Harmadik típusú találkozások

UFONem ufókat láttam...
Esküszöm nem!
Két éve is volt már, hogy szem elől tévesztettük egymást. Ő jobbra ment én balra, míg nem egy virtuális kacsintás folytán újból találkoztunk.
Persze tisztáztuk a helyzetet, és a legnagyobb fatalitása a dolognak, hogy valami apró bolondságon értettük egymást félre. Az egyik így gondolta, a másik meg amúgy. Elég volt egy kis sms, és mind a kettő azt feltételezte a másikról, hogy amaz valószínűleg megsértődött rá, vagy már nem is akarja folytatni a barátságot. Hát jót nevettünk egymáson, mikor kiderült az igazság, hogy csak félreértettük egymás szavait. Elég ritka az olyan kapcsolat mint a miénk. A legtöbben fejrefordulnak tőle, amikor elmondom. Mindíg kapok rá megjegyzést, vagy érzem ahogy gyanakszanak a hátsószándékra az egészben. Pedig nincs benne semmi ilyen. Csak megbízunk egymásban.
Szóval majd megbolondult, hogy eltűntem, én meg megbolondultam, hogy nem motorozhatok.
De tegnap délután újból együtt viháncoltunk meztelenül a stégen Délegyházán, ami annyit jelent, hogy csak barátok vagyunk, és így érezzük jól magunkat. Hagyott időt, és türelmes volt velem, sőt azt se erőltette volna, hogy oda menjünk, csak legalább motorozzunk együtt. Neki komoly kapcsolata van, és a mi kapcsolatunk egyáltalán nem is működhetne bizalom nélkül. Megdicsérte, ahogy viselkedek a motoron, sőt majdnem kaptam egy csokis masszázst is, de mondtam, hogy ehhez, most lusta vagyok.
Végre barnulok, és nem kell szoliba se mennem. Nem szeretem a mű napot.
Tegnap hazafelé gurulva, csodás naplemente volt. Mélyvörösen izzó hatalmas napkorong bujdokolt a láthatáron.
Bennem csak egy kérdés volt, hogy mi az az összhang, mi az a megértés?
Létezik olyan?
Aztán haza értem.
Bekapcsoltam a gépet, és kiderült, hogy közben rengeteg kacsintást kaptam.
Aztán megszólítottam az egyik kacsintót...
Egészen másfél óráig beszélgettünk, és nem bírtuk abbahagyni.
Sőt már gondolatban Rómáig gurultunk motorral együtt.
Hát ez olyan giccses...minden út Rómába vezet...
Na jó akkor először menjünk a Balatonhoz...
És igazi összhang volt közöttünk, és vágyak, meg szikrák.
Tegnap megértettem mi az az összhag, mi az a megértés, és hogy tényleg létezik olyan.
Csak egymás hangját hallottuk az éterben, ahogy mindkettő vágyakozva azt kiáltja egymás felé:
Én téged meg akarlak ismerni!

...ezek a harmadik tipusú találkozások...

Címkék:

Hozzászólásoka titok

gyöngyi vagyok és nagyon örülök hogy rátaláltam erre az oldalra . a titok cimü könyvet én filmen láttam és nagyon megfogott és hiszek benne azota már 3könyvet is elolvastam az elsö a kulcs majd a vonzás hatalma és a válasz cimü könyvek .ugy voltam velük hogyha elkezdtem olvasni nemtudtam volna letenni.ennek a könyvnek van még 7sorozata ugytudom de lehet hogy tőbb is van én naponta legalább is ha van idöm szoktam meditálni és olyan gyakorlatokat ami növeli az energiámat.ha valamit elakarok érni azt leirom de ugy mintha már megtörtént volna és ez már kétszer bevált nagyon hálás voltam érte boldog ság és nagyon örültem neki szivesen várom bárki hozzá szolását véleményét vagy ha hasonlo dolog történt bárkivel szép napot mindenkinek üdv gyöngyi