megemészt a bánat...

Üdv mindenkinek!
Mint ahogy sokan mások, énis régóta olvasom az oldalt, akárhányszor letört vagyok, mindig ide jövök vigasztalódni.De úgyérzem már ideje, hogy írjak.Ugyanis alig van valami ami fel tudna vidítani. Igazából most a szerelemről van szó.Eddig sok fiú tetszett.Mindegyikben hittem, és egyikkel sem lett semmi.Egy kapcsolatom volt, egy évvel ezelőtt, 4 hónapos, de nem szerettem a srácot, ezért vége lett. Azonban most van egy fiúcska, nemrég óta ismerem, de rabul ejtett.De nagyon.Táncoltunk discoban is, meg utána egy buliban voltunk ami elég rosszul sült el..igaz megcsókolt meg minden meg utalgatott a dolgokra még a buli elött, de nagyon rosszul voltam mert boldogságomban tul sokat ittam és a társaság is a elgrosszabb volt...És most jön a lényeg..a barátnőm meg ez a fiú ugye osztálytársak, és másnap a barátnőm mutatott egy képet ahol a szájuk összeért...megmég az msn-es naplózott beszélgetést hogy mennyire hajt rá és hogy velem is csak azért volt mert én engedtem magam.. nagyonjólesett.."legjobb barátnőm" és a pasi aki nekem tetszett..meghát osztálytársak és 'barátnőm' elég perverz és gondolhatom miket csinált..(csipkedte csapkodta a fenekét stb.) De őszintén azis megfordult a fejembe hogy valamit mondhatott rólam a pasinak..és annyira furcsa de tudjátok mi van velem? hogyha alakul egy pasis ügy, és amig el nem mesélem valakinek, addig jó minden, miután elmesélem, minden megváltozik rossz irányba és gyanez forditva..de nem cska pasiügyeknél hanem pl utazásnál is vagy akármivel kapcsolatban.Elég régóta foglalkozok a Vonzás Törvényével, ugy kb 2 éve, meg sok könyvet is olvasok ezzel kapcsolatban, és igyekszem minél hamarabb a magamévá tenni mert még elég fiatal vagyok és minnél hamarabb kezdem használni, annál jobb.De sajnos nemnagyon tudok haladni vele..Segítséget szeretnék tőletek kérni, hogy mit tegyek!!Nem csak ezzel a példával kapcsolatban, hanem látjátok, hogy az iylen eseteket elkerüljem.És mindig ugy van, hogy pl ha nemérdekelne ez a gyerek, tuti az enyém lenne..csakhát nehéz hogy ne érdekeljen...Meg lenne e rá valami mód, hogy mégiscsak enyém legyen a srác, mert tudjátok, amit akarunk a miénk lehet, ez alapján, mert annak nagyon örülnék, csak a hogyanját nemtudom..kérlek segítsetek, ha tudtok, nagyon megköszönném :) és ha valakinek bármi kérdése van az egésszel kapcsolatban, nyugodtan kérdezzen, nyitott vagyok (:
egy kétségbeesett lány...köszönöm a kommenteket

köszönöm a kommenteket :)
igen ezigaz, de jelenleg ez a vágyam, lehet 1-2 év múlva megváltozik a véleményem :)
ha valaki olvassa,, nézzen át a blogokra, betelt a pohár...:S:Snem is tudom..

Nekem az a véleményem,fiatal vagy még komoly,hosszútávú kapcsolathoz.Ha igazán akarod,persze sikerülni fog,de mi lesz 10 év múlva?Hiszen nem is éltél még.
Szerintem örülj annak,hogy fiatal vagy,ez egy csodálatos dolog:)
És hidd el,hamar elrepül!Mami...

Nézz le fenséges mosolyoddal az "alattvalóidra" a fiúkra, férfiakra....
Remélem mélységesen lenézhetek...hogy felnézzenek...:D
Nagyon tetszett!
Köszönöm!Te kislány, a nagyvilági hölgy szerepét erősítsd magadban.

Nézz le fenséges mosolyoddal az "alattvalóidra" a fiúkra, férfiakra. Most ezt a szerepet játszd el. Meglátod a hatás nem marad el. Csak légy élethű, hú!először

először rendezd le sajátmagadban a kételyeidet, ahogy Ritocska mondja

azután már akármit is mondasz el akárkinek, máris sokkal magabiztosabb vagy.

annak, aki benne sincs a szituban, pláne lehetnek kételyei, elképzel valamit... nem kell folyton elhinni mindent, ami negatív. nem kell rögtön lelombozódni. és azért jó ha van, akinek elmondhatsz dolgokat. azért olyan borzasztóan bizalmatlannnak sem kell lenni, az a másik véglet. egyszerűen csak magabiztosan kell hozzáállni. "jó, neked ez a véleményed, én meg másként látom." ennyi. mérlegelsz és kész. igazából mindig tebenned rendeződik el minden, ott dől el legbelül.igazából muszályvolt most

igazából muszályvolt most ennél a példánál elmondanom, mert osztálytárs a 2 ember...és nem tudtam magamban tartani mert barátnőmnél is beszéltem a sráccal, és látta a beszélgetést, itt rontottam el. amúgy sokan mondják erre a barátnőmre hogy ott kellene hagynom mert más mint amilyennek én látom, és ez is lesz.
de már jó úton haladok, mert egyrejobban magamban tudom tartani a dolgokat.De akkor a rossz dolgokat sem kéne elmondanom, szóval semmit.

köszönöm, Babletyi17köszöm a rajzfilmes linket is

köszöm a rajzfilmes linket is :)

ezigaz, hogy azért mondom el hogy kiadjam magamból vagy biztatást várok, hogy jó uton haladok.
mondjuk ebben az irigységes dolog tényleg igaz lehet ha jobban belegondolok ebbe az egészbe...egyszerűbb ha magamba tartom a dolgokat, vagy tényleg olyan ebmernek mondom el akiben semmi önzetlenség sincs, csak örül az én örömeim hallatán.
és szerintem minden fiúba benne van a szerelmes férfi, csak nem sokszor lehet belőlük kihozni.
és tényleg határozottabbnak kellene lennem, de félek mert nem akarok a végén egyedül maradni..
köszönöm a jótanácsokat :)
Babletyi17Egyet értek Melazoval.

Amikor kívánsz valamit és azt tovább adod a külvilág felé (=elmondod a barátaidnak), a kívánság kételyeknek van kitéve. Ezért, ha valakinek kevesebb a magabiztossága, az öntudata és AD a mások szavára, érdemes a kívánságain inkább magában dolgoznia (bár a legjobb, ha a rendelés után el is felejti).
Van, hogy az örömöd, a bizalmad, a hited egyszerűen feszít és meg akarod osztani mással, de mégis okosabb, ha nem teszed. Elég, ha a saját kételyeiddel "birkózol" meg belül, nem kell még a másokéval is, mert akaratlanul is magadra veszed ezeket.
De, ha rájöttél, hogy így működik, hogy nem szabad megosztanod, mert "elromlik" akkor miért teszed? :)hmm

ami mellett elsiklottatok, jelesül, hogy akkor támadnaka problémák, mikor elmeséled valakinek, szerintem ez is egy érdekes és nem elhanyagolható területe a sztorinak

ismerem az ilyet. és valahol összefügg a hit kérdésével is szerintem. azért meséled el, hogy bíztassanak, vagy azért, hogy kiadd magadból... de egy óvatlan pillanatban olyasvalakinek mondod el, aki irígy. tudat alatt akár... de valahogy megpróbál lelombozni, hencegni képekkel stb... minden ilyen dolog csak akkor tud elindulni két ember között, ha van egy újfajta összeköttetés. ez a hitből táplálkozik szerintem és még egy olyan sráccal is előfordul, aki neadjisten ilyen képeket csinál lányokkal, mint amit láttál, s ilyen vagy olyan módon viselkedik... lehet, hogy jellembeli probléma és akkor jobb elkerülni az ilyet. de gondolj bele, hogy mindenkit megérinthet egyszer egy mélyebb érzés, akármilyen ember is... szerintem önbizalom-és hitelásó műveletek, impulzusok áldozata vagy.

tudod, nézhetik az embert hülyének, ha olyanban hisz, ami szerintük nem megvalósítható, ha úgy érzik, nem méltó az illető, vagy pusztán irigységből... de az holtbiztos, hogy a kétféle lehetőség közül ezutóbbiakat erősíted, amennyiben minden áldott alkalommal engedsz ezeknek az akár szándékosan, akár tudatalatt feléd küldött negatív jelzéseknek

kicsit határozottabbnak kellene lenned belül. ha tetszik, akkor nem kell azonnal lelombozódni, ha valaki megpróbál lelombozni. ez olyan, mintha szót fogadnál mindnekinek. bármit mondjanak is. különbenis akármilyen is egy srác, biztos lehetsz benne, hogy azzal csak nyerhetsz, ha öszeszeded magad belül. ha erősebb vagy.

na, hát megvolt a mai okoskodásom is... remélem nem írtam túl nagy hülyeségeket. a belső hozzáálláson múlik minden. a belső hozzáállásodat érzékelni kezdi a célszemély. dolgok, érzések generálódnak a semmiből. de csak ha szilárdan pozitív a belső hozzáállásod.Elgondolkodtatásra érdemesítő kis rajzfilm.

És, hogy miért ajánlom neked is drága, és mindenkinek?
Ha megnézed: megérted.

Csakra tisztításhoz egy kedves rajzfilm videó: http://www.dailymotion.com/video/x9c9sl_csakratisztitas_lifestyle

Mozgatni kell a képen az egeret. Megjelenik a play gomb, és a sárga gömböcskén kell rajta tartani a kurzort, és időnként megpiszkálni, mert nehezen tölti be magát, és el-elakad.

Utunk során rengeteg "szennynek" nevezett, "belénk nem való" érzés, élmény ér mindannyinkat. A szerelemről is ír.Kedves Monicas! Értem persze,

Kedves Monicas!
Értem persze, hogy mire szeretnél utalni, mert végülis ha nem egy a világunk nagyon nincs értelme az egésznek mert folytoncsak veszekedések lennének mert nem értenénk egyet...Én ezzel a bizalommal úgy vagyok, hogy igaz már csalódtam jópárszor, és van, hogy félek bízni az emberekben, de egy pasinál, ha érzem hogy szeret, akkor ez elillan :)

Amúgy azon is gondolkoztam, hogy azért nincs barátom, mert túl görcsösen fogom fel az egészet, és sokat stresszelek ezen..
Igen igen érdekel.
Annyi a kérdésem, hogy a kiválasztott pasival tegyem ezt? Amúgy én ettől azért félek, mert nemszeretnék koppanni mert beleélem magam!

köszönöm szépen,
Babletyi 17.Kedves Babletyi 17.

Nos...
Tehát akkor komolyabb kapcsolatra vágysz,jó oké,megértelek.
Akkor azt tudnám tanácsolni,hogy olyan barátot keress magadnak,aki hasonló beálítottságú,
hasonló érdeklődési köre a tiédhez,és aki szintén komolyabban gondolkozik.
Megtalálod ha nagyon akarod.
Azért is írtam hogy legyenek hasonló kedvtelései,ne hogy az legyen hogy te 16 évesen szeretnél még disco-ba járni
ami természetes is a korodba,vagy szeretnél barátnőiddel szórakozni,és ne hogy szabályokat állítsatok fel egymásnak,mint például:
a srácnak nincs most kedve menni,de te se mehetsz,mert akkor féltékeny lesz...stb. Ugye érted mire is utalok ezzel.
Persze mindkét félnek meg kell adni a szabadságot,hogy te is elmehess barátnőiddel,ő is a barátaival.
Még amire nagyon oda kell figyelni:hogy feltétel nélkül tudj bízni a másikba,nehogy már azon kelljen izgulnod,
hogy juj most mit is csinálhat,kivel is lehet...stb

Még írod hogy érdekel a Vonzás Törvénye.
Nos.Ehhez röviden annyit:képzeld el jelen időbe hogy megvan a srác,olyannak képzeld amilyet szeretnél,ruházd fel tulajdonságokkal,
olyanokkal amiket szeretnél hogy meglegyenek benne,adj hozzá egy nagy adag érzelmet,valahogy úgy képzeld el
ezt az érzelmi részét,mint mikor a gyermek alig várja,hogy mehessen a vidámparkba,
már előtte van a kép, hogy ül a hullámvasútba és tele van lelkesedéssel.
Utána már csak annyi a dolgod,hogy várj türelmesen és tartsd nyitva a szemed.
SOK SIKERT NEKED AZ MINDEHHEZ.
Monicas.köszönöm a tanácsod! nem, 16

köszönöm a tanácsod!
nem, 16 éves leszek de elég komolyan foglalkoztatnak ezek a dolgok.amúgy azért 17 mert az a kedvenc számom :) és nemszeretném felfedni kilétem mert nemszeretném, hogy tudják ki is vagyok.

eleinte csak ugy akartam, hogy csak sok pici rövid kapcsolataim lesznek.aztán amikor csak annyi volt hogy pl egy kis tánc vagy flört, rájöttem, nekem ennyi nem elég, romantikára, társra, szerelemre, szenvedélyre vágyom, hogy érezzem hogy szeret az a valaki tiszta szívéből.Rájöttem, hogy ezt szeretném, nem pedig a párhetes kapcsolatok. :)

köszönöm, Babletyi17Kedves Babletyi 17.

Nevedből következtetek rá hogy 17 éves vagy.?
Szóval...hát nem is tudom...az lenne a kérdésem,hogy komoly kapcsolatra vágysz-e?
Eldöntötted ezt már magadban,hogy mit is szeretnél?
Hogy szeretnéd-e magad lekötni ilyen fiatalon?
Vagy még élni szeretnél?
Szerintem először döntsd el magadba hogy mire is vágysz pontosan,hogy mit vársz el egy kapcsolattól
és utána lehet teremteni...
Sok sikert neked.
Monicas.