Szerelem kérésre? Igen! Lehet!

Két évvel ezelőtt jöttem rá a Titok erejére. Kiprobáltam kisebb nagyobb dolgokon és összejött. Azon gondolkoztam, hogy ha a tárgyakra müködik akkor emberekre és érzésekre is tud működni? Talán szerelemre is? Megprobáltam és bevált! Jelenleg több mint egy éves kapcsolatom van egy sráccal akit szó szerint megálmodtam és nem csak őt hanem az érzéseket is!

Egyszerű az egész!

Elmesélem, én hogy csináltam: elöször is egy papirra vettem a kéréseim. Leirtam minden kicsi apró dolgot amit úgy tartottam, hogy ha hiányzik akkor akadhatnak problémák a későbbiekben. Elöször kezdtem a külsővel aztán a belső tulajdonságokkal... össz-vissz 20 fontos pontot irtam le.
Figyelem! Minden kis apró dolgot le kell irni amit szeretnél, mert ha nem irod le nem fogod megkapni! Ez fontos!
Miután megvolt a lista már csak elképzeltem magamnak, hogy megvan a társ akivel boldog vagyok és éreztem, hogy jön át az energia. Sokszor magamot kacagtam mennyire átéltem a dolgokat, de a lényeg, hogy SIKERÜLT!

Pár hét múlva elfelejtettem, az egész lista ügyet de észrevétlenül mégis a tudatalattimba megmaradt és folyamatosan vonzottam magamhoz a "kért társat".
A lista irásától eltelt körülbelül 8-9 hónap és a társ megkapott. Érdekes volt, mert akkor sem emlékeztem a listára. A listát pár napja kaptam meg és mostmár mind a 20 pontot kipipáltam :)Nekem is kell!

Nekem is kell ilyen lista secret girl! :-)
Képes vagyok 8-9 hónapnál is többet várni az igazira csak már kapjam meg, mert már sokszor csalodtam.
De nem adom fel!
Köszi az ötletet :-)