Koncert ajánló

Ebben az írásban egy folyamatosan frissülő koncert ajánló van, amiben több ezer magyar zenekar koncertidőpontjai találhatók meg. És mindig épp amikor olvasod, akkor a legfrissebbek... hogy mi a Titka? :)

Na, nem lesz nehéz, elmesélem. Ez egy egyszerű kód, amit te is beilleszthetsz bárhová, fórumokra, saját weboldaladra, blogodba, és ott is mindig a friss koncertajánló lesz látható. Akár megyére vagy zenei stílusra is szűrhető. Érdekel?

Ez a koncertajánló doboz elérhető a MyMusic címoldalán: www.mymusic.hu

A benne lévő koncerteket a zenekarok töltik fel, több ezer zenekar a saját időpontjaikat... Nézd, így néz ki, ezek épp a mai és holnapi koncertek:

Koncert ajánló

Ha te is szeretnél ilyen ajánlót beilleszteni az oldaladra, vagy a blogodba, akár műfajra vagy megyére szűkítve a koncerteket, megteheted a www.mymusic.hu oldalán található - bal felül lévő - koncertnaptár alatti BEÁGYAZÁS gombbal.

És még azt hitted, hogy az ágyat veti be mi? :) Na nem... azt azért nem tudja. :D

Szép napot és jó szórakozást ha koncertre mész!

A.

HozzászólásokÓ, ezt feltétlenül megnézem, csak nem ma este!

https://www.youtube.com/watch?v=UCcdPjH2LAs
Secret Papi pipacsszínű nyakkendőt kötött, ami semmiképpen nem lehet véletlen! No, ebből balga következtetéseket is levonhatnék, :) de nem teszem, hiszen láttam róla olyan fotókat, ahol pipacsszínű ruhás lányok koszorújában állt, vagyis a csajokkal akart színösszhangot!

Ettől függetlenül: végignézem, meghallgatom és még lájkolni is fogom!Én Bob herceg híres nótáját kértem :)

de ez is nagyon tetszik! https://www.youtube.com/watch?v=7OCzZc344BgÓ, ettől a Secret Admintól mindig hasra esek

mert ezerféle dolgot csinál!
http://www.mymusic.hu/cikk.php?id=15021#

Papi, festettem a faladra egy szép pillangót, amely hangjegyfűzért húz maga után! Láttad már?:)

köszönöm az oldalajánlót, jónak tűnik.a mymusic.hu oldalán :) ott

a mymusic.hu oldalán :) ott több mint 3000 zenekarnak van bemutatkozó oldala, és aki ott regisztrál, mint zenekar, az tölthet fel koncertidőpontokat - természetesen ingyenesen.

Lépések:
1. a www.mymusic.hu főoldalán jobb felül regisztráció (előbb még magánszemélyként),
2. e-mailben kapott linken a megerősítése,
3. belépve az oldalra lehet a PROFIL menüben, a saját adataim oldalon alul a szerkesztett zenekarok résznél van az új zenekar felvitele LINK, itt kell az új zenekart létrehozni,
4. ha létrejött a zenekar, akkor megjelenik 11 új menüpont, amivel a zenekari tartalmakat lehet feltölteni, ott a listában a 6-dik a koncertidőpont feltöltés.

lehet ezen kívül persze videót, dalszövegeket, képeket, híreket, MP3-at is feltölteni és megosztani.
ha nem a zenekar hivatalos képviselője vagy, akkor rajongói oldalt is lehet létrehozni, illetve a regisztráció típusánál lehet szórakozóhelyként, tehát helyszínként is profilt létrehozni :)