IDÉZETEK

Megfogott idézetek!!

Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik amit mondasz,és elfelejtik,amit teszel.Az egyetlen dolog amire emlékezni fognak az,hogy milyen érzéseket vältottäl ki belölük..(Maya Angelou)

Mindanyian sajät sorsunk koväcsai vagyunk.,Gondolataink körülményeket vonzanak,és teremtenek,Ahogyan mi vältozunk ugy vältoznak a körülmények is körülöttünk.,Amig nem tanuljuk meg a leckéket,az eladosodäsrol,a munkärol,a partnereinkröl,addig vagy..

a)ugyanannäl a leckénél ragadunk le..vagy..
b)ugyanazokat a leckéket kapjuk külön csomagoläsokban.

Ilyen az élet!!Kis kavicsokal dobäl meg minket-Figyelmeztetésképpen.Ha ezeket a kis kavicsokat nem veszük észre,akkor egy tégläval dobb meg.Ha a téglät sem veszük észre,akkor szét zuz egy köszikläval.Ha öszinték vagyunk magunkhoz,lätjuk hol nem vettük észre a figyelmeztetö jeleket.Ès akkor még van képünk azt mondani..MIÈRT PONT ÈN...??

"Amit magadrol gondolsz hozzäd tartozik..amit mäsokrol gondolsz az is hozzäd tartozik..Amit rolad gondolnak azzal semmi dolgod..ha megakarod örizni lelki békédet...
A HIÁNYÉRZETRÖL.!!

Fura dolog ez a hiänyérzet.A legväratlanabb idöben jelentkezik,képtelen helyzetekben.betöri az ajtot nem kopogtat..nem kérdezi alkalmas-e és a legfontosabbat is elfelejti,hogy felvagyok e készülve rä,csak jön és beköltözik a lelkembe.Probälom nem észre venni elterelni a gondolataimat..De azokon a napokon amikor meglätogat,a könyvek közül elökerül egy réges-régi fénykép a rädioban felcsendül egy régnem hallott dal,vagy az utcän elsuhan egy ismerös kabät..
Emlékeztetet arra az idökre amikor nemismertem Öt,a hiänyt.A mult boldogsägäbol azonban csak egy pillanatot engedélyez.Végül megtör.Végül fälydalmat ébreszt és könyeket fakaszt.Az idöt lelasitja,az älmokat elkergeti.és mikor mär minden energiämat elszivta.elmegy.Elmegy ugy, ahogy jött,Kéres nélkül väratlanul.

Az alaptörvény kimondja,hogy a hasonlo, hasonlot vonz.A negativ gondolgodäs biztosan negativ eredményt hoz.Ennek megfelelöen ha valaki rendszeresen optimistän és pozitivan gondolkozik,akkor ezzen gondolatai kreativ eröket hoznak mozgäsba-és siker,ahelyet,hogy elkerülné,elkezd felé äramlani.

A vilägon mindenki a boldogägot hajszolja,-és van is egy biztosmód,amelyel megtalälhatjuk,. ellenörizzük gondolatainkat..A boldogsäg nem a külsö körülményeken hanem a belsönkön alapszik.Nem az a tény tesz boldoggä,vagy boldogtalannä,hogy mid van,kivagy,hol vagy,mit csinälsz..-csakis az hogy mit gondolsz mind erröl..Példäul lehet két ember ugyanazon a helyen és teheti ugyanazt egyszere..mind kettönek nagyjäbol ugyan anyi pénze és tekintélye lehet-mégis lehet az egyik szerencsétlen a mäsik boldog,Miért?A dolgok ELTÈRÖ MEGITÈLÈSE miatt.

"Ha valakivel talälkozol,gondolj arra hogy a talälkozäs mögött ezer, meg ezeregy,ok rejlik.Minden emberi kapcsolat szent egymäsrataläläs.A mäsik emberben önmagad mäsik felét ismered fel.Minden vonäsäban sajät vonäsaidat lätod meg.Amit róla gondolsz magadrol gondolod.Amit vele teszel,magaddal teszed.Amit róla képzelsz magadról képzeled.Mindaz amit neki kivänsz,egy napon veled fog megtörténi.(Tatiosz)

Címkék: