Vonzás vs. Karma

célAz alábbi fórumtéma egy nagyon fontos, és már itt is többször felmerült kérdést vetett fel, melyre számos érdekes, és nagyszerű válasz érkezett. A téma jelentősége és a hozzászólások tartalma miatt úgy gondoltam, hogy feltétlenül a címlapra kívánkozik. (-- Admin)
"Számomra gondot jelent, hogy összeegyeztessem a vonzás törvényét a karmával.
Ha karmikus okokból vannak gondjaim mondjuk a párkapcsolataimban, vagy az előző életemben gyökerezik egy egészségügyi probléma oka, akkor is be tudok vonzani egy jó kapcsolatot, vagy a gyógyulást? És ha bevonzom, akkor nem egyszerűen csak elodázom a szükséges tapasztalást? Mit gondoltok erről?"cheap uggs nike

cheap uggs
nike air
abercrombie and fitch store
zapatillas nike baratas
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
moncler jacket sale
ADIDAS NMD SALE ON LINE
Toms Outlet Online
Boty Nike Air
Ray-Ban Official Discounted Site
new jordan releases
chaussures nike pas cher
Scarpe Air Max
womens nike air max
Discount Air Max
chaussure Nike homme
The official UGG
chaussure basket homme
Boost Yeezy Sale On Line
Bottes Ugg Femme Pas Cher
scarpe nike
Air Max Kopen
Yeezy Boost Sale Online
longchamp bags on sale
ugg store
Yeezy Black
uggs for women
TOMS SHOES OUTLET
nike sb stefan janoski
Boutique Ugg
Ugg Pas Cher Femme
Nike Pas Cher Femme
retro jordans for cheap
Nike Zapatos
Ugg Pas Cher En France
reebok running shoes
zapatillas running
Jordan Store
nike tn pas cher
Moncler Outlet Online
nike air max running shoes
Nike Shoes Sale Store
Doudoune Moncler Site Officiel
Doudoune Moncler Pas Cher
Jordan Schoenen
prada outlet
Nike Soccer Cleats Boots
pandora jewelry store
günstige nike schuhe
billige nike sko
Nike Air 90
Pandora Store
cheap nike air max
zapatilla adidas
Ray ban sale online
nike sneakers
christian louboutin outlet
Nike Roshe Run Sale
Oakley Sunglasses Cheap
nike schuhe günstig
Vans Black Sneakers
Nike Online Store
Nike Shox Cheap
Nike Air Sneakers
Stone Island Outlet
Michael Kors
Nike Shoes Discount Marketplace
Pandora Official Website
Air Max 90
Michael Kors Outlet
Nike Air Damen
Timberland Outlet
nike mercurial soccer cleats
Moncler Sale
Hogan Outlet
converse store
Canada Goose Womens Coats
adidas outlet
hogan scontate
uggs outlet
nike jordan shoes
pandora beads
canada goose jacket outlet
nike air jordan pas cher
Soccer Boots Outlet nike
Adidas Neo Discount Sale
moncler outlet
nike sportschuhe
Pandora Store
Ugg boots Sale
religion store
Kobe Shoes Nike
Ray Ban Sunglasses Online
new pandora charms
Adidas Shoes Discount Marketplace
Original Ugg Boots
Air Jordan Retro Sale
newest lebron shoes
Canada Goose Outlet
zapatos de futbol nike
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Moncler Outlet Store
Nike Air Huarache For Sale
Nike Store
Adidas Originals Superstar
Air max levně
nike shoes
nike joggesko
louboutin heels
Yeezy Men
goedkope nike air max
air force one pas cher
ugg clearance
Hugo Boss Sale
Descuentos Nike
Adidas Superstar Sale Online
Air Max Pas Cher
Nike Factory Store
vans shoe store
scarpe hogan outlet
cheap uggs for women
Nike Air Max Goedkoop
Canada Goose Outlet
Michael Kors Handbags Discount
Cheap Michael Kors
Canada goose dam
Nike Air Women
Nike Air Jordan 11
Adidas Superstar
fitflops sale uk
Moncler Jackets Discount Marketplace
toms sale
adidas store
canada goose jackets on sale
Adidas Originals Stan Smith
Nike Shox discount Sale
Nike Air Max Cheap
Air max dam
botas de futbol
toms shoes outlet
Uggs For Cheap
ugg factory outlet
huarache sneakers
Jordan Shoes Air
Jordan Sneakers For Sale
official NHL jerseys
Ugg Outlet Online Store
pandora outlet store
coach factory outlet online
Uggs Pas Cher Soldes
Coach Bags On Sale
Air Max Sneakers
Air Max Femme
Negozi Pandora
Air Nike
new yeezy shoes
nfl store

CCMrs 2017.3.11A karma 12 kevésbé ismert törvénye

A karma 12 kevésbé ismert törvénye, ami megváltoztatja az életed::

-- A mai ember sokat tud, csak egyet nem, a legfontosabbat: azt, hogy honnan jön és merre tart. Nem tudja, miért született, miért hal meg. Erre ad választ a karma, amely nem más, mint az igazság okkult törvénye.

-- A karma szanszkrit szó, amely cselekvést jelent. Jelentéstartalma mégis sokkal mélyebb: a cselekedetekből fakadó, visszaható tett-következményeket takarja. Vagyis arra utal, hogy minden egyes cselekedetünk meghozza a maga gyümölcsét.

A cselekedetek következményeit az ind hagyomány is szó szerint gyümölcsözőnek (kusala) vagy terméketlennek (akusala) hívja, ami arra utal, hogy tetteink egy része jó irányba terelnek bennünket, míg más cselekedeteink rossz irányba visznek. Az irányvételt pedig alapvetően a szellemi felébredés, a létforgatagból való megszabadulás, a megvilágosodás szabja meg.

-- A véget nem érő vándorlás

A karma tanítása szerint mindaddig vándorlunk a véget nem érő újjászületések láncolatán át, amíg hosszú-hosszú vándorlása során el nem sajátítjuk mindazokat az erényeket, amelyek tanulása miatt megszülettünk. Az ind hagyomány szerint meglehetősen sok világ létezik, és a Föld bolygó, a maga emberi világával messze nem a legtökéletesebb. Ahhoz viszont, hogy egy ember, egy magasabb rendű világba léphessen, először ennek a világnak az iskoláját kell, hogy kijárja. Egy-egy élet, egy-egy osztálynak felel meg, és a következő szintre csak akkor léphet valaki, ha már az odavágó leckét megtanulta és arról számot adott.

-- A karma: tükör

A karma törvénye igen egyszerű: pontosan azt tükrözi vissza, amit az egyénnek még meg kell tanulnia. Ha valaki mondjuk túlzottan fösvény, és nehezére esik az adakozás, a karma törvénye olyan helyzeteket teremt számára, ahol szükségszerűen el kell, hogy osztogassa a vagyonát. Ily módon „kényszeríti” rá, hogy az adakozást megtanulja. A törvény nagyon egyszerű: ha képtelenek vagyunk adni, adnunk kell majd. Ha képtelen vagyunk kapni, mindenkitől kapni fogunk. Ha erőszakosak vagyunk, velünk is erőszakos dolgok történnek. Ha szeretet van bennünk, szeretetet kapunk a világtól. A karma nem más, mint tükör. Önmagunk tükre, amelyben megnézhetjük, mit kell megtanulnunk.

-- A legerősebb törvény

Sokan úgy vélik, hogy a karma valamiféle végzet. Talán maga az egyéni sors, amely megváltoztathatatlan módon minden embernek születésénél fogva rendeltetik. És noha valóban minden emberhez rendeltetik egy sors, egy valódi végzet, a karmának ehhez semmi köze. A karma törvénye egyszerűen olyan, mint bármelyik természettudományos törvény. Mint mondjuk a gravitációs vonzás törvénye: ahogyan minden test vonzza a másikat, úgy vonzza minden cselekedet a maga cselekedet-párját. És míg a gravitációs vonzás a maga ellentét-párját vonzza magához, a karma a hasonló töltésű cselekedetet vonzza be. Ezért olyan rendkívül erős törvény, és ezért olyan fontos, hogy mindenki tisztában legyen a létezésével. Egyszerűen nem lehet csak úgy, következmény nélkül bármit megtenni a világban. És míg sokan abban bíznak, hogy nem derül ki az, amit tettek, a valóságban semmi sem marad a maga következménye nélkül.

-- A mérleg serpenyője

Az ind hagyomány azt is tanítja, ha valami nem hozza meg a maga gyümölcsét még ezen az életen belül, a cselekedetért járó jutalmat vagy büntetést akkor is megkapjuk. Ha kell, életeken át elkíséri az egyént, amíg kellő alkalom nem nyílik, hogy adósságát letörlessze. Ezzel együtt a karma nem holmi kegyetlen guillotine, amely könyörtelen módon lesújt a bűnösökre, amikor arra alkalom adódik. Sokkal inkább egy mérleghez hasonlatos eszköz, amely folyamatosan egyensúlyban tartja a cselekedeteket. Ha tehát valaki folyamatosan erényes dolgokat cselekszik, a mérleg serpenyője lassan visszaáll, hiszen a korábban elkövetett helytelen cselekedeteket ezzel ellensúlyozza.

-- Egyszerre isteni és ördögi

Érdekes gondolat adódik ebből a példából, mely szerint a karma célja, hogy a mérleg nyelve egyensúlyban legyen. Azaz nem az öncélú jócselekedetek halmozása a karma törvényének üzenete! Hanem az, ahogy egy helyen Arisztotelész is fogalmaz Nikomakhosz nevű fiának írt etikai útmutatójában, hogy az ember mindig a helyes mértékkel mérve cselekedjen. Azaz, amikor kell, legyen józan, amikor kell, legyen mámoros, amikor kell legyen racionális és értelmére hagyatkozó. Amikor kell, dobja sutba a gondolkodást és hallgasson a szívére. Goethe-i értelemben legyen egyszerre isteni és ördögi, és Nietschze szavaival szólva egyszerre éljen benne Apollón józansága és Dionüszosz részegsége. Talán ezt a legnehezebb megcselekedni. Ebben a kettősségben egyensúlyt találni jelenti az emberi mértéket, és a karma törvények furfangos talányát.

-- Ki mint vet, úgy arat

A nyugati hagyomány sok szempontból hajlamos félreérteni, vagy félreértelmezni a tett-következmények tanítását, pedig az evangéliumok idevágó tanítása teljesen egyértelmű: „úgy szeresd felebarátodat, mint tenmagadat”, azaz tedd azt másokkal, amit magaddal is cselekednél, hiszen a következménye tereád száll. Ez szükségszerűen nem jelenti, hogy mindig jót kell cselekedni másokkal, csak annyit, hogy a cselekedetek földjén is „ki mint vet, úgy arat”. Amit másokkal cselekszünk, azt kapjuk vissza. Ahogyan a világhoz viszonyulunk, úgy viszonyul hozzánk is a világ.

Ebből viszont nagyon érdekes és sokak számára igencsak sok kétkedést okozó, csodálatos és egyszerű törvény következik: ha gazdag akarsz lenni, cselekedj úgy, mint a gazdagok, és gazdagság fog körbe venni. Azaz adakozz, költsd a pénzed, és meglátod a világból te is sokasodni fogsz majd. A karma törvénye szerint, amit a világba vetsz, azt kapod onnan vissza. Adj, és neked is adatik, végy el és tőled is elvétetik. Valójában egy nagyon egyszerű természeti törvény ez.

-- Életeken át

A keleti felfogás szerint, a karma eltéphetetlen kötelék. Ha valaki valamit elkövetett, azaz a világba vetette cselekedetei magját, az szükségszerűen visszaszáll a fejére. Akkor is, ha cselekedeteivel a túlvilágon kell elszámolni, vagy akkor is, ha új testet kell öltenie. A hinduizmus szerint minden ember születése karmikus hatások befolyása alatt áll, hogy valaki nőnek vagy férfinak, szegénynek vagy gazdagnak, szépnek vagy csúnyának születik, a karma törvénye szerint alakul. A születés nem a véletlen műve, hanem nagyon pontosan kiszámított kozmikus pillanat, amelyet a cselekedetek és azok kikerülhetetlen következményei határoznak meg. A világrajövetel kérdésében nincs igazságtalanság, mint ahogy praktikus értelemben vett egyenlőség sincs: mindenki más esélyeket kap, attól függően milyen adottságokkal, hová és milyen családba születik.

Ezzel együtt a karma törvénye, egyfajta személytelen igazságtévő erőként azt is garantálja, hogy mindenki pontosan azt kapja, ami érdemei szerint neki adatik. Senki, de senki nem kaphat az élettől sem többet, sem kevesebbet, mint amiért megdolgozott. Amikor valaki úgy érzi, az életből kevesebb jut neki, mint amit megérdemelne, a karma tanítása szerint korábbi cselekedetei következményeit törleszti ezzel. A hindu felfogás szerint, akár előző születéseink negatív hatásait. Hiszen gyakran esik meg, hogy hiába keressük ebben az életben a kiváltó okokat, azok más életekben keresendők.

-- Lélek-közösségek és a karma

A karma tanítása szerint az egy családba születő emberek között nagyon erős karmikus kapcsolat áll fenn. Azért születnek ezek a lelkek egy családon belül, mert jórészt mind „adósai” egymásnak. Mindenkinek valami súlyos mondanivalója van a másik számára, vagy valami súlyos tennivalója van a másikkal. Ezt tudja és érzi mindenki a családtagjaival kapcsolatban. Míg például bárki képes a legellenszenvesebb idegennel is mondjuk a munkahelyén dolgozni, saját szüleit vagy testvéreit lehet, hogy egyetlen percre sem képes egy idő után elviselni. Pedig a karma tanítása szerint menekvés nincs. Szembenézni a le nem zárt tett-következményekkel mindenkinek kötelező. Ha egy adott életidőn belül ez a szembenézés nem történik meg, a következő megtestesülés során még nagyobb horderővel érvényesül a karmikus hatás. Így kerülnek azután egyre élesebb helyzetek egy család életébe, ahová a születő gyerekek, unokák, dédunokák – egyes keleti tanok szerint, az elholt idősebb generáció lelkei. A külső szerepek ugyan változhatnak, azaz egy anya lehet, hogy a következő életében saját lánya gyermekeként testesül meg, hogy átélhesse milyen anyai mintát hagyott lányára, és milyen azt a másik oldalról megélni. De míg a tanulságot, a karmikus leckét meg nem tanulja minden szereplő, a lélek-közösségek együtt vándorolnak életről-életre. Ezért nagyon sok ember éli családi és párkapcsolataiban a „se veled, se nélküled” végtelennek tűnő játékát.

-- A végső cél

Az emberi élet végső célja, a karma törvényének ismeretében a teljes élet megélése: ahol minden egyéni cselekedet üdvös és másoknak is hasznot hozó. Ahol a cselekedet önmaga gyümölcse, ahol nincs viszonosság, viszonzás, visszahatás. Ahol a cselekedet és következménye egybeesik. Ahol nincs a „majd meglátod”, vagy ”majd visszakapod”, csak a „most” van. Ahol minden tett kimerül önmagában.
Képesek vagyunk-e így cselekedni? Tudunk-e úgy adni, hogy nem várunk vissza cserébe bármit? Az emberi világ annyira az adok-kapok viszonyra épül, hogy a karmikus törvény alól csak nagyon kevesen érik el a felszabadulást. Pedig az ember csak akkor léphet át a magasabb világok kapuján, ha a karma lánca róla leszakad, hogy szabad és tiszta lélekkel fogadhassa egy új és szebb világ boldog köszöntését.

Hogy megszabaduljunk a félelmeinktől, és képesek legyünk a karma és reinkarnáció világában létezni, itt vannak azok a fontos szabályok, melyeket ehhez tudnunk szükséges:

1. A nagy törvény

“Ahogy vetsz, úgy aratsz”. Ez úgy is ismert, mint az “Ok és okozat törvénye”. Bármit küldünk ki az Univerzumnak, az visszatér hozzánk. Ha boldogságot, békét, szeretetet és barátságot szeretnénk, akkor magunknak is boldognak, békésnek, szeretőnek és barátnak kell lennünk.

2. A teremtés törvénye

Az élet nemcsak megtörténik, hanem megköveteli a részvételünket. Egyek vagyunk az Univerzummal mind belül, mind kívül. Bármi vesz körül bennünket, az kulcs a belső világunkhoz. Légy önmagad, és vedd körül magad azokkal, akiknek vágysz az életedben való jelenlétére.

3. Az alázat törvénye

Amit nem vagy hajlandó elfogadni, az folytatódni fog a számodra. Ha az, amit látunk egy ellenség, vagy valaki olyan tulajdonságokkal, melyeket negatívnak találunk, akkor mi magunk nem vagyunk egy magasabb szintű létezésben.

4. A növekedés törvénye

“Bárhová mész, ott vagy.” Ahhoz, hogy lélekben növekedjünk, nekünk magunknak kell megváltoznunk, és nem az embereknek, helyeknek és dolgoknak körülöttünk. Az egyetlen, ami megadatott az életünkben, az mi magunk vagyunk, és ez az egyetlen tényező, amit mi irányítunk. Amikor a szívünk mélyén változunk azzal kapcsolatban, hogy kik és mik is vagyunk, az életünk követi a példát, és szintén változik.

5. A felelősség törvénye

Ha van valami baj az életemben, valami nincs rendben bennem. Azt tükrüzzük, ami körülvesz bennünket, és minden, ami körülvesz bennünket, minket tükröz, ez az egyetemes igazság. Felelősséget kell vállalnunk azért, ami az életünkben van.

6. A kapcsolódás törvénye

Még akkor is, ha valami, amit teszünk, jelentéktelennek látszik, nagyon fontos, hogy aszerint tegyük, hogy a Világegyetemben minden összekapcsolódik. Minden lépés egy következő lépéshez vezet, és így tovább, és így tovább. Valakinek meg kell tennie a kezdeti lépést, hogy kapjunk egy elvégzett munkát. Sem az első, sem az utolsó lépés nem bír nagyobb jelentőséggel, mivel mindkettő szükséges a feladat megvalósításához. Múlt, jelen, jövő, mind kapcsolatban áll…

7. Az összpontosítás törvénye

Nem tudsz két dologra gondolni ugyanabban a pillanatban. Amikor a lelki értékeinkre összpontosítunk, lehetetlen számunkra, hogy alacsonyabb rendű gondolataink legyenek, mint a kapzsiság vagy a harag.

8. Az igazság törvénye

Ha valamit igaznak hiszel, akkor valamikor az életedben fel fognak hívni, hogy bizonyítsd az adott igazságot. Ez az, amikor a tényleges gyakorlatba ültetjük át azt, amiről azt állítjuk, hogy megtanultuk.

9. Az itt és most törvénye

Folyton visszanézni, és vizsgálgatni, hogy mi volt, megakadályoz bennünket, hogy teljesen az Ittben és Mostban legyünk. A régi gondolatok, régi viselkedésminták, és a régi álmok elvágnak bennünket az újtól.

10. A változás törvénye

A történelem ismétli önmagát, amíg meg nem tanuljuk a leckét, hogy meg kell változtatnunk az utunkat.

11. A türelem és a jutalom törvénye

Minden jutalom kezdeti erőfeszítést igényel. A maradandó értékű jutalomhoz türelem és állandó erőfeszítés szükséges. Az igazi öröm abból származik, hogy azt tesszük, amit szeretnénk, és várjuk a jutalmat, hogy elérkezzen a maga idejében.

12. A jelentőség és ihlet törvénye

Akkor kapsz vissza valamit, ha bármit is belefektettél. A valódi értéke valaminek abból az energiából és szándékból ered, amit belefektettél. Minden személyes közreműködés hozzájárulás az Egészhez. A tompa hozzájárulásnak nincs hatása az Egészre, de nem is csökkenti azt. A szerető hozzájárulás életet visz az Egészbe, és ösztönzi azt.

forrás:ujvilagtudat.blogspot.co.ukTeremtés

Ha elfogadod, hogy minden jelen pillanatod a teremtés pillanata, ha teremtésre használod, és nem megfigyelésre (bár a megfigyelés is teremtést vonz be). Na szóval, ha elfogadod, hogy a jelen pillanatához való hozzáállásával a jövő lehetőségét teremted meg, azzal, hogy pl. kérsz, akkor elfogadhatod, hogy a jövő valamelyik pillanata (legfőképpen az, amelyikre egy mostani választásod azt a legjobban befolyásolja) a jelen pillanatban benne van. Mint szubsztancia. Ha jövő, amit meg akarsz teremteni, a jelen pillanattal kezdődik (mert épp most döntötted el), akkor a jelen pillanat lenyomatában benne lehet a jövő képe. És ezt mutja meg a kártya, a jóslás, a horoszkóp, stb. Ha elfogadod, hogy minden érted van, akkor ezek is.
Ha elfogadod, hogy most teremtheted a jövődet, elfogadhatod, hogy a múltadból teremtetted a jelenedet. Ha a múltam, ne adj Isten egy tudatos választás következménye lehet, mert ez állítom, valamikor a mostani életemet, szükséges megtapasztalásaimat is én választottam. Ez a karma. Ami az én olvasatomban, nem törlesztés, hanem egy tudatos választás következménye, de mindig átírható. Emlékeztek? A GPS. Újra tervezem az útvonalat! ;)
A sok-sok útkorrekcióból a végén rajzolódik fel a sors, mint olyan. De van itt legmélyen egy titok. Mindig teljesíted azt, amire leszülettél. Ezt még nekem is nehéz elhinni, de mivel a teremtés tökéletes, az első törvény és Jézus törvénye tökéletes, így nem kerülheted ki a saját magad által ásott vermet. Mert magadnak készítetted, és magadat csak igazán ismered.

SimTapasztalás, remélem annak hihetek...

Én egy jó ideje foglalkozom asztrológiával, persze nem tanulom, de amit kell azt meglehet találni, ezenkívül a sors, szabadakarat, vonzás, reiki - ezekbe is betekintést nyertem és kezd a kép vhogy tisztulni, persze még van mit fejlődnöm.
Én alapból hiszek az asztrológiában, vhogy mindig és éreztem hogy van benne igazség. Persze nem fantáziálgatok hogy ez biztos úgy van ez meg így, hanem saját bőrömön tapasztalom a dolgokat, és azt meg az ember egyértelműen tudja, hogy mire szokott pl ideges lenni vagy van olyan terület, ahol küszködünk minden alkalommal. Ezeket a születséi képletből kilehet deríteni egyszerűen, és rávilágítanak képességeinkre gyengéinkre stb. Szóval én úgy gondolom van okom hogy higgyek benne mert tényleg ott van minden a képletben, előszőr énis csak néztem hogy jézus, ez vagyok.
Mindenkienk joga, hogy abban higgyen amiben akar, ha úgy érzi ez számára nem jó út, vagy egyszerűen nem hiszi el (mert talán fél szembe nézni saját gyengéivel, sok oka lehet), akkor tényleg nem érdemes alkalmazni, hiszen a Hit nélkül semmise megy.
Nekem ergó naon sokat segített az asztrológia gyengéim és képességeim feltérképezésében, és akkor nemis említettem a sorselemzést, amit ha a múltamat visszanézem tényleg azok a hatások, és változások voltak az életemben amit mutatott az életköröm, konkrét dolgokat nem fognak elárulni hogy pl holnapután mien színű ruhát veszek fel, hanem feltárják milyen lehetőségeid lesznek és milyen hatásokkal kell szembenézned a kövi fél vagy 1 évben stb.
Igen volt amin csodálkoztam, "hogy nekem ilyen képességem is lenne?", és igen rákellett jönnöm hogy én erre meg arra is képes vok, csak eddig ugye nem vettem észre ezeket, mert vagy elnyomtam(elnyomták), nem törődtem velük, ezért is nagyon jó az önismeret szempontjából.
Persze ezeket is tanácsként jó értelmezni, amely segítséget nyújt a fejlődésünkhöz.
A karma szerintem létezik, hisz csakúgy nem kapunk a semmiből feladatot, problémákat az életünkbe, azokat vhogy teremtettük. Ez fontos hogy mi teremtettük, tehát nem maguktól vannak az életünkben, vagyis a jelen lehetőséget ad, hogy feloldjuk ezeket, illetve teremtsünk újjakat(ami lehet jó, vagy rossz is ugye) és itt a vonzásnak nagy szerepe lehet, ha jól alkalmazzuk:)
Ezek alapján véletlenek nincsenek, mindennek van oka hogy mi miért történik, egy tragédia is csak jel, arra hogy vmit nagyon nem jól csináltunk, és a lehetőség adott hogy helyrehozzuk:) persze ez sokkal nehezebb mint ahogy leírom, ez evidens, de így nem unatkozunk legalább:D
Nekem is megvoltak a lelki harcaim, és még lesz is sok, de voltak olyan helyzetek amikor eljött a világvége hangulat ugye, de elég erős önhittel rendelkezve ki tudtam törni ezekből, és teljesen más lettem mint 5 éve, vagy akár 1 évvel ezelőtt. A legrosszabb amit tehetünk, hogy feladjuk a küzdelmet, ezzel is csak negatív karmát teremtve, ha belegondolok minden lehetőség és segítség is adott az előrejutásra, itt van a vonzás ami egy hatalmas kincs, amit nemrég alkalmazok de már érzem hatását, a meditáció hogy elérjük a bennünk lévő istent, amik valójában vagyunk, a szemléletváltás persze elkerülhetetlen a változáshoz, nekem sikerült jópárat véghez vinni, ami rettenet nehezek eleinte, és főleg a gondolat huzza le az embert ienkor, "hogy nekem ez nem megy", pedig a legnehezebbnek tűnő lépések a legkönnyebbek sokszor.
A jósokban és a jövőbe látokban énse hiszek ( persze ha vki igen, azt is elkell fogadni) hiszen azokat nem tapasztaltam még meg, én a tapasztalásban hiszek, és ők ugye semmi bizonyítékot nem tudnak felmutatni. Végső soron a Hit a fontos, mind1 melyik módszert alkalmazzuk, ha az erőt ad és Hitet a fejlődésünkhöz, akkor azt kell magunkévá tenni:)

"Lemond az igazságról, aki megnyugszik abban, amelyikben él."karma

szecesszio

Szeretettel kürtölöm világgá a Tibet-i Buddhizmusban megtaláljátok a választ. Mi a karma. Hogy müködik. Több ezer éve tanítják, GYAKOROLJÁK, szorgalmasan a szerzetesek a karma törvényeivel kapcsolatos, / számomra is olykor igen meghökkentő/ tanokat. Érdekes volt találkoznom a gondolkodás móddal amit ez a magyarral rokon keleti életfelfogás tanít nekem. Hálás vagyok érte
Marks Evens 1830 körül lefordította a Tibeti "halottas" könyv cimű tanítást de csak a nyugai fogalmi rendszerre alapozva, gyakorlás / meditácíó gyakorlatok/ nélkül. A nyugati felfogás és a keleti életmód külömbségeiből adódóan ,nem tudta úgy értelmezni a fogalmakat, ahogy azokat a buddhista tanítók értelmezik. Feud, Jung ebből a fordításból fejlesztették ki a modern pszihológiát . Én nem vagyok tanító, A tanítások és gyakorlások ma már elérhetőek Magyarországon is. Ki ki gyakorlhat a maga szintjén. Szeretettel SzecesszioKedves Kertész!

Leszületéskor csak a teljes léleknek egy része vagyunk a jelenlegi testünkben, mindig marad fenn belőlünk lélekrész, még akkor is, amikor egyidőben több lélekbe születünk le (ezt is mi választjuk). Erről olvashatsz a Lelkünk útja című könyvekből, melyeket Michael Newton pszichiáter írt a köztes létünkről, ahol az életeink között tartózkodunk. Ő az információkat a páciensei révén szerezte, akiket visszavitt a leszületésük előttre, és kikérdezte őket. Nagyon sok mindent, és döbbenetes dolgokat megtudhatsz ezekből a könyvekből.
Ezen az oldalon dr Domján László ajánlását olvashatod:
http://www.paramedica.hu/200602/27_gondolatok1/index.htm
Megveheted a könyvet bármelyik könyvesboltban is, nem csak az ezen oldalon ajánlottban.
Szia
BorbiKedves Kertész :)

A www.regresszio.hu-t István üzemelteti, a mi Adminunk pedig Imi :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)más téma!

Kedves Admin! Véletlenül találtam rá erre a lapr, ugyanugy mint a Regresszió.hu-ra. Rájöttem, hogy mindkét lapot te hoztad létre. Csodálkozom én is és a többi fórum olvasó is, hogy nem válaszolsz a témákra, mintha nem is léteznél. Feltettem neked kérdést Zsuzsa név alatt, de még a második kérdésre sem válaszoltál. A lélek leszületésével kapcsolatban kérdeztem, hogy hogy lehetséges az, hogy a lélek egy bizonyos idő után ujra leszületik, viszont médiumok segitségével a hozzátartozók fel tudják venni a kapcsolatot az elhunytakkal. Pl. az elhunyt Apám lelke már esetleg leszületett és én mégis feltudom venni vele a kapcsolatot. Szeretném ha végre kapnék magyarázatot a feltett kérdésemre. üdv. Kertész...Az Elet kaland-vallald-

...Elozo eleteinket is mi teremtettuk magunknak,ergo,Karmank elozo eleteink teves vagy helyes gondolataink szulemenye...Ha elkezdunk tudatosan teremteni,jot bevonzani,ezzel akar karmankat is megvaltoztatjuk...DE:a teremtes nem mindeg olyan egyszeru.Nem mindeg olyan egyertelmu.Akarunk,de nagyon nagyon..es megis,valami ott belul meggatol...Ilyenkor sokat segit egy kineziologus.Feloldja a multbol eredo blokadokat,igy befogadobba valhatunk...:)Kedves Iker!

Tényleg ilyen egyszerű! :)))
Az Univerzum és benne az élet nem annyira bonyolult, mint amilyennek sokszor gondoljuk! :))

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Nyílt titok!

Vándor
Bővebbet a nevemhez kötődően lehet találni!Ez igaz Alfajáró ???

Hú akkor én már nem is akarok odajutni, ha nincs pörgés megölne az unalom )))))))) Igaz ott halál sincs...
Na mindegy, kidobnának engem annál hamarabb )))))))))))Álomkereső ! Tényleg ilyen egyszerű ?

Látod, le sem tagadhatom, hogy nő vagyok )))))) Én még ezt is túlbonyolítottam volna ))
Nem véletlenül hírdetem én nagyon régóta, hogy csodálatos a férfi észjárás !
Ha erre megkérdezi valaki : miért van női is ? Akkor harapok ! )))))))))))))))))Kedves Secret Admin!

Karmával kapcsolatos gondolataiddal egyetértek.Hát persze hogy hozzuk magunkkal sok elöző életből.Ami ugyebár összeadódik és itt a jelenben betegség formájában jelentkezik.De ez is egy feladatot tűz ki, amit meg kell oldani.Ha a betegséget eltűntettük valószínüleg megoldottuk a problémát. A Titok sokat segít ebben is.
Üdv CelebreKedves Iker!

Hát, igen! A hogyan foglalkoztatja a legtöbbünket! Ahelyett, hogy egyszerűen csak elhatároznánk magunkat, hogy mostantól használni fogjuk azokat a képességeinket, melyek mindig is a birtokunkban voltunk, s melyeket igazán használni akarunk.
Gyógyítani akarsz? Hívd meg "kollektív" emlékezetedből gyógyító képességedet és használd!
De tényleg tisztázd magadban, hogy valóban akarod-e a használni! Ha pedig döntöttél, többé ne kételkedj! :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Ne vakard a fejed barátom :)

Jézust én jellemeztem eképpen:
"Csupán egy azok közül, akik felismerték, megértették és emlékeztek arra, hogy Kik Ők valójában!" :)
És ezt továbbra is így vélem! :)

Szeretettel,
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
http://thesecret.alomkereso.info/Almok_keresese_thesecretSE.exe
https://www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=1719430Ez így igaz

Az oldal a vonzás törvényéről szól . Nem vallásról , hitbeli győzködésről, különböző csodabogarak meggyőződéséről, idezetek hajszólásáról. Értékesebb volna saját tapasztalatok megosztása !Vita a karmáról?

Nos, amiket a blogban írtam (kiegészítés a Karma gondolatához), azt azért írtam blogba, mert a blog ugyan egy interaktív naplóféle, de alapvetően nem vitaplatform. Tehát amit oda leírtam, az az érzéseim és tapasztalataim által keletkezett véleményemet tükrözi. Amit pedig ide írtam a fórumba - ugyanis a fórum inkább alkalmas a vitára, persze emberi módon - az csupán segítségnyújtási szándékkal történt olyan emberek felé, akiknek hozzászólásaik alapján problémáik lehetnek azzal, hogy paradoxont vélnek felfedezni a téves tanítások (a karmáról) és a vonzás törvénye között és ez akadályt képez abban, hogy a vonzás törvényét, azaz a "titkot" sikeresen és tudatosan alkalmazzák, hogy boldogabbak lehessenek. Nem állt szándékomban és továbbra sincs szándékomban vitatkozni bárkivel a személyes véleményemmel kapcsolatban. Nem tanítok senkit, ahhoz sem képesítésem, sem tapasztalatom, jártasságom nincs. Csak azokról a dolgokról tudok beszámolni, amelyek az én életemben működnek és örömet okoznak. Tehát igazán nem érdekel, hogy van-e karma avagy nincs és hogy miben merül ki ennek mibenléte, mert a személyes boldogulásom tekintetében nem tartom lényegesnek. Élem az életem, a lehető legtöbb örömet okozva magamnak és annak, aki ennek tud örülni. Aki a saját élete szempontjából lényegesnek tartja a karmáról szóló tanokat, az foglalkozzon vele, hiszen szabadsága van rá. De azt csak kérhetem, hogy még ha többezer éves úgynevezett tudományról van is szó, ne erőltesse rá senkire, mert az már dogmává csontosodik, újabb paradoxont képezve a Szabad Választás és a Vonzás Törvényével. Igen régi múltra tekintenek vissza a Római Katolikus tanok is, mégsem képeznek abszolút igazságot. Mindenkinek legyen az az igazság, ami őt magát felszabadítja és ne akarja felszabadítani azt, aki ezt nem akarja. Ezért továbbra is blogba fogom írni a véleményem. Engem felszabadít, számomra ezért igazsággal bír. Jézust soha nem neveztem "csak egy pasi"-nak, azóta is vakarom a fejem, hogy miért gondolja ezt bárki is. AKi Jézusban látja a saját szabadságát (így igazságát is), az lelje benne örömét, de ne várja el, hogy más is így érezzen. Jézus tanításait szeretem, tisztelem és aki olvassa a blogbejegyzéseimet, észrevehette, hogy gyakorta idézek is tőle. A Bibliát érzésem szerint szeretem és tisztelem annyira, mint egy vallásos, éppen ezért a mai napig forgatom, többször el is olvastam, hiszen magam is voltam ún. keresztény. A gondolkodás szeretete is vezérel, ami nem más, mint a filozófia. Az pedig, hogy a Biblia és a bibliai Jézus történeti hűsége és hitelessége tekintetében mit gondolok, pedig a saját személyes véleményem, amit senkire sem erőltetek. Ez az oldal is alapvetően a Titokról és üzenetéről, gyakorlati alkalmazásáról szól, már csak ezért sem érdemes mindenféle ezoterikus tanokról szóló vitákat nyitni. Egyik példaképem Mike Dooley, aki józanságával és életútjával a két lábon járó példa a Titok igazságára. Ő is szerepel a filmben. Érdemes feliratkozni a hírlevelére. Amikor megnéztem a filmet, nem találkoztam benne sem kártyavetőkkel, sem asztrológusokkal, sem pedig mindenféle misztikusokkal varázslósüveggel a fejükön. Józan, gyakorlatias és szeretettel teli emberekkel találkoztam, akik arra igyekeztek felhívni a néző figyelmét, hogy az irányítás a mi kezünkben van, mi választjuk meg a sorsunkat, minden pillanatban. Továbbra sem fogok elkanyarodni ettől az irányvonaltól, mert engem ez az irányvonal felszabadít és nagyon sokat köszönhetek neki az életemben, kézzel fogható eredmények formájában is. Ezt az érzést szeretem átadni, nem erőszakolni. Szóval akármiről szól is a karma tana, engem az érdekel, amiért ez az oldal létre lett hozva, hogy egyre inkább megtapasztaljuk a boldogságot, egészséget, jólétet. Hogy egyre jobban és jobban érezzük magunkat, nem számít ki milyen tanokat alkotott meg többezer éve. Csak a most létezik, csak a szeretet. A szeretet az egyetlen létező valóság, minden más csak illúzió. A karma, és minden más is. De ez csak az én véleményem, nem erőszakolom senkire.
Békesség
-fóka-Kár

A félre teremtés is teremtés . Nem biztos , hogy helyes ha itélkezünk az se biztos ha ezt tesszük nem -e magunk fölött tesszük.Nekem fáj ha elmész de te tudod mi a jó neked! Lehet igazad van arról kéne szólni az oldalnak egymást támogassuk, mindegy miben.Megerősítés

Kedves Csodadoktor! Reakciód, stílusod megerősített abban, amit már egy ideje érzek: ez az oldal, már nem az eredeti célt szolgálja és túlságosan sok olyan résztvevő van itt, akik nem a teremtésre, hanem inkább a félreteremtésre példák.
Ezúton búcsút veszek tőletek.Olvasod -e amit irsz

Honnan tudod ki vagy mesélnél róla miként ismerted meg Ön magad . Ki adta neked a feladatokat és egyáltalán minek? Mit akarsz teljesíteni? Szeretnék tanulni miként ismerhetem meg magam teljes valójában! Sok meglepetés ér az életben na még ezt se tudtam magamról?Hova tartok ? Miért pont oda? Mi van akkor ha nem azt lépem? Ebben az élet helyzetben miért így reagálok? Miért mondják az okosok ha nem teszel semmit akkor teszed a legtöbbet?Olvasod -e amit irsz

Honnan tudod ki vagy mesélnél róla miként ismerted meg Ön magad . Ki adta neked a feladatokat és egyáltalán minek? Mit akarsz teljesíteni? Szeretnék tanulni miként ismerhetem meg magam teljes valójában! Sok meglepetés ér az életben na még ezt se tudtam magamról?Hova tartok ? Miért pont oda? Mi van akkor ha nem azt lépem? Ebben az élet helyzetben miért így reagálok? Miért mondják az okosok ha nem teszel semmit akkor teszed a legtöbbet?Önismeret és karma

Számomra az önismeret azt jelenti, hogy tudom ki vagyok valójában, honnan jöttem, milyen céllal és merre tartok. Vagyis ismerem a karmikus feladataimat és egyre több ismeretet szerzek arról, hogy hogyan tudom teljesíteni őket."Na ez a hipp-hopp

"Na ez a hipp-hopp tisztulás nekem kicsit erős volt." Nekem meg az is erős mi köze van a karmának az önismerethez????????
http://www.kacsorlaszlo.hu/index.htmlNem karma van, hanem karmikus feladatok

Fú, a vitát nem olvastam el, így nem tudom mit írtak a már korábban hozzászólók.
Én úgy gondolom, hogy sokan a karmát egyfajta átoknak fogják fel, hogy ez a sorsod, ezzel kell élned, nem változtathatsz rajta. Én egy ideje azonban úgy gondolom, hogy egy karmaként kapott szegénység, betegség, párkapcsolati gond stb. valójában csak egy kiinduló állapot, egy feladat, amit meg kell oldani. Tehát ha szegény vagy, akkor az a feladatod, hogy rájöjj, mi okozza ezt, milyen rejtett hitek, gondolatok, családi hagyományok, és hogy utána, ha akarsz, változtass ezen. Ha megtalálod a megoldást, sikerül, ha nem találod meg, akkor vagy folytatod a keresést, vagy feladod, üldögélsz és sóhajtozol, hogy hát hiába, ez a karmám.
Én egyébként csináltattam karma horoszkópot, párkapcsolati gond miatt. Maga az elemzés egész jó volt, látatlanul, csak a születési adatok alapján. Az ún. karmikus feladataim nem értek váratlanul, szerencsére az önismeretben már elég jól állok. A karmikus feladatok egyébként a másik félre vonatkozólag is nagyon találóak. Amiben viszont az elemzés egyáltalán nem segített, hogy mit lehet tenni abban az esetben, ha én készen állok a másikkal kapcsolatos tanulás, feladat teljesítésére, ő azonban ezt teljesen visszautasítja. Az asztrológus közölte, hogy ja, hát ha a másik ennyire nem hajlandó a spirituális fejlődés útján járni, akkor kérjek karmatisztítást, és akkor állítólag hipp-hopp megszűnnek az ilyen jellegű gondjaim és a többi karmikus feladatom teljesítésére koncentrálhatok. Na ez a hipp-hopp tisztulás nekem kicsit erős volt. Úgyhogy csak simán elkezdtem a többi feladatomra koncentrálni, ezt a speciális párkapcsolati ügyet meg egyszerűen rábíztam a sorsra, az angyalokra, az univerzumra - kinek ízlése szerint.Köszönöm

Kedves Fóka
Köszönöm, hogy segíthettem és ezt tudattad velem . Ez jól esett, így biztos nem fölöslegesen firkálok. Még egyszer köszönöm.Hozzáférés megtagadva ? :)))

... a hozzáférés egy képesség... ..ami mindannyiunk számára adott!
Ideje használnunk is... ---- írod Álomkereső

De hogyan ?????Csodadoktorom!

Köszönöm ezt a mondatodat. "...mertem kérni".
Mert még nem tudják elegen, hogy a kéréshez legalább akkora nagyság kell, mint az adáshoz. Örülök Neked.
-fóka-Kedves Mindenki!

Olvasom a soraitokat és futkoz rajtam a hideg.Lelki szemeim elött látom,hogy űltök egy "szobában" és egymást túlharsogva kiabáljátok saját igazatokat.Rémisztő!Én sajnos nem olvastam olyan sok könyvet,mint Ti egypáran,de próbáltam betekintést nyerni az általatok felsorolt témákban.Nem értem miért akartok bárkit is meg győzni arról,hogy melyik tannak van igaza.Had legyen mindenkinek szive joga,hogy abban hisz amiben akar,ha az az épűlését szolgálja.Na persze vitatkozni,eszmétcserélni lehet,de nem győzködni,hogy márpedig csak nekem lehet igazam.Remélem lecsillapodnak a kedélyek és arról fog szólni ez az oldal aminek Teremtődött.Szerintem egymás felemelkedését kellene segíteni nem pedig a sárba tiprását!
Szeretettel ölelek MINDENKIT!Kedves Teri

Nem velem született a képességem, ki alakult mert ki alakitottam. 1989-től 1996-ig az utcán éltem mint hajléktalan ahol volt időm figyelni és nem beszélni, hiszen hiába beszéltem volna senkit se érdekelt. Talán ez az egyik titka a dolognak, figyelni és nem beszélni. A másik titok mertem kérni nem volt mit veszteni.Remélem sikerült egy kicsit segítenem. http://www.kacsorlaszlo.hu/index.html
info@kacsorlaszlo.hu