Hála (1.)

Hálás vagyok a sok jóbarátért, akikkel együtt játszhattam, bulizhattam, táncolhattam, akik meghallgattak, biztattak és bátorítottak.
Hálás vagyok a sok játékért, különösen a piros pöttyös labdáért. Hálás vagyok a mesekönyvekért, és a csodálatos mesékért. Hálás vagyok a nagypapámnak, mert felolvasta őket.
Hálás vagyok az álmaimért, amelyek általában szépek.
Hálás vagyok a sok játékkutyáért, akiket nagyon szerettem. Hálás vagyok a műanyag rókámért, akit ropival etettem, meg a plüss rókámért is, aki a hintaszékben aludt. Hálás vagyok a Piszkos nevű játékkutyámért, akit apával együtt sokat sétáltattunk a lakásban és csokit tömtem az orrlyukaiba, mert nagyon szerette a csokit. Hálás vagyok Kutyaanyóért, aki minden kutya édesanyja volt, és nagyon sokat szeretett mesélni. Hálás vagyok a sárga-barna fülü kutyámért, meg Fülesért, a kalapos kutyámért, akiket mindenhova magammal hurcoltam. Hálás vagyok a kis fa vázáimért, akiket szintén ropival etettem, miközben anya engem etetett. Hálás vagyok a türelmükért. Hálás vagyok a játékmacskákért. Hálás vagyok Kölyökért a nagy játékmacskámért, aki együtt aludt velem. Hálás vagyok a babáimért, akiket fésültem, öltöztettem és tanítónénist játszottam velük.

Címkék:

HozzászólásokLehet egy szemtelen kérdésem? :)

Secret Papi, Te kívül szoktál együtt hálni!? Jaj, egy kicsit megfeledkeztem magamról ... visszavonva!Én azt is szeretem, ha valaki

Én azt is szeretem, ha valaki hálás. Meg ha ketten együtt vagyunk hálásak. Mert az már olyan, mint az együtthálás... :-DDDe aranyos! :)

De aranyos! :)Hálás vagyok, mert ezt leírtad. :-)

Jó érzéseket okozott. :-)