melyik a legszebb, hanem egyszerűen csak a szívetekre hallgatok. Velem pontosan ez történt.
Mikor reggel bementem hozzájuk, mindig ő volt az első aki megrohamozta a kosárka szélét -annyira kicsi volt még, hogy csak az első két mancsát tudta feltenni rá- és nyávogott, de addig amíg ki nem vettem a kosárból. Később a párnát tettem a kosárhoz és megtanult rá felmászni, majd elfeküdt a közepén és remekül érezte magát.
Tudnék még mesélni Negróhoz való kötődésem történetéről, de a lényege az volt az eddigi írásomnak, hogy igazán érthetővé váljon, mekkora szeretetet, boldogságot kapok tőle/tőlük és ez a sok pozitív energia tette lehetővé, hogy ami ezek után történt, megmentse őt.

Július 2-án elmentem a párommal és a barátainkkal gokartozni. Este 8 óra is lehetett már, amikor hazaértünk. Édesanyámék sem voltak otthon. Természetesen az első dolgom az volt, hogy megkeressem a cicáimat, ahogy mindig is tenni szoktam. Öt cica megvolt, de gondolom mondanom sem kell, hogy Negró nem. Kerestük mindenhol, de sehol nem találtuk. Nyugodt voltam, tudtam hogy nem szabad kétségbe esnem. Így hát gondoltam, biztosan csak elbújt valahol. Másnap reggel izgatottan mentem ki az udvarra, hogy láthassam Negrót. Ismét neki álltam keresni, de nem találtam sehol. Én aki mindig pozitív és tudja, hogy a gondolatoknak milyen ereje van egész nap magamba voltam fordulva. Hiába próbáltam jó kedvű lenni egyszerűen nem ment. Másnap reggel boldogan ébredtem, mert tudtam hogy a szomorkodás semmire jóra nem fog vezetni.
Megnyitottam egy képet a telefonomban Negróról és megszórtam varázsporral, boldogságot éreztem és elképzeltem ahogy ez a varázspor rászáll és vigyáz rá, hogy ne essék semmi baja. Ezután elővettem a füzetem és a tollam és 10 áldást írtam róla. Átolvastam őket még egyszer és mindegyik után kimondtam a varázsszót háromszor : köszönöm, köszönöm, köszönöm. Majd eszembe jutott, hogy a Titok utolsó könyvében -A Titok ami megváltoztatta az életem c. könyvben- olvastam egy történetet egy bizonyos Popeye nevű kutyusról, aki elszökött gazdijától és a Titok segítségével visszatért hozzá és hogy szórólapokkal ragasztották tele a környéket.
Azonnal tudtam, hogy mit kell tennem, hiszen ez egy jel volt. Felhívtam szeretett nővéremet, hogy a munkahelyén legyen szíves kinyomtatni Negróról szórólapokat, megfogalmazom én a szöveget, csak legyen szíves kinyomtatni kb. 20 példányban. Mivel kis faluban élek, ezért elegendőnek találtam ezt a számot.
Ő azt mondta, hogy feleslegesnek gondolja, de értem megteszi. Egy pillanatra elgondolkodtam, de tudtam hogy meg kell tennem és azt mondtam, hogy mindenképp végigcsinálom, mert tudom hogy sikerülni fog!!
Miközben beszélgettünk eszembe jutott, hogy nincs ragasztószalagom és nem tudtam, hogy mivel fogom kiragasztani a szórólapokat. Megkértem, hogy ha tud akkor legyen szíves hozni cellux ragasztót, még ha nem is ragad annyira, de több a semminél. Ekkor felpillantottam az ablakpárkányra "véletlenül" és ott volt a szemem előtt a ragasztószalag. Ekkor azt mondta neki, hogy nem kell hozzon semmit, megtalált engem az, amire szükségem van.

Délután 5 óra fele hazaért a testvérem és átadta nekem a szórólapokat. Nagyon izgatott voltam és alig vártam, hogy kiragaszthassam őket a faluban. Édesapámnak is megmutattam őket, de ő azt mondta, hogy feleslegesnek gondolja, természetesen én ezzel nem foglalkoztam.
Legdrágább barátnőm átjött hozzám nem sokkal utána és segített nekem kiragasztani a szórólapokat a testvéremmel együtt. Nagyon boldog voltam, hogy támogatnak és segítenek nekem. Hálás vagyok nekik ezért!!
Utána nem volt semmi dolgom azon kívül, hogy várjak és hogy boldog legyek.
Másnap hajnali fél 6-kor csörgött a telefonom. A testvérem élettársa hívott, de én kinyomtam és azonnal vissza is aludtam, mivel aznap utaztunk volna el külföldre, mivel ott dolgozunk és szerettünk volna még pihenni. Azt gondoltam, csak el akar tőlünk köszönni, mert gondolja, hogy ekkortájt utazunk e. Majd pont amikor már ébredeztem fél 9-kor hívott a testvérem. Ekkor már felvettem és azt mondta, hogy látták a kiscicámat a tőlünk két-három utcára lévő orvosi rendelő előtt. Egy illető kereste a testvéreméket is, mert engem nem értek el telefonon még aznap este, amikor kiragasztottuk a szórólapokat és elmondta, hogy 2 napig ott aludt az orvosi rendelő padján és a bokrokban. Már ez különös volt, hiszen a szórólapra nem írtam oda a nevemet, csak a telefonszámomat, tehát a mai napig rejtély, hogy az az illető honnan tudta, hogy én vagyok a telefonszám tulajdonosa és, hogy ezáltal elérte a testvéreméket.

Azonnal kiugrottam az ágyból és miközben öltöztem a párom megkérdezte, hogy eljöjjön e velem. Természetesen igent mondtam és örültem neki, hogy segíteni akar. Beültünk az autóba és megálltunk az említett orvosi rendelő előtt, majd a kiscicám keresésébe fogtunk.
40 percen keresztül kerestük ott Negrót, minden egyes bokorba benéztünk, szólítgattam és ciccegtünk neki.
Az orvosi rendelő mellett helyezkedik el egy játszótér és a játszótér mellett az alsó iskola. Az egész területet bejártuk, még a szomszédokat is megkérdeztük, hogy nem e tudnak róla valamit, vagy esetleg befogadták.
Épp mikor ültünk volna a kocsiba, hogy haza megyünk csörgött a telefonom. Egy falubeli lány hívott -akit jól ismerek- hogy olvasta a szórólapot és előtte nap egy lány megtalálta az orvosi rendelőnél és neki akarta adni, de neki nem kellett és valószínűleg ő vihette el magával.
Azt mondta, hogy a határ felé dolgoznak a kertben és eligazított bennünket, hogy merre menjünk. Út közben találkoztunk három munkásbácsival és megkérdeztük, hogy hol találjuk ezt a bizonyos kertet. Ők elmagyarázták és el mondtuk nekik, hogy keressük a kismacskámat és, hogy állítólag kinél van. Egyikőjük felhívott valakit és megkérdezte, hogy ott van e az a lány, aki elvitte a macskámat, de természetesen nem mondta el, hogy miért keressük.
Megköszöntük az útbaigazítást és elérkeztünk a kerthez. Beszaladtam és a lány, aki elvitte a macskámat jött felém és kérdezte, hogy "Te ki vagy?"
Mondtam neki, hogy a cicámat keresem és azt mondták, hogy ő vitte el. Erre azt mondta, hogy nála nincs a macskám, ma reggel elment tőlük. Jött az édesanyja is és megkérdeztük azoktól az emberektől akik épp kapáltak, hogy tudnak e róla valamit. Azt mondták, hogy nem, de hívtak engem többször is előző este (akkor este, mikor a szórólapokat kiragasztottam). Ekkor hihetetlennek találtam, hogy a térerő hiánya miatt nem értek el az emberek, pedig kiderült, hogy elég sokan hívtak és ez akadályozta meg azt, hogy már aznap este a kezemben tarthassam a kismacskámat.
Majd a lány, akit először kerestem azt mondta, hogy ő nem tudja, hogy hol lehet a macskám, mert ő BEDOBTA (???) egy lakatlan házhoz. Kértem, hogy mutassa meg, hol van az a ház. Miközben mentünk ki a kertből észre vettem, hogy a párom nincs sehol. Azt gondoltam, hogy megtalálta Negrót. Szólítottam a nevén, de nem láttam sehol, majd az egyik szomszéd néni szólt, hogy a párom lement az alsó utcába, mert ez a néni is megtalálta a kismacskámat, csak ő szintén BEDOBTA (???) egy házhoz, mert abban a házban mindig sok macska van, gondolta az övéké.
Leszaladtam ahhoz a házhoz, ott volt a párom is. Ismerősök laknak abban a házban és tudom, hogy ott mindig eltűnnek a macskák, ráadásul két nagy kutya is lakott ott. Utánunk jött a néni, aki elinvitált a házhoz és elmondta, h a kiskertben kell lennie. Szólítgattam a nevén, de csak másik macskákat láttam a kertben. Féltem is, hogy baja eshetett, hisze annyira pici még, még nem volt 2 hónapos a kiscicám. Közben kijött egy másik néni is segíteni és bekiabáltunk a házba. Senki nem jött ki. Majd 10 percnyi kiabálás után kijött a hölgy, akit ismertem is és mondtam neki, hogy eltűnt a kismacskám, nem e látta. Megkérdezte, hogy "Fekete?". Mondtam, hogy igen. Elmosolyodott és azt mondta, hogy mindjárt hozza. Ő volt az, Negró! A boldogságtól elfogott a sírás. Újra a karjaimban tarthattam őt. Tehén szaga volt és nyálas. Le is volt fogyva kicsit. Azonnal megismerhetett, beszéltem hozzá ő nagyon bújt. Hazafelé, már a nyakláncommal is játszott.

Hazaértünk egyből megismerte otthonát és szaladt az anyukájához, hogy szopizzon. Adtam neki enni és biztosan nagyon éhes lehetett, mert nagyon gyorsan megette az ételét és utána nagyon sokat szopizott. Gondolom két napig nem evett semmit az én drága kiscicám.
Megfürdettem és nagyon sokat aludt, szinte egész nap. Biztosan elfáradt. Este együtt aludtunk el az ágyban.
Most nagyon boldog és örömmel játszanak tovább a testvéreivel.
Az egész család és a barátaim is nagyon boldogok voltak, hogy meglett és hihetetlennek találják a mai napig.
Igazán boldog és hálás vagyok, hogy támogattak és a segítőkész embereknek egyaránt, nem hittem volna, hogy ebben a faluban ekkora az együttérzés és a segítőkészség. Most már ezt is tudom. Hálás vagyok értük.

Ha eddig nem hitettek, akkor higgyetek. Ha nem vagytok eléggé hálásak, akkor gyakoroljátok a hálát és meglesz az eredménye minden területen az életetekben.
Én nem adtam fel és a hála ereje, a szeretet és a hitem megmentette a kis Negrót.
(Rhonda Byrne - A Varázslat)
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!!!So air force one pas cher we

So air force one pas cher we walked. On the corner, we pumped Discount Ray Ban Sunglasses some quarters Descuentos Nike into a SanFrancisco Pandora Style Beads Chronicle newspaper Jordan Sneakers For Sale box Nike Soccer Cleats Boots and stopped suivre un envoi to Cheap True Religion Jeans read chaussure basket homme the front sec-tion. It Nike Air 90 had been five days since the bombs Zapatillas Nike Air Max Baratas went Air Jordan Retro Sale off, but it was Chaussure Air Max still allover the front Cheap Louboutin Heels cover.
Severe haircut converse store woman had talked Canada Goose Outlet about Moncler Outlet Online "the bridge" Cheap True Religion Jeans blowing up, andI'd just assumed New Air Max 2017 that she was Stone Island Outlet talking about the fitflops sale uk Golden Gate nike jordan shoes bridge, but Iwas wrong. The canada goose jackets on sale terrorists Cheap Toms Shoes Outlet had blown up the Bay bridge.
"Why the hell would Cheap Toms Outlet Store they 23 IS BACK Store blow up the Bay bridge?" I Adidas Yeezy Boost 350 For Sale said. Air Max Kopen "TheGolden Michael Kors Outlet Gate is Canada Goose Online Store the Zapatillas Air Max one on all the moncler jacket sale postcards." Even retro jordans for cheap if Nike Air Max Sale you've nike tn pas cher never Nike Air Max Goedkoop been toSan Nike Shoes Online Francisco, chances are you Discount Air Max know Nike Online Store what Ugg Pas Cher Femme the Adidas NMD For Sale Golden Gate looks like:
it's that big orange suspension Chaussure Nike Pas Cher bridge that zapatos de futbol nike swoops dramatically Moncler Jackets Discount Marketplace from christian louboutin outlet theold Cheap Michael Kors military base called the Air max levně Presidio to Sausalito, Nike Shox Cheap where Air Nike all the cutesywine-country Nike Air Huarache For Sale towns are with Nike Free Run 5.0 Womens their adidas outlet scented candle shops and art galleries.
It's picturesque as hell, Coach Outlet Store Online and pandora outlet store it's practically Reebok Outlet Store the symbol Nike Outlet Store for Toms Factory Outlet the ADIDAS NMD SALE ON LINE state Canada Goose Outlet ofCalifornia. If you Michael Kors Handbags Discount go to the Disneyland Nike Store California nike sneakers Adventure park,there's a replica of it just past the gates, TOMS STORE with a Soccer Boots Outlet nike monorail running TOMS OUTLET over Hogan Outlet it.
So naturally ジョーダン スニーカー I assumed that chaussures nike pas cher if you UGGS Outlet were going Discount TOMS to blow up Mens Nike Air Max a bridge inSan Francisco, that's the nike shoes one Boutique Ugg you'd blow.
"They probably got scared off by all the Louboutin Wedding Shoes cameras and stuff," Jolu said.
"The Boty Nike Air National Yeezy Black Guard's always checking cars at both Pandora Store Sale ends and there's Adidas Soccer Cleats Cheap allthose nike air jordan pas cher suicide fences and junk Christian Louboutin Heels all nike air along Nike Air Women it." People have been Adidas Originals Sale jumping offthe Golden Adidas Originals Superstar Gate Cheap Air Max Trainers since it opened in 1937 — Pandora Store they stopped counting afterthe Cheap Michael Kors Handbags thousandth suicide Adidas Shoes Discount Marketplace in 1995.
"Yeah," Vanessa Nike Factory Store said. "Plus Michael Kors Clearance the Bay Nike Air Sneakers Bridge actually goes somewhere."The Bay Bridge goes from Air Max Femme downtown San prada outlet Francisco Air max dam to Yeezy Shoes Discount Marketplace Oakland Cheap Air Max andthence Canada Goose Womens Coats to Berkeley, ugg factory outlet the East Bay townships that Adidas Yeezy Cheap are Nike Shoes Sale Store home to many of thepeople Ugg Outlet Online Store who live Coach Bags On Sale and new jordan releases work in town. Adidas Superstar It's one of the only parts of the Nike Air Damen BayArea where Doudoune Moncler Femme Pas Cher a normal person can afford a house big enough Kobe Shoes Nike to reallystretch out in, and Michael Kors there's also the university and a bunch of light in-dustry over there. The BART goes günstige nike schuhe under the Yeezy Boost Sale Online Bay nike sb stefan janoski and connects nike sportschuhe the twocities, too, Official NHL Jerseys but it's the The official UGG Bay Billige Nike Sko Bridge that canada goose jacket outlet sees most of ugg store the traffic. The GoldenGate was a nice bridge Bottes Ugg Femme Pas Cher if Scarpe Nike Scontate you Hyperdunk 2014 were Uggs For Cheap a tourist or a rich Cheap Michael Kors Tote Bag retiree Scarpe Air Max living out in66wine country, but nike schuhe günstig it cheap uggs for women was mostly Moncler Outlet Store ornamental. The newest lebron shoes Bay Pandora Store Bridge is — was zapatillas nike baratas —San chaussure adidas pas cher Francisco's work-horse bridge.
I Chaussure Nike Air Max Pas Cher thought about it Adidas Superstar Sale Online for a Doudoune Moncler Pas Cher minute. "You guys are right," I Moncler Sale said. "But I don'tthink that's Ugg boots Sale all of it. Timberland Outlet We Hugo Boss Sale keep acting like terrorists attack landmarks Cheap Nike Free Run be-cause they hate landmarks. Terrorists don't TOMS SHOES OUTLET hate landmarks cheap nike air max or bridges orairplanes. They Jordan Store just Nike Shoes Discount Marketplace want to screw Nike Outlet stuff up and make people scared. scarpe nike Tomake terror. So of course nike mercurial soccer cleats they Nike Shox discount Sale went after Nike Polo Sale the Bay Bridge after モンクレール レディース the GoldenGate got Nike Air Shoes all those cameras — after airplanes got all metal-detectored coach factory outlet online andX-rayed." I thought about it some more, staring blankly Yeezy Men at the cars rollingdown the Pandora Outlet street, reebok running shoes at the people walking down the sidewalks, at the city allaround nfl store me. "Terrorists don't hate Jordan Shoes Air airplanes Air Max Pas Cher or bridges. They new pandora charms love Jordan Shoes For Cheap terror."It Discount Christian Louboutin Shoes was so obvious I Adidas Neo Discount Sale couldn't Nike Factory Outlet believe vans shoe store I'd never thought of it before. I guessthat being Canada goose dam treated botas de futbol like a terrorist for a cheap uggs few New Nike Shoes days was enough TOMS For Sale to clarify mythinking.
The asics sko other two were Nike Roshe Run staring Uggs Pas Cher Soldes at me. Moncler Outlet "I'm right, aren't new yeezy shoes I? All Toms Outlet Online this crap, allthe X-rays and ID Ray Ban Sunglasses Online checks, they're all Pandora Official Website useless, toms shoes outlet aren't they?"They nodded Cheap Real Jordans slowly.
"Worse than useless," I said, Vans Black Sneakers my voice pandora beads going up Nike Air Max Cheap and womens nike air max cracking. "Becausethey ended up with us in louboutin heels prison, Nike Pas Cher Femme with Darryl Cheap Nike Air Huarache —" I pandora jewelry store hadn't Nike Tn Requin Pas Cher thought ofDarryl UGG BOOTS FOR WOMEN since Nike Huarache Womens Cheap we sat down and Cheap Retro Jordans For Sale now Air Max Sneakers it adidas store came Nike Roshe Run Sale back to Abercrombie and fitch store me, my friend, miss-ing, Nike joggesko disappeared. Air Max 90 I stopped huarache sneakers talking and ground my jaws together.
"We have to tell our parents," Cheap Nike Huarache Jolu said.
"We should get a lawyer," Vanessa Nike Air Pas Cher said.
I Nike Air Jordan 11 thought of telling my story. Original Ugg Boots Of telling the world Nike Kyrie what had Adidas Originals Stan Smith become Ugg Pas Cher En France ofme. Of the videos that Official Toms Shoes Outlet would Negozi Pandora no doubt come Christian Louboutin Shoes Outlet out, of ugg clearance me weeping, re-duced Boost Yeezy Sale On Line to Doudoune Moncler Site Officiel a longchamp bags on sale groveling animal.cleaning

نصائح لتنظيف الشقق
- وضع جدول او خطة يومية و اسبوعية و شهرية و عليك بالالتزام به .
- يجب ان تجعلى جميع الافراد ان يشاركوكى فى ذلك ، فكل فرد عليه ترتيب سريره و اغراضهالخاصة به و الاتزام بنظام نظافة المنزل .
- عدم تناول الطعام الا فى المكان المخصص لدية و ذلك لتجنب الفوضى التى تتكون فى اقل من دقائق معدودة فمن الخطأ تناول الطعام فى غرف النوم مثلا .
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف بالاحساء
- اجعلى عائلتك على وعى بالنظافة و مشقاتها حتى لا يقوموا باهدار جهدك فهمثلا من يستخدم كوب او طبق عليه ان يقوم بغسيله و تنظيفه و وضعة مكانه و ذلك يجعلهم اكثر نظافة و يجعلك اكثر راحة .
- عدم فتح النوافذ و الشبابيك لفترة كبيرة و ذلك لتجنب دخول الاتربة و التى تتراكم على قطع الاثاث و التحف و غيرها مما يجعلك تشعرين بالتعب و العناء اثناء تنظيف ذلك .
- عدم ترك اى من ادوات الطعام او بقايا الطعام مكشوفة او معرضة للهواء لان ذلك قد يؤدى الى حدوث العفونة و صدور الروائح الكريهه .
- المواظبة على القاء القمامة يوميا و عدم تركها فى الشقة حتى لا تصدر الروائح الكريهة او يتجمع عليها الحشرات .
شركة تنظيف شقق و فلل بالدمام
شركة تنظيف بالقصيم
شركة تنظيف منازل بالدمام

شركة بسمةالامجاد 0554713207التى تعتبر اكبر و اكفئ الشركات فى المملكة السعودية فى مجال التنظيف و هذل لسعيها الدائم لاقتناء اكبر و احدث الآلات و المعدات اللازمة حيث تمتلك جميع ماكينات التنظيف الخاصة بجميع اغراض المنزل مقابل ارخص الاسعار التى تجعلك توفر طاقتك و مجهودك و مالك ،بسمة الامجاد

و ايضا تتبع احدث اساليب التنظيف المتطورة و الذى يسعى دائما خبراء فريق العمل بتجديدها كل فترة غير ان فريق العمل يتكون من خليط من الخبرات العملية و المهنية و العلمية مما يجعلها بفضل الله اقوى شركة تنظيف شقق بالدمام و بالخبر و الرياض و المملكة
شركة تنظيف شقق بالرياض
شركة تنظيف منازل بالرياض
****************************************************