Mindannyian mások vagyunk!

másokMindannyian mások vagyunk?

Mindannyian mások vagyunk!

Amikor komolyabban elkezdtem foglalkozni a vonzással, folyamatosan kerestem a legjobb módszereket. Módszereket arra, hogyan a leghatékonyabb a teremtés. Mikor, hol, hogyan vonzzam magamhoz azokat a dolgokat, személyeket, amiket annyira szeretnék.
Olvastam a cikkeket, meghallgattam a barátaim és mások tuti tippjeit (amiket ezúton is KÖSZÖNÖK!) és éppen mindig az adott módszerrel próbálgattam a vonzás törvényét. Írtam listát, írtam levelet, vizualizáltam, ragasztgattam képeket, és vártam a csodát, de az valahogy csak nem akart jönni…

De akkor hol a hiba?

-„Lazulj el!
- Relaxálj!
- Hallgass meditációs zenét!
- Ezektől majd egy nyugodtabb tudatállapotba kerülsz és akkor menni fog minden, mint a karikacsapás!” :)

Záporoztak a tanácsok, amiket én szorgalmasan követtem is, de valahogy csak nem működtek jobban a dolgok… :(

Hiszen Ők is így csinálják és NEKIK működik, akkor nekem miért nem??????

Nos, most, hogy egy év után először ÚJRA megnéztem A Titok c. filmet, rájöttem a válaszra!

Mindezidáig MÁSOK módszereit próbáltam utánozni, s mivel ezek NEM AZ ENYÉMEK VOLTAK érzelmek nélkül tettem mindezt, ahelyett, hogy a saját utamat próbáltam volna megtalálni, azt a módot/módokat, ami számomra a legmegfelelőbb!!!!!!

Mert lehet, Neked az a legjobb, ha elénekeled, amit szeretnél, Neki az, ha versben megírja, megint másnak az, ha jó hangosan kikiáltja a világnak és még folytathatnám a sort…
A titok alapvető lényege, hogy érezzük magunkat jól, és ezt csak olyan dolgokkal érhetjük el, amelyek örömet, boldogságot okoznak NEKÜNK!! Ezért hiába hallgattam én a relaxáló zenéket mások tanácsára… Ha egyszer ezek nekem nem okoznak örömöt, akkor hogyan is várhatnám, hogy a vonzás működésbe lépjen?!?!

Annyira mások vagyunk, annyira eltérő dolgok okoznak nekünk örömöket, hogy nem korlátozhatjuk magunkat, nem hagyatkozhatunk kizárólag mások véleményére, tapasztalataira!!

Meg kell találnunk a SAJÁT módszereinket!! Azokat, amelyekkel boldogságot varázsolhatunk MAGUNK számára!!!!
Ha ez Neked a meditáció, hát meditálj, ha a festészet, fess, de ha épp a rock-zene, vagy netán a mulatós Lagzi Lajcsi muzsikája váltja ki belőled a boldogság, a jólét, vagy bármilyen más, számodra pozitív értelmezésű dolog érzését, akkor ne szégyelld, és hallgasd azt!!!
Azt sem szabhatja meg Neked senki, hogy mit kell érezned!!!

A legtöbbször azt halljuk: „Érezz hálát, légy a hála érzésében!”

Na igen, a hála tényleg egy csodálatos érzés, de ha Te most még nem tudod ezt érezni, mert az agyad tiltakozik, vagy mert úgy gondolod, még nincs miért hálásnak lenned (Megjegyzem, biztosan van, csak esetleg magad sem látod meg!!), akkor ne görcsölj rá, hogy hálát akarok érezni, hálát kell éreznem!! Ha most még nem megy, hát nem megy! Akkor érezz mást! Majd érzel hálát akkor, amikor már késznek érzed magad rá!! Addig érezz olyan érzéseket, amelyek könnyebben jönnek!! Érezd a nevetés pozitív erejét, a vidámságot! Vagy segíts valakinek, és utána érezd azt a jóleső érzést, hogy valakivel jót tettél! Sorolhatnám még, hogy milyen pozitív, kellemes érzéseket érezhetsz, hisz sok van belőlük!! De a lényeg, hogy csak TE tudhatod, ill. bocsánat, érezheted, hogy Neked mi a jó!!!!!!
(Hú, most hirtelenjében annyiszor használtam az é r z s e billentyűket, hogy lassan elkopnak… ) :D:D:D

Természetesen ezzel az írással egyik módszert sem akartam kisebbíteni a másiknál!!
Pont azt próbáltam megmutatni, hogy a technikák tárháza, ahogyan mondani szokták, szinte tényleg végtelen! :D És azt sem akarom sugallni, hogy bárki tanácsa is felesleges, vagy haszontalan lenne!! A sok- sok segítség csak még erősebbé tesz minket!!

Csupán azt szeretném, ha senki sem vesztené kedvét amiatt, hogy esetleg még nem találta meg a saját útját!! Tessék csak próbálkozni, és biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb, (ne aggódjatok, inkább előbb) :D meglesz a Ti sárga kövekkel kirakott csoda utatok!!!!!!!:):D

Jó keresgélést!!! :):)

Üdv:
Bogica

Hozzászólásokúgya!

Jól mondod Bogica! Eszembe juttattál egy történetet, aminek csak a lényegét mondom: az emberek egy része egyáltalán nem bukik a meditációra, meg a többi hagyományos módszerre, amivel rendet tehetne a fejében. Ez nagyon fontos, nem sok helyen esik róla szó, de én is beleestem a hibába, amit írtál. Ami szintén kevésbé közismert, hogy a meditációknak is rengeteg fajtája létezik: a zen meditációtól kezdve az olyan ritkaságokig, mint amit egy barátom mesélt, hogy a buszon ülve, csak céltalanul utazgatva, nézelődik az ablakon át, és eközben éli meg azt a belső nyugalmat, amit sokan csak otthon, gyertyák, meditációs zene mellett és előírt testtartásban ülve élnek meg. Ez nagyon vicces, máig röhögök rajta. :D

Ami még fontos etéren, a saját példámon úgy érzem az az, hogy az ember legyen harmóniában a vágyával (azaz a kérésével), tehát a befogadást nagyobb figyelemmel kell kezeljük. Nekem nagyon nehezen megy, s tapasztalatom alapján immár azt érzem, hogy a választott módszer sikere attól is függ, hogy az aktuálisan kívánt dolog, nincs-e ütközésben bennünk valami más, korábbi kívánsággal.
(Hiszen a teremtés törvényét a lényünk érti és alkalmazza nyilván, csak a tudatosításhoz kell ez a film...)

Bennem egy ideje folyamatban van egy kívánság végrehajtása, ami arra irányul, hogy az életben képes legyek bármilyen nagyságú, külső, környezeti hatásnak - nyugalmamat megőrizve - ellenállni.
Pl. ha a munkahelyemen csoportos támadás ér vmi miatt (ez egy gáz munkahely, a jelenlétem nélkül is kialakul ez, nem kell hogy közöm legyen hozzá :D ), akkor is ki tudjak állni és szemrebbenés nélkül védeni magamat a hierarchia bármelyik beosztottjának támadásával szemben.

Ez egy nagyon erős érzelmi hatás eredményeként vált bennem igénnyé, és hiába szeretnék inkább sok zsét keresni másik munkahelyen, immár úgy látom, hogy a lényem nem engedi megteremteni az olyan változásokat, amivel kivágom magam ebből a miliőből. Hiszen ez egy korábbi mély lelki sérülés gyógyítására irányuló kívánságom volt, és az hozzá tartozik, hogy az önbecsülésem fontosabb mint a jólétem. Itt most a kívánságaim mögött álló kiváltó érzések ereje dominál.

Ha tisztában vagyunk magunkkal, akkor vajon a módszer iskönnyebben megjelenikl, amivel hatékonyan kívánni tudunk?Régebben sokat gondolkoztam

Régebben sokat gondolkoztam ezen én is: az egyik numerológiával próbálkozik, amásik horoszkópot elemez, a harmadik a kabbalisztika rejtelmeit kutatja... miért van, hogy mindegyik működik, míg mások ugyanezekkel próbálkoznak, és nekik nem?
És egyszer jött a villámcsapás: teljesen mindegy, hogy imádkozol, mantrákat mondogatsz, képeket rajzolsz a szemed elé. Egy dolog a lényeg: a hit. Higgy abban, hogy működik. Vagy keresd meg azt, ami szerinted működik. Az Univerzumnak mindegy, melyik módszert használod. Ő csak azt látja, hogy hiszel a célban, AMIÉRT ezt a módszert használod. És az Univerzum válaszol: hát, ha Te hiszel benne,ki vagyok én, hogy ellentmondjak?köszi az írást

Ezekre a bátorító szavakra volt szükségem,köszönömNekem az jött be, hogy mindig

Nekem az jött be, hogy mindig amikor nagyon jó kedvem van, kapcsolok, hogy hopphopphopp!!:)), na MOST gondoljak arra, amit kívánok!:) Mert ekkor a legmagasabb a rezgésszintem. Vagy amikor épp nagyon hálás vagyok valamiért, köszönetet mondok, hogy ezt érezhetem és elmondom miért vagyok MÉG hálás (ekkor elképzelem, amire vágyom).Igggen !!!

Nagyon örülök, hogy előkerült ez a téma, mert már régebben foglalkoztat. Annyi tuti tipp és útmutatás közt elvesztem az erdőben. Kénytelen voltam rájönni, hogy a rendszer működik, de mindenkinek saját softwert kell készíteni. Ez az, amit sehol nem mondanak, nem írnak. A sok jó tanácsból és útmutatóból mindenkinek saját magának kell összerakni a saját legóját.igen

Én is erre jöttem rá!
El kell érni, hogy valódi legyen. Ha mosolyogni akarok, akkor az igazi mosoly legyen, ne keep smilling.
Ha hála, akkor érjem el, hogy hálás vagyok, vagy fókuszáljak másra, ahogy írod. a pozotív gondolkodás ne álca legyen a negatív érzéseim előtt, hanem változzanak át az érzéseim pozitívvá!
Azt, amit akarok, azt teremtsem. ne kelljen magyarázatot teremteni utólag!
Írj tovább, Bogica!:D

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat, "dicséreteket"!! :):D

Sokat jelent, hogy pozitív véleménnyel vagytok az általam beküldött dolgokról!! :):)
Az írás számomra önkiteljesítés, álmodozás, boldogság, egyszóval minden. :)

Remélem a továbbiak is legalább ennyire elnyerik a tetszéseteket! :D:D

Szép és tartalmas, hosszú hétvégét mindenkinek!!!:):)

Üdv:
BogicaNagyon jó:)

Nálam az jön be,hogy elképzelem,hogy igaz.És leírom.Elolvasom és akkor látom is.És átáll az agyam ilyenkor,vagy kikapcsolódik,nem tudom,de közbe és utána nagyon boldognak érzem magam mindig.:)

Jó írás! Szeretlek olvasni! :DNagyon jó, hogy ezt leírtad!

Érezni az írásodban a szabadságot, jó volt olvasni! Tényleg így van bármi van, bármit érzünk el kell fogadni. MOST ez van, változik, hisz minden állandó változásban van. Ez az elfogadás meg tényleg kirajzolja az egyéni utakat. :)

Szép estét!