Ez lesz majd 2014 Szilveszterének legjobb dolga!

Kedves Titok Tudó!

Előre tudom, mi lesz a legjobb dolog 2014 utolsó napjaiban! Ami abban segít majd, hogy átnézd, értékeld és végre derűsen mosolyogva zárd le a 2014-es évet! Amitől 100% biztosan úgy fogsz rá emlékezni, hogy "Végre! Ez egy szuper jó esztendő volt"!

Akarod tudni mi ez?
S hogy mi kell hozzá, hogy a jóslat valóra váljon?

Egy könyv! Egy egészen személyes könyv.
Te magad vagy a szerzője, mert rólad szól.

Úgy hívják: HÁLANAPLÓ!

Ahhoz, hogy ez a könyv megszülessen, el kell határoznod, hogy folyamatosan vezeted. Nagyon könnyű bárhová magaddal vinni és mindössze napi néhány percet vesz igénybe, hogy összeírd azt az 5 dolgot ami aznap tényleg hálára ad okot. Beleírd az elért, meghaladott célokat, a szép és jó dolgokat amit bizony egyre könnyebb és könnyebb lesz észrevenni, amitől "vérré válik" a pozitív világlátás.

Azt mondják, hogy 21 nap alatt válik valami szokássá. Ha holnap megkapod a Hálanaplódat, a hó végére már igényed és szokásod lesz, hogy vezesd - év végére pedig olyan élményben lesz részed, amiért egy nagyon fontos személynek leszel majd a leghálásabb: MAGADNAK!

Ez nem egy nagy elhatározás - könnyű betartani. Nem is kerül sokba, sem pénz sem időráfordítás szempontjából. A Hálanaplóban Bagdi Bella idézetei folyamatosan inspirálnak arra, hogy a hálaadásban ne lankadj.

Indítsd az évet a hálanaplóddal!

Kattints IDE és rendeld meg most - sőt akár rendelhetsz belőle azoknak is, akiknek hálás vagy, akikre szerető szívvel gondolsz, akinek nemsokára születés- vagy névnapja lesz ...

http://www.harmonet.hu/holdnaptar.php

(Érdemes, mert megúszod egy postaköltséggel és ott lesz a polcodon egy olyan ajándék, amit bármikor le lehet venni és sokkal jobb mint egy doboz hizlaló csoki, vagy hervadó virág!)

A HarmoNet csapata

Ui.: Oravecz Nóra ajánlását olvashatod a hátoldalán és a könyvben is - ő úgy tartja, sikereit nem kis részben annak köszönheti, hogy nem múlik el egy napja sem hálaadás nélkül!

Címkék: