Popper Péter hagyatékára szállt 2012-ben a Lélekpillangó

Záróeseményéhez érkezett a nagyszabású kezdeményezés, átadták a hétvégén a 2012. évi Lélekpillangó Életműdíjat. A mozgalom célja hogy az önismeret útján egyre több ember jusson el odáig, hogy boldog és harmonikus életet élhessen. A szombati díjátadón kiderült hogy a 2012. évi kampányban Dr. Popper Péter életműve kapta a legtöbb szavazatot a közönségtől, ezzel együtt felesége, mint az Életmű örököse vehette át Gáll Gregor szobrászművész alkotását, a Lélekpillangó szobrot és az alapítóktól a közel egymillió forint összegű adományt, melyből országos filmvetítő körutat szerveznek az író előadásainak eddig még nem látott felvételeiből.

Dr. Popper Péter a közönség szavazatai alapján Szepes Máriát és Biegelbauer Pált megelőzve kaphatta meg a 2012. évi elismerést az emberek boldogságáért tett munkájáért. Az ünnepélyes díjátadóra 2012. május 19-én a Boldogságnapon került sor.

A Lélekpillangó életműdíj jövő évi jótékonysági alapját mostantól Magyarország első közösségi bankja, a MagNet bank kezeli.

Popper Péter eddig még nem látott előadás felvételeit tudja a felesége, Zolnai Laczkó Katalin ebből az adományból eljuttatni az ország számos pontjára. Az adomány teljes összege 841.200 Ft, melyet a Lélekpillangó közösségi vásárlásaiból a támogató előadók adományoztak az alapnak. A legnagyobb támogatást B. Nagy Magdolna tanácsadó adta. Az alapítók V. Szabó Noémi szentendrei festőművésznő felajánlását, a Lélekpillangó című festményt adták át a legbőkezűbb támogatónak.

A Boldogságnapon interaktív csoportot tartott többek közt Carla Galli az ismert pszichológus és Christian Darnel tréner záró előadásából mindenki megtudhatta, mi a „Lényeg”.

Az alapítók már a 2013-as programot tervezik. Az egyik alapító, Gáspár Katalin laptulajdonos elmondta, hogy hatalmas igény mutatkozik Magyarországon az önismeretre, a mozgalomhoz már most, az első évben, néhány hónap alatt százezrek csatlakoztak, tízezres tömeg vált aktívvá.

Szilágyi Imre, közgazdász, a másik alapító a MagNet bankkal közösen olyan pénzügyi konstrukció kidolgozását tervezik, melyben az életműdíj alap évről évre növekvő értéket képezhet.

A fotókat Almási Krisztina készítette.

Még több kép az esemény facebook oldalán >>> www.facebook.com/lelekpillango

HozzászólásokVálaszok :)

A karikagyűrű hiányából még nem lehet biztos következtetéseket levonni, ugyanis:
- lehet, csak a pénztárcájába rejtette (aki a pénztárcájába rejti, az görbe utakon jár)
- lehet, hogy épp a szerelme monogramját vésik bele egy műhelyben (azt gyűrűhúzás előtt szokás)
- lehet, hogy csak papír van, de gyűrű nincs (egy üzletember külsőségekre is sokat ad)
- lehet, hogy allergiás (… no, ez előfordulhat, de ő nem vonzz be ilyesmiket az életébe)
- lehet, hogy elgurult (… ó, ez tetszik) :D
- lehet, hogy áttetsző vagy láthatatlan matériából készült (… ez könnyen elképzelhető, hiszen nagy Mágus)

Réten, réten...: https://www.youtube.com/watch?v=q0iaAdMl4BM
Nagyon szerencsés lesz az, akinek a mi Papink gyűrűt húz (vagy húzott) az ujjára.Kedves Kezdet, rátapintattál a lényegre!

"Pipacska, látod? Borostás és a nyakkendője piros mint a ruhád. Pont ahogy szereted".
http://m.cdn.blog.hu/le/lelekpillango/image/IMG_2027.JPG
(... és az ujján nem látok gyűrűt)