Lee Harris

Lee Harris
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti szemináriumra: JELENTKEZEM!

Már kora gyermekkorában megmutatkozott intuitív hajlama, de közvetítői képességei a 90-es évek végére fejlődtek ki igazán. Kezdtedben főleg barátoknak és ismerősöknek közvetített, ám hamarosan rábeszélték, hogy a channelinget szolgáltatásként ajánlja. Szájról szájra terjedt a híre és szolgáltatásaiért azóta is folyamatosan nagy az érdeklődés.

2004-ben Lee létrehozta a Guidance2012.com weblapot, a channelingek alapján készült írásainak illetve szolgáltatásainak honlapját. Az oldal nagyon sikeres lett, a világ minden tájáról hozott ügyfeleket, és havonta több ezren olvasták. A Guidance2012 közvetítéseket tartalmazó ajándék füzet elérhető a Limitlessness ingyenes letöltések oldalon. Lee és szellemi vezetői megpróbálják átadni, hogy ha szívedre hallgatva éled az életed, akkor az elméd helyett az ösztöneid kezdenek irányítani. Elméd könnyedén olyan hiedelmek béklyójába kerülhet, amelyek igazából nem is a sajátjai, a létezésnek ez a formája egyszerű szokássá válik, ekkor már nem a belső igazság vezérel. Ha a szívünkkel és az ösztöneinkkel élünk, korlátok nélkül, visszahozzuk az örömöt és a bőséget az életünkbe és azok életébe, akik körülöttünk vannak. Lee szellemi tanácsadói segítségével ezt az üzenetet hozza el a közvetítések során.

Lee HarrisLee egyik leghatásosabb közvetítése - 'The Assimilation of the Now' – ingyenesen elérhető a Limitlessness.com oldalon. A több száz ember számára végzett személyes közvetítéseken túl, Lee rengeteg tapasztalatot gyűjtött a csoport-munkán keresztül is. Workshopokat és visszavonulásokat szervezett és nagy örömmel gondol a közösségformáló erőre és nyitottságra, amely minden résztvevő számára nyilvánvalóvá válik az együttlét során. Ez emlékeztet arra, hogy mindannyiunkban megvan a nyíltság és ez mindennapi életünkben is jó szolgálatot tehet.

Lee zenész-dalszerző is, gyakran végez kreatív munkát a filmes és színházi világban. Zenéjét meghallgathatod a www.venusman.com oldalon. Hisz a muzsika és a hangok illetve minden más kreatív tevékenység gyógyító hatásában. Valóban, a kreativitás tulajdonképpen a közvetítés egy másik formája.
Lee 2006-ban találkozott Storyval, ketten úgy határoztak, hogy munkáikat és közönségeiket egy tető alá hozzák, így született meg a limitlessness.com oldal. Együtt dolgoznak, együtt közvetítenek a Tudatos Teremtés Szemináriumok keretében.
További információk:

További információk a szemináriumról
A channelingről
Kicsoda Story Waters?
Nézd meg a Story Waters videókat
Nézd meg a Lee Harris videókat

Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti szemináriumra: JELENTKEZEM!Címkék:

Hozzászólásokhm

Pipacska, Papi nem Lee Harris.