Debrecenben mézeskalácsból fonják a kerítést

mézeskalács2008. augusztus 2-3-án (szombat-vasárnap) 10-től 18 óráig a Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum udvarán (Debrecen, Péterfia u. 28.) idén először kerül megrendezésre a Mézeskalács Fesztivál. A programban sok-sok érdekesség szerepel, ami a mézhez, illetve a mézeskalácshoz kapcsolódik. Lesz méz és mézből készült termékek vására, kézműves bemutatók, kóstolók, mézes sütemények versenye és

2008. augusztus 3-án vasárnap 16 órától sor kerül Guinness-rekord felállítási kísérletre is.

„Debrecenben mézeskalácsból fonják a kerítést!" – szlogennel. Szeretnénk minél több mézeskalács-szív és egymáshoz fonódó, kart karba öltő emberi test élő láncával a szeretet, a békesség, az egyetértés láncolatával körbevonni a debreceni Nagytemplom és a Déri Múzeum környékét. (Vagyis, a kart karba öltő, kezükben mézeskalácsszívet tartó emberek „fonnák" ezt a valójában jelképes mézeskalács-kerítést. Legalább 5000 ember részvételére számítunk a rekord állítási kísérletben.

Itt lesz lehetőség az ölelkezésre:-)))))))))

Mosolygós szép napot kívánok!

Tiszavirág

Hozzászólások...

Két pasi engem már az őrületbe kerget! Bár ez "költői" túlzás, mert nem megy az olyan könnyen!

Ha egyszer kiderül, hogy az „üzeneteiket” nemcsak képzelem, hanem valósak, akkor az egyikkel tutira feltörlöm a folyosót, mert Őt tudom, hogy hol találom…:)

Nem vagyok hajlandó Debrecen és Budapest között utazgatni, :) mert drága a vonatjegy! :)
Országúton hosszú a jegenyesor: https://www.youtube.com/watch?v=YkrWmbM4hQEMézeskalács:)

Remélem ott vagytok csajszik:)
Lesz egy picinyke beszámoló?
Olyan jóóóóhohóóó lenne:))))

Köszönöm:)GYÖNYÖRŰ IS, AZ BIZTOS!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huMézeskalács..:-)

Óóóóó...ez biztosan jó dolog lehet, ráadásul mivel Debrecenben éltem 25 évet, a mai napig érdekel minden ami ezzel a gyönyörű cívisvárossal kapcsolatos. Lehetne egy pár fotót is feltenni majd...?Huha..

biztos klassz lesz! Jó ötlet (és szeretem a mézeskalácsot .. :))No! Ott a helyünk!!! Én megyek, az tuti!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu