Adó 1% - Miért épp ezt támogatjuk?

Kedves Titok Tudó,

Sokan az utolsó pillanatra hagyják az adóbevallást. Te is így vagy vele? Nem mindegy, hogy az adód 1%-át kinek adod. Ha még mindig nem tudod, akkor elmondjuk miért épp ezt az Alapítványt tartjuk legjobbnak a Titok szemszögéből a felajánlásokra. Ez a Lélekpillangó alapítványa.

Lélekpillangó Alapítványa, az emberi boldogságért:
Adószám: 19211820-1-18

Bankszámlaszám: MagNet Bank 16200106-11513719

Az Alapítvány az adód 1%-át arra fordítja, hogy szerte az országban boldogságforrásokat fakasszon!
Hogy ez miért jó?
És mit jelent?

A titok azt tanítja: fordíts a figyelmed arra, mit el akarsz érni!

A legtöbb 1% kampány erőszakos, és negatív.
Miért küzdenek?
- a rák ellen,
- a beteg gyerekekért,
- daganatos betegekért,
- a környezetszennyezés ellen.....

Csupa olyan dolog, amit nem akarnak. Hiszen a Titok azt mondja, ami ellen küzdesz, azt erősíted. Ha a pénzed ilyen szervezetnek adod, sajnálatból vagy félelemből indíttatva, akkor pont ellenkező hatást érsz el, mint amire vágysz!

Kevés olyan szervezet van, mely az emberek boldogságért, az önbizalom és önismeret növeléséért, a harmóniáért tevékenykedik és mosolyt visz az emberek életébe.

A Lélekpillangó Alapítványa egy ilyen üdítő kivétel, mely azt a célt fogalmazta meg, hogy a következő években "boldogságforrásokat" fog fakasztani szerte az országban, melyek varázslatos, mesebeli helyekké válnak, és erejük segítségével boldogabbá teszik Magyarországot! Olyan boldogság "oázisok" létrehozását jelenti, melyek közösségi helyszínként funkcionálva behálózzák majd segítségeddel az egész országot.

Ezért a célért adhatod tehát adód 1%-át az Alapítványnak, ha a bevallásodban a felajánlást a fenti adószámot kitöltve küldöd be.

Ebben a csodálatos időben nagyon szép napokat kívánok Neked és javaslom hogy tölts el minél több időt a természetben, hogy a Föld csodás tavaszi energiáival feltöltsd a tested!

Az erő legyen veled, és a Titok kísérjen utadon!

Üdvözlettel,
S. Admin

Címkék: