Szeretlek az utolsó percig! (Spirituális végrendelet)

Szeretlek az utolsó percig, de egy röpke pillanattal sem tovább!

Ezzel a világos, ugyanakkor teljesen egyértelmű végakaratommal óhajtom a spirituális végrendeletemet nyitni és zárni!

Tisztelettel kérem az Univerzum törvényhozóit, illetve az újjászületés körforgását irányító Reinkarnációs Bizottságot, hogy a fenti kijelentésemet vegyék figyelembe, amikor a jelenlegi földi pályafutásom véglegesen lezárul!

Kérem, hogy amennyiben az égi jogszabályok lehetővé teszik, az újjászületésemtől végleg tekintsenek el és tépjék el az összes olyan karmikus szálat, amik a jelenlegi életem kapcsolatrendszerét alkotják! Sem rokona, sem ismerőse, sem barátja, sem boldog őse nem óhajtok lenni senkinek!

Továbbá szeretném, ha megértenék, hogy életem legnagyobb szerelmével – soha, semmilyen formában és semmilyen körülmények között - nem óhajtok újra találkozni! Bár halálom pillanatának ideje, helye és körülményei még a jövő titka, nagyon szeretnék az összes fájdalomtól, szerelmi bánattól és karmikus kötelektől örökre megszabadulni, amikor a szívem utolsót dobban.

Kérem, hogy semmiképpen ne kecsegtessenek engemet olyan jellegű ígéretekkel, miszerint a következő életemben minden másképpen alakulhat és esetleg még kárpótlást is kaphatok az összes könnycseppemért, keserű perceimért, boldogtalan éveimért, mert ilyen jellegű ígéretek engemet már teljesen hidegen hagynak. Szándékomban áll mindenféle adósságát elengedni azoknak- így a szerelmemnek is - akik a jelenlegi életemet tönkretették.

Természetesen a fenti kijelentésemet: „Szeretlek az utolsó percig, de egy röpke pillanattal sem tovább” a szerelmemnek címeztem, aki nagy valószínűséggel tovább fog élni, mint én, hiszen fiatalabb tőlem. Kérem, hogy sugallat formájában közöljék majd vele, amikor a szemeimet örökre lecsuktam, mert szeretném, ha tudná, hogy úgy hagytam itt ezt a földi világot, hogy revánsot – a következő életeink valamelyikében – nem veszek!

Legyen boldog, sikeres és örömteli a következő élete!

Régebben dacosan ezzel „fenyegettem”: „Többé már nem szeret úgy, hidd el téged senki sem, mint ahogy én szeretlek azóta is szüntelen” , mégis szeretném, hogyha ez megcáfolódna, és a következő életében is rátalálna egy olyan lányra, akinek az iránta táplált szerelme éppoly lángoló és elolthatatlan lesz, mint az enyém. A spirituális tanok szerint, akik komoly érzelmi konfliktusba keveredtek egymással, illetve lezáratlan, tisztázatlan dolgokat hagytak maguk után, mindenképpen találkozni fognak egymással a következő életükben, de ez ellen nekem minden porcikám tiltakozik! Soha többé nem óhajtok a „hóhérom” szemébe nézni, még akkor sem, ha a következő életemben a tekintetével csakis simogat, szerelmesen vágyakozva. Nem tartok igényt az érzelmi kárpótlására, ezért a leghatározottabban kérem, hogy törüljenek ki engemet az életeiből!

Állítólag egy írásos formájú végrendelet csakis akkor érvényes, ha szerzője a leghatározottabban kinyilatkoztatja, hogy szellemi képességeinek birtokában, józan megfontolás után és idegen befolyástól mentesen vetette papírra.

Mivel ez nem egy hétköznapi végrendelet, melyben az anyagi javaimról rendelkezek, úgy gondolom, hogy tök felesleges procedúra, mégis a biztonság kedvéért megfogalmazom a hivatalos záradékot.

A fentieket szellemi képességeim és cselekvőképességem teljes birtokában, komoly számvetés után fogalmaztam meg, semmiféle idegen befolyásnak nem engedelmeskedve, hanem csakis a szívem és a lelkem szavára hallgatva.
A földi törvények szerint továbbá szükséges még az is, hogy a végrendelkező, ha a végrendeletét géppel írta, akkor két tanú együttes jelenlétében írja alá.

Mivel ez egy spirituális végrendelet, úgy gondolom, hogy a tanúk lehetnek olyan személyek is, akik már elköltöztek ebből a földi világból, vagyis a nevüket a népesség nyilvántartás már nem jegyzi.

Én apámat és nagymamámat kértem meg, hogy nevükkel hitelesítsék a soraimat, mert ők már régóta nem tükör által homályosan látnak, hanem oly tisztán, amikre csakis halálunk után képesek az emberek. Ők tudják, hogy olyan hatalmas fájdalomgócokat, lelki sebeket hordozok, amik elviselésére csak igencsak kevesen képesek. Egyértelmű jelét adták nekem, hogy nevüket e lapra ráírják, így hivatalosan minden formai kötelezettségemnek eleget tettem.

Ezt a spirituális végrendeletet nem közjegyzőnél, hanem ezen a spirituális portálon, a thesecret.hu webhelyen helyezem letétbe. Ha időközben a portál megszűnne, akkor is nyoma marad a Virtuális Levéltárak egyikében… legalábbis így remélem!

Személyes üzenetem, amit sugallat formájában – a halálomat követően- kérek eljuttatni a címzetthez:

Ádám, szeretlek az utolsó percig, de egy röpke pillanattal sem tovább, és ha egy mód van rá, akkor örökké a csillagok között maradok. Következő életeidet onnan már nem követem nyomon, de kívánom neked a legjobbakat! Kérlek, még véletlenül se keress, amikor a csillagok között jársz, az újabb leszületésedre várva, és tartsd tiszteletben az én utolsó kérésemet, akaratomat! Köszönöm!

**
Vajon létezik-e reinkarnáció? Tényleg újjászületünk egy új testben? És mi a helyzet a karmával?
Tényleg számíthatunk kárpótlásra? Persze ezeken a kérdéseken is hosszasan eltöprengtem, mielőtt a gépem billentyűzete elé ültem.

A reinkarnáció egyelőre csak egy olyan elméleti feltételezés, aminek létezését csakis a regressziós hipnózisok alanyai, illetve olyan személyek bizonyítják, akik valamiért képesek visszaemlékezni előző életeikre. Tudom, hogy a reinkarnáció sokak számára reménykeltő, egy sokkal boldogabb, egy sokkal kiegyensúlyozottabb következő élet képzetével, de eme képzelgésen én már túl vagyok! Sokkal inkább izgat az a kérdés, hogy vajon befolyásolhatom-e, hogy mi történik velem a halálom után?

Hitem szerint: a halál csupáncsak egy röpke szünet két földi élet között, ezért a lélekvándorlás körforgásából sajnos csak igencsak indokolt esetben képes egy lélek kiszállni. Egyes keleti vallások szerint az újjászületési sorozatok célja: a jobbá válás, az erkölcsi és szellemi tökéletesedés, ami csak sok-sok tanulás, sok-sok tapasztalás által valósulhat meg, ezért számtalan élet szükséges ahhoz, hogy egy ember megszabaduljon attól a karmájától, ami lehetővé teszi a születés és a halál körforgásából való végleges kiszállását.

A tökéletesedésen túl, a karma elvileg arra is hívatott, hogy az igazságosságon ne essen csorba.

Milliószor eltöprengtem már azon, hogy vajon milyen rettenetes bűnöket követhettem el az előző életeimben, amiért oly súlyos árat vagyok kénytelen fizetni a mostaniban, de válaszok nem érkeztek. Állítólag nincs kegyelem, nincs irgalom, és nincs megbocsátás, mert a karma törvénye szerint – ami az Univerzum befolyásolhatatlan törvénye – mindenki azt kapja, amit megérdemel.

Ennek ellenére tisztelettel kérem az Univerzum törvényhozóit, illetve az újjászületések körforgását irányító Reinkarnációs Bizottságot, hogy vegyék figyelembe, hogy véleményem szerint: én már megbűnhődtem a múltat, s jövendőt, ezért a mai napon letétbe helyezett spirituális végrendeletem jogosságát (jogos kérését) ne vitassák, ne írják felül!

Kelt: Secretfalva, 2017. március 12.:)

Ó, milyen hülyeségeket írogatsz Te ide, kedves András! :)
Ha a Tiszába ugrik, akkor Pipacs megüzeni neki: "Szegednél várlak"..

Ha Pipacs visszavonja a fenti végrendeletét, hiszen erre lehetőséget biztosít számára a jog, akkor Ádám valószínűleg a Tiszának megy, a Tiszába ugrik! :)wanglili258@hotmail.com

true religion outlet online
ray ban
fitflop sandals
true religion outlet
adidas yeezy shoes
ralph lauren shirts
pandora charms
nike shoes outlet
cheap jordans
canada goose
oakley sunglasses wholesale
kate spade outlet
cheap nhl jerseys
ugg outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet store
kate spade outlet store
cheap uggs
ray ban sunglasses
nike shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet online
coach outlet store online
longchamp outlet online
coach outlet online
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses outlet
true religion jeans
michael kors outlet
mont blanc outlet
asics shoes
ralph lauren polo
coach outlet
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet online
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
cheap jerseys
nike shoes for men
prada outlet
valentino outlet
michael kors handbags clearance
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
asics running shoes
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet online
valentino shoes
ralph lauren uk
hermes belts outlet
jordan retro
polo ralph lauren
kate spade handbags
mlb jerseys
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
mont blanc pens
yeezy boost 350
true religion outlet
nike shoes on sale
lunette ray ban
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
fred perry
ralph lauren uk
fred perry outlet
pandora outlet
coach factory outlet
prada outlet store
ray ban sunglasses
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
air jordan shoes
pandora outlet store
fitflop sale
giuseppe zanotti shoes
michael kors outlet online
hermes outlet
cheap nba jersey
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet online
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
michael kors handbags sale
coach outlet online
adidas yeezy boost
cheap jordan shoes
polo outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
cheap mlb jerseys
michael kors outlet clearance
fitflops clearance
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
christian louboutin sale
pandora jewelry outlet
michael kors outlet clearance
cheap authentic nba jerseys
ralph lauren
ray ban sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
nike shoes for women
cheap ugg boots
coach outlet
lebron shoes
canada goose jackets
vintage nhl jerseys
mont blanc
ray ban pas cher
canada goose
coach outlet
coach factory outlet
polo outlet
canada goose outlet store
ralph lauren polo
polo outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet online
nike outlet store
mont blanc outlet
mbt shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap uggs
hermes birkin
ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet online
prada outlet store
michael kors outlet online
pandora jewelry
kate spade outlet online
nike outlet store
christian louboutin shoes
canada goose
coach factory outlet
polo shirts
michael kors outlet clearance
cheap ray bans sunglasses
polo shirts
nike air jordan 4
fitflop sandals
mont blanc
air jordan shoes
ralph lauren outlet
michael kors outlet
true religion outlet
oakley sunglasses
kate spade handbags
ralph lauren uk
coach outlet online
prada outlet online
coach outlet store online
ray ban sunglasses outlet
adidas outlet online
lacoste clothing
lacoste shoes
canada goose outlet
lacoste shirts
mulberry handbags
nba jersey
ralph lauren
valentino outlet
ralph lauren
cheap ray bans
nhl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet
true religion jeans sale
valentino outlet store
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store online
michael kors outlet online
adidas outlet
cheap nike shoes
polo ralph lauren pas cher
coach outlet online
cheap ugg boots
pandora charms
pandora rings
cheap jordans for sale
nfl jerseys
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren pas cher
nike outlet store
oakley sunglasses
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
mont blanc outlet
kate spade bags
asics outlet
michael kors outlet online
adidas yeezy shoes
mont blanc pens for sale
coach factory outlet
cheap jordans
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
ed hardy clothing
fred perry clothing
michael kors outlet
michael kors outlet online
pandora jewelry
giuseppe zanotti outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
fitflops sale
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren outlet
ralph lauren shirts
prada outlet
oakley sunglasses
cheap ugg boots
ugg boots
polo outlet
pandora jewelry
coach outlet
yeezy boost 350
ralph lauren polo shirts
christian louboutin outlet
coach factory outlet
coach outlet online
canada goose
ugg boots
kate spade handbags
nike outlet
coach outlet online
ralph lauren outlet
mlb jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
coach factory outlet
nike shoes
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
air jordan 4
canada goose outlet
air jordan shoes
coach factory outlet
pandora bracelet
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
ed hardy outlet
longchamp
adidas nmd r1
michael kors outlet
coach outlet
christian louboutin uk
coach outlet store online
nike trainers
canada goose outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet online
coach factory outlet
pandora bracelet
nike factory outlet
michael kors outlet
adidas outlet store
coach factory outlet online
coach outlet online
nike shoes for men
michael kors handbags
mbt outlet
coach outlet online
fred perry polo shirts
coach outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet online coach factory outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
air jordan 4 retro
michael kors outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
prada outlet stores
kate spade outlet online store
fred perry polo
mont blanc pens
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
cheap mlb jerseys
mcm bag
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
christian louboutin
fitflops sale clearance
oakley sunglasses for men
michael kors outlet
true religion outlet store
michael kors outlet store
polo ralph lauren
mulberry uk
oakley sunglasses wholesale
cheap jerseys wholesale
adidas outlet
valentino outlet store
polo outlet
coach outlet clearance
mcm backpack
ralph lauren
ed hardy
nike shoes
polo outlet
longchamp outlet store
michael kors outlet online
fitflops sale clearance
michael kors outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
adidas shoes
ralph lauren
christian louboutin sale
michael kors outlet
mont blanc pens
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
adidas yeezy boost
true religion
giuseppe zanotti sneakers
mbt shoes
true religion outlet store
michael kors outlet online store
fred perry shirts
michael kors outlet online
ralph lauren uk
coach outlet online
lebron james shoes
ralph lauren uk
kate spade outlet store
mbt shoes outlet
adidas shoes for women
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses on sale
air jordan retro
michael kors outlet stores
polo ralph lauren outlet
nike outlet
mbt outlet
adidas shoes for men
nike outlet
ray bans sunglasses outlet
uggs outlet
kate spade bags
yeezy boost
adidas yeezy
kate spade purses
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
canada goose jackets
yeezy shoes
nike shoes
oakley sunglasses
valentino shoes
puma shoes
nike outlet store
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
michael kors outlet
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
cheap mbt shoes
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
puma outlet
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordans
nike shoes outlet
coach outlet store online
moncler outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses
kate spade outlet
yeezy boost
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
michael kors outlet
adidas yeezy
nike outlet store
michael kors outlet
cheap jordans for sale
christian louboutin
polo ralph lauren
lacoste polo
mont blanc pens
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
fred perry clothing
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
mlb jerseys
longchamp outlet
mont blanc outlet
longchamp handbags
fred perry polo
canada goose outlet
ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren
hermes outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
polo ralph lauren
ralph lauren
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
fred perry polo shirts
ralph lauren polo
michael kors outlet online
canada goose jackets
nike shoes
ray ban sunglasses
jordan retro shoes
yeezy boost 350 v2
true religion jeans
ralph lauren polo
ugg boots
coach outlet store online
canada goose
jordan shoes
pandora outlet
adidas nmd
michael kors
ray ban sunglasses for men
fitflops sale
canada goose
cheap oakley sunglasses
nike outlet
nike shoes
polo ralph lauren outlet online
coach outlet online
polo outlet
pandora jewelry sale
20170620wanglilichenlina20170614 michael kors

chenlina20170614
michael kors väska
thunder jerseys
coach factory outlet
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
toms outlet
mac cosmetics outlet
ralph lauren polo
rolex watch
michael kors outlet
beats by dre
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
michael kors handbags
oakley canada
michael kors uk
mbt shoes
clarks shoes
michael kors outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
prada outlet
michael kors bags
prada bags
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
coach outlet
vans shoes
michael kors handbags
coach factory outlet
michael kors canada
louis vuitton outlet
occhiali ray ban
nfl jerseys wholesale
adidas shoes
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
coach factory outlet
borse louis vuitton
true religion sale
hermes belt
yeezy 350
burberry outlet
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
cleveland cavaliers jerseys
michael kors handbags
cheap mlb jerseys
retro jordans
coach handbags
coach purses
christian louboutin
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
abercrombie and fitch
burberry outlet
warriors jerseys
jordan femme pas cher
michael kors outlet
ralph lauren outlet
cheap jerseys
adidas stan smith
burberry outlet
montre rolex
michael kors taschen
ralph lauren uk
rolex watches
adidas yeezy boost 350
ray ban solbriller
adidas stan smith
michael kors taschen
louis vuitton outlet
michael kors taschen
chelsea jersey
kate spade outlet
coach outlet
louboutin pas cher
nike outlet
christian louboutin uk
ray ban sunglasses uk
louis vuitton outlet
coach outlet
lunettes ray ban
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
instyler max
nike football boots
louis vuitton outlet
knicks jerseys
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
converse shoes
miami heat jerseys
ray ban canada
louis vuitton outlet stores
vikings jerseys
michael kors outlet
nike roshe run pas cher
coach factory outlet
adidas stan smith shoes
michael kors handbags
cheap basketball shoes
salvatore ferragamo
coach factory outlet
gucci outlet online
longchamp outlet
yeezy boost 350
new balance shoes
omega watches
vans shoes
pandora jewelry
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
ray ban zonnebril
birkenstock outlet
michael kors canada
michael kors handbags
cheap nfl jerseys
jordan 8
michael kors väska
jordan 4
ray ban solglasögon
adidas yeezy boost 350 v2
coach outlet
michael kors veske
oakley sunglasses
longchamp pas cher
ugg outlet
adidas yeezy
prada sunglasses
bengals jerseys
adidas yeezy boost 350
timberland boots
chaussures christian louboutin
ralph lauren uk
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
timberland boots
coach outlet
hermes uk
scarpe hogan
vans store
michael kors taschen
fred perry outlet
nike outlet store
columbia sportswear
ugg boots
pandora charms
polo ralph lauren
coach outlet
Ugg støvler
hermes outlet
oakley store
timberland boots uk
lebron shoes
adidas nmd r1
kobe shoes
canada goose sale
mcm outlet
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
air jordan 14
michael kors uk
toms outlet
true religion jeans
christian louboutin uk
kate spade outlet
tory burch outlet
adidas football boots
nike soccer shoes
pandora jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
rolex submariner
replica watches
replica rolex watches
ray ban sunglasses
rolex datejust
coach outlet canada
ray ban sunglasses
adidas soccer shoes
christian louboutin outlet
tory burch
ray ban wayfarer
michael kors handbags
gucci handbags
hermes handbags
louboutin outlet
polo ralph lauren
bulls jerseys
manolo blahnik
giuseppe zanotti
christian louboutin shoes
jordan 3
the north face
the north face
michael kors
timberland boots
sac louis vuitton
polo ralph lauren outlet
coach outlet
adidas outlet
gafas ray ban
polo ralph lauren outlet
christian louboutin uk
cheap snapbacks
ray ban sunglasses
burberry outlet online
michael kors outlet
nhl jerseys
kate spade
michael kors handbags
yeezy boost 350 v2
nfl jerseys cheap
ferragamo belt
canada goose jakke
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
jordan 13
yeezy boost 350
pandora rings
toms wedges
louis vuitton belt
michael kors outlet
salomon shoes
asics shoes
nfl jerseys cheap
north face
clarks shoes
polo ralph lauren
michael kors
louis vuitton purses
mavericks jerseys
coach factory outlet
christian louboutin
adidas neo
spurs jerseys
louis vuitton handbags
yeezy 350
clarks outlet
kate spade outlet
michael kors uk
true religion outlet
patriots jerseys
michael jordan shoes
oakley sunglasses
kate spade outlet
louboutin pas cher
polo ralph lauren
michael kors outlet online
pandora jewelry
louis vuitton
adidas yeezy
louis vuitton outlet online
nike outlet
ralph lauren uk
michael kors handbags
michael kors handbags
sac longchamp
calvin klein jeans
columbia sportswear
ugg boots
jordan retro
oakley vault
seahawks jerseys
the north face
broncos jerseys
clippers jerseys
ray ban eyeglasses
rolex watches for sale
polo ralph lauren
coach outlet
converse shoes
vibram fivefingers
polo ralph lauren
burberry sale
kate spade handbags
prada outlet online
air max
fitflops outlet
christian louboutin shoes
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
nike outlet store
rolex watches
ralph lauren
beats by dr dre
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
fitflop sandals
retro jordans
ralph lauren
michael kors outlet
longchamp handbags
nike running
giuseppe zanotti shoes
polo ralph lauren
toms shoes
jordan 6
ralph lauren outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet
oakley sunglasses
celine handbags
coach outlet
celine outlet
rolex datejust
nike air max pas cher
ed hardy clothing
timberland outlet
louis vuitton outlet
cheap jordan shoes
the north face jackets
moncler jacke
ray ban sunglasses
wizards jerseys
pittsburgh steelers jerseys
ralph lauren outlet
polo outlet
christian louboutin
michael kors taschen
kobe shoes
michael kors canada
ferragamo shoes
adidas nmd
christian louboutin outlet
adidas yeezy
tommy hilfiger outlet
michael kors tote
supra shoes
oakley sunglasses
fitflops sandals
asics shoes
burberry handbags
adidas yeezy
coach outlet
michael kors
louboutin shoes
michael kors outlet
cheap jordans
ralph lauren
nike outlet
ugg boots
manchester united jersey
coach factory outlet
michael kors handbags
air jordan
christian louboutin outlet
oakley vault
mcm outlet
columbia outlet
oakley sunglasses
mlb jerseys
michael kors outlet
under armour outlet
tory burch outlet
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
snapbacks wholesale
polo ralph lauren
gucci shoes
retro jordan shoes
fitflop sale
tory burch outlet
seahawks jerseys
kd shoes
boston celtics jerseys
yeezy 350
chenlina20170614Tegnap...

k@rvára elegem volt már mindenből, s azt kérdeztem Istentől: "hány esztendővel óhajt engemet még megajándékozni!?"Az elmezavar taktikája :)

A lenti hozzászólást valószínűleg a "kedvesem" írta:)
Hm, megmondom őszintén, hogy hajdanában lényegesen sokkal többet néztem ki belőle, de bizonyára az elmezavar taktikáját alkalmazza. :)20170602lck

20170602lck
juicy couture tracksuit
adidas shoes
ferragamo outlet
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
adidas wings shoes
michael kors outlet
cartier watches for sale
ray ban sunglasses uk
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
links of london jewellery
polo outlet
longchamp handbags
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
true religion jeans
coach outlet
cheap jordan shoes
coach outlet
coach outlet
cartier watches
pandora outlet
vans outlet
prada outlet
rolex orologi
jordan shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses
kobe shoes
gucci bags
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
louis vuitton borse
tory burch outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses uk
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
salomon outlet
polo outlet online
christian louboutin outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
soccer jerseys wholesale
michael kors outlet online
michael kors canada
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap jordan shoes
los angeles lakers
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
hermes birkin bag
michael kors uk
polo outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors outlet
mlb jerseys
tory burch outlet online store
polo outlet stores
kd shoes
cheap jordans free shipping
coach outlet
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
chrome hearts outlet
instyler
cheap jerseys wholesale
coach outlet online
rolex watches outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses sale
coach outlet clearance
michael kors outlet online
louis vuitton outlet
polo outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
chrome hearts
foamposite shoes
polo ralph lauren
mbt shoes outlet
mizuno shoes
cheap mlb jerseys
louis vuitton
nfl jerseys
coach factory outlet
air max 2015
polo ralph lauren outlet
coach outlet
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet
true religion outlet uk
coach outlet online
pandora charms sale clearance
ysl outlet online
birkenstock shoes
ferragamo shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
mulberry handbags sale
cheap football shirts
hollister clothing store
air max 90
coach outlet online
michael kors outlet online
polo outlet
rolex uk
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
sac louis vuitton pas cher
oakley sunglasses wholesale
yeezy boost
louis vuitton
nike air max
rolex watches
ralph lauren polo
louis vuitton outlet store
mbt shoes
burberry outlet sale
tory burch outlet online
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
true religion outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
polo outlet stores
oakley sunglasses wholesale
camisetas futbol baratas
canada goose uk
louis vuitton outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans sale
hermes outlet
longchamp outlet
coach outlet online coach factory outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren shirts
michael kors outlet
louis vuitton uk
pandora jewelry
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
polo ralph lauren
reebok shoes
louis vuitton
coach outlet clearance
louis vuitton outlet
polo shirts
michael kors outlet online
mulberry handbags
polo ralph lauren
adidas nmd runner
polo pas cher
michael kors handbags outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet clearance
ferragamo shoes sale
pandora jewellery
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
nike store uk
coach outlet online
michael kors handbags
kobe bryants shoes
rolex outlet
adidas shoes
michael kors outlet clearance
adidas shoes
nike uk store
michael kors outlet clearance
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
coach outlet
michael kors factory outlet
cheap ray ban sunglasses
cleveland cavaliers jerseys
kate spade uk
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
michael kors outlet stores
coach outlet online
ecco outlet
reebok shoes
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp
longchamp
cheap ray ban sunglasses
cartier watches for women
fitflops uk
louis vuitton outlet
cheap replica watches
fitflops
prada sunglasses for women
mulberry outlet
adidas outlet
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
adidas outlet
kate spade uk
michael kors outlet
fitflops sale clearance
coach outlet
coach factory outlet
fitflops sale clearance
oakley sunglasses sale
cheap jordans
rolex watches
puma shoes
michael kors outlet
michael kors wallets for women
air max 90
coach factory outlet
michael kors uk
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
mlb jerseys
michael kors outlet clearance
coach outlet online
cheap ray bans
polo outlet store
tory burch outlet stores
oakley sunglasses wholesale
gucci outlet online
coach outlet online
cheap nfl jerseys
coach outlet
adidas shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
nike outlet online
nike shoes for women
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
michael kors outlet clearance
louis vuitton
fitflops
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet stores
mcm backpacks
michael kors uk
coach factory outlet
nike shoes uk
cheap jordans for sale
christian louboutin uk
cheap ray bans
gucci outlet online
nike trainers
michael kors outlet
nike trainers uk
true religion jeans
nfl jersey
polo ralph lauren
ralph lauren
cheap nike shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
true religion jeans outlet
christian louboutin sale
ralph lauren outlet
burberry canada
burberry outlet store
coach outlet store online
coach outlet online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
coach factory outlet
nike roshe run
Nike Free shoes
michael kors outlet store
kate spade
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
birkenstock shoes
swarovski crystal
coach outlet store online
mac cosmetics sale
new balance outlet
gucci outlet online
michael kors outlet clearance
pandora outlet
Basketball Shoes
michael kors outlet clearance
rolex watches for sale
tods outlet online
louis vuitton bags
adidas uk store
fitflops
cheap oakley sunglasses
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
polo ralph lauren
nike trainers
nike shoes
kate spade handbags
ralph lauren uk
longchamp handbags
tory burch outlet online
nike shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
coach outlet store
ray-ban sunglasses
coach outlet
bottega veneta outlet online
coach outlet store online
lacoste shirts
louis vuitton outlet
coach outlet store online
swarovski outlet
nike free running
coach factory outlet
coach outlet online
nike blazer pas cher
mbt shoes outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet clearance
louis vuitton
nhl jerseys wholesale
giuseppe zanotti shoes
coach outlet
ralph lauren
longchamp outlet
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors outlet online
coach outlet online
kobe 9 elite
louis vuitton
kate spade outlet online
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
gucci outlet store
swarovski jewellery
prada outlet online
marc jacobs sale
gucci borse
louis vuitton handbags
swarovski jewelry
longchamp handbags
ray bans
michael kors outlet clearance
ray-ban sunglasses
snapbacks wholesale
hollister shirts
air max 90
true religion jeans
coach outlet
true religion uk
gucci outlet online
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
supra shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet store online
fitflops sale clearance
coach factory outlet
ralph lauren
louis vuitton outlet online
jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store online
ray ban sunglasses outlet
herve leger dresses
longchamp outlet online
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
coach outlet
nike air huarache
louis vuitton uk
hermes outlet store
ralph lauren polo
coach outlet online
mulberry handbags sale
lacoste outlet
true religion outlet
michael kors outlet
true religion jeans
michael kors handbags
air force 1 shoes
cheap ray ban sunglasses
soccer cleats
coach factory outlet
ferragamo shoes
mont blanc outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
air max 90
ed hardy outlet
cheap oakley sunglasses
cheap soccer jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
cheap jerseys wholesale
ferragamo outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
hermes belts
louis vuitton outlet
kate spade handbags
michael kors outlet
mont blanc pens
cazal outlet
nike roshe run
coach outlet
ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
omega outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
outletkatespade.us
cheap oakley sunglasses
christian louboutin
nfl jerseys
true religion outlet
tory burch outlet online
gucci outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses wholesale
cheap nba jerseys
cheap jordans
valentino shoes
fred perry polo
nike air huarache
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
mulberry bags
nike air max 90
coach outlet online
coach handbags outlet
coach outlet
roshe run
ralph lauren outlet
nike outlet store
nhl jerseys
nfl jersey wholesale
michael kors outlet store
canada goose jackets
tory burch outlet online
nba jerseys wholesale
lebron shoes
louis vuitton handbags
burberry outlet store
ray ban wayfarer
cartier watches
converse shoes sale
michael kors outlet
michael kors outlet online
cartier outlet
coach outlet online
true religion canada
michael kors handbags
coach outlet online
adidas nmd
michael kors uk
ralph lauren polo
louis vuitton outlet online
mulberry handbags
yeezy boost 350
nfl jersey wholesale
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags clearance
christian louboutin sale
prada outlet
louis vuitton
coach outlet online
swarovski uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
nba jerseys
christian louboutin shoes
coach outlet store online
louis vuitton
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
mulberry uk
michael kors outlet clearance
20170602lckAkkor voltam bolond én

amikor belementem a bugyuta, óvodásszintű, mégis veszélyes érzelmi szerepjátékodba, kedves Ádám!

Egy normális nő bele sem szeret egy olyan töketlen fószerbe, aki csak elméletben (és képzeletben) mer félrelépni! :)
https://www.youtube.com/watch?v=aKs49cCB05MNéha jól jönne a segítséged!

"Ádám, utazz már le hozzánk, aztán az egyik hölgyeménynek mondj 1- 2 olyan kedves bókot, :) amilyet csakis Te tudsz! :) Szeretném látni, hogy utána a csajocska köpni-nyelni sem tud!

Látod, néha jól jönne a segítséged!" Ezt Pipacs üzeni!Szótagra stimmel

"A haiku három sorból, összesen 17 szótagból áll, sorainak szótagszáma 5, 7, 5."

Fekete éjfél (5)
felhőt úsztató égbolt (7)
elaludt a fény (5)

Sápadt csillagok (5)
lustán cammogó idő (7)
kísértet kopog (5)

Riasztó álmok (5)
bénult test és értelem (7)
szétfoszlott létem (5)

Éltem nincs tovább (5)
a lét veszi kabátját (7)
… akkor hol vagyok? (5)

Az idő végét (5)
keresem önmagunkban (7)
s nem üt az óra. (5)

Szétrohadt élet (5)
már nagyon terhemre vagy (7)
tűnj a pokolba! (5)

A szerző bizonyára igencsak keserű pillanataiban vethette papírra a fenti sorokat.

Forrás: a videó közepéből emeltem ki: https://www.youtube.com/watch?v=OGPFv2ESsfYVerstanilag holnap leellenőrzöm a videó közepén...

olvasható "gyönyörű" verssorokat, amiről a videó szerzője azt állítja, hogy haiku formában íródtak.
De csakis holnap számolgatok, elemezgetek, mert most pokolian álmos vagyok! ! :)

A haiku japán versforma, amely egyben lírai műfaj is.
A haiku három sorból, összesen 17 szótagból áll, sorainak szótagszáma 5, 7, 5. Hagyományosabb típusa egysoros. Rímtelen;(az európai nyelvek számára idegen módon) moraszámláló ritmusú vers. (enciklopedia.fazekas.hu)

https://www.youtube.com/watch?v=OGPFv2ESsfY
Egyébként megáll az eszem ezen a videón!A linket valaki kicserélte…

mert korábban – egy másik secretes lapon – Pipacs tutira nem ezt adta közre! Emlékszem rá, hogy az övé egy tök sima verzió volt, nem pedig ez!
https://www.youtube.com/watch?v=OGPFv2ESsfY

Amikor ide áthozta, talán észre sem vette, hogy a videó kezdőképei „Őt” mutatják, amikor egyik cigarettáról a másikra gyújtott, ó még 2010-ben, illetve 2012-ben Ádámka ablaka alatt.
A „haiku formájú” versek pedig – amik a videó közepén olvashatók-100 százalék, hogy nem voltak benne a Pipacs által eredetileg linkelt Apostol-nótában!

Persze a fenti videó alatti hozzászólók között is szép számmal akadtak olyanok, aki hajdanában – pár esztendővel ezelőtt – magukra véltek ismerni, de a linkcsere bizonyossága 99, 99 százalék!

Fontos ez? Már nem... csupáncsak érdekes!Végre kimondtad, hogy "nékem ebből már elég"!Változtass a hozzáállásodon!

Ezt mantrázd!

"Az idő söpörje el majd
Az emlékedet,
Ahogyan elfújja,
Ha kell, ha nem
A szél a falevelet"

Ihász Gábor - Elsöpri a szél: https://www.youtube.com/watch?v=JFNxDp6TBdM

A "majd" szót törüld, mert az késlelteti az eseményeket és helyette így fogalmazz!
"Az idő söpörje el az emlékedet, ahogyan elfújja szél a falevelet!"Sirályok sírnak, mint én...

https://www.youtube.com/watch?v=LGotaLop_9I

Soha nem akadt itt egy olyan ember, aki védelmemre kelt volna... például "apád", drága Secret, pedig én a szívem összes szeretetét ide hoztam.

Remélem, hogy a támadóm ma este boldog és elégedett mosollyal tér nyugovóra.
Szép álmokat kívánok mindenkinek!Tudod, nem sírok én, csak sűrűn hull a könnyem...

Volt egy fiú, és volt egyszer egy lány: https://www.youtube.com/watch?v=E3WHDPAz_eISecret, szeretlek az utolsó percig!

Bár én mindig őszinte szeretetből voltam itt, és úgy ápoltalak, mint a Kis herceg a rózsáját, észrevettem, hogy „Valaki”, aki a vezérlő szobád ajtaját is nyitni tudja, mindent elkövet, hogy lelkembe taposson. Valószínűsítem, hogy tettének célja „eredj már innen a francba” üzenet tudomásomra hozása.

Tegnap este - egy képcserével - amit szóvá is tettem, először bizonyította, hogy belső ember, aztán ismét a külső megjelenésemre vonatkozó gúnyos bejegyzést dobta bele a legutóbb olvasott bejegyzések dobozába.

Könnyű emberekre bélyegeket ragasztani: te sánta vagy, … te meg púpos … vagy nyúlszájú, nagy orrú, dagadt, bandzsi, sebhelyes és sorolhatnám még tovább, de egészséges lelkületű felnőtt általában ilyeneket nem tesz, hiszen nem a külső alapján ítél.

A másik ember csorbaságát könnyű kigúnyolni, de általában lelkileg csorbák, sérültek azok, akik ilyeneket tesznek.

A SZERETET hosszan tűrő … és én mindig annyira ragaszkodtam hozzád, hogy átléptem a gúnyos támadásokon, sértéseken , de a tegnapi nagyon megviselt.

Hosszú hónapok óta gyógyszeres „mankókkal” járok, vagyis már nem csak repülni nem tudok – a törött „szárnyaim” miatt- hanem lépegetni sem, csak mankókkal.

No, a belső secretest mindez legkevésbé sem érdekli, hanem üt-vág, amikor eszébe jut.

Secret, szeretlek az utolsó percig, de Pipacs virtuális „ütőereit” ma este átvágom, hogy ne rugdossák, ne gúnyolják tovább!

Hogy kinek mit vétett, én nem tudom.
Hogy kinek milyen érdekeit sérti, szintén rejtély számomra, de ez így nem mehet tovább!

Ha neked fontos Pipacs, akkor tudod, hogy hol találod, hiszen az e-mail címét ismered!
Ha még szükséged van rá és nem kolonc a nyakadon, akkor megkeresed és visszajön, mert SZERET téged, hiszen az én lelkem egyik darabja… de ha nem keresed, akkor abból is érteni fog!

Én anyagi áldozatot is hajlandó vagyok érted hozni, ha a pénztárcám megengedi, és bármi mást, hiszen erősen kötődöm hozzád, de Pipacs rugdosását nem tűrhetem tovább, hiszen közvetetten, rajta keresztül ENGEMET - aki a lelkét is kitette teérted – bántanak!