Szeretném ha Mindenki örülne...!!!

vendégváróSzeretettel meghívlak és várlak Benneteket 2008. augusztus 16-17-én Lajosmizsén a tanyámon!

Program:
Érkezés: 16-án a délelőtti órákban!
Ebéd: ez az én ajándékom
A Titok című film vetítése
Beszélgetések
Tábortűz - szalonna sütögetés, zöldégek stb.
23:00 Meglepi

Mindenki akkor fekszik és kel, amikor szeretne!
Italról mindenki gondoskodjon Magának... Hálózsák ajánlott! Gyertek minél többen, sokan elférünk!

A vonatról infók nálam: 70 613 7482

Várok Mindenki szeretettel!!!

Nagy ölcsi Mindenkinek: Mato

HozzászólásokMinden kedves, régi ( és új) Secretes barátomnak

Minden kedves régi és új Secretes barátomnak!

Minden jót és szépet, erőt, egészséget a sikereihez, és szép új Évet kívánok 2012.-ben :)Megtörtént:))))

Köszönöm Ercsikém:)))) Nagyon jólesik neki, hogy gondoltok rá!!!!

Neked pedig BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Édes Evelyn:-))

Nagyon örülök,hogy Kicsi Örökmozgónk jobban van:-))
Kérlek puszilgasd meg helyettem is!!
Nagy ölelés: ErcsiTünetmentes:))))

Aki gondolt rá, annak köszönöm:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Örökmozgóm kórházban:((((

Kérlek benneteket, küldjetek gyógyító gondolatokat Bálintnak!!! Kórházban van csütörtök óta...elöntötte az egész testét Ulticaria (csalánkiütés). A kiváltó okot még nem tudjuk!!! SOha nem volt még ilyen betegsége!

Köszönöm:))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Lajosmizsei képek! :)DrÁga Evelyn!

Most találtam rá az írásodra, melyben biztosítasz arról, hogy elviseled a horkolásomat!! Előre is köszönöm, aranyos vagy! Számítok Rád! Puszi: JuditIde írom a hírt:))))

Nem találtam megfelelő blogot, ahova tudtam volna írni a következő hírt...annál is inkább, mert Mato tanyáján már elindult Örökmozgóm macska utáni nagy sóvárgása. Azt írtam, hogy van egy kis (most már) 7 hetes Gizikénk!!!! NO, legidősebb gyermekem, az egyszem lányom ma beállított egy barátnője udvarába bedobott 2 hetes kiscicával!!!! Miután még nincs munkája lányomnak, így bevállalta az anya szerepet és gondozza ezt a 2 hetes kis csodát:))) Ha láttatok még gyönyörű cicát!!! Ő is kandúr lesz, ha megnő és hasonlóan vörös,. mint a meglévő 5 éves Miu cicánk! DE benne sokkal több a fehér terület, a mellkasa, mellső lába és a pofija is fehéren világít:)))) Tudtam neki ellenállni, hogy ne tartsuk meg??? Szóval most már kétszeres cicanagyi lettem:))))))))))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Hork:)))))))))

Juditmama ne aggódj!!! Megkérjük Matot, hogy minket szállásoljon össze...az én legutóbbi kedvesemnél jobban, erőteljesebben horkolót még nem tapasztaltam, mellette az előttem levő barátnők közt volt aki füldugót vásárolt:)))) Szóval én bírom, bírlak, ha elfogadod, én szívesen megszállok Veled!!!!!

Oh, Mato!!!! Hogy én mennyire tudok fázni, azt csak Te tudod igazán:)))))))

Ölelgetlek addig is:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Kedves Mato!

Beírtam a naptáramba az október első hétvégéjét! Ott leszek. Illetve felmerült egy kis gond, amiről már szinte megfeledkeztem. Az unokám most itt van nálam,, és Ő szólt az éjjel,hogy:"Mama! Nagyon horkolsz!" Persze tudtam én ezt, de régebben volt olyan, hogy a saját horkolásomra felébredtem. Mostanában nem volt ilyen, ezért úgy gondoltam, hogy már kigyógyultam belőle.
Nem baj? Elviselitek? Azért mehetek? Szép estét Mindenkinek: JuditDRÁGA MINDENKI!

Aki itt volt mindenki tudja,hogy 3 helyen lehet aludni akármilyen hideg is van. Mindehol lehet fűteni tehát az időpont bármelyik napra eshet. Drága ercsike, nagyon szomorú leszek ,ha ti nem tudtok jönni, mert nagyon szeretlek beneteket! Tehát ha az idő nagyon gáz lenne akkor a nagyházban akárhányan tudunk kajálni, majd amikor betőr a szundi mindenkinek lesz helye. A kisházban 3 fő , a nagyban akár 10 és a wigwamban min 6 személy, na most ha össze húzzuk magunkat , biztos többen is elférünk. Egyébbként mi teremtjük a jó időt! ,ugye ezt mindenki tudja? TEHÁT AZ OKTÓBER IS MEGFELEL EGY JÓ SZERETET TALIHOZ! Szerintem csak egy kis extra rucival megoldható. Azért még nem adtam fel.hogy ercsike és a kedvese itt legyen! Nekem itt három sátram van . Én hajlandó vagyok a benti fekhelyem átadni annak aki fázóssabb mert én bírom. Megoldjuk!!!!!! Millió ölcsi!!!Domcsika! És az előző hétvégéd még szabad?

....mert akkor, tudod...nadon!:))))) .....nadon!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryOké, értve vagyok:)))

Köszi Domcsi, ne hari, de tényleg számomra nem volt egyértelmű:))))
Nekünk nagyon jó a padló, hálózsákot viszünk!!!! Máris bejegyeztem a naptáramba, de ez még nagyon távoli dátum...tudod, ha házhoz hívnak gyerekvigyázni, akkor oda fogok igent mondani, mert minden forint mindig nagyon jókor érkezik:))) Mostanában amúgy is sok visszalépés volt, szóval be kell hoznom a lemaradást!!! Előtte héten már tudni fogom! Akkor majd írok neked levelet, hogy magyarázd el, hogyan kell menni kocsi nélkül???

Vasárnap ölelgetünk:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Sziasztok!

Evelin kedves, persze, hogy téged is szívesen látlak. Nálunk egyetlen probléma van, hogy helyhiánnyal küszködünk. A múltkori bulin 15 voltunk, nekik sikerült fekhelyet teremtenem, a többiek is alhatnak szőnyegen és hálózsákban. Persze sátorállítás még esedékes lehet, ez az időjárástól függ.
Bár a kezes-lábas fesztivált nem tudom még mindig mikor lesz, de ez már nem fontos, hiszen a társaság a lényeg. Szóval, mivel Matonál tényleg többen jelezték, hogy mikor jó, így alakult a szeptember vége, ami pontosan szeptember 27-28. Tehát naptárakat elő, bejegyezni.
Addig még írok.Evelyn Kedves:-)

Én egyetlen szóval sem mondtam,hogy szűk körű lesz a buli:-)
Domcsi két hónapja kér már rá bennünket,hogy akik ott voltak nála anno,találjunk ki másik időpontot is,de ez nem azt jelenti,hogy a buli szűkkörű lesz:-))Kb 4-5 ember volt ott ,amikor beszélgettünk,és én azt sem mondtam,hogy ez az időpont biztos.Sőt azt mondtam,hogy Vele kellene megbeszélni. Illetve,hogy én az Ő bulijával befejezem azt,hogy minden hétvégén menjek valahová.:-)De Neki még megígértem már régen,és szeretnék ott lenni.
Sajnálom,ha félreérthető voltam,Kedves:-)
Remélem így tisztábbak lettek a gondolataim,mert munka közben írtam kutya-futtában:-)))
Ölelek: ErcsiEry Kókuszkája:)))

Ery Drága nyugodtan ott lehet a kutyus!!!! Nagyon jól szokták érezni magukat az állatok is ennyi jóérzésű szerető ember között:))))

Öbikém ott bizony!!!! Ha nem jössz fel Pestre majd amikor ölelgetünk országosan, én megyek le Hozzád!!! Tudod nekem a helyszínnel szoktak problémáim lenni...még javulnom kell:)))

Ercsike Domcsival én nem beszéltem, valszeg nála szűkebb körű buli szerveződik.

Mato az október első hétvégéje naggggyon király:)))) De vajon nem fogunk már nagyon fázni a sátorban? Egyébként te el tudnád viselni ismét a csődületet a tanyádon??? Remélem olyanok is jönnek, akik most nem tudtak eljönni...még a végén hiányérzetünk lesz sokunknak, ha nem lesz Matobuli hébe-hóba az év során:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Hankara, nagyon örülök Neked!

Persze, hogy megvárlak vasárnap.
A 20-i találkozót fel is tettem most egy külön blogban, hogy minden érdeklődő időben értesüljön róla.
Nagyon szeretném, ha sokan lennénk és jól éreznénk magunkat.
Hamarosan találkozunk!!!!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryEry Drága!

Annyira örülök!!!! Látom, hétvégén találkozunk. Várj meg légy szíves, mert én is a későn jövők táborához tartozom, nem tudom, még mikorra érek vissza Budapestre. Bevéstem a naptáramba a zeptember 20-i találkozót. Ha tudok valamit segíteni, szívesen teszem, szólj légy szíves!
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Édes Macikám,és Barátaim!

Még Lajosmizsén voltunk,amikor Domcsival néhányan megbeszáltük,hogy szeptember utolsó hétvégéjén Etyeken leszünk.
Talán erről kérdezzétek Domcsikánkat,mert ilyen sok szabadban lévő prgramot még akkor kell összehozni,amikor még jó idő van:-))
A 20-i hétvégén,én sajnos nem érek rá,konferenciára kell menjek a főnökömmel:-)
Hogy Matonál mikor legyen a másik?
Hát ha gondolunk az időjárásra,akkor a következő hétvége lenne a legideálisabb:-),viszont azért én úgy gondolom,hogy Nekem vannak testvéreim,szüleim ,(sőt Sanyának is:-))és más barátaim is,akiket néha hónapokig nem látok,mert szeretnék Veletek találkozni.Tehát valószinűleg én a sok program közül Domcsinál befejezem a nyári ugrándozásokat,és koncentrálok azokra is,akiket idáig elhanyagoltam.Ezért azt gondolom,hogy az időpontok kérdésében már nem rám kellene hagyatkoznotok:-))

Mindenkit nagyon-nagy szeretettel ölelek: ErcsikeJó, akkor nem kérdés, ott lesz! ....én szóltam....!!!!!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryEz nem lehet kérdés!

Kókusznak köztünk a helye! Puszi: JuditSzia Evelyn! Nekünk csak a Kókusz "kiskutyánk" van!

Ő most 8 hónapos, de legalább 30 kiló. Épp azon gondolkodtam, hogy őt is vigyük?
Még elég neveletlen, kíváncsi és minden lében két kanál!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Evelinem :)

Akkor ősszel az országos Ölelésnapokon már biztos részt veszel :)))))

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Jó korán kezdjétek:)))

Mato Drága jó korán kezdjetek neki a munkának, egész nap estig úgy sem lehet bírni fizikailag...utána usgyi utánunk!!!! Tudod nagyon hamar mi sem fogunk tudni elbúcsúzni egymástól, jó páran ott leszünk szerintem még sötétedéskor is:))))
Köszöni az ölelést kicsibé!!!! Boldog macskagazdi:))) Vele alszik szerencsére, egész nap jóban vannak:))) Kizárólag ő gondozza, az ő döntése volt ez:) A nagytalira most nem jön el, mert apja elviszi magához.
Ery neked is vannak állataid? Mert akkor Örökmozgó Angyalkám Nálad is remekül feltalálja majd magát:))))

Tavaly még félszegen öleltem és zavarban is voltam néha...most hatalmasakat tudok már ölelgetniiiiiii:))))))))))))))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Mato! Nagyon számítok RÁD!

Örülök, hogy ott leszel. A találkozóról pedig addig nem jövök el, amíg Te és Admin és még néhányan - akik jelezték,
hogy később érnek oda - ott nem lesznek. Megvárunk Benneteket. Utána elkezdem szervezni a mi kis találkozónkat
és számítok a segítségedre, tapasztalatodra! Millió ölcsi!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDRÁGA ERY

Elöszőr , mindenképp másik időpont lesz amit meghatározunk,hogy nálam töltjük. Szeptember 20 án ott leszek nálad millió százalék. Ercsike az időpont meghatározásánál légyszives a Hankara kérését vedd figyelembe hisz időben szólt,hogy mikor ér rá, és kérlek ne vedd félválról a feladatot mert ez már mindig a te teremtésed kell ,hogy legyen mivel ennyire jó volt az első , és ezért is millió ölcsi jár neked!!!!!! Drága, nagyon örülök,hogy kicsi b nek sikerült a cica teremtés, most aztán van feladat, öleld meg helyettem is , tudod nagyon bírom a pici fiad! , meg a többieket is. MÉG EGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM,HOGY ENNYI SZERETETET KAPOK TŐLETEK! MINDENKIT SZERETETTEL ÖLELEK!!! Vasárnap dolgozom Szentendrén de teremtem,hogy végezzünk mire a tali lesz mert nagyon hiányoztok nekem. Millió ölcsi!Igen Drága Evelyn! A részletek később!

Mindent le fogok írni, most csak szerettelek volna Benneteket biztosítani a meghívás érvényességéről.
Nagyon örülök Nektek!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryEry Te Csodás!!!!

Még egy juhhhhééééééééééééééééé:)))))))))))))))))

Részletek később...most egyszerűen örülök a hírnek:))))))))))))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Sziasztok!

Elolvastam mindent, amit írtatok a lajosmizsei találkozóról és megnéztem a sok fotót. Most annyira feltöltődtem már ettől,
hogy el sem hiszitek. Köszönöm mindannyiótoknak, hogy ilyenek vagytok és hogy vagytok.
DRÁGÁIM! Szeretném a figyelmetekbe ajánlani, hogy van egy érvényes - halasztott, egyeztetett és újra halasztott - meghívásotok
Tőlem és a Páromtól. Kérlek, hogy mielőtt teremtitek a következő időpontot, ezt is vegyétek figyelembe.
SZEPTEMBER 20-21. SZOMBAT-VASÁRNAP
RÁCKEVE-SOMLYÓSZIGET - NÁLUNK!
NAGYON NAGY SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Eryszia draga Evelin!!

itt a link (egyébként Öbike találta meg:-)))
puszi

http://www.thesecret.hu/node/4156?page=1