Titoktudó fiatalok

Sziasztok fiatalok!
Ezt a fórum témát szükségesnek tartottam, mert biztosan, sok-sok fiatal érdeklődő, vagy már tapasztaltabb fiatal van köztünk, beleértve engem is, akiknek megannyi tapasztalatuk és kérdésük van. Ezeket itt meg tudnánk osztani egymással, ugyanis én is kíváncsi vagyok, hogy a " mai fiatalok" mennyire gondolkodunk másképp, és mennyien vagyunk. Szerintem nekünk van a legnagyobb feladatunk itt, nekünk kell nagy dolgokat tennünk mert mi összefogva óriási dolgokra lehetünk képesek. A jövő, szinte tőlünk függ :)

Egy történetet osztanék meg mindenkivel:

Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa neki, milyen szegény emberek is vannak, és hogy a gyermek meglássa a dolgok értékét, és felfogja azt, hogy milyen szerencsés családban él. Egy egyszerű falusi család házában szálltak meg, ahol egy napot és egy éjszakát töltöttek. Amikor a vidéki út végén tartottak, az apa megkérdezte fiát.

-Nos, mit gondolsz erről az útról?
-Nagyon jó volt apa!
-Láttad, hogy némelyek milyen szükségben és szegénységben élnek?
-Igen.
-És mit láttál meg mindebből?
-Azt, Apa, hogy nekünk egy kutyánk van, nekik négy. Nekünk egy medencénk van otthon, ők meg egy tó partján laknak. A mi kertünket lámpák árasztják el fénnyel, az övékére pedig csillagok világítanak. A mi udvarunk a kerítésig tart, az övéké addig amíg a szem ellát. És végül láttam, hogy nekik van idejük beszélgetni egymással, és hogy boldog családként élnek. Te viszont, és Anyu egész nap dolgoztok, és alig látlak titeket.

Az apa csak fogta a kormányt, vezetett csöndben, mire a kisfiú hozzátette:
-Köszönöm Apa, hogy megmutattad, hogy milyen gazdagok is lehetnénk....

No ez az, ami nem tanítható.Szia :)

Kedves Dorcus! Igazad van, a mi felelősségünk változtatni ezen és egy emberhez méltóbb jövőt formálni. Nem könnyű, de minden jótettért megkapjuk a jutalmat a maga idejében. Köszönöm a bejegyzésed, elgondolkodtató! :)

Egyre jobban:
DaniKedves Dorcus!

Köszönöm!
Jó volt ezt olvasni:)A legjobb úton jársz,ha már

A legjobb úton jársz,ha már ezenn az oldalon vagy :):)

Itt vagyok. A Titkot 2008 januárjában láttam először, egy ismerős mondta, hogy keressek rá a neten. Rátaláltam, megnéztem. Tavaszra már megjött a könyv is. :) Az első megtestesülés június elején történt. Akkor részt vettem egy nyereményjátékon, ami egy kvíz volt. A főnyeremény egy csocsóasztal volt. Úgy voltam vele, hogy ha minden nap kitöltöm, nagyobb lesz az esélyem, mert lehet, hogy más nem annyira kitartó. (3 hétig tartott.) Aztán egy nap leültem a kanapéra, és vizualizáltam. Behunytam a szemem, magam elé képzeltem a szobába, és egy haveromat is, ahogy "dicsekszem" neki. Alig egy hét múlva jött a telefon, hogy nyertem, és azóta is ott áll, ahol elképzeltem. :)

Ezenkívül abban az időszakban találtam egy jó egyetemet, ami megfelelő számomra.

Nyár óta van már hálakövem is, amit szinte mindig magamnál hordok: ha a kezembe kerül, és érzem, mindig visszaterel a helyes útra. :)

Egyre jobban! :)Én is itt vagyok...

Sziasztok,

Kicsit megkésve ugyan de én is itt vagyok :) Bár ahogyan elnézem túlkoros vagyok hozzátok (27 éves vagyok), viszont mindenki annyi idős amennyinek érzi magát, nem? Ez esetben én 13 :)

Viccet kicsit félre téve, ha elolvassátok az első napló bejegyzésemet, akkor kicsit megismerhettek. Alapvetően olyan ember vagyok aki folyamatosan keresi helyét a világban. Nagyon sok embert ismerek, nagyon sok dologgal foglalkozom, ha úgy tetszik akkor nagyon sok világot ismerek. De valahogyan egyiket sem érzem igazán a magaménak. Csak most nem rég jöttem rá -talán most volt itt az ideje- hogy valójában nekem kell megteremtenem a saját világomat. Úgyhogy mostanában ezen fáradozom..várjuk. legalábbis én :)

várjuk. legalábbis én :):)

Hello, én is itt vagyok, nemsokára jelentkezem pár sztorival.sziasztok! örülnék, ha

sziasztok! örülnék, ha beszélgethetnék meg mehetnék ide-oda hasonló érdeklődésű emberkékkel, mint én magam. éppen tegnap kértem ezt. remélem él még itt ez a fórum, és fel vehetjük majd a kapcsolatot ;) írjon, aki csak akar! ;) (amúgy én egy 23 éves lány vagyok) szép estét! :)Szabad rálátás, közös teremtés :)

Sziasztok! :)

Nekem szinte még az a hihetetlen, hogy van ilyen topic, kifejezetten a fiatalokkal kapcsolatban! Én ugyanis sajnos még nem ismertem eddig hasonló, vagy a spiritualitással ismerkedő fiatalt, ezért azzal a nagy reménnyel írok ide, hogy valóban "rátok találhatok"! :)) (22 éves lány vagyok)
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, mennyit tudtok "érni" pár netes levélváltással vagy ilyesmi, én bevallom, nekem az már rég kevés, hogy a neten "okoskodjak", én valódi kapcsolatokat szeretnék teremteni, hozzám hasonlóbb embereket Megismerni, -s egyáltalán, bizonyságot szerezni arról, hogy léteznek ilyenek!! Mert már nagyon szeretném, nagyon magányos vagyok...

Ezért hát írjon bárki bátran, persze az is, aki nem ismerős spirituális téren, csak mondjuk nyitott, és benne lenne velem nagyon Új dolgokban! Nagy előny lenne, ha nem lenne tőlem szinte mindenki, akivel pedig esélyem lenne szép közös hangot találni, túl messze, de az hogy egy zemplénit vagy borsodit találjak, még valami "varázslattal" is nehézkes lehet... de ha igazán megtaláljuk a közös hangot, nem lesz akadály!!! (Barátságokra és közös csoda-teremtésre gondolok - formabontóan Szabad módokon... :) (jó megoldási lehetőség: kölcsönös vendégségek-sok idő Együtt-sok öröm)
És a Zene. Zene átélés, meditálás, Zenélés, gőzkiadás pl. dobolással, ordítással :)) -a legNagyobb élmények, amikhez Itt a kulcs!!!!! Csak meg kell teremtenünk! ;) Bátran, nyitottan, beengedve e végtelen örömöt és szabadságot ! (sok-sok tervem van...:)

(egy másik megfogalmazásban itt, a 2. és 3. bekezdés: http://www.thesecret.hu/node/2256#comment-157926

Elfogadó Szeretettel: AmaniA Nap legjobb hire!

Szivesen elbeszelgetnek en is hasonlo temakrol barkivel! :)Csevegés

Vegyetek fel msn-re aki szeretne valamit el mondani:)
Msn:carlos_Tom@freemail.hu
Facebbok katt = http://www.facebook.com/profile.php?id=100002336614218erre vártam :)

Én is beszállnék és nagyon szívesen segítek ha tudok valamiben! :D:)

Heló :)):)

Érdekel.Mindenkinek ajanlom

Mindenkinek ajanlom figyelmebe ezt a pozitiv affirmacios videot :)

http://www.youtube.com/watch?v=GzhtE-PkSA8Nagyon orulok a

Nagyon orulok a valaszaitoknak!
KovacsDani, remek otletet adtal nekem, komolyan :). Nekem is van egy egyszeru feher polom, amire mondjuk en nem szamot szeretnek irni, viszont ra akarom nyomtatni azt a feliratot, hogy: Mindent megkapok, amit csak akarok. Vagy, hogy "Hiszek onmagamban!" Amugy koszi a biztatast, megprobalom megegyszer a dolgot. Amugy kepzeljetek, ma a 10 evvel fiatalabb ocsemnek probaltam elmagyarazni ezt az egeszet :)... szegeny ketsegbe volt esve nehant rossz jegy miatt. Miota elmondtam neki, sokkal jobb a hangulata. Nektek van kisebb testveretek? Neki probaltatok mar ezt elmagyarazni?

Kedves rixia: nekem az a velemenyem a tars bevonzasaval kapcsolatban, hogy talan ketsegeid vannak felole, ezaltal blokkolhatod a megvalosulasat. Nekem egyszer sikerult bevonzanom tudatosan egy sracot az eletembe. Egy taborban voltunk, es egyszer csak megpillantottam. Egybol megakadt rajta a szemem. Akkor mar nem ovlt kerdeses, hogy megismerkedem vele. Csodaval hataros modon egy csoportba osztottak minket. Innen mar csak egy lepes valasztott el tole. Megkertem a baratjat, hogy segitsenek nekem valami munkaban. Onnan nem volt megallas :), egesz nap egyutt logtunk, egyutt neztuk meg a vb dontot, setaltunk hosszakat, sokat beszelgettunk, es aztan meg ket-harom honapig ugyanez ment...de utana hirtelen megszakadt :). Szoval, sikerult bevonzanom, de aztan vege lett.. de nem haragszom erte. Csodalatos nyarban volt reszem altala, szoval semmikepp sem tudnek haragudni... Mai napig beszelunk. Mivel eleg tavol vagyunk egymastol, reg talalkoztunk. De sosem lehet tudni, valamikor talan meg lesz belole valami :). Nem tudom, hogy te hogy vagy ele, de en nagyon egyszeruen el tudom fogadni, hogy valami nem sikerul, vagy elmulik, nem ugy alakul ahogy szeretnem a sraccal, egyszeruen tovabb lepek, es varom az uj lehetosegeket. Kozben nagyon jo modszer arra, hogy nagyon roviden elfeledkezzem rola az a full program. Mindig el vagyok foglalva valamivel, szoval meg ha akarnekse tudnek rajta abrandozni, keseregni vagy ilyesmi.
Remelem megertetted, amit akartam mondani :).
Tovabba meg ami szerintem felkelti a ferfiak figyelmet, az a vidamsag a jokedv es a kedves mosoly. Ha ezek megvannak, biztosan nem maradsz egyedul :). Tapasztalatbol tudom. Remelem segithettem.

Megegyszer koszonom a valaszaitokat, tovabbi szep napot mindenkinek es sikeres hetet!:)
Udvozlettel es szeretettel, Bogiegy kis levél

Sziasztok. Elsősorban szeretném elmesélni, hogy én hogyan ismerkedtem meg a titokkal. Négy éve élek Budapesten, alapjában véve vidéki lány vagyok. A négy évemből 3 évig egyedül éltem egy albérletben. Mondanom sem kell, hogy nagyon magányos voltam. Két éve felköltözött a nővérem is, akit nagyon szeretek és két hónapja már együtt is lakunk. Na itt változott meg az életem. Mindig is tudtam, hogy valami nem klappol a csajjal, mert mindig olyan furcsán beszél és számomra ismeretlen dolgokat hablatyol össze-vissza. (Most már nem is olyan ismeretlen).
Nagyon sokat lógtam az interneten, állandóan bújtam az e-mailt, és mindig láttam, hogy van egy oldal, ami napi rendszerességgel meg van nyitva. Eleinte nem foglalkoztam vele, de aztán annyira érdekelt, hogy mi van benne, hogy egy nap megnéztem.Itt akadtam rá a Titok filmre. Megnéztem. Nagyon fura volt, mert alapjában nem hittem ezekben a dolgokban, de azok az emberek....
Haza jött a nővérem és mondtam neki, hogy figyi te láttad már ezt a filmet?
A válasza: nem, mert ő ezt már mind tudja és ő eszerint él.
Furcsállottam is, hogy miért van az, hogy neki minden sikerül, nekem meg szinte semmi. Hát ezért. Mert ő tudja és akarja. Elkezdtem hát én is alkalmazni a technikát. Mondanom sem kell, hogy nagyon nehéz. Eléggé kalandozós természetű vagyok és az összpontosítás nagyon nehezen megy, de van úgy, hogy sikerül. A munkámban előléptetésre számíthatok. Már közölték is velem. Ha jól csinálom és beletanulok, akkor feljebb kerülök. És persze miért ne csinálnám jól? Hiszen akarom és hiszek magamban.
Egyetlen egy dolgot nem tudok megoldani. Ez a legnehezebb. A társ kérdése. Nem tudom bevonzani magamnak azt a férfit, akire igazán szükségem van. Sokat gondolkodtam azon, hogy talán azért nem, mert ő nem az ideális személy a számomra. De ha erre gondolok akkor az fog megvalósulni. Ez az a probléma egyedül, amit nem tudok kezelni. Pedig tudom, hogy akkor megváltozna az életem.
Köszönöm, hogy mindezt leírhattam.
Sziasztok.Válasz:D

Én a legjobb barátomtól hallottam róla és az első benyomásom az volt h végre valami amivel biztos gazdag és boldog leszek.Barátnőmet és egy másik barátomat is rátudtam venni h nézzék meg és mind a ketten felfogták h miről szólt és hisznek is benne.A barátnődnek pedig mutass egy olyan dolgot amit elértél a vonzás törvényével valamilyen kisebb célt.Én például úgy győződtem meg igazán erről h még nyáron csináltattam egy mezt amire a 72-es számot rakattam rá és azóta mióta benne van a tudatomba ez a szám azóta mindenhol megjelenek, be vonzom magamhoz,dolgozat 72össz.pont szám,matek feladat végeredmény 72,72 csatornánk van otthon amit még soha nem is vettem észre csak most.Észre kel venni ezeket.
Remélem tudtam segíteni.
Minden jót!!:D:)WOW, mar vagyunk nyolcan:)

WOW, mar vagyunk nyolcan:) orulok nektek:) orulok, hogy ratok talaltam:) meseljetek el, hogyan talalkoztatok a TITOK-kal?:) Mi volt az elso benyomasotok? Tudtatok-e masokat is ravenni, hogy nezzek meg a filmet vagy, hogy olvassak el a konyvet? :)
Erdekelne, hogy ti hogyan is latjatok ezt az egeszet :). Erdekes modon nekem epp egy olyan baratnom emlitette, aki mai napig nem hisz ebben a dologban, es nem tudom, hogyan tudnam neki elmagyarazni, hogy igenis letezik...mindig kitalal valami ellenervet. Tudnatok segiteni? Ti megtudtatok gyozni masokat a Vonzas torvenyerol:)
Csodas estet nektek!
Udvozlettel es szeretettel,
BogiKérdés??:D

egyépként ..mit csinálnánk vagy még is miről szólna ez az egész??:DKérdés??:D

egyépként ..mit csinálnánk vagy még is miről szólna ez az egész??:D-

Szíves örömest ! :) Jó volna más értelmes embrekkel beszélni:)...

Én is szívesen csatlakozok a csapathoz! :)(:

Hát, én is itt lennék.. :DÉn is örülök ennek a

Én is örülök ennek a kezdeményezésnek, szerintem nagyon jó ötlet és fontos is. :)vééégre:D

Úgy örülök, hogy elinditottad ezt:) hálás köszönet érte:) Gyerünk, hóditsuk meg a Világot!:D

Én is szívesen beszállok:DDbármiben ahogy időm engedi nagyon szívesen segítek:DSzívesen beszállok a

Szívesen beszállok a mozgalomba :)-

Én pedig köszönöm, hogy megtaláltam ezt az oldalt. :)