Life Success - A sikeres élet kulcsa - Kérdőív

Ez a kérdőív a www.lifesuccess.hu weboldal látogatói számára készült. Amennyiben nem onnan kattintottál ide, de szeretnél az ott leírt személyre szóló programban részt venni, kérlek előbb olvasd végig a részvételi feltételeket. Köszönöm!

Minél előbb megteszed a szükséges lépéseket, annál biztosabb a siker!

Töltsd ki a kérdőívet most, és válaszban elküldöm neked, hogy mit javasolok a céljaid megvalósításához.
A kérdőívre adott válaszaidat bizalmasan kezelem, azokat senkinek nem adom át.

FONTOS!
A kérdések címe van a kitöltendő mező felett nagy betűkkel írva, a részletes magyarázatokat mindig a kitöltendő mező ALATT találod meg, kitöltés előtt olvasd el a mező alatti apró betűs részt!

Kérlek add meg, hogy honnan/kitől hallottál a programról!

Kérlek nevezz meg két olyan embert, akiket személyesen ismersz, és akik a legnagyobb hatással voltak az életedre. Add meg azt is, hogy milyen viszonyban voltak veled (tanárod, rokon, barát, egyéb) és hogy mivel érdemelték ki, hogy ilyen jelentős hatással voltak rád?

Kérlek nevezz meg két olyan embert, akiket személyesen nem ismersz ugyan, de szintén nagy hatással voltak az életedre, mint követendő példaképek. Kérlek írd meg azt is, hogy miért és miben tartod őket követendőnek?

Ha megkérdeznénk a két legjobb barátodat, hogy mi a legfőbb erősséged, és a legfőbb gyengeséged, mit gondolsz, mit mondanának?

Akiknek a jobb agyféltekéjük domináns, azok nagyon kreatívak, gyakran impulzívak, nagy energiákkal rendelkeznek, és sokszor vannak érzelmi kitöréseik. Akinek a bal agyféltekéje domináns, azok inkább elemzők, szeretnek irányítani, és szeretik ha rend van az életükben. Jelöld be, hogy rád melyik illik jobban.

Az alábbi listán jelöld be azt a személyiség típust, ami a leginkább jellemző rád!

Válaszd ki hogy melyik az, amelyik a leginkább jellemző rád!

Feltételezem, hogy az egyik célod a programban való részvétellel az, hogy a jövedelmed megnöveld. Tudnod kell azonban, hogy ez a program ennél jóval többre képes. Ezt szem előtt tartva, szeretném ha most elképzelnéd magad teljes egészében úgy, ahogy látni szeretnéd magad a program befejezésével. Gondold végig, hogy melyek azok a területek, ahol leginkább szeretnél fejlődni: spirituálisan, kapcsolataidban, fizikai kondícióban/erőnlétben, mentálisan, szakmailag, vagy bármi más területen.
A céljaidnak MÉRHETŐNEK kell lennie, nem elég azt mondani, hogy több pénzt akarsz, vagy le akarsz fogyni. Mindenképp egy részletes célnak kell lennie a fejedben! Próbálj meg pontosan és tömören fogalmazni: Hogyan látod magad, amikor befejezed a programot?

Sorolj fel az életedben 3 további területet a pénzen kívül, amiben szeretnél fejlődni, és jelölj meg mindháromhoz egy konkrét, határozott célt, melyet meg akarsz valósítani!

Tudjuk, hogy a hiedelmeink és megszokásaink alakítanak olyanná, amilyenek vagyunk. Szeretném ha most teljesen őszinte lennél magadhoz, és végiggondolnád a hiedelmeidet, szokásaidat, és hogy ezek hogyan befolyásolják az életedet. A program egyik célja, hogy kritikusan tudd figyelni a saját szokásaidat, és én segítek neked megváltoztatni őket. Lehetetlen lenne megváltoztatni az életedet, és eredményeidet, ha nem törnénk át a jelenlegi korlátozó hiedelmeidet, amelyek most visszatartanak a sokkal nagyobb eredményektől.
Ebből a célból kérlek, hogy sorolj fel 4-6 olyan szokást, ami úgy gondolod, hogy visszatart azoktól az eredményektől, amit el szeretnél érni, azokban a területeken, amit az előbb megneveztél.
Ha ezek a szokások csak egyik vagy másik területre jellemzőek, akkor azt is írd le, hogy miért érzed úgy, hogy az adott területen ez befolyásolja az eredményeidet!

Nevezd meg azokat a dolgokat, amitől leginkább félsz (pl. sikertelenség, egyedüllét, beszélni nagyközönség előtt, új emberekkel ismerkedni, stb.). Írd le azt is hogy miért félsz ezektől a dolgoktól!

Kérlek 1-től 10-ig pontozd magad abból a szempontból, hogy a saját szakterületednek mennyire jó szakértője vagy?

Kérlek add meg, hogy alkalmazottként, vagy magánvállalkozóként, vagy üzlettulajdonosként dolgozol-e?

A munkád mekkora mértékben kívánja meg a személyes jelenlétedet? Kérlek magyarázd meg azt is, miért?

Gondolj két vagy három olyan sikeres emberre, akiket ismersz. Mik azok a tulajdonságaik, ami miatt felnézel rájuk, és melyeket te is szeretnéd mindennapi szokásoddá, az életed részévé tenni?