Mindnyájan EGY dologra, EGY időben II.

meditálásDrága Atink csodálatos kezdeményezését szeretném felfrissíteni.
Szeretnélek megkérni Benneteket, hogy este 22 órakor meditáljunk közösen olyanért, ami a sorsunkat befolyásolja pozitívan.

Az első és számomra a legfontosabb cél, hogy BÉKÉS-nek, BOLDOG-nak, EGÉSZSÉGES-nek és GAZDAGNAK lássam magunkat, MINDANNYIUNKAT.

Ezért a mai meditációnk legyen bevezetésként, hogy képzeljük el magunkat teljesen EGÉSZSÉGESNEK. Tudom, hogy több lélektársunk fizikai teste valamilyen betegséggel van szoros barátságban, ezért ezt a barátságot meg kell szüntetni, el kell engedni. Képzeljük magunkat olyannak, mint biztos emlékeztek a betegség előtt voltatok. Az egészségesek pedig vizualizálják magukat még egészségesebbnek.

Pl. én ma este elképzelem, hogy a három saját angyalom, akik mindig velem vannak megtapsolnak és elismerően bólintanak, hogy a belső szerveim tökéletesen működnek, a látásom olyan mint a sasé, a hallásom kiváló, a tartásom egyenes, a járásom könnyed, a bőröm sima és feszes, a fogaim épek és egészségesek, szeretem és kívánom a mozgást ezáltal az izületek és az izomzat szintén tökéletes. Ezeket egyenként vizualizálni fogom és erős érzelemmel vetítem le magamban, vágyok arra hogy így legyen, mert így VAN MOST.

Szeretettel várlak Benneteket este 10-kor a közös meditációhoz.

Örökös Boldogság :)

CsatolmányMéret
meditálás3.jpg143.55 KB


We appreciate you making the

We appreciate you making the sincere try to explain this. I’m very sturdy about it and even find out more. If its OK, while you reach more in depth knowledge, would you mind including more posts such as this one with increased information? scary escape games

 

Sziasztok!Ma este én is

"csatlakozom" hozzátok! MIndenkinek küldöm a szeretet energiáját!Ma este gondoljunk Puppy barátjának az édesanyjára!

Itt kérte: http://thesecret.hu/node/6182

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryÉn is gondolok Mindnyájatokra Domcsika, Ágica!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDomcsikám...

Mindennap meditálok 10-kor, mióta az unokám beteg, mostantól szeretettel gondolok apósodra is, a magam boldogsága melett. Ölel: ágicaSziasztok!

Nagyon nagy kéréssel fordulok most hozzátok.
Tudjátok, az apósom nagyon beteg, nagyjából lemondtak az orvosok róla. Számomra olyan, mintha az apám lenne, a gyerekeim pedig a papájukért izgulnak. Kérlek benneteket, meditáljatok rá, küldjetek neki nagyon sok erőt. Nagyon nem szeretném elveszíteni, ő és az anyósom a családom. Nagyon nagy szükségem van rájuk.
Köszönöm nektek.Sziasztok!.. Ez egy

Sziasztok!..

Ez egy figyelemfelhívás!..
..Szólok, hogy tudjátok, a MyVipen elindúlt a FÉNYADÓK -közössége-, igazából még szeptemberben.. s rendszeresen napi szinten tervezünk hasonlóakat.. amit Vibrocil s többen mások említettek. Közösen, sokan, közös pozitív előrevivő célokért meditálni, bevonzani, hatni a környezetre. ..Már sokan kezdenek ráhangolódni.. . 710-en vagyunk.. . Akinek van kedve, keressen meg minket.. .
Azt gondolom, ha elegen leszünk, s rendszerint meditálunk ilyen s hasonló dolgokon, az már egy olyan erős löket a környezetnek, hogy futótűzként fog egyszer elindúlni egy nagyon pozitív tudati változás.
..Ez az amire csak több ezren leszünk látványosan képesek.. . ..Tehát nagyon sokan kell lennünk.. s napi szinten "gyakorolni".. akár csak pár percet.. . Ezt igyexem kiváltani az emberekből.
Persze vannak jelek, hogy ezen már sokan munkálkodnak, minthogy ezt a blogot is megtaláltam.. .
..Van remény!.. :)Globális Békemeditáció

Jól elmaradt ez a blog, azaz igazság, hogy a MoMoMo és egyéb teremtések lefoglaltak teljesen, de azért én is időnként meditálgattam magamban. Tegnap Szilasligeten a lélektérképnél az jött ki, hogy egy kicsit el vagyok fáradva mind lelkileg, mind testileg és már akkor elhatároztam, hogy újra foglalkozom önmagammal.
A mai nap pedig a legcsodálatosabb erre, hogy elkezdjem, hiszem ma van a Globális Békemeditáció, aminek célja a drága Földünk megmentése. Azt hiszem hogy akár tudatosan, akár tudattalanul, minden embernek ott van a zsigereiben hogy tegyünk valamit érte. Hát most ITT AZ IDŐ.....

Szeretettel várlak Benneteket egy közös meditációra. Bárki bármikor bekapcsolódhat, mert hiszen nincs idő, minden MOST van....

A Békemeditációról itt olvashattok az oldalon, melyet Tiszavirágunk inditott el:
http://www.thesecret.hu/globalis_bekemeditacio

Szeretlek BENNETEKET :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Meditáló Társaim :)

Húúú tegnap akkora tüzijátékot csináltunk az Uniban :))))) Láttam, ahogy a felesleges energiák csodás éltető erejű pozítiv energiává változtak.
Köszi Nektek :))) Szuper volt :)))

A mai meditációnk magunkról szóljon, hiszen a magunk életét TEREMTJÜK. Mai nap 10 milliószoros teremtőerővel rendelkezünk. Használjuk ki, és fordítsuk a javunkra. Mindenki azt képzelje el, amit legjobban szeretne a saját életében.
Én maradok az ÖRÖKÖS BOLDOGSÁG-nál :))))

Akkor 10-kor talcsizunk :))) végtelen szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Ajánlás az esti meditációhoz

Drágáim :) Kérlek olvassátok el Ágica írását: http://www.thesecret.hu/node/2740
a meditációkor is mindig úgy gondoljunk másra, mintha magunkra gondolnánk, hiszen az tud igazán segíteni másokon, aki ÖSSZHANGban van saját magával. Mikor magadra gondolsz szeresd magad nagyon. Ha szereted magad, akkor tudsz igazán másokat is szeretni feltétel nélkül.
Szeressük a kis ANGYALOKAT feltétel nélkül...
öbike
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drágáim :)

Szeretettel várlak Benneteket, MINDENKIT mint minden nap, este 10-kor a közös meditációnkra. Erősítsük Domcsikát a HITÉBEN, hogy EGÉSZSÉG VAN. És abban is, hogy az ERŐ, amivel segíti a kis CSODALÁNYKÁT az mindig LEGYEN.
És gondoljunk azokra a többi kis ANGYALKÁKRA, akik szintén valamilyen, a kis testüket támadó rosszasággal kerültek közelségbe, hogy ezek a dolgok távolodjanak és kerüljék el őket. Küldjük ki őket az Univerzumba, hogy aztán ezeket az energiákat összegyüjtve gyógyító energiává alakuljanak át.
Mert megérdemlik, hogy EGÉSZSÉGESEK legyenek.
Szeretettel: öbike :)
Mosolyogj Drága Magyarország :)DRÁGÁIM, AKIK ITT VAGYTOK, VAGY KÉSŐBB OLVASTOK!

KÉRLEK, OLVASSÁTOK EZT, DOMCSI ÍRTA A SAJÁT CSODALÁMPÁNK-BAN DZSININEK.

"Drága Dzsini!
Hanna-babának születésekor több problémája volt, de a legnagyobb, hogy találtak egy cisztát az agyán (8mm-es). Ez idáig nem fejlődött és mi megnyugodtunk. Elmondta az orvos, hogy nem gáz, ha nem nő. Csak akkor probléma, ha nőni kezd. És most......
Én pedig félek. És nem tudom mit csináljak azon kívül, hogy meditálok érte. Nem tudom. Tanács?"

TUDOM, SOKAN MÉG UTAZTOK, TELE VAGYTOK A MAI NAP ÉLMÉNYÉVEL, DE KÉRLEK BENNETEKET, HOGY MA ESTE IS - MINT AHOGY
KORÁBBAN MÁR MEGTETTÉTEK - MEDITÁLJUNK HANNÁCSKA EGÉSZSÉGÉÉRT!

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: EryNahát, Tőled aztán van mit tanulnom!

Köszönöm, ki fogom próbálni!
Szeretettel: Ery

Újraírom ezt a hozzászólást, ugyan is egy nagyon fontos levelezésem volt tegnap ma Csodadoktorral, ami a megbocsájtásról, önmagunk elfogadásáról szólt. Még gondolkoztam rajta, hogy ezt kellene kérni a meditáció témájául. Aztán arra gondoltam, hogy már 2x kértem, most megvárom, hogy mit javasoltok. Hát, ezt javasoltátok!:)))))))))Én is...

Pont este 10-kor veletek, mert akkor érzem igazán a közös energiát. Puszil benneteket : ágicaDrága Ery :)

Az nálam is elő szokott fordulni hogy sokkal később, de mivel az idő az egy behatárolt dolog, és ha én elképzelem, hogy amikor éppen meditálok, pont este 10 óra van, akkor én pont 10-kor veletek vagyok. Tudom hogy müködik :))))) Mert érzem az energiákat :)
ölellek: öbike :)
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Öbike!

Én is meditálok, de az utóbbi napokban inkább később, mert 10-kor még dolgaim vannak és általában utána rögtön el is alszom.
Ma este, akkor együtt !
Szeretettel: EryDrága Ery :)

Örömmel :))) én nagyon sokszor 10-kor ott vagyok, csak nincs mindig időm bejönni hozzátok.
Legyen a mai meditációnk az ELFOGADÁS.
A meditáció alatt gondoljuk végig cselekedeteinket és érzelmeinket, a világhoz való viszonyulásunkat. Fogadjuk el, hogy JÓK vagyunk, CSODÁLATOSAK vagyunk, SZÉPEK vagyunk, ISTENI TEREMTŐK vagyunk.
Fogadjuk el, hogy csak JÓ TULAJDONSÁGUNK van, mert ahogy élünk, ahogy cselekszünk, mind magunk döntöttünk róla.
Végtelen szeretettel: öbike :)
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Öbike és Mindenki!

Nagyon szeretném, ha ma este együtt meditálnánk újra!
Szeretettel: ErySziasztok!

Én is Veletek vagyok, bár én január 31. óta, az múlt hét csütörtök, de azóta minden este. Annyira, hogy tegnap kaptam meg a filmet, és mivel este 10 előtt tudtam volna megnézni, ezért félretettem, és csak a közös meditáció után néztem meg. Jó későn feküdtem le, mégsem vagyok fáradt, sőt! Tele vagyok pozitív energiával. :-))))))Énis!

Én is! szeretettel: JuditÉn jövök Drága :))))

Szeretettel: EryBoldogság :)

Ma este 10-kor meditáljunk a saját benső BOLDOGSÁG-unkért.
Együtt vagyunk, EGYEK VAGYUNK....

Mosolyogj :)Tudom, Drága Judit!

Köszönöm: EryÖbikém drága.....

Ha irsz, ha nem , akkor is érezzük mindenki energiáját, aki velünk van. Én minden este 10-kor vagyok, mert engem olyan jó érzéssel tölt el. Aki ezt még nem élte át...nem érezte....kimarad valami szép és jó
az életéből .Szerintem.
Sok-sok puszit küld : ágicaDrágáim!

Nem írok sokszor, de mindíg olvaslak titeket! Ezért hát Erykém tudd, hogy minden este tízkor ott vagyok veletek. Ma is! szeretettel: JuditDrága Öbike!

Én nagyon sokat gondoltam Rád tegnap, vártam a jelentkezésed az utolsó pillanatig, de reméltem, hogy Te is gondolatban
velünk leszel. Ma este - ahogy írod - megnyitjuk magunkat a fénynek. Biztosan hamarosan jeleznek a Többiek is, de ha
nem is, én gondolom most már sokan vagyunk esténként, mert érzem.
Örülök Neked nagyon!
Szeretettel: EryDrága Ery :)

Hááááát ez csúcs :)))) Tegnap nem voltam internet közelébe és nem tudtam olvasni Benneteket. Igy csak egyszerűen Rátok hangolódtam és egyszerre elkezdett áramolni rajtam keresztül az energia és a végtelen szeretet.
Az az igazság, hogy hiszem és tudom, ha magunkat rakjuk tökéletes rendbe, akkor a környezetünk is változik, hiszen a fény és a szeretet eljut hozzájuk is.

Ezért kérlek Benneteket, hogy a mai meditáción nyissuk meg a lelkünket a fénynek.

Nyisd meg a koronacsakrádat engedd be a fényt, aztán áramoltasd szép lassan végig a testrészeiden és csakráidon: fejeden, harmadikszem csakrán, nyakadon, vállaidon, kezeden, szívcsakrádon, törzseden, napfonat csakrádon, medencéden, szexcsakrán, gyökércsakrán, lábadon.
Keringesd, majd engedd hogy a tested végtelen fénnyé változzon.

Engedd, hogy a gyökércsakrádon keresztül távozzon, hogy egyesülni tudjál a földdel és a mindenséggel. Érezd, hogy a Rajtad átáramló fény simogatja Földanya testét, majd behatol a mag felé, ott egyesül a Föld végtelen energiájával és visszatér Hozzád. Érezd, hogy a gyökércsakrádon keresztül visszaáramlik a testedbe, keringesd ezt a végtelen szeretetet magadon.

Szerető öleléssel: Örökös Boldogság :)Nagyon jó volt Veletek az este!

Ma se hagyjuk ki! Én szívesen venném, ha csak egyszerűen arra gondolnánk, amit Öbike két napja javasolt, hisz oly nagy
szükségünk van a szeretetre és most hétvége van, töltődjünk újra és újra:

"Tehát MINDENKIRE gondoljunk és a VÉGTELEN ENERGIÁRA, ami folyamatosan és jótékonyan áramlik át rajtunk :)"
Gondoljunk az önzetlen, pénzért meg nem vehető szeretetre, és küldjük el azoknak, akiknek szüksége van rá!

Szeretettel: EryJÖVÖK én IS

hÜHA idő van,de már itt is vagyok....................