Ez most rólad szól? Figyelj!

Ha a hivatásodban a sikeredet meghatározza, mennyire vagy magabiztos, figyelj!

Ez most rólad szól?

„Volt egyszer egy ember, aki ásni kezdett, arany után kutatva. Összeszedte a szükséges felszerelést, megkérdezte az aranyásás nagy öregjeit a mesterség kulisszatitkairól, és amikor úgy érezte, készen áll, nekifogott. Hosszú ideig ásott, és nagy erőket fektetett a munkába, mégsem talált semmit. Elbizonytalanodott, és erőt vett rajta a félelem, hogy minden, amit eddig csinált, felesleges volt. Egy napon feladta. Soha nem tudta meg, hogy ott volt az arany, ahol kereste, mindössze néhány méter választotta el attól, hogy megváltozzon az élete, és bőségben éljen.”

Amikor megtanulod a szakmád, képzed magad, és „ásol, hosszú ideig”, haladsz az arany felé. De van egy pont, ami elválaszthat a sikertől: saját félelmeid.

A leggyakoribb félelem: az elutasítástól való félelem. Ez különösen akkor jelentős, ha emberekkel dolgozol, mondjuk üzletkötő vagy, vagy egyszerűen azon múlik a sikered, mennyire magabiztosan adod elő magad.
Ezzel vagy szembenézel, és megtalálod a módját, hogy ezek terhétől megszabadulj, vagy mindig kísérteni és gátolni fognak. Bojkottálják a sikered.

Ha az előbbi mellett döntesz, van egy különleges ötletünk:
Mátrai Vanda előadó és Kreutz Zsolt értékesítési tréner egy formabontó tréninget tart NEM – félek tőled! címmel. Sok gyakorlattal készülnek, és a helyszín is egyedi: a Kopaszi gáton, a Cafe Ponyvaregény Terasza. Különleges páros, a hivatásodbeli sikereidet felturbózó hatás!

Lépj túl a félelmeiden, eleget gátoltak már!

Részleteket itt találsz: http://onfejlesztotreningek.hu/nem-felek-toled-trening2

Csodaszép hétvégét kívánok Neked,

Üdvözlettel,
S. Admin

Címkék: