Mindig biztonságban vagy

ajtók, folyosó"Az élet feltáruló és becsukódó ajtók hosszú sora. Szobáról szobára járunk, különböző élményeket gyűjtve. Sokan szeretnénk rácsukni az ajtót régi rossz szokásainkra, gátlásainkra, olyan helyzetekre, amelyek többé már nem válnak javunkra vagy hasznunkra. Sokan pedig újabb és újabb ajtókhoz lépünk, és csodálatos élmények tárulnak fel előttünk.

Úgy gondolom, sok-sok alkalommal jövünk el erre a bolygóra, és mindig más leckét jövünk megtanulni. Olyan ez, mintha iskolába járnánk. Mielőtt testet öltenénk a földön az idő bármely adott pontján, kiválasztjuk a leckét, amelyet azért fogunk tanulni, hogy lélekben fejlődhessünk. Miután kiválasztottuk a leckét, a megtanulásához szükséges körülményeket és helyzeteket választjuk ki, beleértve szüleinket, nemünket, szülőhazánkat és fajunkat. Ha idáig eljutottál az életben, hidd el, már meghoztad a helyes döntéseket.
Amint végig haladsz életed útján, feltétlenül emlékeztetned kell magad arra, hogy biztonságban vagy. Csak tudnod kell változni. Bízzál abban, hogy Magasabbrendű Éned mindig a lelki fejlődésed szempontjából legkedvezőbb utakra vezérel.Amint Joseph Campbell mondta egyszer: "Kövesd az üdvösségedet."
Lásd magad, amint örömre, békére, gyógyulásra, jólétre és szeretetre nyíló ajtókat társz fel; ajtókat a megértésre, részvétre, megbocsátásra, és szabadságra; ajtókat az önbizalomra, önbecsülésre és önmagad szeretetére. Örökkévaló vagy. Örökké élményről élményre fogsz haladni. Még amikor az utolsó ajtó küszöbét léped át a földön, sem ér véget utad. Csupán kezdete ez egy újabb nagyszerű kalandnak.
Végezetül, senkit sem kényszeríthetsz a változásra. Pozitív hozzáállásoddal támogathatod a másikat, amint lehetősége nyílik a változásra, feltéve, ha akarja. Viszont, nem cselekedhetsz érte, vagy helyette. Minden személy azért van itt, hogy megbírkózzon a saját leckéjével, s ha megteszed helyette, mindent elölről kell kezdenie, mivel a leckét nem tanulta meg. Nem látta el a feladatot, amiért idejött.
Szeresd nővéreidet és fivéreidet. Hagyd, hogy önmaguk legyenek. Tudd, hogy az igazság mindig velük van, és bármikor változtathatnak, ha akarnak."

CsatolmányMéret
ajtok.jpg6.68 KB

HozzászólásokSzia Harmónia:)

Egyre több ajtó nyílik körülöttem, és nagyon élvezem. Valami visszatért az életembe. Élvezem az életet, és ennek felettébb örülök. Örülök, hogy tetszett az írás:)PusziSzia Pincur! Nagyon tetszik

Szia Pincur!
Nagyon tetszik nekem, ahogy az "ajtókat" nyitogatod.......Bár valahol a lelkünk mélyén mindannyian érezzük, miért is jöttünk ide, kell a megerősítés!!Amit írtál tudatossá teszi, felszínre hozza ezeket az érzéseket.Magasabbrendű ÉNED gyönyörűen "fejezte ki magát" általad!!
Köszönöm Neked!!!!! ÖLELLEK:Harmónia