Hogyan vonzzak?!

Sziasztok!

Egy ideje követem nyomon az oldalt... olvastam a Titok könyvet és filmet is láttam, viszont valahogy kevésnek érzem, hogy hogyan vonzzak jól.

Hozzászólásoklittledove, köszi! :) Azóta

littledove, köszi! :) Azóta már történt egysmás... abban igazad van. :)Olvasd el

Palacskó András blogjában a Titok és Elengedés jegyzetét. Nekem nagyon sokat segített. 1 hétig minden nap elolvastam.....értelmeztem, próbáltam elképzelni az alkalmazást, az elengedést.
1 hétig tartott, mire rájöttem, pontosabban ráéreztem, hogy milyen az, amikor elengedsz valamit. És ahogy ezt sikerült "megcsinálnom", berobbant az életembe az, amire vágytam, és elengedtem, hogy oldja meg az universum. Azóta tudatosan teremtek.....vonzok. És működik minden téren, minden élethelyzetemben, a munkától kezdve a lottónyereményig, a vásárlástól kezdve a párkapcsolatig.
De ajánlom figyelmedbe Esther és Jarry Hicks: Kérd és megadatik c. könyvét, valamint a Bőség törvényét és a Vonzás hatalmát.
"A legjobb akarok lenni, amilyen csak lehetek. Azt akarom tenni, arra akarok szert tenni, és olyan életet akarok élni, ami összhangban áll a legfőbb jóról alkotott elképzelésemmel. Itt, ebben a testben, fizikailag összehangban akarok lenni a meggyőződésem szerint a legjobbnak vagy a legmegfelelőbbnek tartott élettel.
A bőséget keresem és bízom a Világegyetem Törvényeiben – beazonosítottam, hogy mire vágyom, és most elengedem magam és beengedem a tapasztalatomba."

Nekem ez van kiragasztva falra.......mellette az a termék, amelyben hiszek, hogy eladom. És vidáman eladom!

De látom, ez a bejegyzésed már régebben íródott. Amennyiben megérezted azóta a teremtés, a vonzás hatalmát, annak szívből örülök és kívánom a sikeres alkalmazást az életed minden területén.
Legyen nagyon szép napod!Szia Ritocska

Igen, érthető volt... mondtál olyan dolgokat, amin asszem érdemes el-elgondolkodnom. :)Szia Szabox!

Nem küzdöm le. A félelem ellen, ha küzdesz, akkor soha az életben nem szabadulsz meg tőle. Véleményem és tapasztalatom szerint a kulcs az elfogadás. A jelenlegi helyzet elfogadása az első lépés, a félelmek elfogadása és onnan megy minden tovább. (A félelmet konkrétan azt szoktam javasolni, hogy élje át az illető - nézzen vele szembe! Ha hagyod eluralkodni, pár (másod)perc alatt felerősödik, majd elmúlik. Pont azáltal, hogy hagytad avagy kész voltál szembenézni vele. De különben egy rejtett félelem felismerése is már haladás.)

A másik lényeges dolog a jelenben tartózkodás. Amikor ilyen multis teljesítménykényszered van, akkor épp a jövőddel foglalkozol. Tudsz a múltban vagy a jövőben élni? Élni csak a mindenkori jelenbe tudsz, ami aztán múlt lesz, amint megélted. A ciki a dologban, hogy mindig jelenben élve teremted a jövődet. Avagy, ha a jelenben az elméd görcsösen a jövőre fókuszál és közben még tele van félelmekkel is, akkor negatív jövőt teremtesz és semmiképpen sem lesz köszönőviszonyban sem azzal, amire vágysz.

Én valami olyasmi stratégiát alkalmaznék a helyedben, ami egyébként a marketing alapja is. Hogy megkeresném a "termékem" pozitív jellemzőit, de ezúttal saját magamnak. Láttam az oldaladon egy olyat, hogy: miért éri meg. Hát vedd végig saját magad számára, hogy miért is éri meg és utána tudd, hogy: jéééé megéri tényleg. Szívvel add el a terméket. Hidd el, hogy a termék szuper, mindenkinek megéri és minden nappal egyre többet adsz el belőle és egyre népszerűbb. Így nem kell magadnak hazudnod azzal, hogy egy "lagymatag siker" állapotban azt mondod, hogy "sokat adsz el belőle". Mert a kulcs itt van. A titok filmben (könyvben, mindegy) is elmondják, hogy tudd, hogy már a Tiéd... A mostban a Tiéd. Vagyis ne használj "szeretnék" és "akarom" szavakat, se fejben, se máshogyan. Ne tartsd magad az akarás állapotában, juttasd el magad és a terméked a vágyott sikeres állapotba. :)

Szerintem. :) Sok sikert, remélem érthető volt minden. :)Szia Ritocska

Köszi a válaszodat... A félelmet hogy kűzdötted le, hogy jaj mi lesz, ha nem jön össze vagy esetemben nem tudom eladni x időn belül? mi van ha a kutya se kíváncsi? Nyilván, ezek nagyban hozzá járulnak a lagymatag sikerhez, de ezeket hogy küzdöd le? :)Szia Szabox!

Csak úgy tájékoztatásul, a vonzást folyamatosan működteted, nem csak hol igen, hol nem. Az életed Te teremted. Ezt próbáld alapnak venni, ha ezt nem csak megérted, de sikerül élned is, akkor az életed olyanná válik, amilyennek megtervezted. Sok sikert a továbbiakban és a legjobbakat Neked!