Tudás => Tudatosság => Teremtés => Boldogság

A tudás hatalom, a tudás a mai kor legfontosabb építőeleme, a tudatosság pedig nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az ember boldoguljon az életben. Elmúlt már az az idő amikor ösztönökből jó döntéseket lehetett hozni. Megváltozott a világ, már a ráció és a pénz irányít, és ha valaki nincs tisztában azzal, hogyan működik mindez, akkor azt sem fogja érteni hogy miért kerül nehéz helyzetbe, pedig mindent jól, becsületesen, és szeretettel végez...

Ébredjünk rá, hogy a rendszer ismerete - azaz a játékszabályok ismerete - elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjuk őket jól alkalmazni, és becsületes, szeretetteli élet mellett sikeresek legyünk, sőt, tisztességes módon vagyont építsünk magunknak és családunknak, szeretteinknek.

Ehhez ad óriási segítséget a Lélekpillangó tudáscsomag, melyben olyan anyagok kaptak helyet, ami hozzásegít ahhoz hogy kiigazodjunk a mai modern Élet rejtelmeiben, és előttünk legyen az a térkép - szabályrendszer - mely segítségével nekünk már csak végig kell menni az úton.

Ezt a térképet is tartalmazza a csomag, mely telis-tele van hasznos, gyakorlatban használható kézzelfogható tudással. Nagyon fontos hogy miután megvetted a csomagot, ne hagyd a polcon pihenni. Ezek nem holmi letölthető anyagok, hanem nyomtatott könyv, és 2 db DVD mely több mint 20 tudásanyagot - videókat, hanganyagokat, és PDF formátumú olvasnivalót - nyomtatható könyveket, tartalmaz, mellyel nem csak saját, de családod tudását (pl. Pénzmesék mely a gyerekek pénzügyi intelligenciáját növeli!) is növelheted. Nézd meg mit tartalmaz a csomag, és annak ismeretében döntsd el hogy számodra mely tudások érik a legtöbbet!

Szeretettel mutatom a linket, ahonnan több is kiderül erről:
www.lelekpillango.hu/lelekpillango/sw

Ne feledd: "A tudás hatalom!"

HozzászólásokCD -t majd személyesen kérem!

"Jótékonysági vásár Boldogságdalok CD-ért
Bagdi Bella, Kövi Szabolcs, Enrico, Bye Alex, Pásztor Anna és még sokan mások."

Forrás: https://hu-hu.facebook.com/lelekpillango

Kedves Lélekpillangósok, a Jótékonysági vásár céljáért magam is tenni szeretnék! Holnap az utalást megejtem, de a CD-t személyesen szeretném majd átvenni, amikor felétek járok!

(Erről van egy elképzelésem, s ha az Univerzum teljesíti, akkor boldog leszek a Boldogságdalok Cd- mel együtt)A pillangó-hatás tényleg létezik :)

A pillangó-hatás tényleg létezik, :) mert ma is óriási hatást gyakorolt rám a Lélekpillangó facebook-os oldala!Megtaláltam, mindent láttam!

Mit? A Lélekpillangó Sátort, ahol ma gondolatban többször is jártam.
Persze csak a facebook -on, de így is jó, mert nagyon kíváncsi voltam rá!

https://hu-hu.facebook.com/lelekpillango

A 2014-es csomag pedig hamarosan az enyém lesz, mert ami késik, az nem múlik!Lélekpillangós csomag

Álomkeresőtől kaptam egyszer egy hanganyagot. Olyan rendes volt, hogy nem számolt fel érte semmit.

Meghallgattam néhányszor, de utána megfeledkeztem róla.

Most annak a gondolatával játszom, hogy rendelek magamnak egy Lélekpillangós csomagot, de tudom előre, hogy a kezdeti fellángolásom hamar alább hagy, ... és hagyni fogom a polcon pihenni. :)

Viszont nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit írt Admin!
S előtte a Háen könyvét is elolvasom!Saját vélemény

Véleményem szerint nem a tudás a hatalom, hanem a bölcsesség, de ezt sem nevezném hatalomnak.

Másik véleményem pedig a sorrendről alkotott, miszerint első a BOLDOGSÁG - az abból létrejövő TEREMTÉS, majd a teremtés általi TAPASZTALÁS.

Harmadik véleményem pedig az, hogy ne a világ felfogása szerint éljünk, mert annak a felfogásnak látjuk a következményeit, nélkülözés, szegénység, félelem, kapzsiság, stb. Jézus egyik tanítása volt, miszerint "Élj a világban, de ne a világból." Egy másik és legfontosabb, hogy amit teszünk azt a szeretetből tegyük. Nem a szeretettel, hanem a szeretetből. Az érzelmi irányító rendszernek amiről a Titok c. filmben is beszélnek, vagy annak a folytatásában az Iránytűben, az az érzelem a szeretet. Rhonda Byrne Az Erő című könyvében folyamatosan arról beszél, hogy a szeretetet érezzük folyamatosan, a szeretet legyen a vezérlő rendszerünk.
Megjegyzem a világ félelem alapon működik, tehát élhetünk benne, de belőle.

Kellemes napot kívánok mindenkinek!Remek csapat!

Szívből gratulálok mindenkinek!
(De leginkább neked, kedves Admin és Háennek, mert titeket ismerlek).