kívülálló lettem

Sziasztok!

Elképesztő, hogy egy időben minden nap itt töltöttem minimum 1-2 órát. Ma már csak ritkán jut eszembe idejönni. És ez nem azért van, mert elfordultam volna a spirituális dolgoktól. Nem! Éppen hogy megtaláltam önmagamat! Kezdőlökés volt ez a honlap, ezért köszönet! Tapasztalatokkal bővültem elég rendesen...

Egyszerűen nincs miről panaszkodnom, elmélkednem itt, mert minden tiszta :)

Sajnos (vagy örömmel látom - hisz azt jelenti, hogy az útkeresők meglelték az ösvényt) ahogy nézem a "régi motorosok" kikoptak innen. Üdv új tagok és remélem, mielőbb sikerül innen továbbállnotok.

Anno IGe volt az, aki azt mondta, ide a sérült, beteg lelkek járnak (Persze nem ilyen fennkölt fogalmazta meg. :) Aki ismeri IGe írásat, tudja, miről van szó). Mára belátom, igaza volt, pedig akkor igencsak támadtam érte :D Viszont sok embernek csak ennyi kapaszkodója maradt, hogy rendbetegye önmagát, hogy megtalálja magát, kérdésekre választ kapjon stb. Az oldal sokaknak hitet ad, ez egy imahely, templom.

További szép napot!

Címkék:

HozzászólásokHát, igen, mankó is lehet annak, aki nagyon mélyen van.

Ez az oldal erénye.
Egy drogosnak például egy szekta sokkal jobb.
Függőség ez is, pénzbe kerül ez is, de annyira azért nem pusztít, mint a drog.
Viszont ha felállt félig ebből a nagyon ramaty állapotból, jobb, ha gyorsan távozik innen, nehogy leragadjon az ezoüzletelők és MLM mamik karmaiban. :D
Szóval nagy szükség van erre a weboldalra, de korántsem annyira emelkedett, mint azt sokan állítják. :-)
Miért ne lehetne önállóan boldogulni?
Miért fáj ez itt egyeseknek?
Háát..., elgondolkodtató.Mankó...?!

Milyen jó néha új gondolatokra lelni, vagy egy egy pozitív sikertörténetet elolvasni valakitől, milyen jó dolog írni, a felmerülő gondolatokat tisztázni, vagy együtt lenni egy kertben csak úgy...ezzel együtt is szent a béke bennem. Ámen!
Kifejezetten ajánlott a Közösség vitaminnal néha feltöltődni.Na, hát, Ragyogás, ez már mindennek a teteje!

Szerinted valaki kizárólag csak úgy lehet boldog az életben, ha függ ettől a beteg és pénzéhes társaságtól?
Miért akarod őt függővé tenni???
Undorító.Kedves hajnallányka!

Ha nem lenne szükséged az itteni energiákra, most sem jöttél volna vissza.

Kivülállóságod lehet akár egy fajta, egotól vezérelt büszkeség is, hogy te az oldal energiáinak segítsége nélkül megállod helyedet künn a való világban. És én beírásod alapján kockáztatom meg most. Nem kritikának szántam, félre ne értsd! Ugyanis, a régi korszakban a fennhéjázás, rongyrázás volt a menő. Pont mint most ahogyan te teszed. Sajnálom! Bocsáss meg! Szeretlek. Köszönöm! Anikó:D Azt hittem, a katakombával keverték...

össze a templomot, bár ez a hasonlat is illene néha ide :)Ja, ja, Hajnalka. :-) Ez itten egy templom.

Anno is összekeverték még Jézus idejében a kereskedők a templomot a piaccal.
Most sincsen ez másképp. :D
Az emberek már csak ilyenek...
Jó, mi? :D
Amúgy IGe tényleg sokakat felébresztett, egyetértek, bár nekem kicsit egós a hapsi, de azért jó fej, és hatékony is. :-):)))

Érdekes nézőpont ! Pont mint bárkié:))) Sérült lennék lehet :)) De bárki véleménye legyen az akárki és nevezze magát bárkinek az én boldogságomon mit sem változtat :))) A világom olyan amilyennek teremtem , és szeretném hogy olyan legyen :)))))) Kivűlálló lettél ?? Te döntésed , és hiszed nem hiszed mindenkinek igaza van :))))))))) Ölellek Merkaba :))Igazat is lehet adni IGE

Igazat is lehet adni IGE véleményének, és lehet ezt úgy is megfogalmazni, hogy aki ide jár, az szeretne TÖBBET az életétől. Függetlenül attól hogy hol tart, fejlődni szeretne. Aki épp elért egy újabb szintet, az nem jár ide, hanem élvezi az új "perspektívát". Mindenki halad az úton. Ha elakad, lehet hogy benéz ide, inspirációért, ötletekért, lelki békéért vagy egy kis szeretetért. Függetlenül attól hogy épp milyen szinten tart. De nem hiszem hogy sérült emberek járnának ide, sokukat személyesen ismerem, és egyáltalán nem azok. Persze, lehet hogy előfordul itt is, ahogy az életben bárhol. Bár ha jól értettem, kedves Hajnallány, írásod amúgy is csak egy önkritika volt :-)Gratulálok!

Gratulálok a kívülállóságodhoz!Félreértés ne essék!

Nem támadni, bántani akarom az ittlévőket. Örülök, ha valakinek ez az oldal segítséget nyújt, hisz nekem is adott támaszt, mikor kellett. Mára már nincs szükségem erre a mankóra. Törekedjetek ti is erre szerintem, és meglátjátok, megtaláljátok a belső békét, harmóniát.

hajnallány