Könyveim

Örömmel értesítelek benneteket arról, hogy várhatóan 2010. november elejétől végre: valódi könyv formában megjelenik, és elérhetővé válik 2 könyvem is, mely összesen 4-et tartalmaz.
*Az egyik a Ho'oponopono - Szeretet terápia kézikönyv, amely egyben a Ho'oponopono - Gyakorlatok gyűjteményét is tartalmazza majd, így két könyv lesz egy kötetben.
*A másik megjelenő könyvem az Új Mágikus Terápia, amihez szintén hozzákapcsoltam még egy könyvet, a Csodatanodát, így ez is két könyv lesz egy kötetben.
*Továbbra is megrendelhető:
A Titok titka: kip-kop kopogok - Út a boldogság és a boldogulás felé

ÚJ KÖNYV!
Bár egy kicsit később, 2010. december elején pedig megjelenik, igaz csak korlátozott példányszámban,
"Halálra szeretni" - címmel legújabb könyvem is.
Ebben a könyvben saját életem történetét olvashatjátok. Történeteimen és tapasztalataimon keresztül mutatom meg, hogyan gyógyultam meg én is gyógyíthatatlannak vélt testi - lelki betegségeimből, hogyan sikerült rendbe tenni javíthatatlannak és kilátástalannak tűnő élethelyzetemet, valamint azt is, hogyan tudtam másoknak is segíteni ebben. Elmondom azt is, hogy mit jelent számomra "Halálra szeretni" a mai napig is, minden nap, és arra biztatlak, tedd Te is ugyanezt! Szeress halálra, és tégy, amit akarsz!

Bővebb infó: http://ujmagikusterapia.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1129011